Denise Parreira Wedel

Smil til verden

 • Publisert: 16.12.2015, 05:22
 • Kategori: Denise & livet
 • Oi. Den 8. desember var visst ingen god dag. Tidligere idag fikk jeg tidenes flotteste melding av en av mine nærmeste venninner som hadde lest innleggene mine fra denne dagen, og hun virket lettere bekymret for meg. Jeg tror jeg også ville blitt lettere bekymret for venninnen min om hun hadde skrevet det jeg skrev. Så bare for å klarne opp i ting her. Det går veldig bra med meg. Faktisk går det vanvittig bra med meg. Jeg smiler, ler og setter stor pris på hver eneste dag. Jeg er ei jente med ufattelig mange følelser, både på godt og vondt. I innleggene under var jeg lei meg, og er jeg lei meg - ja da er jeg skikkelig lei meg. Det skal sies at jeg absolutt ikke lå i fosterstilling og gråt hele dagen, selv om det var det jeg ville akkurat når jeg skrev. Jeg kledde på meg, dro på BodyStep og hadde egentlig en ganske ålreit dag! BodyStep er lykkepilla mi! 

  Nå har jeg vært litt av en natteravn. Jeg kan ikke huske sist jeg var så lenge oppe. Jeg har BodyStep om under fire timer, så jeg burde sovet for mange, mange timer siden. Likevel føltes det så riktig å være oppe. Det er så mange ting som gjør meg glad om dagen, så jeg klarte rett og slett ikke å legge meg. Jeg har hengt opp klær, gjort klar vaskemaskinen og oppvaskmaskinen til i morgen, tatt oppvasken som måtte vaskes for hånd, ryddet, sortert, brettet og alt mulig. Midt på natten. De gale har det godt!

  SONY DSC

  Smil til verden. Gi litt mer. Prøv litt hardere. Reis deg opp når du faller. Se lykken i de små tingene. Og sist, men ikke minst: bruk energien din på å sette pris på det du har i stedet for å ønske deg det du ikke har. 

 • Publisert: 16.12.2015, 05:22
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • Tinder bør ha sex-advarsel

 • Publisert: 07.12.2015, 23:32
 • Kategori: Denise & livet
 • Det blir lagt ut uendelig med videoer på facebook, og det er sjeldent jeg engasjerer meg og bryr meg så mye som jeg gjorde da jeg så denne videoen. Her kjente jeg meg så latterlig godt igjen. Mannfolk som ikke bare har sex med deg, men som dater deg, finner på ting med deg over lengre perioder og plutselig slipper katta ut av sekken: "du er bare en venn", "jeg er ikke ute etter å få meg kjæreste" eller "jeg dater andre også". Altså ærligtalt. Vær mann nok til å si det med det første da, ikke vent til vi har forelsket oss. Jeg er bare SÅ enig i det begge sier her, så dette kunne jeg bare ikke la være å dele med dere!

  Hvis oppfattelsen denne jenta sitter med, og oppfattelsen jeg selv sitter med, er sann - ja da er det grunn til bekymring. For hva skjedde egentlig med kjærlighet, romantikk og lidenskap? Hva skjedde med å bli glad i et annet menneske? Hva skjedde med å forelske seg? Jeg har konsekvent latt være å skaffe meg dating-apper etter jeg ble singel, og det er det en eneste grunn til. Jeg vet hvor utrolig ulykkelig det gjør meg. For da jeg var på Tinder for en god tid tilbake, var ikke jeg der for å få meg noe. Jeg var jo der for å finne meg den store kjærligheten. Og det er fortsatt det jeg leter etter, jeg har bare forstått at det antakeligvis ikke er der jeg møter ham. 

  Jeg føler meg unormal. Jeg er ei oppegående jente på 21, alt jeg ønsker meg er en jeg kan dele livet mitt med, en jeg kan få barn med, en jeg kan kjøpe hus med, en jeg kan dele sorger og gleder med, en som vil være min beste venn og bli hos meg for alltid. Er det ikke egentlig jeg som burde føle meg normal?! .. 

  Her er forresten artikkelen hun har skrevet også, i tilfelle du har lyst til å lese den også: LES HER

  "Vi har blitt utbyttbare og det kommer til å bli mange ensomme mennesker i fremtiden.. "

 • Publisert: 07.12.2015, 23:32
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Hjemmelaget lasagne på 1-2-3

 • Publisert: 07.12.2015, 23:19
 • Kategori: Oppskrifter
 • Jeg elsker å lage hjemmelagete lasagne, og når jeg hadde samboer laget jeg det støtt og stadig. Nå synes jeg sånne type middager er litt stusselig hvis jeg ikke inviterer noen over på middagen, men her om dagen hadde jeg så lyst på det at jeg laget det. Problemet med å prøve å gjenfortelle oppskriften er at jeg aldri lager lasagnen min etter oppskrift. Jeg slumper som en tulling, og den ender alltid opp med å smake forskjellig, men jeg blir som regel alltid veldig fornøyd! Jeg skal prøve å gjengi oppskriften så godt jeg kan, men nøkkelen her er å smake seg frem! 

   Dette trenger du til den røde kjøttsausen: 

  Kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig

  1 boks hakkede tomater

  1 løk

  1 hvitløk

  4-5 store sjampinjonger 

  1 maisboks

  Div krydder (jeg brukte paprika, chili, provencekrydder og pepper)

  Stek kjøttdeigen med oppkuttet løk, hvitløk og sjampinjonger. Tilsett en boks med hakkede tomater og hell over litt vann slik at sausen blir mer flytende. Tilsett ønsket krydder og en maisboks. Denne gangen hadde jeg også oppkuttet chili i den røde kjøttsausen, i tilfelle dere ser det på bildet og lurer på hva det er. Har vanligvis kun chilipulver, men det ga ekstra god og spicy smak med ekte chili også.

   

  Dette trenger du til den hvite ostesausen: 

  Melk (jeg brukte ekstra lett) 

  Hvetemel

  Revet ost

  Muskatnøtt i pulverform

  Salt og pepper

  Her kommer delen hvor jeg virkelig slumper og egentlig ikke aner hvor mye jeg bruker. Jeg elsker den hvite sausen, så lager alltid en del. Jeg bruker en mindre kjele og fyller halve med melk. Deretter tilsetter jeg 1-2 spiseskjeer med mel. Herifra bruker jeg å tilsette mer melk om den er for tykk og mer mel om den er for flytende. Jeg smaker meg til med ost, salt, pepper og muskatnøtt. Sistnevnte gir så mye og god smak, så her sparer jeg ikke på kruttet. 

  Hell først den røde kjøttsausen i en ildfast form, hell den hvite sausen over og legge på lasagneplater. Jeg bruker enten fullkornsplater i mellom, eller så liker jeg godt de grønne spinatplatene. Fortsett lagvis til det ikke er mer igjen, og topp lasagnen med ost! Jeg steker lasagnen på 200 grader på ukjent tid, tipper den står i ca. 20 min. Når lasagnen bobler og osten er skikkelig gylden - DA er det tid for mat! Bon apetite  

 • Publisert: 07.12.2015, 23:19
 • Kategori: Oppskrifter
 • 1 kommentarer
 • Everything will be okay in the end

 • Publisert: 06.12.2015, 22:53
 • Kategori: Denise & livet
 • Hvor blir det av dagene? Nå om dagen er det ingen tvil om at jeg skulle ønske at døgnet hadde langt mer enn 24 timer. Det er så mange ting jeg må gjøre, vil gjøre og burde gjøre - at jeg holder på å bli litt tullerusk. Kroppen og hodet er ikke helt med for tiden og jeg må jo faktisk bare få lov til å lytte til kroppen og få lov til å være litt lei meg. Likevel prøver jeg så godt jeg bare kan å få gjort alt, og å holde humøret oppe. Jeg føler nesten at kroppen min kjemper litt i mot, hvis dere forstår hva jeg mener? Hodet vil, men kroppen sier nei. 

  Den siste uken har jeg prøvd å lytte til kroppen min, og har for det meste slappet av og kost meg i eget selskap med fyr i peisen og levende lys rundt om i leiligheten. Jeg har prøvd både å lese på dagtid og å se pensumfilmer på kveldstid, og når du sovner like herlig klokken to på dagen som klokken åtte på kvelden, da vet du at kroppen har sagt i fra. Med andre ord, jeg føler nesten ikke jeg har gjort annet enn å sove denne uken og det er en helt forferdelig følelse midt i eksamenstiden. Likevel er det jo nettopp dette kroppen har trengt, så jeg må bare godta det. Dessuten har jeg senket skuldrene og kravene mine i takt. Om jeg ikke skulle bestå er det faktisk ikke verdens undergang, jeg har jo tross alt 3 forsøk. Livet mitt har endret seg drastisk i løpet av dette semesteret og jeg er bare stolt av at jeg har klart meg så bra som jeg har. 

  Det er så fort gjort å bli sittende å klage på det ene og det andre, men alt i alt går det veldig bra med meg og jeg ser på meg selv som verdens heldigste jente. Akkurat nå føler jeg bare at jeg ikke strekker helt til overalt, men jeg vet at mye av stresset i hodet og kroppen min vil senke seg så fort jeg er ferdig med eksamenene mine. 

  "Everything will be okay in the end. If it´s not ok, it´s not the end" 

  Noen ganger er det bare så deilig å se på bilder på weheartit.com, dette sa jo egentlig alt! 

   

   

 • Publisert: 06.12.2015, 22:53
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • hits