Denise Parreira Wedel

Tilbake på videregående

 • Publisert: 28.10.2014, 13:49
 • Kategori: Denise & livet
 • Til tross for forelesningsfri idag så har jeg vært tidlig oppe. Jeg har vært på skolen, men ikke skolen jeg selv går på. Jeg har nemlig vært tilbake på videregående skolen her i byen som jeg selv gikk på, heldigvis ikke som elev denne gang. Idag har jeg hatt BodyStep for en breddeidrettsklasse, og det var skikkelig moro. Klassen bestod av fire jenter og resten var gutter. Jeg skal ikke dra alle under en kam og si at alle gutter har dårlig koordinasjon, men ofte er det litt mindre koordinasjon og rytme på disse mannfolka. I denne klassen derimot imponerte de virkelig. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi forestilt meg at de skulle være  så flinke og at de skulle prøve så hardt. 

  Etter timen besøkte jeg mine gamle lærere ved musikklinja. Det var så hyggelig å se alle igjen, og jeg kjente at jeg virkelig savnet å gå der. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg gikk der nå som jeg har det så bra, og ikke den gang når jeg hadde så vanskelig. Jeg hadde fått så mye mer ut av skolegangen min på videregående om jeg hadde gått der nå, men nå er jo en gang sånn at det var en tid av livet og nå er jeg i en annen. 

  Etter en god dusj, hoppet jeg i kosebuksa og kjørte bort til Madeleine. Her har vi spist en deilig lunsj, skravlet, grått et par tårer og ledd høyt. Gode venninner er alltid gull, og Madeleine er en sånn en. Ei fantastisk flott venninne som alltid stiller opp. Vi kan le sammen, gråte sammen, være stille sammen eller skravle så mye at vi blir slitne av hverandre. Når man bor for seg selv er det så deilig å bli vartet opp litt slik jeg ble idag: 

  Så ikke dette deilig ut eller? 

  Jeg sitter bare å slapper av og lader opp batteriene for øyeblikket. Klokken fire har jeg nemlig ny steptime på e2, så nå er det bare å hente seg inn igjen!

 • Publisert: 28.10.2014, 13:49
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Bad idea

 • Publisert: 27.10.2014, 10:22
 • Kategori: Oppskrifter
 • I go to bed late every night and realize it was a bad idea every morning...

  I går tenkte jeg (som alltid) at jeg skulle legge meg kjempe tidlig. Helst før ni! Det ble jo ikke akkurat sånn.. Faktisk ble det ikke sånn i det hele tatt. Klokken ble vel faktisk så mye som ett før jeg hadde funnet veien til senga. Jeg kom meg heldigvis opp likevel, selvom det ble litt senere enn planlagt. Planen var egentlig en lang løpetur før jeg skal på skolen, men det var for godt under dynen denne gangen også. Det går egentlig helt fint og jeg har ikke engang et snev av dårlig samvittighet. Jeg trener så mye ellers, så det går helt fint. Dessuten skal jeg på BodyPump senere idag, så da kan det hende jeg løper meg noen intervaller før eller etter BodyPumpen. 

  Jeg har stått på kjøkkenet en liten stund nå, og her er frokosten min:

  Havregrøt laget med havremel i stedet for gryn toppet med eplekaketopping, havrekjeks med friske bær og sukkerfritt bringebærsyltetøy, et glass biola blåbær og en latte macchiato. Perfekt start på dagen! 


  Toppingen på havregrøten er den perfekte toppingen for ei som meg som elsker eplekake. Jeg har kuttet opp et halvt pink lady eple, strødd sukrin gold og kanel over og hatt eplebitene i mikroen. etter 2-3 minutter smaker dette fyllet akkurat som fyllet i en eplekake og det er det beste jeg vet om å ha på havregrøten min. Perfekt slukningsmiddel for søtsug :-)


  Disse havrekjeksene var det min bestevenninne som tipset meg om. Oppskriften er egentlig funnet på bloggen til Kristina Andersen, men jeg har ikke fulgt den til punkt og prikke.

  Du trenger ♥ 50g Havregryn ♥ 20g Havremel ♥ 1dl vann ♥ 1/2ts kardemomme, kanel, salt og bakepulver ♥ 1ss sukrin gold♥ 

  Ha alt sammen i en bolle og rør godt. Jeg har ikke fulgt målene jeg har skrevet over i det hele tatt, kan godt hende det endte med noe helt annet. Litt vanskelig for en slumper å skrive oppskrifter, men jeg brukte havregrynene og havremelet til røren fikk en fin og passe tykk konsistens. Spre havrekjeksene utover et brett med bakepapir og stek i ca 5 minutter. Nyt med friske bær, sukkerfritt syltetøy, vanilje kesam, cottage cheese, eller kanskje salt pålegg? ♥

  Jeg hadde ikke sjans til å spise opp hele denne frokosten. Etter havrekjeksene var jeg så mett at jeg nesten rullet ut av sofaen, så det ble bare to skjeer av grøten som egentlig var ment som frokost, hehe - uups! Nå skal jeg løpe å stelle meg før jeg setter kursen mot skolen. Ha en fin dag 

 • Publisert: 27.10.2014, 10:22
 • Kategori: Oppskrifter
 • 0 kommentarer
 • Favorittdag

 • Publisert: 26.10.2014, 22:55
 • Kategori: Denise & livet
 • Idag er en deilig dag. Jeg sier alltid at mandag er min favorittdag, men det er egentlig søndag også. Egentlig tror jeg at alle dager er min favorittdag, i hvert fall de jeg selv sørger for at blir det. Det er jo som ordtaket sier "Livet er hva du gjør det til selv". 

  Min søndag startet tidlig, det gjør den annenhver helg. Jeg startet dagen min på sykehjemmet jeg jobber på, og jeg kan ikke kommer på en bedre dag å starte dagen min på. Jeg er heldig som får lov til å starte dagen min med å hjelpe andre som trenger meg. Jeg er heldig som får gleden av å vekke pasient etter pasient, og får være den første som gir dem et smil om morgen. Som dere skjønner elsker jeg jobben min. For meg finnes det ikke noe som er mer givende enn å hjelpe noen som trenger meg så sårt, jeg går hjem med verdens beste følelse hver gang jeg går hjem fra jobb. Jeg er stolt og jeg er takknemlig. Heldig er jeg.

  Når vakten min var ferdig besøkte jeg farmor. Hun bor i samme etasje som jeg jobber i, så jeg prøver alltid å titte nesen innom når jeg er på huset. Farmor er en fantastisk flott kvinne som jeg virkelig ser opp til. Om jeg bare blir halvparten så god, sterk og positiv som det hun er - ja, da vet jeg at jeg har gjort noe riktig her i livet. Jeg var hos farmor i omtrent en time, men et lite besøk er alltid bedre enn ingen besøk har pappa lært meg. Jeg måtte nemlig komme meg hjem for å skifte før jeg skulle ha BodyStep. Å kjøre BodyStep når kroppen egentlig føler seg seg sliten er utfordrende, men desto mer tilfredsstillende når du har gjennomført. Jeg elsker rollen som instruktør. For det første er det herlig å kunne spre godt humør og treningsglede, og for det andre er det mine aller beste treningsøkter. Jeg må tross alt hoppe litt høyere, smile litt bredere, se litt sterkere ut og gi litt mer som instruktør. Jeg vet jo veldig godt at instruktøren må være den sprekeste i salen, og om jeg ikke er det må jeg i hvert fall gjøre mitt beste for at det skal se sånn ut. 

  Etter en time BodyStep og en time styrke overkropp med Mina har jeg rukket å støvsuge og vaske stuegulv etter at lillepus knuste blomstervasen min (den fjerde eller femte vel og merke), spist god kveldsmat, vært en tur innom mamma, og ellers har jeg bare sløvet på sofaen med tvkos, levende lys, instagram, blogger og weheartit. Akkurat nå planlegger jeg uken som kommer og spiser, igjen.. Ble nemlig nettopp akutt sulten. Ikke at det er så rart ettersom at det faktisk begynner å bli noen timer siden forrige måltid, men ble likevel overrasket av den akutte sultfølelsen. Jeg sitter så godt plantet i sofaen med dynen min, så matlaging fristet lite. Valget falt da lett på en halv boks mager vanilje kesam med frosne skogsbær, litt mandler og litt walnøtter. Nam, for en undervurdert liten skål!  • Publisert: 26.10.2014, 22:55
 • Kategori: Denise & livet
 • 1 kommentarer
 • hits