Denise Parreira Wedel

Rolig kveld på Stange residence

 • Publisert: 30.09.2015, 22:48
 • Kategori: Denise & livet
 • Det er lite som slår det å hente en blid og fornøyd mann på jobb. Formen får man ikke gjort så mye med, men å få han hjem gjorde i hvert fall veldig godt for humøret. For en gangs skyld laget vi mat sammen idag, noe vi svært sjeldent gjør. Jeg er veldig glad i å lage mat, så det er som regel jeg som gjør det. Imens tar han oppvask, henger opp klær og gjør andre ting. Da er det jo også litt ekstra koselig når vi har tid til og velger å være på kjøkkenet sammen. Vi har helt hekta på Wallander, så Kurt og hans mordmysterier har fått pryde tv-skjermen vår ikveld. Med andre ord har vi hatt en deilig og rolig kveld her på Nordre Stange!   Er det noen som klarte å gjette hva jeg skulle gjøre ikveld? Vi har lenge snakket om at Harald trenger en hårklipp, men prosessen har gått litt tregt ettersom at vi verken hadde hårsaks eller klippemaskin. Idag tidlig etter den mest ueffektive treningsøkten jeg har hatt på lenge, bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av nettopp disse to tingene. Klippemaskinen kjøpte jeg på elkjøp og saksen fant jeg på Jula. Han smilte bredt da jeg sa jeg hadde en overraskelse og viste frem hva jeg hadde kjøpt. Jeg har klippet han en gang før, men da brukte jeg kun saks - og for å si det sånn; det tror jeg ikke jeg gjør igjen. Det var vanskelig å klippe alt for frihånd når jeg aldri hadde klippet i hår før, og dessuten brukte jeg uendelig lang tid (og jeg er egentlig ganske utålmodig). 

  Jeg sier meg vel egentlig ganske fornøyd med denne klippen med tanke på at det er andre gang jeg klipper hår i hele mitt liv. Ja, utenom den gangen jeg klippet mitt eget hår da. Det er en helt egen historie som jeg absolutt ikke skal rote meg inn i nå. Eller noen sinne igjen, hehe .. Øvelse gjør mester, og det er godt å se progresjonen fra forrige gang til nå. Gleder meg jo nesten allerede til neste gang :-) 

  Hva er vel bedre enn å bli klippet i sin egen stue, av sin egen kjæreste, med telys rundt om og Champions League på TV? Også gratis da.. DET liker bonden min! 

 • Publisert: 30.09.2015, 22:48
 • Kategori: Denise & livet
 • 7 kommentarer
 • Zleepy. Varm. Kald.

 • Publisert: 30.09.2015, 15:12
 • Kategori: Denise & livet
 • Idag er jeg ikke helt i form. Faktisk er det mer rett å si at jeg føler meg ganske dårlig. Jeg våknet tidlig av at min kjære prikket på meg og sa "Du? kan du kjøre meg på jobb idag?", hvordan kan man si nei til det da? Det er så sjeldent han spør og jeg vet jo hvor mye det betyr med litt ekstra søvn når han skal jobbe med barn hele dagen. Jeg kjente jo at jeg ikke var helt i form, men fikk likvel for meg at når jeg først skulle opp tidlig så skulle jeg på BodyStep. Jeg kjente allerede etter oppvarmingssang nummer to at dette var en av de dårligere ideene jeg hadde kommet med, men jeg er jo sta som et esel: etter sang nummer åtte kastet jeg inn håndkle, da hadde jeg ikke sjans til fortsette et eneste minutt til. 

  Vel hjemme igjen laget jeg meg en lunsj, hoppet i ullklær og krøllet meg inn i teppet på sofaen. Jeg tok frem datamaskinen og tenkte "nå skal jeg skrive på bloggen og se noen forelesninger", men så langt kom jeg ikke. Jeg fikk akkurat tatt et par bilder og lagt de inn i et innlegg før jeg kjente at jeg ble akkutt dårligere og veldig søvnig. Siden har jeg sovnet, så MORN! Snart er dagen over og jeg har ikke gjort noe som helst. 

  Heldigvis skal jeg gjøre noe litt spennende ikveld, og DET skal jeg oppdatere dere om. Et lite hint: Noe jeg føler jeg må lære meg nå som jeg er gardskjerring og husmor. Dere får før/etter bilder. Utenom det blir det taco og en veldig rolig kveld, kjenner jeg må lytte til kroppen. Jeg veklser mellom å være kjempe varm, kjempe kald, har kraftig hodepine og en kranglete hals, men det er nok førstnevnte som irriterer meg mest - det er så frustrerende.... På med teppe. Av med teppe. På med ullsokker. Av med ullsokker. Hakker tenner. Svette som renner. Blææ! I morra er jeg frisk :-) 

  Og dere? Det er lov til å lytte på kroppen sin. Også er det lov å klage litt. MEN det er også viktig å komme tilbake til en positiv innstilling, slik at man kommer seg fortest mulig på beina igjen. Den positive spiralen - det er den vi vil være i. 

 • Publisert: 30.09.2015, 15:12
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • hits