Denise Parreira Wedel

Hverdags snikk-snakk

 • Publisert: 31.10.2013, 12:02
 • Kategori: Blogg
 • God morgen solstråler! 

  Morgen idag har vært så deilig. Endelig føler jeg at jeg er litt tilbake! De siste ukene har det vært så fryktelig hektisk og jobbene, treningen, bussalg, kjøretime, øving til teori, biltitting, gnagesår, søvnløse netter og alt har bare tatt helt knekken på meg. Jeg har vært så sliten, dere aner ikke. Men idag våknet jeg og følte at jeg endelig var litt på nett igjen, og det var så deilig! At jeg har vært så sliten og at ting har vært så hektisk har gått litt utover både treningen og kostholdet, særlig kostholdet. Plutselig viste vekten et litt høyere tall enn ønsket, men jeg fortviler ikke, det er jo fortsatt ganske stabilt. Jeg vet jo hva som må gjøres og hva jeg ikke må gjøre, så det er bare å skjerpe inn og komme til de gode rutinene mine igjen. 

  Jeg startet derfor dagen med en skål med havregryn og kanel og en stor imsdalflaske med iskaldt vann. Ikke nok med at frokosten var i boks, men jammen klarte jeg å stelle klart de neste fire måltidene mine også. Jeg har nettopp spist et eple og sitter og koser meg med te. Om et par timer skal jeg smake på havregrøten jeg laget til morgen idag. Idag laget jeg den med en vri, jeg tok nemlig sjokoladepulver, kanel og kardemomme. Sistnevnte har jeg aldri brukt til noe sånt før, men jeg elsker jo smaken av kardemomme, så hvorfor ikke? Siden jobbdagen min går fra 10 til 20 må jeg selvsagt ha mer mat enn det, så jeg laget meg også en pitapizza til morgen idag. Yummy! Med andre ord er jeg godt rustet med masse god mat idag. Kjenner munnen min synger hallelujah allerede, og det beste av alt er jo at alt er sunt! WinWin! 

  Slik ser jeg altså ut idag. Iført mine nye jeans som jeg allerede elsker. Vanligvis er bukseshopping det verste jeg vet om. I veldig mange av tilfellene ender det enten med et raseriutbrudd eller veldig mange tårer. Igår gikk jeg fra å være buksehater til å faktisk synes at det var gøy å handle bukser. Say hello til mine første jeans i str. 34! Jeg vet jo at Gina-buksene er større i størrelsene enn mange merkebukser, men gøy likevel synes nå jeg. Denne sitter som et skudd og er kjempe comfy. Den er som sagt fra Gina Tricot og modellen heter LISA. 

  Genseren jeg har på meg er fra Oysho og det er min absolutte favorittgenser. Her om dagen kom jeg hjem fra jobb og som vanlig sa jeg hei til mamma. Hun sa ikke hei tilbake engang, hun sa bare "Denise, jeg må fortelle deg noe". Jeg ble bekymret for jeg ante jo ikke hva som kom til å komme og mamma så så fryktelig alvorlig ut. Hun begynte å unnskylde seg og sa flere ganger "det var ikke meningen". Når hun endelig kom til poenget var det en ganske svak og forsiktig stemme som sa "jeg vasket genseren din akkurat som jeg pleier, men denne gangen krympet den. Ganske mye.." Jeg tittet bort på genseren min og fikk totalt latteranfall. En helt annen reaksjon enn hva mamma hadde ventet seg. Hun kjenner jo til tempramentet mitt - jeg har jo tross alt arvet det av henne, så jeg tror hun hadde ventet seg alt annet enn et latteranfall. Der hang genseren min til tørk og den så ut som en barnegenser. Den hadde ikke bare krympet litt, ganske mye var ikke en overdrivelse. Det fine med at den krympet er at nå passer den jo helt perfekt, før var den jo altfor stor. Litt korte armer kanskje, men det bryr jeg meg ikke om! 

  Ha en fin dag og gled noen rundt deg! Ikke minst; gjør noe godt for deg selv ♥ 

 • Publisert: 31.10.2013, 12:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • I saw a little monkey and I thought it was you

 • Publisert: 30.10.2013, 16:03
 • Kategori: Blogg
 • Happy birthday to you, I went to the zoo, I saw a little monkey and I thought it was you

  Idag har en av mine aller nærmeste bursdag. Jeg får ikke gitt henne en bursdagsklem. Jeg kan ikke dukke opp på døra med en kake. Jeg kan ikke gi henne en gave i hånden.  Nei, for hun sitter på andre siden av jordkloden. Santa Barbara er stedet, Maria er bursdagsbarnet. 

  Gratulerer så mye med dagen din, kjære, vakre, deg! Jeg håper de som er rundt deg tar godt vare på deg og sørger for at dagen din blir fantastisk fin. Vi her hjemme skulle så gjerne feiret med deg idag, og vi savner deg så fælt. Det gjør i hvert fall jeg. Jeg savner at du kommer i den lille søte fiaten og henter meg før vi skal noe, jeg savner at jeg tørker bort tårene dine og at du tørker bort mine, jeg savner når en av oss skal fortelle noe og begge blir så ivrige og spent at vi nesten ikke klarer å komme til poenget, jeg savner å le så tårene triller med deg - jeg savner deg, en av mine aller beste venninner.

  Det er merkelig med det. Alle sier at du finner vennene du kommer til å ha resten av livet på videregående, og vet dere - det tror jeg stemmer. I løpet av mine tre år på videregående har jeg funnet en håndfull med vanvittig gode venninner som jeg aldri ville byttet ut mot noe som helst annet. Maria er en av dem. Hun har støttet meg i vanskelige tider, hun har vært der i tykt og tynt, hun har grått med meg og ledd med meg. Jeg er så takknemlig for at jeg er så heldig at jeg har funnet akkurat denne jenta og at jeg får ha henne som en så stor brikke i livet mitt. 

  Jeg gleder meg til du kommer hjem igjen - da skal vi drikke oss så drita at vi drar fra alle på festen uten å si ifra og snakke svada på engelsk hele veien til tempoen hvor vi skal kjøpe panini til nattmat, vi skal ha hundre og ørten jentekvelder hvor vi ser på en grinefilm med en stor skål med smågodt og det hele ender selvsagt med at jeg sovner, vi skal kose oss og ha det så gøy - sånn vi alltid har det!


  Jeg er så glad i deg Maria, du er helt fantastisk 

 • Publisert: 30.10.2013, 16:03
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Good night kiss

 • Publisert: 15.10.2013, 22:41
 • Kategori: Blogg
 • Idag gjorde mamma en liten vri med middagen, og tenk at det skal så lite til for at det skal smake helt annerledes. I stedet for å steke kyllingen og koke grønnsakene slik vi vanligvis gjør, tok hun et kyllinglår til hver og oppkuttede grønnsaker og poteter i en ildfast form i ovnen med olivenolje og krydder. Så enkelt og såå yummy! Maten lager jo til og med seg selv, så du har plenty med tid til å gjøre andre ting imens! 

  Dagens kveldsmat: Mager vaniljekesam, mandler, en halv banan med kanel på, en liten klatt med bringebærsyltetøy uten tilsatt sukker fra Nora og noen blåbær. Litt ubesluttsom? Ja da ble det like gjerne litt av alt på en gang, hihi! 
   

  Når høsten kommer snikende på, da er det jammen godt å få byttet ut alt det rosa med høstfarger, krype under dyna og tenne lys - og nettopp det har jeg gjort idag. Idag måtte jeg faktisk bli hjemme fra jobb på Dna. Jeg har sovet så fryktelig dårlig i det siste at jeg har vært helt utslitt. Idag sa kroppen stopp og tårene trillet. Selvom jeg har det veldig bra så er det jo ikke til å komme unna at jeg kan ha en dårlig dag innimellom jeg også. Uansett hvor langt bort jeg prøver å dytte det er det heller ikke til å komme unna at jeg er skuffet. Fryktelig skuffet. Og litt lei meg faktisk. Men det er jo bare en dårlig dag, ikke et dårlig liv. Jeg stråler jo og smiler uansett, jeg er jo lykkelig! 

 • Publisert: 15.10.2013, 22:41
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Believe and you're halfway there

 • Publisert: 15.10.2013, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • ♥ I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. 

  Det er mye rart man kan tro på her i verden, men jeg - jeg tror bare på noen enkle ting. Jeg tror ikke på julenissen, jeg tror ikke på påskeharen, jeg tror ikke på tannfeen og jeg tror ikke på Gud. Selvom jeg ikke tror på mye, er det jeg tror på det viktigste man kan tro på av alt. Jeg tror nemlig på meg selv. Jeg tror at jeg selv avgjør min egen lykke ved handlingene jeg gjør og valgene jeg tar på veien. Jeg tror at mine venner er den familien jeg selv har plukket. Jeg tror du må tro på deg selv for å oppnå målene dine og for å oppfylle drømmene dine. Jeg tror at å tro på seg selv er det viktigste her i livet, for hvis du ikke tror på deg selv - hvem skal da tro på deg? 

  ♥ Believe in yourself, and the rest will fall into place. Have faith in your own abilities, work hard, and there is nothing you cannot accomplish. 

  Men hva med kjærligheten? Den burde jeg jo tro på. Og det gjør jeg også. Noen ganger ikke. Her er det så lett å falle for fristelsen og tenke at man gir opp, men innerst inne vet jeg jo at jeg tror på kjærligheten og at jeg en dag vil finne den. Jeg tror det finnes en der ute for alle og en hver. Jeg tror at så fort et vindu blir lukket, er det fordi du skal få muligheten til å se en ny dør åpne seg. Jeg tror at hvis han ikke ser deg og den du er, så er det fordi en annen, en bedre, er der ute og venter på deg. Jeg tror at når du møter han, så vet du det bare. Jeg tror du kjenner på hele deg at det er han - han du har ventet på. 

  Despite everything, I believe that people are really good at heart. ♥ 

   I don't believe you have to be better than everybody else. I believe you have to be better than you ever thought you could be.  ♥ 

  Jeg tror at du allerede er halvveis på vei, bare ved å tro at du kan. Tro på deg selv. Tro at i morgen er en bedre dag. Tro at alt ordner seg. Tro på drømmene dine. Og tro på magiske øyeblikk, for de vil komme! På bildet under ser dere en av mine tre vakre tatoveringer. Den ser litt rar ut i bokstavene og litt misformet ut, men det er bare fordi det er usedvanlig vanskelig å få til et brukenes bilde av sin egen nakke! Den er så mye finere i virkelligheten. Believe ♥   What do you believe in? 

 • Publisert: 15.10.2013, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Gullhår

 • Publisert: 15.10.2013, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • God morgen solstråler! 

  Idag fikk jeg litt av en start på dagen. Litt småstresset løp jeg ut på busstoppet, og heldig som jeg er, rakk jeg bussen til tross for at jeg var noen minutter for sen. Bussen begynte å nærme seg byen da jeg oppdaget at jeg hadde mistet nøkkelen til Emoda. Jeg ble så stresset at jeg begynte å gråte og visste ærlig ikke hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg ringe han som eier butikken å fortelle at jeg kanskje ikke fikk åpnet til tiden? Skulle jeg ringe mamma for å få trøst? Det poppet opp tusen ideer, men den eneste som faktisk var litt fornuftig var å sette seg på første buss hjem igjen, og det gjorde jeg - selvom jeg var livredd for å komme for sent på jobb. Takket være en snill bussjåfør som stoppet akkurat der jeg trengte å gå av til tross for at det ikke var et busstopp, kom jeg et skritt nærmere målet. På busstoppet lå jammen meg nøkkelen, og i det jeg plukket den opp og reiste meg hadde en bil stoppet opp for meg. I bilen satt en arbeidskollega fra jeg jobbet på Meny Arena, og han lurte på om jeg ville sitte på til byen. Går det ann å ha så gullhår i ræva? 

  Fem over halv ti var jeg i butikken, altså bare fem minutter senere enn vanlig. Det er jo helt utrolig! 

  Ser dere forresten hvor mye håret mitt har vokst allerede? Synes ikke det er så fryktelig kort lenger jeg.. Eller er det kanskje jeg som har vendt meg til det?! 

  Til tross for en dårlig start på dagen skal jeg nok klare å holde humøret. Eller prøve i hvert fall. Jeg har hatt så mange mareritt og sovet så dårlig helt siden forrige uke, det er så fryktelig slitsomt. Dessuten har jeg skikkelig tannverk og hodepine fordi visdomstannen min har bestemt seg for å vokse litt til nå. Auuu!

 • Publisert: 15.10.2013, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Little princess

 • Publisert: 13.10.2013, 22:49
 • Kategori: Blogg
 • Har forresten noen bilder fra fredagen som jeg har glemt å vise dere. Etter jobb dro jeg rett i 1-års bursdag til nydelige Angelica, datteren til min kjære kusine. Hun er bare så nydelig jeg har ikke ord. Kan tro jeg var i ekstase når jeg endelig fikk en mulighet til å kjøpe litt babytøy. Hele hvaltorvet har hørt meg "åå'e" og prate søtt i litt lysere toneleie enn ellers. Måtte jo tross alt vise frem den nydelige gaven jeg hadde kjøpt til prinsessen til alle kjente som var på jobb både torsdag og fredag. *Irriterendes glad i barn much*? 

  Bildene av Angelica er ikke redigert, imens bildet av oss sammen er det - derfor litt fargeforskjell. Eneste grunnen til dette er at jeg ville at bildet av oss skulle være enda klarere og skarpere i fargene fordi jeg skulle bruke det som profilbilde på facebook! 

  Har dere sett noe så herlig noengang? Jeg s.m.e.l.t.e.r !! Alle rundt meg vet jo at jeg er litt over gjennomsnittet glad i barn og har hatt veldig lyst på egne i mange år. Lysten blir ikke akkurat mindre med tiden, men den perioden jeg er inne i nå er helt grusom. Jeg har så lyst på en liten baby at jeg nesten ikke vet hvem ben jeg skal stå på. Tror mange av mine venninner synes dette er veldig rart, nettopp fordi de ikke føler det slik i det hele tatt og er et helt annet sted i livet. Har alltid sagt at jeg skulle vært ti år eldre, og det holder jeg jammen fast ved. Hadde jeg kunnet velge hadde jeg bodd sammen med forloveden min i vår selveide leilighet eller hus, hatt en nydelig hund, fått første babyen, hatt stasjonsvogn og hatt en stabil og fast jobb allerede. Men det nytter jo ikke når jeg er så ung. Herlighet. Jeg må jo få en utdannelse og en jobb. For ikke å glemme at jeg må finne et mannfolk som er verdt all min tid og kjærlighet, og som er en verdig far for mine barn - og det er jo lettere sagt enn gjort for å si det sånn. Jeez, jeg spoler over studietiden og letingen etter Mr. Right. Orker ikke. Vil ikke.. Joda, jeg må! Og joda, jeg skal! 

  Frem til det er min tur får jeg vel bare nøye meg med å låne andres flotte barn  ♥ Men som kusinen min sa når hun så uttrykkene mine imens jeg lekte med Angelica: "Nå raslet det litt i eggestokkene dine Denise, det så jeg helt hit" Haha, for et uttrykk..... 

  Og forresten.. Det er jo Oktober, og oktober betyr rosa måned! Angelica er selvsagt kledd i rosa på 1-års dagen sin, og jeg er selvsagt utstyrt med en rosa sløyfe hver eneste dag! Husk å støtte rosa sløyfe dere også. 

 • Publisert: 13.10.2013, 22:49
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Crossfit

 • Publisert: 13.10.2013, 21:32
 • Kategori: Blogg
 • Jeg glemte kanskje å fortelle dere at jeg skulle det, men litt tidligere tok jeg meg en tur på Crossfit Sandefjord sammen med Sofie og Andreas, jobbkollegaer fra Dna og Brygga Bar. Der var det først et informasjonsmøte som ventet oss, før vi skulle være med på en WOD (Workout of the day). Altså, jeg vet ikke helt hva jeg skal si om det engang. Annet enn at det var helt forjævlig. Og dritbra! 

  Så, hva er egentlig Crossfit? 

  Før jeg dro på Crossfit senteret fant jeg også et par youtube videoer som dere kan sjekke ut! 

  Crossfit er jo helt nytt for meg, og jeg har aldri vært borti noe lignende. Det er knallhardt, men fy søren så moro! Alt blir gjort som et team, men alt er også individuelt. Du velger jo selv hvor fort du skal løpe, hvor dypt du skal squate, og hvor mye du skal gi i de forskjellige øvelsene, men det er jo klart at det kommer frem et konkurranse instinkt når man gjør noe slikt. I hvert fall gjorde det det hos meg. Jeg vil jo ikke være verken den som er dårligst eller den som gir opp. Kan med hånden på hjertet være fornøyd med dagens økt og innrømme at jeg gav mer enn jeg trodde jeg hadde å gi. Jeg er så sliten og støl at jeg nesten ikke klarer å gå. Jeg tror faktisk jeg snart må legge meg slik at jeg kan stå opp tidlig og få unnagjort et par kilometer i løpeskoene i morgen før jobb for å løsne opp muskelene. 

  Ingen tvil om at dette er noe jeg har skikkelig lyst til å fortsette med. Vi får se hva lommeboken og timeplanen tilsier. Jeg er nemlig ikke helt klar for å gi slipp på verken ernæringsfysiologen eller e2. Jeg trives vanvittig godt på treningssenteret mitt og elsker jo både Step og Pump - jeg bytter ikke bort det. Med andre ord må Crossfit bli noe jeg kombinerer med timene på e2, og dette kan bli utfordrende på flere måter. Jeg har jo tross alt to jobber, og det å få til nok trening er egentlig en utfordring i seg selv. Denne Crossfit boxen (som senteret kalles) ligger i tillegg på andre siden av byen - upraktisk for ei uten lappen og bil nå som vinter og snø nærmer seg. Dessuten koster det jo også mye penger hvis jeg skal være både på e2 og Crossfit Sandefjord. Lysten og motivasjonen er i hvert fall her i høy grad, så vi får se hva det blir til. Johan, sjefen min på Cactus og Brygga Bar er jo en av medeierene og instruktørene på Crossfit Sandefjord og jeg synes det er så tøft at disse guttene har tatt intiativ til å få til noe sånt i Sandefjord. Det trenger vi her! Sjekk ut facebook siden dems "Crossfit Sandefjord" for å lese litt mer om dem :-)

  Grunnen til at jeg skal fortsette med ernæringsfysiologen er fordi jeg ikke føler meg klar for å stå helt på egne ben når det gjelder dette enda. Snart har jeg nådd målet mitt og må stoppe vektreduksjonen min og stabilisere det. Det er kanskje noe av det vanskeligste, og dette vil jeg ha hjelp til. Dessuten er jeg livredd for å bli syk ettersom at jeg har slitt med spiseforstyrrelser i mine yngre dager. Jeg ser jo hvor lett det er å tenke "bare litt til, bare noen kilo til, bare litt mer synlige krageben, bare litt mindre fett på magen, bare litt tynner lår, bare litt mindre bryster - bare litt til". Derfor er det veldig godt å ha Kirsti som holder meg i ørene og passer på at det jeg driver med er forsvarlig helsemessig og at treningen ikke tar overhånd og matinntaket for lite. 

  Har du prøvd Crossfit før? Hva slags erfaringer sitter du igjen med? 

 • Publisert: 13.10.2013, 21:32
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Søndagsluksus

 • Publisert: 13.10.2013, 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Hva er vel bedre enn en snill mor som kjøper med seg et par overraskelser på handletur i Sverige? Gjett om jeg ble glad når hun kom hjem med dette! 

  Dette er den beste av alle 70% sjokoladene og den finnes jo ikke i Norge (i hvert fall har jeg aldri funnet den før, så skrik ut om dere vet om et sted den kan kjøpes). Jeg elsker kokos, dette er virkelig himmelen! Gjett om jeg sparer den til slutt da!! Haha! Har forresten nettopp spist meg kvalm på den som heter "French Nougat". Den var farlig god altså, også så vanskelig å stoppe når man først har satt i gang da.. 

  Favorittlipglossene mine og concealer fra Kanebo passet bra nå som sminkepungen er tom og lommeboken skrall! 

  Dette var søndagsluksus i høy grad altså! 

 • Publisert: 13.10.2013, 20:55
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Ready, Set, Breakfast!

 • Publisert: 13.10.2013, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • Imens jeg skrev det forrige innlegget, bromlet magen min så høyt at jeg nesten ble redd for at naboene i overetasjen skulle høre meg. Det er lenge siden jeg har vært så sulten på morgenkvisten som idag. Vanligvis pleier jeg å bruke en mye mindre skål, men i dag måtte jeg jammen finne frem en litt større til frokosten min. Som vanlig bestod frokosten av havregryn med ekstra lett melk og et hav av kanel. Idag toppet jeg også skålen med to skjeer bringebærsyltetøy uten tilsatt sukker fra Nora, en halv banan og noen blåbær - Mmm, yummyy ♥   Frokosten var så god idag at jeg nesten har lyst på en porsjon til - smakte liksom bedre akkurat nå enn til vanlig, men jeg er jo mett så jeg får vel vente til frokosten i morgen!

 • Publisert: 13.10.2013, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • I'm gonna smile cause I deserve to

 • Publisert: 13.10.2013, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • De siste dagene har det gått helt i ett, så det har blitt lite skriving på meg. Nå er snart helgen over igjen, føler jo den nettopp har startet.. Har så mye å henge fingrene i for tiden, skulle ønske jeg hadde så mange fler armer og ben og så mye mer tid. Jeg er jo ingen superwoman, så selv jeg klarer ikke å få tid til alt (selvom jeg tror at det går noen ganger).. 

  Etter jobb igår dro jeg ut og spiste med min kjære mor. Vi er begge veldig flinke med kostholdet ellers i hverdagen, så vi tenkte vi skulle kose oss litt i går. Jeg bestite kyllingfilet med pommes frittes, høstens grønnsaker og kantarellsaus, og himmel, så dårlig som jeg ble. Kroppen klikket helt av sausen og pommes fritten, den er jo vandt med at alt er veldig magert og kalorifattig, så dette ble helt krasj. Missforstå meg rett, maten smakte helt nydelig - ble bare for mye for kroppen! Det dårlige kostholdet jeg hadde i går har jeg fått svi for idag altså. Kjørte på med smågodt (noe jeg alltid gjør på lørdager), og en hvitvin som var altfor søt. Virkelig, jeg har aldri smakt noe lignende. Det gjorde vondt i munnen min og jeg måtte faktisk (!!) blande den ut med vann, hehe! I hvert fall: lite rutinert å holde på slik en hel kveld når du ikke tåler sukker. Har så vondt i magen at jeg har ligget og vridd meg i sengen i flere timer. Men - jeg hadde det så gøy at det faktisk er verdt det! Det  er jo uansett ikke noe jeg gjør hver helg, så jeg bekymrer meg ikke.

  Denne uken har jeg fått mange tilbakemeldinger på at det jeg skriver og alt jeg oppnår er veldig inspirerende! Det er så innmari hyggelig å høre, smilet mitt går rundt - jeg blir så glad! Ingen tvil om jeg må fortsette å skrive, for det er jo virkelig ingenting som er bedre enn det at jeg kan inspirere og motivere andre til å leve et lykkelig liv og elske seg selv mer enn noengang før! 

  Fineste Evelyn! Skjønnere og nydeligere jente må du lete lenge etter 

  Lars, en av guttene vi ble kjent med i løpet av kvelden! Og nei.. Vi var ikke de eneste på cactus, alle var på dansegulvet, hehe! 

  Kvelden er ikke vellykket hvis ikke du har vært i vinduskarmen og shaket løs! 

  Tusen takk til mine vanvittig flotte venninner, Mina og Inger Johanne, for at dere ble med meg ut. Etter (nok en) skuffelse på kjærlighetsfronten, var dette akkurat det jeg trengte igår! Jeg er så heldig som har så mange gode mennesker som virkelig elsker meg for at jeg er den jeg er rundt meg, og livet er så fryktelig bra for tiden at jeg ikke engang orker å være lei meg. Kan ikke se det på noen annen måte enn at det er hans store tap, han skjønner ikke engang hva han går glipp av! Så mye kjærlighet og omsorg som jeg har i meg! Fortsetter bare å smile og stråle jeg, for det synes jeg faktisk jeg fortjener nå etter mange år i mørket!

  Nå streifet tanken om at jeg fortsatt er full meg. Jeg er jo ikke det, men kunne jo nesten virke sånn. Hva handlet egentlig dette innlegget om? Herlighet for et rot.. 

  Håper i hvert fall dere som leser hadde en like fantastisk lørdag som jeg 

 • Publisert: 13.10.2013, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Latter og vin

 • Publisert: 10.10.2013, 00:47
 • Kategori: Blogg
 • For en snau halvtime siden kom jeg endelig hjem. Gud for en utrolig lang, men SÅ fantastisk dag. Først jobbet jeg på Emoda fra 10 til 17, før jeg hadde en morsom shoot med en kjekk kar som stilte opp i alle klærne jeg ville han skulle hoppe inn i. Jammen meg med på alt han der! Dere får selvsagt se resultatene etter jeg har redigert og fikset litt. Etter shooten løp jeg og kjøpte sushi før jeg skulle på korøvelsen. Planen var selvsagt å dra hjem etter korøvelsen, slik som jeg alltid pleier, men denne gang ei. Jeg og et par venninner ble invitert med ut for å ta et par glass vin, og det eneste vi hadde å si om saken var; "hvorfor ikke?". Så slik ble det altså! For tiden er det jo kun jobb, jobb, jobb og trening som står i hodet på meg - så dere kan tro det var godt å gjøre noe sosialt igjen. Fy søren så heldig jeg er som har så mange flotte mennesker rundt meg. 

  Husket til og med å dra frem speilrefleksen et par ganger i løpet av kvelden, så jeg har jo et par bilder å vise dere også! 

  "Sitt stille da, bildet blir ikke noe bra når dere beveger så mye på dere"

  "Kom igjen da, alle må sitte stille..."

  "Smil pent da i hvert fall"

  Og her ga jeg opp å ta et fint bilde av guttene ...   Eneste vellykkede bildet som ble tatt i løpet av kvelden! Noen kunne jo sagt ifra om at håret mitt sto opp fra hestehalen, men ok .. 

 • Publisert: 10.10.2013, 00:47
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Lunsjtips

 • Publisert: 09.10.2013, 15:39
 • Kategori: Blogg
 • Er dere også av typen som ofte glemmer å ordne lunsj dagen før dere skal jobbe, eller kanskje dere ikke gidder fordi det tar så lang tid? Vel jeg er i hvert fall sånn og bruker alt for mye penger på å kjøpe lunsj. Dessuten er det veldig vanskelig å gå for et sunt alternativ når du allerede er skrubbsulten og ikke har planlagt hva du skal spise.

  Til morgen idag kom jeg på at jeg kunne slenge sammen en pitapizza til lunsj, og det gjorde jeg jammen meg. Det tok meg to minutter å lage den, og de fem minuttene den står i ovnen kan du enten bruke på å føne håret eller sminke deg. Med andre ord kan du ikke skylde på at du ikke rekker å lage dette, selv ikke på en stresset morgen. 

  Min pizza ble veldig enkel idag, rett og slett fordi det var uplanlagt og at jeg dermed ikke hadde kjøpt inn noe mer å ha på den. Jeg ville vanligvis brukt mer grønnsaker enn det jeg har gjort her. Pizzaen min består av et fullkornspitabrød, pizzasaus, kyllingskinke (fra Picnik på boks), masse purre og to osteskiver på toppen. Er ikke dette den perfekte sunne lunsjen, så vet ikke jeg! 

  Litt stusselig bilde ettersom at jeg ikke er hjemme og kan pynte pent på en tallerken, og jammen klarte jeg ikke vente til jeg hadde tatt bilde med å smake heller! Var litt sulten, hehe! 

 • Publisert: 09.10.2013, 15:39
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Servert på døren

 • Publisert: 09.10.2013, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • Idag er en typisk høstdag her i fjorden. Solen prøver å titte igjennom de gråe skyene, og vinden letter på håret til menneskene ute i gatene. Selv står jeg på Emoda med  en coverversjon av "What makes you beautiful" av Boyce Avenue i bakgrunnen. Elsker coverversjonene dems, og anbefaler virkelig å lytte til et par av dem hvis du ikke allerede har gjort det. Ellers kom herlige Christoffer innom for en timestid siden og gjett hva? Han hadde med seg en Caffe Latte uten sukker til meg. Gjett om jeg ble glad da? Den gutten kjenner meg altfor godt! Kaffe servert på døren når du står alene på jobb er jo gull!
  Slik ser altså jeg ut idag. Endelig passer Gant skjorten min igjen. Den har vært for liten i flere år nå, men nå kunne jeg endelig bruke den uten en genser over igjen. Fantastisk følelse! Nå er den jo faktisk nesten litt stor for meg, den henger og slenger både på armene og over magen, men det kan jeg leve med. Hva i alle dager skal jeg gjøre med Gant skjorten jeg kjøpte for 3 måneder tilbake som er to størrelser større enn denne? Har jo ikke akkurat bruk for den lenger.. Jaja! Hvis for store klær er det eneste hverdagsproblemet mitt har jeg det vel ganske bra! 

  Gullgutten min! 

  Litt fornøyd, bare litt ..  • Publisert: 09.10.2013, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Do it for you

 • Publisert: 08.10.2013, 22:25
 • Kategori: Blogg
 • I innlegget om lykke skrev jeg om å ha tid til seg selv og å pleie seg selv. Nettopp det har jeg gjort i kveld. Det er hundretusen andre ting jeg kunne gjort (og burde gjort), men det er så fryktelig viktig å ta godt vare på seg selv. Før jeg slo meg ned i sengen ryddet jeg litt på rommet (det er jo mye hyggeligere da), så tente jeg levende lys og satte på favorittspillelisten min på spotify. Nå har jeg nettopp inntatt kveldsmaten og lest litt i Shapeup. Perfekt avslutning på en ellers travel dag med jobb på dna, jobb på emoda, og bodystep på e2! 

  Nå tar jeg tidlig kvelden for å lade opp til morgendagen. Planen er å stå opp tidlig og ta en løpetur før jobb. Etter jobb på Emoda skal jeg ha en liten shoot med en som har sagt seg villig til å stå litt modell for meg slik at jeg får vist frem varene mine litt. Det blir spennende, gleder meg så! 

  Gjør noe for deg selv i kveld du også, lover at du føler deg så mye bedre etterpå! 

 • Publisert: 08.10.2013, 22:25
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dinner's served

 • Publisert: 08.10.2013, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • Heldigvis er det noen timer siden middagen ble servert nå, men har puslet litt på rommet, dusjet og gjort andre ting som måtte gjøres før jeg la meg. En viktig nøkkel til sunt kosthold er hvordan tallerknen din ser ut. Jeg har to enkle forhåndsregler: 1 - Halve tallerknen skal bestå av salat eller grønnsaker, da blir det mindre plass til alt annet. Jeg lover deg at du blir mettere enn noen gang når det er såpass mye sunt på tallerknen, og du slipper unna både å bli kvalm eller tung i magen fordi du er for mett. 2 - Alltid kun ta en gang, aldri hente mer når det er tomt. Det tok lang tid før jeg klarte å beregne riktig i forhold til hva som gjorde meg mett og ikke. Under ser dere to typiske middager hos meg. Disse er vel og merke ikke av de mest spennende, lover å komme med oppskrifter når jeg tar meg tid til å lage noe litt mer spennende :) 

  Salat, tomat, ris og en kotelett!

  Gårsdagens: Kyllingfilet, avocado, en tomat og brokkoli- og blomkålstappe (Most brokkoli og blomkål, litt melk, bittelitt margarin, salt og pepper)

  Hva spiser du til middag? Tar gjerne imot forslag! Er så tom for ideer for tiden.. 

 • Publisert: 08.10.2013, 22:18
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Emoda Sandefjord

 • Publisert: 07.10.2013, 21:19
 • Kategori: Blogg
 • Jeg nevnte jo så vidt at jeg hadde fått meg en jobb til og her er den. Jeg jobber nå i tillegg til på DNA, i en herreklesbutikk som ligger i jernbanealleen. Butikken er proppet av flotte merkevarer til en god pris. Jeg tok meg fri fra DNA idag for å komme ordentlig i gang på nye jobben. Måtte virkelig et par skippertak til for å shine opp butikken, men nå begynner ting virkelig å komme på plass. Var så heldig at jeg fikk litt hjelp av min kjære storesøster som er utdannet interiør konsulent og dekoratør, så nå ser butikken noen hakk bedre ut. Gleder meg veldig til å fortsette med dette prosjektet, er så spennende! Jeg elsker jo å jobbe, og jeg elsker å selge. Herreklær er faktisk enda mer moro enn jeg hadde trodd, så dette blir gøy! Tror jeg bare lar bildene tale for seg, så håper jeg på at DU tar turen innom :)

 • Publisert: 07.10.2013, 21:19
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Eat clean and train mean

 • Publisert: 07.10.2013, 21:04
 • Kategori: Blogg
 • Siden jeg fikk etterspørsel om et treningsprogram og et kostholdsprogram i kommentarfeltet, tenkte jeg at jeg at jeg kunne poste innlegget om hvordan jeg har kommet dit jeg er idag. 

  Den 29.juli hadde jeg fått nok. Jeg hadde fått nok av å gå en hel sommer bortgjemt i bukser fordi jeg ikke turte å gå i shorts, og jeg hadde fått nok av å finne unnskyldninger til hvorfor jeg "aldri kunne" være med på stranden når venner spurte. 29. juli sendte jeg melding til en ernæringsfysiolog ved treningssenteret jeg trener ved. Bare en uke etterpå hadde jeg min første time hos henne. Vi pratet mye og vi tok en full analyse av kroppen min. Jeg ble helt skrekkslagen av resultatene. Fettprosenten var høy, BMI'en viste at jeg var overvektig, men verst av alt synes jeg var min metabolske alder. Kroppen min ble målt til å være 34 år. Dette synes jeg var svært ukult i en alder av 19 år. Jeg tenkte bare "hvor gammel vil da kroppen min være når jeg er 34?". Jeg ble kvalm bare av tanken. 

  Det var tid for forandringer og jeg var så motivert. Kirsti, ernæringsfysiologen min ville at jeg skulle prøve noe nytt på treningsfronten og introduserte meg for BodyPump og BodyStep. Jeg var kjapp da jeg svarte at det ikke var noe for meg og at jeg ikke turte, men Kirsti klarte likevel å overtale meg til å komme på BodyStep den samme uken. Det var jo tross alt litt betryggende at hun var der med meg. Jeg prøvde det en gang, to ganger, tre ganger, fem ganger. Fem ganger sier de at du må komme før du gir opp. Fem ganger tok det før jeg var helt frelst. At trening kunne være så moro. Hvorfor hadde jeg ikke oppdaget dette før lurte jeg på .. BodyPump timen synes jeg også var vanvittig god, og det var ingen tvil om at dette også skulle være en fast inventar i ukeplanen min. 

  Her er to forskjellige forslag til en typisk treningsuke hos meg. Treningsukene mine varierer veldig ettersom at jeg jobber annenhver dag sent/tidlig. 

  Som dere ser blir det fort mye trening på meg, men det trives jeg veldig godt med. Jeg har kommet inn i en rutine og for ikke å glemme at jeg faktisk har så mye energi at jeg føler jeg må trene for å få brukt det opp. De siste ukene har det vært 5 til 7 treningsøkter i løpet av en uke, men ettersom at jeg nå har tre jobber blir det antakeligvis litt mindre fremover!

  Når det gjelder kostholdet mitt endret jeg det totalt. Jeg gikk fra å være en som skippet frokost, spiste fjordland lasagne til lunsj, hjem til middag, og ingen flere måltider - til å være en som spiser frokost, mellommåltid, lunsj, mellommåltid, middag og kvelds. Matrutiner var helt nytt for meg, for å spise hadde jeg jo alltid vært dårlig på. Ikke nok med at jeg plutselig fikk i meg mat regelmessig, men det jeg spiste var jo faktisk sunt. Mange lurer på hva jeg spiser og ikke spiser, og for å være ærlig har jeg ikke så mange rammer. Jeg har klart å gå ned i vekt uten å være for streng med meg selv og det er jeg så glad for. Når det er sagt, så er det jo klart at valgene jeg tar nå er helt annerledes enn før. Kostholdet mitt går mye i knekkebrød, makrell i tomat, mager cottage cheese, mager vanilje kesam, vanvittig mye epler, skyr, sukkerfrie yoghurter, salater, egg, grønnsaker, frukt, bær, havregryn, havregrøt, kylling, fisk, speltlomper med laks, smøreoster og magre leverposteier. Også vann da. Masse, masse vann! 

  Under ser dere hva jeg på en typisk hverdag får i meg i løpet av en dag:

  Selvom jeg spiser veldig kalorifattig og mager mat til vanlig har jeg ingen problemer med å kose meg med god samvittighet på en lørdag. Forrige helg bakte jeg kanelsnurrer på lørdagen og spiste smågodt på søndagen. Alt handler om begrensninger, og dessuten er det ikke det ene måltidet på lørdagskvelden som spiller noen rolle - det er de 35 andre måltidene i uken som er viktige å følge. Så med andre ord skeier jeg ut jeg også altså, jeg har ikke blitt helt nazi. Tror kanskje det er den største nøkkelen til at jeg har klart meg så bra. Har jeg lyst på en is på en onsdag, ja da tar jeg en is på en onsdag. Men ikke tre dager på rad. Og ikke hver onsdag! 

  Glem alle dietter, bare spis sunt og rent - og kos deg med god samvittighet innimellom 

 • Publisert: 07.10.2013, 21:04
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Life doesn't have to suck - do something about it

 • Publisert: 06.10.2013, 23:20
 • Kategori: Blogg
 • Jeg har funnet nøkkelen til lykke i mitt liv, har du funnet din? Her er mine ti huskeregler som jeg minner meg selv på hver eneste dag:

  1. Finn ut hva som gjør deg lykkelig og gjør det hver eneste dag

  2. Omring deg rundt mennesker som virkelig bryr seg om deg og virkelig vil deg godt

  3. Tenk positivt

  4. Ikke se deg tilbake. Fortiden tilhører fortiden og det er en grunn til at det er fortid

  5. Lag alltid tid til deg selv og selvpleie selv om du har en travel hverdag

  6. Dra på trening: endorfiner er gull verdt og en lykkepille i seg selv

  7. Få nok søvn

  8. Vær spontan

  9. Se på alle utfordringer i livet som noe du vil bli en erfaring rikere av

  10. Believe. Believe in love. Believe in magic. Believe in happiness. Believe in YOU. 

  Just like that ... 

 • Publisert: 06.10.2013, 23:20
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Mange baller i luften

 • Publisert: 03.10.2013, 23:17
 • Kategori: Blogg
 • Jammen tror jeg tiden er inne for meg å begynne å skrive litt igjen. Føler jeg konstant går rundt med tanker og ideer om noe å skrive om for tiden, så hvorfor ikke bare gjøre det? 

  For tiden har jeg fryktelig mange baller i luften, og jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal få alt til å gå rundt. Det eneste jeg vet er at jeg er lykkeligere enn noen gang, og jammen kommer man lengre enn man tror bare med et smil på lur altså. Siden sist har mye skjedd, så jeg skylder dere vel en bitteliten oppdatering. Dere som har fulgt bloggen min vet jo at jeg hadde planer om å gå på Solborg Folkehøgskole i år. Sånn ble det altså ikke. Jeg valgte å bli hjemme i Sandefjord et år til, og for å være ærlig er det det beste valget jeg noen gang har tatt. Jeg har fått muligheter til å gjøre ting som jeg ikke kunne gjort om jeg hadde gått på Solborg, og jeg har oppnådd mye som jeg ikke hadde hatt verken tid eller penger til på en folkehøgskole.

  Jeg jobber nå fulltid på DNA og stortrives med det. Jeg hadde jo allerede jobbet her i tre år som ekstrahjelp, så jobben kunne jeg fra før av og det var trygt og godt å vite. Når det er sagt, så er jo hverdagen på jobb en helt annen når man jobber fulltid kontra som en ekstrahjelp. I mitt tilfelle har i hvert fall både modenheten og ansvarsbevisstheten økt mer enn jeg hadde forventet. Før tok jeg meg selv i å tenke "Jaja. Det kommer jo noen i morgen som kan gjøre det", nå skjønner jeg ikke hvordan jeg kunne tenke sånn. Så fort jeg ser noe som må gjøres - gjør jeg det! Er midt i en veldig spennende fase med enda en jobb, så dette kommer jeg heller tilbake til når alt er litt mer fastslått, men jeg begynner i hvert fall allerede til lørdag, så nå skjer det mye moro. For tiden er også trening og kosthold noe som opptar mye av tiden min. Kort oppsummert har jeg begynt hos en ernæringsfysiolog, endret hele kostholdet mitt og begynt å trene hardere enn noen gang - og dette har resultert i en vektnedgang og en forandring av kroppen som jeg før bare kunne drømme om. Dette kommer jeg til å komme dypere inn på i nye innlegg fremover, og jeg skal selvfølgelig fortelle både hemmeligheten bak det hele og hvordan jeg holder motivasjonen oppe! Ellers har jeg klippet håret mitt kort. Eller i hvert fall mye kortere! Litt rart å ikke ha det lange håret som jeg har hatt i alle år, men veldig deilig med noe nytt! Fortsatt litt usikker på hvor godt jeg liker det selv, men det er vel bare snakk om tilvenning. Tror jeg kommer til å spare til langt igjen, men mulig jeg forandrer mening underveis. Time will show :) 

  Håper dere som har fulgt meg tidligere har lyst til å fortsette å følge bloggen min og lese om alt jeg har på hjertet, og jeg ønsker selvsagt nye lesere velkomne også. Kommentarfeltet er til for å brukes, så bruk det gjerne hvis du sitter inne med et spørsmål eller to - jeg lover å gjøre så godt jeg kan med å svare. 

 • Publisert: 03.10.2013, 23:17
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hits