Denise Parreira Wedel

ICED COCOA

 • Publisert: 01.10.2017, 00:02
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden 2. klasse på videregående, jeg har farget håret mitt. Det var høyest på tide, jeg har nemlig blitt så gråhåret at man skulle tro at jeg var dobbelt så gammel som det jeg faktisk er. For et par dager siden, rynket Henrik på nesen sin og sa: "Ehm, Denise? Jeg tror kanskje det er på tide at du farger håret ditt" .. Ehm, OKEI - takk for tidenes kompliment. Gjett om jeg var småsur resten av kvelden da?! Meeen, det gjorde tydeligvis noe med meg, for i dag var jeg ute og kjøpte hårfarge. Funfact: Jeg har aldri farget håret hos frisøren. Dette var heller ikke et unntak, jeg tok saken i egne hender og farget håret på badet hjemme. Fargen jeg brukte het "Iced Cocoa". Håret ble litt mørkere enn forventet, men det synes jeg alltid det blir. Etter et par vask er det nok perfekt. 

  FØR:

  ETTER: 

  Hva synes dere? ♥

 • Publisert: 01.10.2017, 00:02
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • 0 kommentarer
 • LET´S TALK ABOUT HAIR

 • Publisert: 06.06.2017, 22:48
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe med håret mitt. Jeg klippet det sist i Februar, og siden det har jeg fått en del slitte tupper. Med andre ord må det klippes, men jeg utsetter det hele tiden fordi jeg har en evig kamp med meg selv om hvordan det skal klippes. Jeg tror jeg har slått meg til ro med at jeg skal klippe meg skulderkort til høsten, og at jeg beholder de lange lokkene i sommer - likevel kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre noe nå. 

  Fargen har jeg veldig lyst til å gjøre noe med også, det er mange år siden jeg farget det sist, og det hadde vært gøy med en annen farge enn min naturlige for en stund. Dessuten har jeg begynt å få mange grå hår, så bunnen må nesten farges uansett. Problemet er bare at jeg er så innmari ubesluttsom. Jeg får liksom ikke bestemt meg for noe som helst, og er livredd for å ikke bli fornøyd. 

  Så.. Det jeg håper på nå er selvsagt å få litt hjelp fra dere lesere. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg ha lange lokker i sommer, eller skal jeg klippe det skulderkort med en gang? Eller skal jeg kanskje ha en mellomlengde i sommer, før jeg klipper meg kortere i høst? Og hva i all verdens rike skal jeg gjøre med fargen? Skal jeg ha mørk bunn og lyse tupper? Skal jeg gå for mørkere hår? Skal jeg gå for lyse striper? Hjelpes.. Tenk at det kan være så utrolig vanskelig! Dette er uten tvil et skikkelit luksus problem, men jeg hadde virkelig satt pris på å få høre noen meninger.. 

  Henrik heller mest mot mørk bunn og lyse tupper, og det er forresten han som har oppfordret meg til å gjøre noe med håret. Haha! Bør vel kanskje ta det som et hint? .. 

   

 • Publisert: 06.06.2017, 22:48
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • 4 kommentarer
 • Et par favoritter og selvpleie

 • Publisert: 21.09.2016, 22:57
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • I går fikk jeg endelig pakke i posten. Jeg var nemlig gått tom for alt av kremer og oljer som jeg smører meg med for tiden, for å forhåpentligvis redusere eventuelle strekkmerker. Jeg har prøvd flere forskjellige kremer og oljer i løpet av svangerskapet hittil, og den jeg selv har vært mest fornøyd med der nettopp Bio-oil. Jeg aner jeg ikke om det er den som vil gi best effekt, men ingen kremer eller oljer kan dokumentere effekt mot strekkmerker, så jeg velger å bruke den som kjennes mest riktig for min del. 

  På Vita sine hjemmesider står dette om Bio-oil: Bio-Oil er en prisvinnende olje som reduserer arr, strekkmerker, og ujevn hudfarge. Hudpleieoljen forbedrer også dehydrert, tørr og aldrende hud. Bio Oil bidrar til en jevnere og penere hud, og er det mestselgende produktet mot strekkmerker og arr i flere land. Bio-Oil har en lett konsistens, og kombinasjonen av planteekstrakter og vitaminer i Bio Oil reduserer ujevnheter i huden. Med sine 81 hupleiepriser er Bio-Oil et effektivt hjelpemiddel for forbedring av ujevn hudfarge, strekkmerker, arr, dehydrert og aldrende hud.

  SONY DSC

  Når jeg var innom apoteket i går, fant jeg favorittsjampoen min på tilbud. Ettersom at jeg faktisk var gått tom for både sjampo og balsam, var jeg ganske rask på labben og tok med meg en flaske av hver. Kan tro jeg ble sjeleglad. Denne sjampoen og balsamen har jeg ikke brukt på lange tider, for jeg har rett og slett endt opp med å kjøpe på butikken de siste månedene, i stedet for å dra ned til byen. Det er ingen tvil om at håret mitt trives bedre med disse, og dessuten er lukten en lukt jeg føler kan identifiseres med meg. Når jeg vasker håret med denne sjampoen og balsamen - ja, da lukter jeg Denise. 


  SONY DSC

  Her får dere en bitteliten sneak-peak på stellekroken vår! Jeg lover å vise mer så fort vi har stellematte og alt klart: 

  SONY DSC

  Et par feelgood produkter slo virkelig ikke feil i disse dager. Det er lite som slår det å bruke produkter du virkelig har sansen for, både i hår, på kroppen og når det gjelder makeup. Deilig! Fryktelig materealistisk og absoliutt ikke nødvendighet, men det er bare deilig! 

 • Publisert: 21.09.2016, 22:57
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • 2 kommentarer
 • Vippefin

 • Publisert: 02.08.2016, 23:14
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • En graviditet kan tydligvis være drepen på selvtillitt. Alle rundt meg forteller meg hvor bra jeg ser ut og hvor vakker jeg er, men vet dere hva jeg føler selv? Jeg føler meg blodstygg. Jeg føler jeg er feit med alt som hører til: dobbelthake, valker, appelsinhud og cellulitter. Huden min er uren, jeg er kvisete og føler meg både ekkel og uren. Den siste tiden har jeg følt meg helt skrekkelig, halvparten ville vel holdt i massevis. Jeg har hatt mye dårlig selvtillitt opp igjennom, og mislikt speilbildet mitt mange ganger. Jeg har snakket så stygt om meg selv, kroppen min og speilbildet mitt, at mamma til tider har lurt på hva hun skal gjøre med meg. Likevel tror jeg faktisk aldri jeg har følt meg SÅ dårlig som jeg gjør på mine "kjipe" dager nå som jeg går gravid. 

  Heldigvis for meg finnes det en måte å kjøpe seg litt selvtillitt på. Det løser absolutt ikke alle problemer, men det er deilig å kunne føle seg litt finere, og det er ingen tvil om at selvtillitten min steg et par hakk idag. I dag var det nemlig tid for å fylle på vipper, og den dagen i måneden dere - den elsker jeg. I dag prøvde vi ut 3D vipper, ettersom at enkeltvippene ikke har holdt så godt etter jeg ble gravid. Jeg er veldig spent på om disse holder seg penere litt lenger, slik at jeg kan føle meg penest mulig lengst mulig. Jeg er superfornøyd som alltid! Jeg går fast til ei venninne her i Sandefjord, og henne har jeg gått til så lenge at jeg ikke engang husker hvor lenge. Hvis du er fra Sandefjord og omegn, så må jeg bare virkelig anbefale Magdalena. Du finner henne på facebook og siden hennes heter: Profesjonell Vippe Extensions by Magdalena. Denne jenta er bare så dyktig og ekstremt nøye - resultatet blir alltid like flott! 

  I dag har jeg fått litt ekstra mange komplimenter fra kjæresten, så 3D vipper slo tydligvis an! Ingen tvil om at jeg skal fortsette med det! Vanligvis er jeg lite overfladisk, men Gud! Så deilig det er å kunne bruke penger på noe som får meg til å føle meg SÅ mye bedre. Jeg skjønner ikke hva jeg gjorde før jeg begynte med vipper.. Hallelujah - takk for selvtillitten kjære Magdalena! 

 • Publisert: 02.08.2016, 23:14
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • 7 kommentarer
 • hits