Denise Parreira Wedel

Pannekaker til frokost

  • Publisert: 14.08.2017, 12:26
  • Kategori: Oppskrifter
  • God solskinnsdag fra fjorden! 

    Her begynner bde Henrik og jeg bli pjuske, begge er sre i halsen og har rennende neser. For ikke glemme skallebank da, blh.... Vi er litt tregt i gang her ettersom at Henrik fikk fri fra jobb idag og at formen er synkende. I skrivende yeblikk steker jeg pannekaker. Hva er vel bedre enn starte uken med digge SUNNE pannekaker? Denne oppskriften har jeg delt med dere fr, kanskje til og med flere ganger, men disse er rett og slett for gode til ikke deles igjen - spesielt n som jeg har mange nye lesere. Disse pannekakene er de eneste som jeg selv synes er gode av alle typene sunne pannkekaker jeg har prvd lage. Disse ser liksom som pannekaker, der ser ut som pannekaker og har konsistensen til pannekaker! Mmm, yummy! 

    Til 1 porsjon trenger du: 

    1 banan

    2 egg

    1/2 teskje bakepulver

    Alternativt: kanel, kardemomme

     

    Bland alt sammen i en blender til det blir en jevn rre. Jeg hadde 30 gram havremel i mine ettersom at jeg ville at mettheten skulle holde enda lenger. Stek pannekakene p middels eller lav varme. Denne oppskriften blir 3-4 sm/medium pannekaker.


     


     

    Bon Apptit ♥

  • Publisert: 14.08.2017, 12:26
  • Kategori: Oppskrifter
  • 4 kommentarer
  • Prosciutto di parma

  • Publisert: 02.06.2017, 12:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • I gr lovet jeg dere at jeg skulle dele et middagstips for helgen, og her kommer det! I forrige uke var jeg p shopping med min gode venninne Sofia. P vei hjem skulle vi kjpe med mat som vi kunne lage hjemme, og gikk derfor innom Meny-butikken som l p kjpesenteret vi var p. Det angrer jeg ikke et eneste sekund p. Vi gikk nemlig forbi en hylle med baguetter osv, og der fikk jeg ye p en 2-pk med stenovnsbakte pizzaer fra Eldorado. De s veldig innbydende ut, og det var ikke akkurat vanskelig overtale verken Sofia eller Henrik til at dette var en god middagsid. Bunnen finnes bde i fin og fullkorn, og det synes jeg er gull! Ettersom at det var lrdag, valgte vi den fine. Den ble s vanvittig god, jeg fr vann i munnen bare av tenke p denne pizzaen. Det er uten tvil ikke siste gang vi kjper denne bunnen og lager akkurat denne pizzaen! Jeg tror, nei jeg VET, at dette er den beste pizzaen jeg noen gang har laget, og det er ingen tvil om at det er den beste ferdigbunnen jeg har prvd. Denne pizzaen er rett og slett for god til ikke dele med dere!

    Det beste av alt er at prisen er fin OG at den er rask lage, den er klar nr osten har smeltet! 

    VI FYLTE PIZZAEN MED:

    ♥ GULOST - REVET MOZARELLA - FERSK MOZARELLA - SVARTE OLIVEN - PARMASKINKE - RISTEDE PINJEKJERNER ♥

    TOPPET MED:

    ♥ CHERRY TOMATER OG RUCCOLA ♥




    NYT GJERNE MED ET ISKALDT GLASS HVITVIN TIL ♥ ER DET BARE JEG SOM TENKER ITALIA N? 

  • Publisert: 02.06.2017, 12:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • 4 kommentarer
  • MELKEFRI BROWNIES P 1-2-3

  • Publisert: 30.05.2017, 00:16
  • Kategori: Oppskrifter
  • Jeg har alltid vrt en skikkelig tilhenger av Toro Brownies. Den har vrt favoritten min i mange r, og jeg har fortsatt til gode finne en hjemmelaget oppskrift som smaker bedre enn nettopp denne. For en liten tid tilbake hadde jeg barseltreff her hjemme, og ettersom at et par av jentene har laktoseintoleranse, s lurte jeg flt p hva jeg skulle lage. Heldigvis husket jeg at vi p forrige barseltreff hadde snakket om nettopp Toro Brownies, og at den er helt melkefri hvis du bruker melkefritt smr nr du lager den. Dermed ble valget lett for meg, det ble pose-Brownies som alle jentene kunne spise.

    Har du drlig tid og skal ha besk av noen som ikke tler melk, s er dette uten tvil et veldig godt alternativ. Kaken smaker akkurat det samme, og jeg har faktisk laget den et par ganger med melkefritt smr etter barseltreffet ogs. 







    Str litt melis over og pynt med frukt og br, s ser kaken ekstra innbydende ut ♥

  • Publisert: 30.05.2017, 00:16
  • Kategori: Oppskrifter
  • 2 kommentarer
  • Cookies and Cream Proteinkuler

  • Publisert: 30.04.2017, 12:06
  • Kategori: Oppskrifter
  • Alts.. NAM!! I gr laget jeg noen proteinkuler, og de ble en stor suksess. Alle forsvant i en fei, og i dag skal jeg lage opp en haug som vi kan ha i fryseren. De ble helt fantastisk gode, og det beste av alt er jo at de er S enkle og lage. Ideen om proteinkuler fikk jeg egentlig i helgen da jeg var p Connected Experience Convention, der fikk vi nemlig smake p proteinkuler fra en leverandr. Jeg vet at jeg ikke akkurat har funnet opp kruttet her n alts, for da jeg googlet proteinkuler, s kom det jo mange varianter opp. De fleste jeg fant var med sjokoladesmak eller peanutbutte, men ettersom at vi bare har cookies and cream hjemme, s prvde jeg meg p det. Jeg fr faktisk vann i munnen av skrive om disse... De er perfekte som sunnere snacks, eller om du rett og slett ikke har spist nok proteiner en dag!



    - DETTE TRENGER DU - 

    60g Cookies and Cream Proteinpulver

    30g Kokosmel

    En liten skvett melk

    70% Sjokolade (eventuelt sukkerfri variant)



    - SLIK GJR DU - 

    Bland alt det trre sammen i en bolle. Tilsett en liten skvett melk, slik at deigen blir fast og seig. Trill til kuler og sett kulene i fryseren i 15-20min. Smelt sjokolade. Trekk kulene med sjokolade og la sjokoladen stivne. Oppbevares i kjleskap :-)
     







    HPER DERE LIKER OPPSKRIFTEN - ENJOY ♥  

  • Publisert: 30.04.2017, 12:06
  • Kategori: Oppskrifter
  • 5 kommentarer
  • Enkel og god lunsj p 10 minutter

  • Publisert: 29.04.2017, 16:34
  • Kategori: Oppskrifter
  • Tidligere i dag laget jeg meg en lunsj som viste seg bli veldig god. Jeg er vanvittig glad i lage mat, og som regel gjr det meg ikke noe  st p kjkkenet lenge for lage mat, MEN - noen ganger er man bare skikkelig sulten og vil f i seg mat raskt. Kanskje har man ogs drlig tid fordi man skal rekke noe? I s fall, s passer det godt med mat som er enkelt og kjapt og lage, og som samtidig smaker godt! Dette ble lunsjen min i dag, og denne enkle oppskriften kan like gjerne brukes til middag en dag man har litt drlig tid! 

     

    - DU TRENGER - 

    Scampi - Fullkornsspaghetti - Aspargesbnner - Chili - Hvitlk - Salt - Lime - Cocosa

     

    - SLIK GJR DU -

    Kok pasta og aspargesbnner som anvist p pakkene  i hver sin kasserolle (tips: ha litt salt og eventuelt litt olje i spaghettien, da smaker den mye bedre). Kutt opp chili og hvitlk, og mariner scampien med litt salt, chili, bittelitt limesaft og hvitlk. Stek i cocosa. Obs: scampien skal bare stekes til den bytter farge fra gr til  rosa. Steker du scampi for lenge blir den seig og trr. Server og NYT! 




  • Publisert: 29.04.2017, 16:34
  • Kategori: Oppskrifter
  • 4 kommentarer
  • Meatfree Mexican

  • Publisert: 07.04.2017, 11:23
  • Kategori: Oppskrifter
  • Her i huset spiser vi nok litt annerledes enn i de fleste norske hjem. Vi spiser nemlig varm mat flere ganger om dagen, noen ganger bde til frokost, lunsj og middag. Nr jeg mtte Henrik tenkte jeg at jeg aldri kom til spise varm mat til frokost, og her sitter jeg da - jeg har nettopp inntatt mltidet p bildet under til frokost, haha! Det skal sies at jeg ikke hadde klart spise dette til frokost om jeg sto opp klokken syv, men de siste dagene har det blitt ganske sen frokost, og da er det greit. 

    Meksikansk mat har vrt en slager hos meg s lenge jeg kan huske, men n har jeg ftt meg en ny favoritt. Her om dagen skulle jeg lage meg en sen frokost, og jeg hadde ikke matlyst. Jeg hadde i hvert fall ikke lyst p havregryn som jeg vanligvis spiser til frokost, s jeg mtte vre litt kreativ. I skuffen fant jeg bnner, og da kom jeg opp med ideen om en meksikansk frokost. N har jeg spist dette til frokost tre dager p rad, s n er det jo p tide dele med dere! 

    - DU TRENGER - 

    1 Tortilla Wraps (gjerne fullkorn)

    Kidney bnner eller Store hvite bnner

    Tacokrydder

    1 ss Rmme

    1/2 Avokado

    1/2 Rdlk

    1 Tomat

    1/2 Lime (eller limesaft)

    Hvitlkssalt, pepper

     

    - SLIK GJR DU - 

    Stek bnnene i tacokrydder. Lag guacamole av avokadoen, tomaten og rdlken, og smak deg til med limesaft, hvitlkssalt og pepper. Server og NYT! 




    Kanskje var dette et middagsforslag til helgen? Det er jo faktisk litt lreit lage mat uten kjtt innimellom. For en kjttelsker som meg er det vanskelig finne noe som frister uten kjtt, men denne gode oppskriften var helt perfekt som den var, og her trenger man virkelig ikke kjtt! N skal Henrik og jeg ut p tur med Florentina. Vi har snakket om g tur p verningen s lenge n, s det skal vi idag. Henrik er oppvokst der, s den plassen er helt spesiell for ham! 
     

  • Publisert: 07.04.2017, 11:23
  • Kategori: Oppskrifter
  • 4 kommentarer
  • Oppskrift: Ovnsbakt torsk

  • Publisert: 06.04.2017, 18:09
  • Kategori: Oppskrifter
  • I forrige uke prvde jeg ut en ny oppskrift som jeg fant p bloggen til flinke og flotte Linda Stuhaug. Hun og Kristine Weber er uten tvil favorittene mine innen kostholdsblogging, og hvis jeg trenger middagsinspirasjon, s er det en av disse bloggene (eller appene) jeg sjekker ut. Det er sjeldent jeg ikke finner noe, og i forrige uke fant jeg flere oppskrifter jeg hadde lyst til prve, blant annet denne torskeoppskriften. Her hjemme spiser vi mye torsk og poteter, og jeg m jo rlig innrmme at man fort kan g lei av de samme kokte potetene hver gang. Derfor prvde jeg denne vrien, og det viste seg bli s godt at vi definitivt lager det igjen. Egentlig sto dette p menyen i gr, men ettersom at jeg ble til middag hos Sofia s fr vi ta det igjen neste uke!  

     


     

    OVNSBAKT TORSK MED PURRELKSAUS TIL 2 PERSONER 

    - DETTE TRENGER DU -

    Ca. 400 gram torsk

    Saften av halv sitron eller sitronsaft p flaske

    Sitronpepper, dill, eller annet nsket krydder

    Poteter

    Gulrtter, klrabi, rdbetter, eller andre rotgrnnsaker

     

     - Purrelksaus -

    Ca 2,5 dl melk

    Purre og vrlk

    1 ts Cocosa (eller smr/olje)

    Salt, pepper, muskat

    1 stor ss Maisenna

    - SLIK GJR DU -

    1. Sett ovnen p ca. 200 grader. Krydre torsken med sitronpepper, dill, og eventuelle andre krydderier. Skvis en halv sitron over. Pakk inn fisken i aluminiumsfolie. Ovnsbak i ca 25 min.

    2. Skrell grnnsakene og potetene, kutt alt opp i sm terninger. Kok i kjele til alt er passe mykt. Ha gjerne litt salt og eventuelt olje i vannet, da smaker grnnsakene mer. 

    3. Fres vrlk og purre i cocosa. Tilsett melken og la det smkoke. Tilsett salt, pepper og muskat, og smak deg frem. Rr ut maisenna i litt kaldt vann, og tilsett i sausen til sausen er passe tykk. 





     

    ♥   HPER DET SMAKER   ♥

  • Publisert: 06.04.2017, 18:09
  • Kategori: Oppskrifter
  • 3 kommentarer
  • PANCAKES ALL DAY

  • Publisert: 28.03.2017, 12:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • I gr laget jeg pannekaker til frokost, og hver gang jeg lager disse pannekakene lurer jeg p: hvorfor i all verdens rike lager jeg ikke disse mye oftere? De er sinnsykt gode, sunne og kjempe enkle lage. De kan toppes med hva som helst, bde stt og salt spr du meg. Eller de kan spises akkurat som de er, for de er nemlig mer enn gode nok alene ogs. 

     

    Til 1 porsjon trenger du: 

    1 banan

    2 egg

    1/2 teskje bakepulver

    Alternativt: kanel, kardemomme

     

    Bland alt sammen i en blender til det blir en jevn rre. Jeg hadde 30 gram havremel i mine ettersom at jeg skulle trene og ville at mettheten skulle holde enda lenger. Stek pannekakene p middels eller lav varme. Denne oppskriften blir 3-4 sm/medium pannekaker.


     



    ENJOY ♥

  • Publisert: 28.03.2017, 12:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • 2 kommentarer
  • Mocca Protein Frappucino

  • Publisert: 14.02.2017, 17:26
  • Kategori: Oppskrifter
  • Hei dere!

    Frst og fremst; Tusen takk for all responsen p forrige innlegg, bde her og p facebook. Jeg ble ganske overveldet av engasjementet rundt dette temaet og er veldig glad for at jeg turte poste innlegget etter mange runder med meg selv. Viktige temaer kan ikke bare bli skvet under teppet, de m snakkes om, skrives om og diskuteres. I skrivende yeblikk sitter jeg og pumper melk samtidig som jeg blogger. Multitasking p hyt niv med andre ord, hehe. Vi skal snart avgrde p trening, vi m bare f i oss litt mat frst. Florentina skal passes av mamma, og jeg m bare si at vi er utrolig heldige som har henne som passer s ofte vi nsker, slik at vi fr trent sammen. Train together, stay together. Eller noe snt... ;-)

    Grunnen til at jeg egentlig titter innom er for dele denne fantastisk gode Frappuccinoen som jeg mikset sammen her om dagen.Det begynte med at jeg her om dagen kjpte meg Iskaffen fra Nescaf og koste meg med den. Helt til jeg s hvor utrolig mye sukker det var i den.. Jeg bestemte meg for lage en sukkerfri variant som jeg kunne kose meg med med god samvittighet, og den ble  mye bedre enn den fra Nescaf. Jeg mtte bare lage den igjen idag for ta bilder og dele med dere.

    Som dere vet, er jeg en slumper nr det kommer til matlaging. Jeg flger som regel ingen oppskrift, og bruker bare "snn ca" hver gang. I dag mlte jeg opp alt for legge ut en oppskrift. M rlig innrmme at den jeg laget her om dagen var enda bittelitt bedre, og jeg tror det var mengden proteinpulver. Med andre ord kan du jo prve deg frem selv, og eventuelt ta litt mer neste gang hvis du nsker det - det kommer jeg til gjre. Ellers er den ganske sterk i kaffesmaken, s du kan selvsagt bytte ut Espressoen med vanlig kaffe, eller ta litt mindre. Kjenn etter! Lager du den for sterk, s er melk redningen :) 

    SONY DSC

    Dette tremper du til fire store glass: 

    Isbiter

    2 ss Nescaf Espresso (blandet ut i litt varmt vann)

    6 dl melk

    2 ss sukrin

    3 scoops sjokoladeprotein (vi bruker denne)

    SONY DSC

    Slik gjr du: 

    Bland alt sammen i en blender. Jeg liker min litt tykk og bruker derfor mye isbiter, men du velger helt selv hvor tykk den skal bli ved bruke mye eller lite is. Hell over i et stort glass, og voil! NYT ♥

    SONY DSC
     

    N er det beinkt som str for tur! Ha en fin kveld  ♥

  • Publisert: 14.02.2017, 17:26
  • Kategori: Oppskrifter
  • 8 kommentarer
  • Sukkerfri hjemmelaget Bounty

  • Publisert: 07.02.2017, 22:53
  • Kategori: Oppskrifter
  • God kveld fra sofaen! 

    Her er babyskatten lagt, og n hper jeg at hun sover godt. Som regel s fr vi ikke lagt henne fr omtrent ved midnatt (nr vi selv legger oss). Vi burde jo egentlig legge oss mye tidligere, men det er jammen ikke lett det heller. Dgnet har alt for f timer, og noen ganger lurer jeg p hvorfor i all verdens rike jeg ikke har flere armer og ben? Uansett. Det viktigste n er jo egentlig tilfredsstille alle Florentinas nsker og behov, alt annet er jo egentlig helt uvesentlig n. Likevel s fler man at mye henger over skuldrene nr alt bare hoper seg opp.

    Jeg har begynt prve ut litt nye oppskrifter p kjkkenet om dagen, og her blir jeg mye inspirert av andre matbloggere, blant annet Kristine Weber. Hun har vrt en favoritt i flere r, og jeg prver stadig ut noen av oppskriftene hennes. Denne Bounty-oppskriften testet jeg her om dagen, og for si det snn: de forsvant p hykant. Det er ikke en eneste liten smule igjen.. Hehe! 

    Jeg har gjort en bitteliten justering, og det er bruke mer sjokolade. Den eneste grunnen til det er at det er s innmari mye lettere dyppe noe i sjokolade, om man har smeltet litt mer enn det man trenger. Ja, det blir litt svinn, men det gjr jobben MYE lettere. Det er i hvert fall min mening :) 

    Du trenger dette:

    • 130 gram kokosmasse
    • 30 gram kokosolje
    • 50 gram kokosmelk (den verste kremen)
    • 40 gram fibersirup
    • 100-120 gram sjokolade, sukkerfri eller 70% (da blir den ikke helt sukkerfri, men det er spass lite i hver at mengden sukker er ubetydelig

     

    Slik gjr du det:

    1. Sett kokosmelken i kjleskap en god stund fr du skal lage disse, slik at det verste laget stivner, det er nemlig dette du skal bruke.
    2. Smelt kokosoljen sammen med fibersirupen i en liten kjele.
    3. Ha kokosmassen sammen med kremen fra kokosmelken og bland oppi kokosoljen og fibersirupen. Dette knar du sammen til en fin masse.
    4. Fodel massen i en rektangel utover i enten aluminiumsfolie eller plastfolie, pakk igjen og sett den i fryseren i en times tid.
    5. Skjr opp i firkanter i den strrelsen du nsker, jeg laget 10.
    6. Smelt sjokoladen i vannbad. Selv har jeg MicroCook-kanne fra Tupperware og jeg smeltet sjokoladen i denne. Dypp kokosbitene i sjokoladen og legg bitene utover et bakepapir. Sett bitene i kjleskap, og ta ut noen minutter fr de skal spises. 


    SONY DSC

    SONY DSC

    SONY DSC
     

    Lag disse og kos deg med god samvittighet! Ha gjerne litt oppkuttet frukt eller br til! Mmmmm  ♥

  • Publisert: 07.02.2017, 22:53
  • Kategori: Oppskrifter
  • 4 kommentarer
  • Middagstips: Persilletorsk

  • Publisert: 13.09.2016, 13:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • Jeg kan rlig innrmme at jeg ikke er srlig flink til spise fisk, spesielt ikke til middag. Jeg er ganske glad i makrell i tomat, tunfisk p boks, rkelaks, og annen pleggsfisk. Middagsfisk er jeg derimot ikke spesielt glad i, og jeg foreslr eller velger aldri selv ha fisk til middag. Blir jeg spurt om hva jeg vil ha til middag, s sier jeg alltid noe med kjtt. Det er en litt drlig egenskap som jeg gjerne vil gjre noe med fr vi fr barn, da jeg absolutt ikke nsker at vr lille jente skal ligne meg p dette omrdet. Dessuten synes jeg veldig ofte at fisk smaker kjempe godt, og et par ganger n i graviditeten har jeg til og med hatt skikkelig lyst p det. Ettersom at jeg ikke er superfan av laks, s gr det mest i hvit fisk her. Nkkelen er da vre s flink til variere, og vre s flink med tilbehret at jeg har lyst p fisk oftere. Henrik er vanvittig god p ovnsbake fisk, og det er s deilig nr den blir helt perfekt. 

    SONY DSC

    S ikke dette ganske fristende ut? 

    Du trenger:

    ​ Poteter

    ​ Torsk (jeg har brukt blokk fra Norway Sea Food)

    ​ Lk

    ​ Persille

    ​ Hvitlk

    ​ Sitron (eventuelt sitronsaft)

    ​ Olivenolje

     

    Slik gjr du: 

    1. Forvarm ovnen til ca. 200 grader, legg fiskeblokken i aluminiumsfolie og krydre med nsket krydder (vi bruker ofte hvitlkssalt og en krydderblanding p kvern som heter FISH). Jeg kuttet ogs opp en halv lk, strdde over persille og sprutet p litt sitronsaft som jeg bakte sammen med torsken for ekstra god smak. Fisken skal st i ovnen i 25-30 min. Hos oss er 26-27 perfekt, men prv dere litt frem her, alle stekeovner er forskjellige.

    2. Kok poteter! 

    3. Lag persilledressingen: Jeg bruker et fantastisk kjkkenutstyr fra Tupperware som heter HerbChopper til dette, men hvis du ikke har den, s gjr du slik: Kutt hvitlk og persille s smtt du fr det, bland sammen med salt og pepper, og sitronsaft og olivenolje. Jeg er som fr nevnt en skikkelig slumper, s smak dere gjerne frem her. Det skal lite sitronsaft til fr den blir veldig syrlig, og salt og pepper ville jeg ogs vrt svrt forsiktig med i denne dressingen. Jeg liker best at hvitlken og persillen dominerer her, men det er jo opp til en hver. 

    Hva jeg bruker av tilbehr avhenger helt av hva jeg har tilgjengelig og hva jeg har lyst p. Her brukte jeg en gulrot som jeg raspet og en tomat skret i skiver. 

    VOIL og BON APPTIT

    SONY DSC

    ​ HPER DET SMAKER ​​

  • Publisert: 13.09.2016, 13:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • 1 kommentarer
  • Oreo milkshake

  • Publisert: 01.08.2016, 23:30
  • Kategori: Oppskrifter
  • God kveld fra sofaen! Her er det skikkelig hstmodus! Jeg har ullsokker p, levende lys er tent rundt om i leiligheten og jeg har krpet under et pledd. Henrik er hos en kompis, og jeg har hatt besk av min gode venninne, Madeleine, i kveld. Vi har skravlet i timesvis, spist lefser og drukket oreo milkshake. 

    Det eneste du trenger til denne milkshaken er melk, vaniljeis og orekjeks. Av utstyr trenger du en blender, og kanskje en skje til smaking. Dere som kjenner meg vet at jeg er en slumper, og jeg har sjeldent peiling p hvor mye jeg bruker av hver ingrediens nr jeg lager noe. Dette er intet unntak, men her kan du smake deg litt til selv. Jeg liker milkshaken min litt tykk i konsistensen, og m dermer bruke mindre melk og mer is. Her kan du ogs regulere hvor mye oreosmak du nsker, ut i fra hvor mye oreokjeks du bruker. 

    SONY DSC

    SONY DSC

    SONY DSC

    SONY DSC

  • Publisert: 01.08.2016, 23:30
  • Kategori: Oppskrifter
  • 6 kommentarer
  • One pot: Chicken and rice

  • Publisert: 20.07.2016, 23:39
  • Kategori: Oppskrifter
  • Om dagen blir det laget mye god og sunn mat her i huset. Vi har som jeg s vidt nevnte i forrige innlegg, skjerpet inn med trening og kosthold. Henrik lager mye god mat, og fremover kommer jeg til vre flinkere til dele oppskrifter med dere, slik at kanskje dere kan bli inspirerte til prve noe nytt og spise sunt. Vi har blitt veldig glad i one pots, og lager stadig vekk nye variasjoner. Denne synes jeg selv var vanvittig god, og det er jo S enkelt lage. Med en god salat ved siden av er dette en fullverdig, veldig sunn og fantastisk god middag! Prv det ut! Og du? Ikke vr redd for prve ut noe nytt, eller gjre din egen vri p noen andres oppskrift. Ofte s kan det vise seg at det blir riktig godt! 

    Du trenger: 

    Ris - Cocosa (til steking) - Kyllinfilet i strimler (eller ferdige kyllingstrimler som vi har brukt her)

    Kyllingkrydder - Hvitlkssalt - Persille - Rdlk

    Hvitlksfedd

    SONY DSC

    Slik gjr du:

    1. Kok opp risen i en kjele.

    2. Stek kyllingen i en stekepanne.

    3. Ha i hvitlk, persille og rdlk. Krydre blandingen med kyllingkrydder og hvitlkssalt.

    4. La dette putre sammen, slik at alle de gode smakene blander seg. Voil!

    SONY DSC

    SONY DSC

    Bon Apptit 

  • Publisert: 20.07.2016, 23:39
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • Oppskrift: Mandelkonfekt

  • Publisert: 10.04.2016, 22:21
  • Kategori: Oppskrifter
  • I dag har solen strlt her i Sandefjord og alle vrtegnene gjr meg s vanvittig glad! Det er jo fotballsndag, og kjresten har fulgt spent med i hele dag.  Sofaen vr er s liten og ingen av oss satt noe godt i stuen, s vi forflyttet oss like gjerne under dynen p soverommet. Jeg flte p mange mter at han gjorde det ganske klart at  "n flytter jeg inn" i det han ikke lenger bare hadde klrne sine i skuffene her, men ogs like gjerne hang opp TV sitt p soverommet mitt. Vi snakket nettopp om det, og heldigvis misbruker vi ikke at vi har tv p soverommet. Jeg var i utgangspunktet veldig i mot det, men det er kanskje jeg som har blitt aller mest glad i det. Dessuten er det veldig deilig nr sofaen vr er s liten og jeg alltid sovner under en film likevel. 

    Vel.. Over til poenget. Det er sndag og bde mannen og jeg selv hadde et kjempe stsug tidligere idag. Vi var begge enige om at godis ikke var et alternativ, ettersom at vi begge har skjerpet oss drastisk med kostholdet. Jeg googlet litt, men mange oppskrifter manglet vi noe til. S kom jeg over Kristine Weber sin "Hasselnttkonfekt", og brukte oppskriften med en liten vri ettersom at jeg manglet et par av ingrediensene. Resultatet ble mer enn godkjent hos bde mannen og storesster, og selvsagt ogs meg selv. Dette kunne jeg lett spist i stedet for godis p en lrdag, og alle som kjenner meg vet at DA m det vre godt. Jeg er nemlig en godtemums uten like.. Spr du meg smakte dette bare helt himmelsk, og at dette var hjemmelaget og sunt var nesten for godt til vre sant.

    ♥ Du trenger 

    50 g mandler

    20 g kokosolje

    20 g sukrin gold

    1 ss honning

    20 g kakao

    8 drper stevia vanilje 

     

    ♥ Slik gjr du 

    Bland alle ingrediensene i en kjkkenmaskin eller blender og kjr til du fr en vt masse. Selv har jeg verken kjkkenmaskin eller blender, s jeg brukte min trofaste Tupperware Extra Chef, og det fungerte som bare det: for dere som vet hva jeg snakker om her. Hell massen utover til en firkant i en form, gjerne med plastfolie nedi. Sett massen inn i fryseren i 15-20 minutter. La st litt p kjkkenbenken fr du skjrer opp i firkanter. Jeg synes de var aller best nr de var ganske kalde og harde, men de var ogs helt nydelige nr de hadde myknet litt og ftt romtemperatur. 

    Et lite tips er lage mer hvis du ikke skal spise alene, for dette var usedvanlig godt. Jeg laget oppskriften x 3 og fikk det dere ser p tallerkenen og litt til. Bitene er ganske mektige og det passer perfekt med  frukt eller br ved siden av. Selv hadde jeg bare frosne bringebr, s da ble det snn! 

    SONY DSC

    ENJOY 

  • Publisert: 10.04.2016, 22:21
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • Hjemmelaget fiskesuppe

  • Publisert: 08.01.2016, 11:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • Denne fiskesuppen er kanskje noe av det aller beste jeg lager. Venninnen min var helt fascinert, og jeg har aldri hrt noen "MmmMm'e" som hun gjorde da hun smakte suppen min, og mamma - hun trodde ikke noe p at jeg hadde laget denne helt fra bunnen av, enkelt og greit. Hvis du lurer p hva du skal ha til middag idag, foreslr jeg at du tester ut denne. Den er bde kjapp lage, sunn og helt fantastisk god!

    SONY DSC

    Dettetrengerdu

    1l vann

    2 terninger fiskebuljong

    2 terninger grnnsaksbuljong

    Pepper, chilikrydder, paprikakrydder

    1 lk

    1 hvitlk uten fedd

    1/3 sellerirot

    2-3 gulrtter

    1 Lett Creme Fraiche (den lysebl)

    Valgfri fisk (jeg brukte 2 laksefileter og 2 torskefileter)

    Blskjell (kan slyfes)

    Reker (kan slyfes)

    Purre (til pynt, kan slyfes)

    SONY DSC

    Slik gjr du

    Kok opp 1 liter vann med buljongterningene. Kutt opp alt av grnnsaker og hell det over i kjelen med kokende buljongvann og putt eventuelt oppi mer krydder. Som nevnt over brukte jeg chilikrydder, hvitlkspulver og paprikakrydder - her slumper jeg og smaker meg til underveis. Imens grnnsakene koker, skjrer du opp fisken i terninger. Nr grnnsakene begynner bli ferdige (s myke du selv nsker), tar du kjelen til siden og tilsetter et beger Creme Fraiche Lett og hiver deretter fiskebitene oppi. La trekke noen minutter. For forsikre at suppen er ordentlig varm, pleier jeg sette kjelen tilbake p platen, men det er viktig at suppen ikke koker etter du har tilsatt Creme Fraiche og Fisk. Rekene tilsetter jeg helt til slutt som pynt p suppen og de blander jeg selv inn p tallerkenen ettersom at de trenger veldig kort tid i varmen - reker blir fort seige, s jeg putter rekene heller i litt for sent enn litt for tidlig!

    SONY DSC

    Hper det smaker

  • Publisert: 08.01.2016, 11:00
  • Kategori: Oppskrifter
  • 2 kommentarer
  • Hjemmelaget lasagne p 1-2-3

  • Publisert: 07.12.2015, 23:19
  • Kategori: Oppskrifter
  • Jeg elsker lage hjemmelagete lasagne, og nr jeg hadde samboer laget jeg det sttt og stadig. N synes jeg snne type middager er litt stusselig hvis jeg ikke inviterer noen over p middagen, men her om dagen hadde jeg s lyst p det at jeg laget det. Problemet med prve gjenfortelle oppskriften er at jeg aldri lager lasagnen min etter oppskrift. Jeg slumper som en tulling, og den ender alltid opp med smake forskjellig, men jeg blir som regel alltid veldig fornyd! Jeg skal prve gjengi oppskriften s godt jeg kan, men nkkelen her er smake seg frem!

    Dette trenger du til den rde kjttsausen:

    Kyllingkjttdeig eller karbonadedeig

    1 boks hakkede tomater

    1 lk

    1 hvitlk

    4-5 store sjampinjonger

    1 maisboks

    Div krydder (jeg brukte paprika, chili, provencekrydder og pepper)

    Stek kjttdeigen med oppkuttet lk, hvitlk og sjampinjonger. Tilsett en boks med hakkede tomater og hell over litt vann slik at sausen blir mer flytende. Tilsett nsket krydder og en maisboks. Denne gangen hadde jeg ogs oppkuttet chili i den rde kjttsausen, i tilfelle dere ser det p bildet og lurer p hva det er. Har vanligvis kun chilipulver, men det ga ekstra god og spicy smak med ekte chili ogs.

    Dette trenger du til den hvite ostesausen:

    Melk (jeg brukte ekstra lett)

    Hvetemel

    Revet ost

    Muskatntt i pulverform

    Salt og pepper

    Her kommer delen hvor jeg virkelig slumper og egentlig ikke aner hvor mye jeg bruker. Jeg elsker den hvite sausen, s lager alltid en del. Jeg bruker en mindre kjele og fyller halve med melk. Deretter tilsetter jeg 1-2 spiseskjeer med mel. Herifra bruker jeg tilsette mer melk om den er for tykk og mer mel om den er for flytende. Jeg smaker meg til med ost, salt, pepper og muskatntt. Sistnevnte gir s mye og god smak, s her sparer jeg ikke p kruttet.

    Hell frst den rde kjttsausen i en ildfast form, hell den hvite sausen over og legge p lasagneplater. Jeg bruker enten fullkornsplater i mellom, eller s liker jeg godt de grnne spinatplatene. Fortsett lagvis til det ikke er mer igjen, og topp lasagnen med ost! Jeg steker lasagnen p 200 grader p ukjent tid, tipper den str i ca. 20 min. Nr lasagnen bobler og osten er skikkelig gylden - DA er det tid for mat! Bon apetite

  • Publisert: 07.12.2015, 23:19
  • Kategori: Oppskrifter
  • 1 kommentarer
  • Dilla p koriander

  • Publisert: 24.11.2015, 21:52
  • Kategori: Oppskrifter
  • Ja, overskriften sier jo egentlig sitt. Jeg har helt totalt dilla p koriander. Nettopp derfor tenkte jeg at jeg skulle eksprimentere litt, og det endte opp med et veldig godt resultat. Hvis man lar kreativiteten f komme til innimellom, kan man finne skatter. Slik flte jeg det med denne retten. Tingen var nemlig den at jeg hadde tacokjttdeig til overs etter helgen, men taco blir det alltids nok av og jeg lurte p hva i all verdens rike jeg skulle bruke alt dette kjttet til. S fikk jeg plutselig lyst p mango chutney, s tenkte jeg "JA, det passer jo med koriander!" og vips s hadde jeg tankene i spinn og forberedte en middag i hodet mitt. Dette er noen dager siden, s jeg rakk prve det som kveldsmat p sndag fr jeg skulle ha det til middag idag.

    ♥ Dettetrengerdu♥

    Fullkornspitabrd

    Kjttdeig (med tacokrydder)

    Koriander

    Spinat (eller annen salat)

    Paprika

    Agurk

    Chili

    Mango Chutney

    Lett rmme


    Fyll pitabrdet, ha mango chutney og rmme ved siden av og nyt!

    For gjre denne middagen enda sunnere kan du enten droppe mango chutneyen eller lage den fra bunnen av. Sistnevnte har jeg ikke prvd fr, s det m jeg gjre en gang. Glassene du fr kjpt p butikken inneholder nemlig ekstremt mye sukker, men jeg velger heller begrense bruken enn droppe den helt! Disse smakene sammen gir smakslkene en real fest!

  • Publisert: 24.11.2015, 21:52
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • Torsk med brokkolimos

  • Publisert: 23.11.2015, 16:41
  • Kategori: Oppskrifter
  • N har jeg nettopp inntatt dagens middag, og det smakte helt himmelsk. Vanligvis er jeg ikke god nok til spise fisk, derfor har jeg konsekvent satt opp mye fisk denne uken og idag prvde jeg en ny vri.

    ♥ Dette trenger du til brokkolimosen♥

    1 brokkoli

    1/2 kinesisk hvitlk (uten fedd)

    salt

    pepper

    liten dsj med melk

    Kok brokkolien til den blir myk. Hell ut vannet og bruk en stavmikser til lage mos ut av brokkolien. Putt oppi resten av ingrediensene og en liten dsj med melk. Ved siden av har jeg torsk toppet med baconbiter. Jeg toppet ogs brokkolimosen med chili for f det hele litt spicy. Nyt



  • Publisert: 23.11.2015, 16:41
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • Back on track

  • Publisert: 23.11.2015, 12:38
  • Kategori: Oppskrifter
  • Det er s deilig at jeg har klart ta skikkelig tak i kostholdet mitt igjen. Det siste ret har jeg vrt litt p brtur og selv om jeg har prvd gjre noe med det, har jeg ikke helt lykkes. Ikke fr n. Kjleskapet mitt er fylt med frukter og grnnsaker i alle slags nydelige farger og fasonger, og jeg kan love dere at det er hundre ganger lettere spise sunt nr 1) du har fristende sunn mat i kjleskapet, og 2) nr du ikke har usunn mat tilgjengelig.

    Idag var det tungt komme seg opp til BodyPump, men det er min egen feil. Du vet nr du tenker at du skal legge deg skikkelig tidlig, ogs ender du opp med legge deg skikkelig sent, ogs angrer du som pokker dagen etter?! Vel, det var det jeg gjorde i gr kveld. Jeg var vel ikke i seng fr nrmere halv tre, og det er ikke innafor. Svn er det neste jeg m ta tak i, uten tvil! Anyways, jeg hadde jo ikke akkurat s mange valg ettersom at det var jeg som hadde timen. Det er fordelen med vre instruktr klokken 09.00 p en mandag. Du M faktisk starte treningsuken din da! Ogs er det jo snn at det er fryktelig deilig nr det er gjort! Beste mten starte uken p :)

    N har jeg laget meg lunsj. Eller det vil si, jeg var s sulten at den var spist opp innen jeg hadde skrevet frste avsnitt, hehe! Idag ble det grnn SUPERSMOOTHIE og lakseruller. Frstnevnte er bare s vanvittig god og proppfull av masse vitaminer, og hvis du vil gi immunforsvaret ditt et lite boost m du prve denne. Fargen ser kanskje veldig skremmende ut, og jeg m rlig innrmme at jeg var skeptisk selv. Lov meg bare at du gir den en sjanse, for denne smoothien er snadder. S mange gode smaker p et og samme sted!



    Dette trenger du

    Pink lady epler

    Spinat (en hel pose)

    Ingefrrot (omtrent 4 cm)

    1 ananas

    Ferskpresset eplejuice (kan byttes ut med vann)

    2-3 ferskpresset lime

    Selv byttet jeg ut eplejuicen med vann. Den er selvsagt best med eplejuicen, men jeg flte ikke jeg trengte det ettersom at det er epler i juicen. Dette er en relativt stor porsjon, jeg vil si at den i hvert fall holder til tre personer og da vil det antakeligvis vre mer igjen ogs. Jeg kuttet ned en del p oppskriften, men jeg er og forblir en slumper og derfor er det vanskelig gjenfortelle akkurat hva jeg brukte. Jeg vet i hvert fall at jeg brukte 2 epler, en halv ananas og 1/3 av spinatposen, resten tok jeg etter oppskriften. Her er det jo bare bruke kreativiteten. Naturligvis vil jo smoothien smake mest av det du bruker mest av, s her kan du smake den til slik som du selv liker den best.

    Enkel, sunn og god lunsj! Her har jeg speltlomper med kremost pepper, spinatblader og laks. Det er s godt og ta s lite tid lage! Enjoy

    N skal jeg fyre i peisen og jobbe med spansken. Frste eksamen er allerede p fredag, s n gjelder det virkelig bruke de siste dagene riktig!

  • Publisert: 23.11.2015, 12:38
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • Oppskrift: Thailandsk Biffsalat

  • Publisert: 20.11.2015, 11:56
  • Kategori: Oppskrifter
  • I gr kveld hadde jeg Madeleine over p kveldsmat, og jeg kunne bare ikke la vre knipse noen bilder av det jeg skulle lage. Denne oppskriften er nemlig altfor god til ikke deles. Historien bak frste gang jeg smakte denne salaten er ganske morsom, s jeg tar kortversjonen: Vi spoler tilbake til mai-juni og jeg er PT-student. Denne studiehelgen har jeg ikke noe sted bo, men ei klassevenninne tilbyr meg sengeplass hos henne og jeg takker ja. Det ender med at ei til i klassen overnatter der. Det er lrdag og vi er ddsslitne etter enda en lang og tung studiedag. Vi sitter i bilen og diskuterer hva vi skal ha til middag. Vero, som vi skulle bo hos forslr Thailandsk biffsalat. Jeg kjente nesten jeg himlet med ynene. Alts, rligtalt. Greit vi er PT-studenter, men vi M ikke spise en salat p lrdagskvelden.. Jeg prvde vre positiv til forslaget, men jeg tror det lyste av hele meg at jeg synes det var et drlig forslag. Selv foreslo jeg pizza, men det var dd kamp. Det ble Thailandsk Biffsalat. Jeg var sulten som en hest og kom til slutt til et punkt hvor jeg nesten kunne spist hva som helst. Det hele endte med at jeg forgudet salaten og forsynte meg tre ganger!

    Jeg vet jo at man ikke skal dmme mat fr en har smakt, men jeg tenkte "det er en salat, det er grenser p hvor godt det kan vre" - I WAS WRONG. Dette er noe av det beste jeg har smakt! Vi dro forresten til en kiosk etterp og kjpte ca 1kg med smgodt hver, hver vr Ben & Jerrys btte og potetgull.. Snn siden vi hadde vrt s sunne liksom.. Jeg flirer her jeg sitter og skriver dette, for en fantastisk fin helg! Det ble PT-er ut av oss alle, i tilfelle noen skulle vre i tvil!

    Dette trenger du til 4 personer

    500g mrbrad biff

    1 hodesalat

    1/2 bunt fersk koriander

    1pk cherrytomater (deles i to)

    5 reddiker (i tynne skiver)

    1 rdlk (i tynne skiver)

    1pk minimais

    Til dressingen

    4ss fiskesaus

    4ss soyasaus

    saften fra 2-3 lime

    2 fedd hvitlk (finhakket)

    1 chilli finhakket (uten frene)

    Slik gjr du

    1. Riv salaten, kutt opp lk, reddiker og cherrytomater. Forvell minimaisen. Bland alle disse ingrediensene og koriander sammen til en salat.

    2. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Vr forsiktig med chillien, den varierer ofte i styrke. PS: Sausen skal vre sterk.

    3. For f det perfekte biffkjttet: Del opp biffstykket i flere stykker p ca. 7-8cm. Varm opp stekepannen p middels varme med godt smr, gjerne melange. Legg biffen i stekepanna nr det smfreser. Kjttet skal smsteke p hver side i ca. 2 minutter, det skal ikke stekes slik at det fr stekeskorpe. Legg kjttet til side og la det hvile/ettersteke i ca. 2 min. Ha nytt smr i stekepanna og fres kjttet p begge sider til det har en gyllen brunfarge og god stekeskorpe. Skjr opp stykkene i tynne skiver fr du legger kjttet over salaten. Hell dressingen over salaten til slutt! Voil!



    Bon apptit

  • Publisert: 20.11.2015, 11:56
  • Kategori: Oppskrifter
  • 2 kommentarer
  • Bad idea

  • Publisert: 27.10.2014, 10:22
  • Kategori: Oppskrifter
  • I go to bed late every night and realize it was a bad idea every morning...

    I gr tenkte jeg (som alltid) at jeg skulle legge meg kjempe tidlig. Helst fr ni! Det ble jo ikke akkurat snn.. Faktisk ble det ikke snn i det hele tatt. Klokken ble vel faktisk s mye som ett fr jeg hadde funnet veien til senga. Jeg kom meg heldigvis opp likevel, selvom det ble litt senere enn planlagt. Planen var egentlig en lang lpetur fr jeg skal p skolen, men det var for godt under dynen denne gangen ogs. Det gr egentlig helt fint og jeg har ikke engang et snev av drlig samvittighet. Jeg trener s mye ellers, s det gr helt fint. Dessuten skal jeg p BodyPump senere idag, s da kan det hende jeg lper meg noen intervaller fr eller etter BodyPumpen.

    Jeg har sttt p kjkkenet en liten stund n, og her er frokosten min:

    Havregrt laget med havremel i stedet for gryn toppet med eplekaketopping, havrekjeks med friske br og sukkerfritt bringebrsyltety, et glass biola blbr og en latte macchiato. Perfekt start p dagen!


    Toppingen p havregrten er den perfekte toppingen for ei som meg som elsker eplekake. Jeg har kuttet opp et halvt pink lady eple, strdd sukrin gold og kanel over og hatt eplebitene i mikroen. etter 2-3 minutter smaker dette fyllet akkurat som fyllet i en eplekake og det er det beste jeg vet om ha p havregrten min. Perfekt slukningsmiddel for stsug :-)


    Disse havrekjeksene var det min bestevenninne som tipset meg om. Oppskriften er egentlig funnet p bloggen til Kristina Andersen, men jeg har ikke fulgt den til punkt og prikke.

    Du trenger♥ 50g Havregryn♥ 20g Havremel♥ 1dl vann♥ 1/2ts kardemomme, kanel, salt og bakepulver♥ 1ss sukrin gold

    Ha alt sammen i en bolle og rr godt. Jeg har ikke fulgt mlene jeg har skrevet over i det hele tatt, kan godt hende det endte med noe helt annet. Litt vanskelig for en slumper skrive oppskrifter, men jeg brukte havregrynene og havremelet til rren fikk en fin og passe tykk konsistens. Spre havrekjeksene utover et brett med bakepapir og stek i ca 5 minutter. Nyt med friske br, sukkerfritt syltety, vanilje kesam, cottage cheese, eller kanskje salt plegg? ♥

    Jeg hadde ikke sjans til spise opp hele denne frokosten. Etter havrekjeksene var jeg s mett at jeg nesten rullet ut av sofaen, s det ble bare to skjeer av grten som egentlig var ment som frokost, hehe - uups! N skal jeg lpe stelle meg fr jeg setter kursen mot skolen. Ha en fin dag

  • Publisert: 27.10.2014, 10:22
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • Oppskrift: Sunnere lasagne

  • Publisert: 11.03.2014, 22:41
  • Kategori: Oppskrifter
  • God kveld i stugo!

    Her har jeg nettopp inntatt en ganske sen middag. Dagen idag har bare vrt s innmari bra, smilet mitt stoppet liksom aldri - hadde det kunnet gtt rundt hadde det gjort det idag. Jeg tror det er vret som gjr at jeg er snn her. Kan ikke huske ha boblet over slik som jeg har gjort idag! Dagen idag har vrt en typisk hverdag i mitt liv. Jobb fra ti til fire, hjem ordne litt i leiligheten, BodyStep fra seks til syv, og skravling og kaffe med Step-jentene fr det brer hjem for dusje, lage mat, ta oppvasken og alt mulig annet rart som m gjres i lpet av en dag..

    Idag prvde jeg meg p en ny middagsoppskrift. Sjefa p jobb har forsltt denne retten mange ganger nr jeg har spurt om tips, men for vre rlig synes jeg det hrtes skikkelig ekkelt ut, men ettersom at hun har tipset om dette s mange ganger flte jeg at jeg mtte gi det en sjanse! Det er jeg jammen glad jeg gjorde! Dagens middag ble en sunnere versjon av det vi kjenner som Lasagne. Her er pastaplatene erstattet med squash. For gjre det enda sunnere kunne jeg selvsagt brukt en mye magrere ost som topping, men jeg spiser s sunt ellers n at litt ost er ikke akkurat den strste skaden jeg kan gjre! Dessuten er jeg veldig glad i ost, og noe skal en unne seg ;-)

    Dette trenger du:

    • Kyllingkjttdeig
    • Squash
    • Cottage Cheese
    • Tomatpurr (eller annen "fyllsaus")
    • Ost til topping
    • Eventuelt nsket fyll - jeg brukte lk, champignon og hvitlk
    • Krydder etter eget nske - jeg brukte salt, pepper, basilikum, gastromat og grillkrydder (haha, litt glad i krydder...)

    Ready, set, GO

    1. Bruk en ostehvel til lage tynne skiver ut av squashen. Legg skivene p et brett med trkepapir i bunn slik at papiret kan absorbere litt av vannet som er i squashen. Krydre med det du selv nsker, her har jeg kun brukt salt og pepper.

    2. Stek kjttdeigen og eventuelt grnnsaker osv. Her steker jeg champignonen, lken og en halv kinesisk hvitlk (hvitlk uten fedd) sammen. Her brukte jeg gastromat, basilikum, pepper og hvitlkskrydder. Nr det er ferdig stekt puttet jeg oppi tomatpurren (som i mitt tilfelle ble pizzasaus fordi det var det jeg hadde stende) og lot det putre et par minuter.

    3. Denne delen kjenner de fleste. Lag p lag akkurat som i en vanlig lasagne! Frst et lag med kjttfyllet, s cottage cheese og squash p toppen som dere ser under. Slik fortsetter dere til det ikke er mer igjen, s toppes det hele med ost og grillkrydder!

    Under ser dere restultatet! Ved siden av hadde jeg salat. Jeg passer alltid p ha en halv tallerken med grnnsaker eller salat, det er jo tross alt snn en middagstallerken egentlig skal se ut. Ogs det bare ta en gang da, viktig regel (som jeg nesten brt idag, men klarte akkurat holde meg selv i nakkeskinnet). Som dere skjnner var dette kjempe godt! Det beste av alt er jo at det er s sunt ogs, s dette kan du fint spise p en hverdag med god samvittighet! Gjett om jeg skal kose meg resten av uken med restene etter dette, hihi! Yummy yummy in my tummy!

    Prvde meg ogs p grnnsakschips av squash og stppotet ettersom at jeg har hrt s mye positivt om det og at jeg ofte er fysen p noe snacks p kvelden. Bare synd jeg pepret det ihjel. Du vet p film nr en drage spytter ut en flamme? Snn fltes det spise disse. Bedre lykke neste gang si!

  • Publisert: 11.03.2014, 22:41
  • Kategori: Oppskrifter
  • 0 kommentarer
  • hits