Denise Parreira Wedel

Jakten på pinnekjøttet

 • Publisert: 29.08.2016, 19:17
 • Kategori: Blogg
 • Jeg synes selv jeg har vært ganske heldig når det kommer til cravings i graviditeten min. Helt til å begynne med i svangerskapet la jeg min store elsk på fanta, en brus jeg egentlig sjeldent valgte før jeg ble gravid. Jeg drakk (altfor) mye fanta de tre første månedene, og på et tidspunkt var jeg ganske bekymret for å få svangerskapsdiabetes. Heldigvis gikk "fantaperioden" min over når vi var i Portugal, og fantaen i Portugal kan virkelig være drepen for alle fantaelskere. Her i Norge får du som regel alltid masse kullsyre i fantaen, men fantaen i Portugal var så dvass at det ikke var mulig å drikke den. Lystene gikk over på appelsinjuice og appelsiner, og jeg var storfornøyd med det! Siden har det ikke vært så mye jeg har hatt cravings på, men gulrøtter, poteter (særlig bakte poteter) og bacon er vel kanskje et par ting jeg kan nevnte her. For et par dager siden fikk jeg skrekkelig lyst på Berits brune pinner, og jeg må ærlig innrømme at jeg følte det hadde klikka litt for meg når jeg på en fredagskveld i AUGUST sto og bakte julekaker.... 

  Den ene tingen jeg har hatt vanvittig lyst på i ukesvis, men enda ikke fått tak i er pinnekjøtt. Både jeg selv og mamma har lett febrilsk etter pinnekjøtt, men uten hell. Vi har bare fått til svar at det ikke er sesong for det enda. Noe så irriterende. En gravid kvinne bryr seg absolutt ikke om det er sesong eller ikke, når hun vil ha noe, vil hun helst ha det med en eneste gang. Det MÅ jo være en eller annen matbutikk som har noe liggende på frys?! 

  I dag gikk jeg faktisk så langt at jeg sendte melding til alle menybutikkene i Sandefjord på facebook, i håp om at en av butikkene har litt pinnekjøtt til meg. Jeg er ikke engang kresen, jeg sier meg mer enn godt nok fornøyd med en liten fjordland pakke jeg altså, bare jeg får pinnekjøtt med kålrabistappe. Jakten på pinnekjøttet er i gang for fullt og jeg håper virkelig at jeg finner det jeg leter etter og trenger. For ja, jeg vil nesten gå så langt å si at jeg trenger pinnekjøtt nå - jeg føler meg nesten litt smådesperat. Jeg innrømmer at jeg ble ganske flau da jeg fikk svar av butikksjefen ved en av Meny butikkene istad og han skrev at han skulle sjekke alle butikkene. Selvsagt måtte det være den ENE butikksjefen jeg kjenner som svarte meg.. Han må tro jeg er helt syk, og jeg føler meg nesten litt syk også! Det verste er at til tross for at jeg synes det er litt flaut, så driter jeg egentlig litt i at det er flaut - bare jeg får det pinnekjøttet.... ;-)   Hva da gravidcravings? Hehe .... Takk google for dette deilige bildet av pinnekjøtt - jeg fikk jo absolutt ikke enda mer lyst på det nå da......

 • Publisert: 29.08.2016, 19:17
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Augustlørdag

 • Publisert: 27.08.2016, 13:30
 • Kategori: Denise & livet
 • God augustlørdag dere! 

  Her skinner solen i dag, men det er skikkelig høstluft. Det er ingen tvil om at sommeren er over for lengst, og selvom min bedre halvdel liker det dårlig, så må jeg ærlig innrømme at jeg synes det er deilig. Først og fremst fordi jeg synes det er mye letter å kle seg på høsten. Om sommeren vet jeg aldri hva jeg skal ha på meg, og gravidmagen denne sommeren har ikke akkurat gjort denne utfordringen noe lettere. Jeg føler at jeg alltid bommer når jeg kler på meg om sommeren. Tar jeg på en sommerkjole eller shorts, så fryser jeg. Tar jeg på meg noe mer enn det, en bukse for eksempel, da svetter jeg i alle kanter. På høsten er det aldri et spørsmål. Du tar på deg en bukse, en overdel og tar med deg en jakke eller en god cardigan - og det slår aldri feil. Det er jo tidenes I-landsproblem, så jeg legger den død der før det høres ut som at jeg tror jeg har det vanskelig! Heldige oss i Norge som har 4 årstider, jeg synes det er helt gull! Mer enn nok om været! 

  I dag sto vi opp tidlig for å rekke å gjøre alt vi gjerne ville få gjort før jeg nå snart skal avgårde på damelunsj hos svigermor. Jeg ble stående oppe i går kveld og lage et par ting som jeg skal ha med meg i dag. En av tingene jeg laget er Berits brune pinner. Det er nesten litt flaut å komme dit med julekaker, men jeg har hatt SÅ lyst på det i flere uker og nå hadde jeg jo en anledning til å lage nettopp Berits brune pinner. Du vet du er gravid når du står på kjøkkenet og baker julekaker på en fredagskveld... Mehe! Gode ble de i hvert fall, til tross for at det er første gang jeg lager de alene. Ikke at du må være rakettforsker for å bake Berits brune pinner altså, jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrøt av meg selv der.. 

  Det første jeg gjorde når jeg sto opp i dag var å bake en foccacia som jeg skal ha med meg på damelunsjen! Ettersom at jeg har fått oppskriften av svigermor og hun lager den helt perfekt, har jeg bedt henne om å ta et par glass vin ekstra før jeg kommer. Jeg er litt smånervøs for at den ikke blir like bra som hennes, men på samme tid så tenker jeg at det er jo ganske store sko å fylle. Hun er flink på kjøkkenet og har laget mat i ganske mange flere år enn det jeg har, dessuten så blir jeg jo ikke god hvis ikke jeg prøver.   Nå er jeg SÅ klar for masse god mat og hyggelig selskap! Ha en strålende lørdag alle skjønne <3

 • Publisert: 27.08.2016, 13:30
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Gravidoppdatering uke 25 (24+3)

 • Publisert: 25.08.2016, 18:54
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • God regnværskveld! Her kjennes det ut som at høsten har slått inn for fullt, og det føles egentlig helt greit. Vi har koset oss inne i hele dag. Henrik har gjort matte, og jeg har egentlig ikke gjort så mye fornuftig. Eller altså, jeg har jo faktisk sendt haugevis av mail og googlet meg i hjel med tanke på studier og skolesituasjonen vår neste år, så egentlig har jeg gjort noe som er kjempe viktig! Dessuten har jeg støvsuget leiligheten kjempe nøye, alle lister og hjørner skinner - så da var det kanskje ikke så halvgærent likevel.. 

  Tiden går altså så fort. For to dager siden begynte jeg på dette innlegget og gjorde klar bildene. Det endte med at jeg sovnet på sengekanten med MacBooken i fanget, og siden har det gått i ett. Derfor står det feil i bildene med tanke på hvor mange uker og dager jeg er på vei, men overskriften og det som står i innlegget stemmer!    Termin: 14. Desember! Vi håper fortsatt på at hun melder sin ankomst tidlig i Desember, men det har vel begynt å gå opp for oss at vi faktisk ikke vet om hun har kommet til jul engang. Det er jo ganske vanlig å gå over tiden, spesielt med førstemann, så mulighetene for at det blir farlig nærme julen er jo der. Vi får ikke gjort noe som helst med det, og må jo bare ønske henne hjertelig velkommen til verden når hun bestemmer seg for å komme. Vi er veldig enige om at om hun skulle komme midt i julen, ja da blir julen når det passer oss! Desember blir uansett helt magisk i år og vi får den beste julegaven i hele verden <3 

   Hvor langt jeg er på vei: Jeg er nå kommet til svangerskapsuke 25, jeg har gått gravid i 24 fullgåtte uker og 3 dager i dag. Jeg har faktisk bare 111 dager igjen, og jeg har allerede vært gravid i 171 dager! Så mye som 60% av svangerskapet er allerede ferdig, og vi føler virkelig at det begynner å nærme seg nå.

   Babyen er så stor som: Hun er nå ca 30 cm lang og veier ca 680 gram i starten av uken og 790 gram i slutten av uken. Hun er visstnok omtrent like stor som en liten melom. Altså, nå begynner hun jo faktisk å bli stor. 30 cm er ganske mye, wææ... Jeg kjenner det begynner å bli virkelig hvor stor hun faktisk begynner å bli, og det faktum at hun faktisk skal ut .. Au .. 

   Kontroll: Neste svangerskapskontroll er neste uke hos jordmor! Dette er første gang jeg skal til jordmor, og jeg må innrømme at jeg gleder meg fælt til det :-)

   Kjønn: Lille jenta vår <3

   Navn: I går snakket jeg med Sofia i telefonen, og jammen så husker hun hva vår lille skal hete. Jeg smeltet heelt (igjen!!) da hun sa navnet i telefonen. Hun sier det på en SÅ delikat og skjønn måte med rogalandsdialekten sin, det er så herlig å høre på. Jeg har så lyst til å dele det, men jeg har så lyst til å holde det for meg selv også! Det får holde at vi og våre nærmeste vet det enn så lenge! 

   Innkjøp: Vi får litt klær i ny og ne, men har kjøpt lite selv den siste tiden! I dag kom faktisk vogn på plass, så nå har vi hele vognen! Jippiiii, mor er SÅ fornøyd! 

   Ukens must haves: Tja.. Kan ikke akkurat si at jeg kommer på noe som jeg har følt at jeg har MÅTTET ha denne uken, annet enn vann. Jeg er SÅ tørst for tiden. Jeg synes ikke jeg gjør annet å fylle opp vannflasken min .. 

   Aktivitet fra lille: Hun er fortsatt veldig aktiv! Her om dagen kjente jeg faktisk at hun hikket for første gang, det var helt herlig og det har jeg gått og ventet litt på. Appropo, nå satte hun i gang sparkingen. Hun har begynt å sparke mye nedover og det er faktisk litt ubehagelig, men veldig hyggelig med så mye aktivitet altså! 

   Cravings Poteter og bacon, haha! Jeg har lyst på bakt potet med sprø baconbiter døgnet rundt ... Blir gal av det! Bacon er jo ikke akkurat det sunneste kjøttet jeg kan spise.. 

   Plager: Endelig har jeg hatt noen dager hvor ryggen har vært veldig fin, men jeg kjenner det er lite som skal til før jeg får ordentlig vondt igjen. Jeg har vel kanskje bare innsett at jeg ikke kan stå og gå så mye, men styrketrening fungerer veldig bra, så det og å tøye gjør jeg mye av om dagen. Halsbrann er fortsatt et tema, men jeg har funnet ut at det avhenger litt hva jeg spiser! 

   Treningsuken: Treningsuken har vært tipptopp, og jeg har fått til en del styrketrening siste tiden. Endelig merker jeg at overkroppen begynner å bli sterkere, og det er SÅ deilig!    

 • Publisert: 25.08.2016, 18:54
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 4 kommentarer
 • Blanke ark

 • Publisert: 22.08.2016, 08:47
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen solstråler! 

  Jeg har tidligere nevnt at mandag er min absolutte favorittdag, og det står jeg fast ved. Det aller beste med mandager, er at du får en ny start. En helt ny start med blanke ark, og du kan selv velge akkurat hvordan uken din skal se ut og hva du skal fylle den med. Forrige uke var ingen god uke for meg. Jeg følte meg ensom og ubrukelig. Det er ikke bare-bare å gå fra å være ei aktiv, arbeidsom og sosial jente - til å egentlig miste alle tre faktorene i høy grad. Alle venninnene mine har dratt tilbake til sine studiebyer, og de to som jeg hadde boende her i Sandefjord, har flyttet bort de også. Det sier jo seg selv at hverdagen blir ensom når jeg har en sosial kjæreste som er med kompiser nesten hver dag! Misforstå meg rett her, jeg har jo Henrik og han gjør meg absolutt ikke ensom - jeg skulle bare så gjerne hatt noen gode venner som jeg kunne vært litt med i hverdagen. Jeg er jo også vandt med en veldig travel hverdag hvor jeg drar fra jobb til jobb, og nesten ikke har tid til å spise i mellom slagene. Livet mitt nå er en KJEMPE kontrast til det jeg er vandt med, og det er ingen tvil om hva jeg trives best med og når jeg har det best. 

  Uansett. Jeg legger forrige uke bak meg, og prøver å skape en bedre en denne uken. Det er jo det som er det fine med en ny uke. Jeg har faktisk gjort et par tiltak for at hverdagen min skal bli bedre, men det hører dere om siden! Nå skal jeg få i meg siste skje av frokosten min, før en cardio økt med verdens beste støttespiller og venn! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg ville jo egentlig bare innom og minne dere på at uken blir hva dere selv gjør den til. Ha en fantastisk mandag alle dere skjønne mennesker som tar dere tid til å klikke dere inn her for å lese om meg og mitt! Dagens utfordring fra meg til dere (og meg selv): Gi litt mer enn dere pleier, smil litt mer, gi et kompliment - jeg lover dere at dere får så mye igjen! 

 • Publisert: 22.08.2016, 08:47
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • BEST SUMMER EVER

 • Publisert: 15.08.2016, 20:32
 • Kategori: Denise & livet
 • I dag var det skolestart og tilbake til hverdag for veldig mange. For første gang på noen år, begynner jeg ikke på skolen i dag, og det føles litt rart. Det var jo egentlig planen, men planene har endret seg litt underveis. Ikke startet noen hverdag heller, fordi jeg er 100% sykemeldt. Likevel ønsker jeg å komme med en liten oppsummering av sommeren, for den rundes jo faktisk av nå, skolestart eller ei. I over 5 år har sommerferien vært noe jeg har sett tilbake på med tårer og tristhet. Sommeren for 5 år siden var den verste noensinne, og jeg trodde helt ærlig ikke at jeg kom til å komme meg opp fra mørket. Jeg ønsket ikke å leve, og i flere år har jeg tenkt at verden ville vært så mye bedre uten meg. Jeg har vært så langt nede at jeg ikke trodde det var mulig å kjenne på den lykkefølelsen jeg kjenner nå. Jeg har vært så langt nede at jeg ikke trodde det vat håp. Jeg har vært så langt nede at jeg trodde at livet ikke var for meg. For fem år siden synes jeg livet var urettferdig og meningsløst. Jeg forstod ikke hva jeg skulle leve for. 

  Alle mine nærmeste vet akkurat hva jeg gikk igjennom den sommeren, likevel aner de ikke. Han valgte å forlate livet sitt og alle som var i det, inkludert meg. Jeg tror alle rundt meg var klar over at jeg hadde det vondt, men jeg tror ikke så mange egentlig visste at jeg gang på gang har skrevet avskjedsbrev til alle jeg er glad i. Jeg tror ikke de visste og var klar over hvor dypt nede jeg faktisk var, og det er kanskje best sånn. Jeg er så glad for at jeg gang på gang valgte livet. Jeg er så evig takknemlig for at jeg alltid slettet avskjedsbrevene like etter de var skrevet, slik at jeg aldri hadde noe liggende klart, slik at jeg aldri kunne gjøre noe på impuls. Jeg er så takknemlig for at jeg fant styrken til å leve videre - for uansett hvilket mørke du er i; så finnes det lys i enden av tunnelen. Det finnes lys, glede og kjærlighet, men du må faktisk velge livet. Gang på gang. Du må kjempe, og du må sloss. Du må være sterkere enn noen gang. Takk Gud for at jeg fant det. Takk Gud for at jeg valgte det. Takk Gud for at jeg er det. 

  I år har sommerferien min vært den beste noen gang. Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er akkurat nå. Jeg har heller aldri vært så takknemlig som jeg er akkurat nå. Jeg sitter her med tårer i øynene når jeg skriver at denne sommeren har vært alt jeg noen gang har ønsket meg. Jeg har oppfylt drømmer som jeg alltid har drømt om. Sommeren har vært fylt med så uendelig mye kjærlighet, glede og lykke. Jeg har kost meg så mye, og jeg skulle så gjerne hatt denne sommeren i repeat mange ganger, men jeg tar med meg alle minnene. Denne sommeren kommer jeg til å huske resten av livet mitt, og jeg kommer til å huske den som helt spesiell. Jeg kommer til å huske følelsen jeg sitter med nå som jeg skriver dette, for den er helt magisk. Akkurat som sommeren min har vært. 

  Tusen, tusen takk til alle som har vært med på å gjøre sommeren min helt spesiell og uforglemmelig. Takk verdens beste Henrik, for at du gjør meg så ubeskrivelig lykkelig. Takk for alt du har tatt med inn i livet mitt, og for at du har tatt med meg inn i ditt. Du er uten tvil det aller beste som noen gang har hendt meg, og du er den største grunnen til at denne sommeren har vært så minnerik, full av kjærlighet og helt, helt spesiell. Takk til min vakre svigerfamilie som har tatt meg i mot som et familiemedlem, akkurat slik jeg alltid har ønsket meg. Takk til min egen familie og mine flotte venninner. Jeg er verdens heldigste jente, og uten tvil verdens lykkeligste også! Nå triller tårene i alle kanter, jeg er SÅ glad og SÅ takknemlig! La oss se tilbake på hvordan sommeren min har vært:

   

  PORTUGAL MED MIN BEDRE HALVDEL

  Endelig gikk en av mine største drømmer i oppfyllelse! Jeg fikk dra til Portugal med et menneske jeg elsker, og vise ham en del av meg som ingen andre enn familien min kjenner. Jeg blogget en del fra Portugal, og ettersom at jeg kunne skrevet en hel bok om denne turen, så skal jeg gjøre det kort! Vi var i Santarém, Porto, Portimão, Faro og Lisboa. Vi leide bil, og gjorde akkurat som det passet oss, og det var så deilig! I Portimão hadde vi den typiske strandferien, og koste oss hver dag ved bassenget eller på stranden. De åtte dagene her var balsam for kropp og sjel! I Lisboa og Porto ønsket vi å utforske og oppleve - og det gjorde vi! I Santarém og Faro besøkte vi familie, og jeg elsket følelsen av å vise frem min flotte mann til familien. Dette var første gang jeg tok med meg en kjæreste til familien min i Portugal, og dette er noe jeg har hatt lyst til og gledet meg til i mange år. Dessuten var det stort for meg, og ekstra spesielt siden vi venter baby sammen. En av de mange oppturene var uten tvil å møte tante som jeg ikke hadde sett på 12 år! Alt i alt var dette en drømmetur som jeg ALDRI kommer til å glemme!


  HYTTETUR I STRØMSTAD MED SVIGERFAR, GRY OG MARI

  Bare litt over en uke etter vi hadde kommet hjem fra Portugal, var vi klare for et par dager til med ferie. Denne gangen på hytta i Sverige med svigerfar, Gry og Mari. Vi hadde en fantastisk langhelg, og storkoste oss så mye i godt selskap. Den ene dagen var det kjempe deilig vær, og vi tok turen ut på vannet. Jeg hadde i mange år drømt om å dra til Koster, og under denne turen gikk den drømmen i oppfyllelse. Ellers slappet vi for det meste av på hytta, og spilte, hadde gode samtaler og spiste mye god mat med gjengen. Jeg merker for hver gang jeg er med familien til Henrik, at jeg bare blir mer og mer glad i gjengen. Jeg ville absolutt ikke hjem etter en langhelg sammen på hytta, og det sier jo mer enn nok - i hvert fall for ei hjemmekjær frøken som meg!    

  JENTENE ARRANGERTE BABYSHOWER FOR MEG

  Dagen vi kom hjem fra hyttetur i Sverige, skulle Henrik og jeg på grilling hos en av mine beste venninner, Martine. Grillingen var ingen grilling. Jentene hadde samlet seg og arrangerte babyshower for meg. Jeg er fortsatt helt sjokkert over at de klarte å samle alle sammen, når venninnene mine bor SÅ spredt. Tenk at de gjorde dette for meg. Jeg er fortsatt helt overveldet og så uendelig takknemlig! I hverdagen er det fort å glemme litt bort hvor mange som faktisk bryr seg om meg, nettopp fordi jeg er den ENESTE av oss som bor igjen i Sandefjord. Med andre ord sees vi sjeldent, og er ikke i hverandres hverdag. Det var så godt å få en påminnelse om hvor mange som faktisk bryr seg om meg. Jeg er så heldig som har så nydelige venninner! For tusende gang: Tusen takk!!!

   

  STAVANGER PÅ FAMILIEBESØK

  Dette er jo rykende ferskt, så jeg skal ikke skrive så mye om turen ettersom at jeg oppdaterte flittig i Stavanger. Det var herlig å se gjengen igjen og jeg gleder meg allerede til neste gang! Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke fikk sett min skjønne venninne Lotte når jeg var over, men tiden ble for knapp.. Det må bli neste gang <3

   

  SENE SOMMERKVELDER, BADING, SPILLKVELDER, GRILLINGSER, LUNSJER OG MIDDAGER MED FINE MENNESKER

  Selv om vi kunne vært mye flinkere, så har vi vært ganske flinke på å gjøre spontane ting i sommer. Alt fra å ta med oss mat ut og spise det, ha spillkvelder med gode venner, spise både lunsjer og middager med både venner og familie, dra å bade spontant med venner, eller å bare treffes for å være sammen.  Vi har spist sinnsykt mye god mat i sommer, og mange måltider har vært i godt selskap, enten her hos oss eller når vi har vært invitert bort. Jeg setter så pris på sommerminner som nettopp dette. Enkle ting som bare det å være sammen, er så utrolig viktig! Selv om sommeren er over, så gleder jeg meg til mange slike minner utover høsten også. Jeg gleder meg til å møtes igjen, og har den siste uken klaget fælt til Henrik om at jeg savner både svigermor og søsteren til Henrik, og svigerfar, Gry og Mari. For ikke å glemme alle venninnene mine som allerede har dratt hvert til sitt og startet opp studier igjen. 

  Jeg håper du som leser dette også har hatt en fin sommer. Jeg håper av hele mitt hjerte at den har vært fylt med like mye kjærlighet, lykke og glede som min. Men kjære deg! Hvis den ikke har det: Vit at det finnes håp! Vit at det kommer en bedre tid! Vit at en dag er det akkurat din tur til å få alt du noen gang har drømt om og ønsket deg!  Vit at det er så verdt det å ha kjempet når du kommer dit og du kan rope ut at du er lykkelig - for den tid vil komme, din tid vil komme og du vil skinne!

  Masse kjærlighet, lys og smil fra en lykkelig Denise ♥ 

 • Publisert: 15.08.2016, 20:32
 • Kategori: Denise & livet
 • 3 kommentarer
 • Monday morning

 • Publisert: 15.08.2016, 10:38
 • Kategori: Denise & livet
 • God mandagsmorgen! Jeg elsker mandager, ny start og nye muligheter for den kommende uken! For et par timer siden dro Henrik på jobb, og jeg er igjen hjemme. Frokosten er inntatt og jeg koser meg foreløpig på sofaen. Jeg kjeder meg litt nå som jeg er 100% sykemeldt, men i dag har jeg mange planer, så det skal nok gå bra. Jeg må jo prøve å bruke tiden hjemme fornuftig. Det er alltid ting som må og burde gjøres i et hjem, og dessuten har jeg planer om å begynne å lese til studiene idag. Fremtidsplanene våre forteller jeg om ved en annen anledning, men neste høst begynner vi begge med fulltidsstudier. Det kommer til å bli blytungt med ei lita ei, men vi skal få det til! Henrik har allerede begynt å lese pensum, og det skal jeg også. Jo bedre forberedt vi kommer neste høst, jo bedre er det for oss! Ellers skal jeg planlegge litt prosjekter for tiden fremover og frem til lille kommer. Det er fortsatt mye som må komme på plass, og det er et par ting jeg har lyst til å lage før hun kommer til verden. Faktisk skal jeg også planlegge julegaveshopping og juleverksted hvor kort, julekurver og gaver skal lages. Det føles altfor tidlig ut, men jeg vil gjerne ha alt klart i slutten av oktober / starten av novemeber. Selv om termin ikke er før 14. Desember, aner vi ikke når lille snuppelupp melder sin ankomst, og dessuten vet jeg ikke hvordan formern min er på slutten. Derfor skal jeg for en gangs skyld være ute i GOD tid - det er jo ikke akkurat noe jeg er kjent for, så det blir spennende! 

  For tiden leser jeg også mye om graviditeten (naturligvis) og fødselen som er i vente. Jeg har vært dårlig på å lese bøker, men har lest uendelig mange artikler på nett om både det ene og det andre. På internett kan man fort forville seg inn i mange rare artikler, så det føles veldig ålreit å finne frem bøker også! Akkurat nå sitter jeg med en jeg fikk hos legen da jeg først ble gravid!

  SONY DSC

  SONY DSC

  Ha en god dag og start på uken! Husk at dagen og uken blir akkurat til det du selv ønsker at den skal bli! Make it a good one <3

 • Publisert: 15.08.2016, 10:38
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Søndagsmusikk: Better together

 • Publisert: 14.08.2016, 23:14
 • Kategori: Musikk
 • I dag starter jeg opp en spalte som kommer til å komme fast hver søndag. Denne spalten heter Søndagsmusikk, og handler enkelt og greit om musikk. Her kommer jeg til å legge ut tips til sanger du kan høre på, videoer som er musikkrelatert og som rører meg som for eksempel auditions i musikkprogrammer, treningsmusikken min, kanskje en sangvideo i ny og ne, eller enkelt og greit andre musikkrelaterte ting som kan dukke opp underveis. Musikk er en vanvittig stor del av meg, som jeg nesten gjemmer litt bort innimellom. Jeg er dårlig på å sette meg ned med musikken nå som jeg har samboer, sammenlignet med når jeg var alene. Før satte jeg meg ned og kunne lytte til musikk og lete etter nye skatter i timesvis. Jeg kunne sette på karaokeversjoner og synge så hele nabolaget hørte meg. Ettersom at dette er en så stor del av meg, så er det noe jeg har ønsket å finne litt tilbake til. Nå som jeg har en fast spalte her på bloggen, så er jeg i hvert fall i en liten grad tvunget til å lytte litt, lete litt og synge litt - og det gjør meg veldig godt! Det er tross alt en av mine største lidenskaper.

  Better together - Jack Johnson

  I dag har jeg lyst til å dele denne sangen med dere. Den er en av få sanger som Henrik kan sette på og som er innen "min sjanger". Jeg liker mye musikk jeg altså, men denne rører noe ved meg - og det er den følelsen jeg er ute etter når jeg lytter til musikk. Ettersom at dette er en sang som Henrik ofte setter på, så er det naturligvis en sang som jeg forbinder med han og oss. Det er lite som gjør meg så glad som når han står på kjøkkenet og lager mat, og setter på denne sangen. Vi er jo tross alt bedre sammen! 

 • Publisert: 14.08.2016, 23:14
 • Kategori: Musikk
 • 0 kommentarer
 • Borte bra, hjemme best

 • Publisert: 14.08.2016, 22:06
 • Kategori: Denise & livet
 • Vi er vel hjemme etter en fin tur til Stavanger! Kjøreturen er jammen seig, og den er om mulig enda seigere hjem. På vei bort gleder vi jo oss alltid til å se gjengen igjen, men på turen hjemover gleder vi oss selvsagt bare til å komme oss hjem. Seig kjøretur eller ei, vi kom oss hjem og godt var det. Det ligger noe i ordtaket "Borte bra, men hjemme best". Jeg er så glad i å være hjemme, og spesielt nå som jeg har så mange hormoner og så vondt i ryggen. Jeg blir fort muggen og glefsete, så det er godt å bare være med fine Henrikken min som kjenner meg så godt. 

  Selv om jeg synes det var godt å komme hjem, så må jeg bare presisere hvor utrolig godt det var å se storesøster, Stig og Sofia igjen. Som tidligere nevnt, var det faktisk nesten et halvt år siden sist, og det er jo ALT for lenge siden. Catarina er tross alt søsteren min, og jeg trenger å se henne oftere. Når det gjelder Sofia, så skjer vanvittig mye på 5-6 måneder. Den lille jenta har vokst seg så stor, og hun er så ekstremt flink til å prate. Det har vært så herlig å leke med henne, snakke med henne og le med henne. Den nydelige lille jenta har jo rogalandsdialekt, og jeg smeltet helt av å høre på henne. Vi har også lært henne å si navnet til babyen i magen, og jeg blir nesten blank i øynene bare av tanken. Heldigvis filmet vi det, slik at jeg kan høre på lille skjønne tantegullet mitt si det vakre navnet til babyen i magen hver eneste dag. Ingen tvil om hvordan jeg skal røpe navnet offentlig lenger, videoen er jo skjønn nok til å smelte en voksen mann! Meeen, det blir fortsatt en stund til. Vi ønsker å holde det vakre navnet for oss selv så lenge som mulig <3

  Det fristet lite å dra fra dette vakre ansiktet, men heldigvis sees vi veldig snart igjen! Jeg gleder meg allerede til å høre henne si "Tante Denise og Onkel Henrik" igjen. Det er lite som gjør meg så lykkelig som tantebarna mine. Jeg er verdens heldigste som får være tante til seks vakre barn. Jeg har hatt så mye glede av tantebarna mine, og det gleder hjertet mitt at jeg gir to av søstrene mine deres første tantebarn. Jeg gleder meg sånn til den dagen vår lille sier "tante" og "onkel" til søskenflokken og deres kjære! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  Tusen takk for turen til både min bedre halvdel og mamma, og selvsagt takk for oss Catarina, Stig og Sofia! I love you all! 

 • Publisert: 14.08.2016, 22:06
 • Kategori: Denise & livet
 • 1 kommentarer
 • Lørdagstur til Stavanger sentrum

 • Publisert: 13.08.2016, 22:56
 • Kategori: Denise & livet
 • God kveld fra sofakanten! 

  Det ble en bytur til Stavanger sentrum i dag! Regnværet gjorde at vi slet litt med å velge hva vi skulle, men det ble bytur på oss. I byen dro vi faktisk innom domkirken. Jeg har hatt lyst til å gå inn og se mange ganger, men tidligere har det ikke vært åpent når jeg har vært her. Vi tok sjansen og gikk inn for en titt, men jeg må ærlig innrømme at jeg ble ganske skuffet, og det var vi fire om. Vi trodde vel i grunn at kirken kom til å være mye flottere innvendig ettersom at det er en domkirke. På mange måter synes jeg nesten den var litt kjedelig, men det har kanskje noe med det å gjøre at vi var i så flotte kirker i Portugal. Alt blir jo egentlig en skuffelse ved siden av de vakre kirkene der. Etter titting i domkirken, tok vi turen på Starbucks og koste oss med kaffe og frappe. Ellers tuslet vi bare litt rundt for å bevege på oss og få litt frisk luft. På vei tilbake til bilen hadde jeg så vondt i ryggen at jeg nesten begynte å gråte. Jeg er så sint, frustrert og lei meg for den ryggen. Nå er jeg 100% sykemeldt, og jeg klarer så vidt en liten bytur?! Skjønner ikke hvor dette skal ta veien, jeg har jo tross alt ganske lenge igjen.. Håper fysioterapautene kan hjelpe meg litt altså.. 

  Resten av kvelden har gått til lek og kos med Sofia, Taco, godis og masse babysnakk! Nå tar vi kvelden, alle mann er trøtte! God natt ♥ 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  På de to bildene over var det et par regndråper på linsen, så trist at det ødela så mange av bildene, men har i hvert fall prøvd å redigere et par til det bedre.. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 13.08.2016, 22:56
 • Kategori: Denise & livet
 • 5 kommentarer
 • Fredagskvelden

 • Publisert: 13.08.2016, 11:41
 • Kategori: Denise & livet
 • God dag fine mennesker! 

  Her er frokosten inntatt og vi lurer på hva vi skal bedrive dagen med. Regnet plasker i dag også, og himmelen er grå og trist. Vi har noen forslag oppe for diskusjon, og det er vel ikke for lenge til vi bestemmer oss og forsvinner ut døren. 

  Søsteren min fikk seg katt for 8 år siden, når hun fortsatt bodde hjemme i Sandefjord. Han heter Figo og han har altså flyttet fra sine trygge omgivelser i Sandefjord, og over til denne siden av landet. Han er bare verdens vakreste kattedyr, helt kritthvit. Figo er uten tvil veldig glad for at vi er her, Henrik er jo tidenes kattevenn, så de to har funnet tonen. Se som han koser seg! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Etter Sofia var lagt i går kveld, fant vi ut av at alle egentlig var sultne. Igjen.. Vi hadde spist tidlig middag, men alle var veldig enige om at vi måtte lage oss noe for kvelden. Stig og jeg dro på butikken og handlet inn alt vi trengte til å lage nachos. Det ble en skikkelig god fredagskveld med alt som hører til. Vi storkoste oss med nachos, smågodt og brettspill! Det er så godt å ha litt kvalitetstid med gjengen her, vi sees jo alt for sjeldent.. 


  SONY DSC

  SONY DSC

  Ha en fin lørdag <3

 • Publisert: 13.08.2016, 11:41
 • Kategori: Denise & livet
 • 3 kommentarer
 • Pancake party

 • Publisert: 12.08.2016, 18:28
 • Kategori: Denise & livet
 • I dag har det vært så kjipt vær hele dagen, og det har vært litt vanskelig å vite hva man skal oppholde en 2-åring med hele dagen. Vi har gjort alt mulig rart i dag, blant annet har vi lekt med instrumentene hun fikk av oss i går, vi har sett på litt barnefilm, vi har tegnet sammen, spist sammen, koset inne i teltet hennes, lekt med dukker og lekt med kjøkkenet hennes.

  Tidligere idag begynte å gå tom for ideér til hva vi kunne gjøre, så jeg fyrte opp litt pannekakerøre. Det ble god stemning, og frøken Sofia var veldig fornøyd. Jeg kan ikke huske sist jeg laget vanlige pannekaker, alle de siste gangene jeg har laget pannekaker har det vært med ingredienser som havregryn, banan og sukrin. I dag hadde jeg lyst på vanlige pannekaker, og det ble en stor suksess hos både store og små. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 12.08.2016, 18:28
 • Kategori: Denise & livet
 • 6 kommentarer
 • Gravidoppdatering uke 23 (22+4)

 • Publisert: 12.08.2016, 16:10
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • SONY DSC

  Det er jo faktisk litt i seneste laget å skrive en oppdatering fra denne uken, fordi om få dager så er det jo faktisk en ny uke. Jeg tror kanskje jeg skriver det hver eneste uke, men herre.. Som tiden flyr! Ukene og dagene går så fort at jeg nesten vil rive meg i håret. Heldigvis synes jeg det er veldig bra, for jeg blir mer og mer utålmodig for hver uke som går. Vi gleder oss sånn til å møte bittelille og for hver dag som går, så er vi en dag nærmere <3

  SONY DSC

   Termin: 14. Desember

   Hvor langt jeg er på vei: Jeg er nå kommet til svangerskapsuke 23, jeg har gått gravid i 22 fullgåtte uker og 4 dager i dag.

   Babyen er så stor som: Hun er nå ca 27,5 cm og veier omtrent 550 gram. Hun er visstnok omtrent like stor som en papaya! Lille baby reagerer nå på forskjellige typer lyd, som musikk og stemmer. Barnet ligger ofte og sutter på tommelen og det får ofte hikke. Faktisk har jeg ikke kjent noe til hikke enda, og jeg gleder meg faktsik litt til jeg kan merke at hun hikker inne i magen min, hihi! 

   Kontroll: Neste svangerskapskontroll er om et par uker, men jeg var hos legen her om dagen for å fornye sykemeldingen min. Det endte med at jeg faktisk ble 100% sykemeldt, ikke bare fra e2, men også fra jobben min på Eurosko. Jeg fikk også henvisning til fysioterapaut og forhåpentligvis får jeg hjelp av en som er spesialist på bekken og korsrygg. Jeg skrev jo et eget innlegg om det, men jeg må bare få sagt hvor utrolig frustrerende det er å være sykemeldt. Jeg vil aller helst jobbe mest mulig, men ryggen min gjør det helt umulig.. SÅ kjedelig.. 

   Kjønn: Bitte lille frøkna vår <3 

   Navn: Vi synes navnet vi har valgt ut er så vakkert! I dag har jeg lært Sofia å si navnet til lille i magen, åhh.. Som jeg smeltet når jeg hørte henne si det. Jeg tror (og håper) at navnet passer perfekt til vår lille blomst! Navnet er ganske eksotisk og annerledes, men samtidig lett og fint å bruke her i Norge - stor fordel er det også at det er like superfint på portugisisk. Iiih! Gleder meg til å dele navnet med dere, men enn så lenge ønsker vi å holde det til familie og de nærmeste vennene våre! 

   Innkjøp: Ingen innkjøp i uken som var!

   Ukens must haves: Ekstra pute i senga!! Jeg har fått en stor og fin pute i sengen av ei vi kjenner som fikk barn i fjor. Den er helt fantastisk å ha i mellom beina eller for å legge bena høyt. Puta gjør det mulig å skifte sovestilling ofte, og det bruker jeg for alt det er verdt for å holde ryggen mest mulig i sjakk! Ellers så er det jo han mannen da, han er jo et must-have hver eneste uke. Hva skulle jeg gjort uten fine Henrik min i svangerskapet?! .. Takk Gud for verdens beste og snilleste mann! 

   Aktivitet fra lille:  En ting er helt sikkert. Denne jenta er ingen ballerina. Slik det kjennes ut så er hun enten en kickboxer eller en innmari god fotballspiller. Ja, eller en turner da. Hun turner rundt som en tulling, og sparker ganske hardt allerede. Denne uken har vi faktisk sett spark fra utsiden for første gang, det var helt magisk <3 

   Cravings Jeg har egentlig hatt dårlig matlyst, og det eneste jeg egentlig har hatt lyst på er desverre smågodt, men det er ikke hele tiden jeg har hatt lyst på det heller. Innimellom har jeg hatt lyst på poteter, appelsiner og appelsinjuice. Farris har også vært et must-have.. Næringsrik mat har det heller vært dårlig med... Henrik har sagt et par ganger i løpet av denne uken at jeg virkelig må være dårlig når jeg ikke engang har lyst på fredagstaco eller pizza til middag. Jeg elsker vanligvis middag, og for meg er det det aller viktigste måltidet i løpet av dagen. Jeg har aldri helt forstått meg på familier som har for eksempel pannekaker til middag, eller brødskiver for den saks skyld.. Jeg må ha ordentlig middag hver eneste dag, med enten kjøtt eller fisk, karbohydrater og grønnsaker. De siste dagene har jeg nesten bare spist en helt nøytral suppe, og likevel blitt dårlig - det sier jo alt. 

   Plager: HALSBRANN.. Æsj altså.. Sure oppstøt, halsbrann og gulping er nøkkelordet for den siste uken. MEN, jeg skal ikke klage! Jeg har fortsatt ikke kastet opp en eneste gang i løpet av graviditeten! Hallelujaaaah! 

   Treningsuken: Den har vært helt ok i grunn. Jeg har fått til noen økter, noen gode og noen som ikke ble fullt så gode. Jeg har vært litt begrenset på grunn av smertene i ryggen. I går hadde jeg en økt som det bare ikke ble noe ut av, alt gjorde vondt. Jeg endte opp på en matte med øvelser for rygg, rumpe og kjernemuskulatur, og til slutt tøyet jeg godt ut - det var ganske deilig og skal uten tvil gjentas snart!

  SONY DSC

 • Publisert: 12.08.2016, 16:10
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 2 kommentarer
 • Morgenstund har gull i munn!

 • Publisert: 12.08.2016, 10:27
 • Kategori: Denise & livet
 • Altså, hallo som vi koser oss! Det beste i hele verden er jo bare å våkne til det fineste smilet jeg vet om, og det er Henrik god på å gi meg hver eneste morgen. Hittil har vi hatt en rolig morgen her i huset. Catarina (storesøster) og Stig (samboeren hennes) er på jobb, og vi har Sofia hjemme fra barnehagen for ekstra kvalitetstid sammen! Det er skikkelig gråvær ute og det regner, men hva gjør vel det når vi har tidenes solstråle inne? 

  Vi har spist en god frokost og lurer nå på hva vi skal bruke dagen på. Det frister lite å gå ut, men kjenner jeg Sofia rett så vil hun vel gjerne det snart. Ettersom at vi ikke hadde sett Sofia siden påske (!!), så hadde hun enda ikke fått bursdagsgave av oss. Kan tro hun ble fornøyd med gavene, mor derimot var litt skeptisk. Tante Denise og onkel Henrik var nemlig så snille at de gikk til innkjøp av instrumenter til Sofia. Alle foreldres mareritt. Heldigvis synes faktisk storesøster de var veldig fine og vi er enige om at Sofia kommer til å ha stor glede av instrumentene. Hun har nemlig vært kjempe glad i musikk siden hun var veldig lita! 

  Synet av Henrik med Sofia gjør meg SÅ lykkelig, jeg har ikke ord. Han kommer til å bli verdens beste pappa, og han kommer til å kle å være jente-pappa. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg kommer til å gråte av glede over det vakre synet .... 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Alle instrumentene er fra Kids Concept, og er kjøpt på mimmis.no! Det er så mye lekre leker til barn, og mye kan være en del av interiøret på rommet også. Det tenkte jeg litt ekstra på når jeg kjøpte disse til Sofia, fordi instrumentene passer såå fint inn på rommet hennes. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg har tatt meg en tekopp, men den har rukket å bli kald i mellom leking, hårpynting, bleiebytting og alt som dukker opp i løpet av kort tid med et barn. Utsikten her er såå nydelig, men i dag som det er så grått, så ser det jo bare trist ut uansett hvor bra utsikt det er. Håper jeg får et blinkskudd av utsikten før jeg drar, slik at dere får se! 
  SONY DSC

  SONY DSC

   

  Jeg ønsker dere alle en fantastisk god dag ♥ 

 • Publisert: 12.08.2016, 10:27
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Endelig gjenforent

 • Publisert: 11.08.2016, 23:31
 • Kategori: Denise & livet
 • Vi sitter godt plantet i sofaen til storesøster i Stavanger. Eller altså, vi er vel bokstaveligtalt på Kvernaland, men for alle som ikke er så kjent her i Rogaland så er det lettere å forholde seg til Stavanger. Henrik og jeg delte på kjøringen, og da går turen heldigvis litt fortere. Det er noen seige timer over, men det er jo så verdt det når vi først kommer frem her da. Mamma er også med på tur, og hun har sittet i baksetet og både ledd, skravlet og sørget for god stemning i bilen i dag. 

  Endelig er vi gjenforent med storesøster, Stig og skjønneste Sofia. Hun har visstnok gledet seg veldig til å treffe både mormor (mamma), onkel Henrik, meg og babyen. Hun var veldig fascinert av magen og ville mer enn gjerne kjenne. Nå var det faktisk nesten et helt HALVT år siden vi så dem sist, og det er helt utrolig at lillemor i magen da faktisk var et lite frø uten at vi visste det. 

  Ikveld har vi egentlig bare kost oss med god middag og snakket og oppdatert hverandre om alt og ingenting! Siden sist har storesøster flyttet, og huset her har blitt så utrolig fint. Vi storkoser oss, og jeg gleder meg så til et par dagen sammen! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC  SONY DSC

 • Publisert: 11.08.2016, 23:31
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Old but gold

 • Publisert: 10.08.2016, 18:23
 • Kategori: Denise & livet
 • Noe av det beste med å møte gamle venninner igjen, er at man alltid har så utrolig mye å snakke om. Når man har delt store og viktige perioder av livet med venninner, så har man så mye å se tilbake til, mye å snakke om og alltid noe å le av. Idag har jeg hatt tre gode og gamle venninner på lunsj, og jeg er så glad for at Merete, Kristin og Mina tok turen. Vi ble sittende i timesvis og skravlet om alt og ingenting! Heldig er jeg som har så mange flotte rundt meg  ♥

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 10.08.2016, 18:23
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • Gave fra mimmi

 • Publisert: 09.08.2016, 21:30
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • Se på denne skjønne gaven som lille i magen fikk av Mimmi her om dagen! Svigermor har vært ute og reist, og tenkte selvsagt på sitt kommende barnebarn! Jeg ble helt forelsket i denne heldressen, den var jo helt nydelig! For ikke å glemme den nydelige pipp-pippen, den tror jeg hun kommer til å bli veldig glad i! Dette settet passer så godt til lille blomsten vår, jeg ser henne allerede for meg i den! Jeg smelter bare av tanken.... 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 09.08.2016, 21:30
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 8 kommentarer
 • It´s ok not to be ok

 • Publisert: 09.08.2016, 20:36
 • Kategori: Denise & livet
 • God kveld lovelies ♥

  I dag har heldigvis ting gått litt bedre enn i går. Jeg fikk spist frokost i fred og ro, trent treningsøkten jeg skulle ha i går og jeg har hentet en pakke. Henrik fikk nemlig fri fra jobben på fredag likevel til min STORE glede, så da reiser vi til Stavanger som planlagt! Lille Sofia har jo blitt 2 år siden jeg så henne sist, så istad fikk jeg hentet pakken til henne som skal være med over til Stavanger.

  Selv om ting har gått mye bedre i dag og alt har gått min vei, så må jeg ærlig innrømme at ting ikke er så ålreit for tiden. For det meste er jeg ei positiv og blid jente, og graviditeten har jeg tatt med et stort smil. Det er ufattelig hyggelig og spesielt å bære frem et barn, og jeg føler meg så heldig og velsignet som har muligheten til å glede meg over en liten en med et menneske jeg er forelsket i og elsker veldig høyt. Samtidig er det sider ved et svangerskap som ikke er fullt så fantastiske og flotte, og det er kjempe frustrerende å ikke ha den kroppen man vanligvis har. Jeg mener ikke kun med tanke på selvfølelse og hvordan kroppen ser ut, men jeg tenker også på det fysiske og hvordan kroppen stopper meg fra å gjøre de tingene jeg har lyst til å gjøre. Det er fryktelig frustrerende å ha så mye smerter som jeg har for tiden, og jeg føler at jeg ikke får til noe som helst. Smertene går selvsagt utover humøret, og jeg er en eneste emosjonell berg-og-dalbane hele tiden. I det ene øyeblikket er alt kjempe flott, og i det neste vil jeg bare rømme fra hele livet. Det er helt skummelt hvor langt ned i kjelleren du kan komme av disse hormonene og hva de får deg til å tenke. Jeg har tenkt så mange stygge tanker om meg selv den siste tiden, og jeg føler meg rett og slett skikkelig mislykket. 

  Når jeg fikk vite at jeg var gravid, så jeg for meg at jeg kunne ha BodyStep til i hvert fall månede 7 og at jeg kanskje kunne jobbe fullt til midten av November - gjerne til og med litt mer enn timeantallet jeg har i kontrakten min for å få mest mulig utbetalt når jeg går ut i permisjon. Men vet dere hva? Jeg tok så vanvittig feil, og fordi jeg hadde så høye forventninger til meg selv og kroppen min, så sitter jeg nå her og føler meg som bånn i bøtta. Jeg er 100% sykemeldt fra e2 og jobben som jeg elsker, lidenskapen min, instruktørrollen, jobben som ikke føles som jobb, egentiden min som holder humøret mitt oppe, min lille lykkepille, BodyStep. Det føles helt forferdelig og jeg savner det hver eneste dag. Etter jeg ble sykemeldt der tenkte jeg at det var det som skulle til for at jeg skulle jobbe ekstra mye i skobutikken, men der tok jeg også feil. Jammen ble jeg 50% sykemeldt der også, og ryggen piper som aldri før. I går jobbet jeg i fire små timer, og jeg har vært helt ødelagt i ryggen i dag og GRUER meg til fire nye timer på jobb i morgen.. 

  Nok syting for i dag. Det er bare vanskelig når du har hatt en veldig funksjonell og sterk kropp, og må innse at du ikke lenger kan gjøre alt du kunne før og at du i tillegg har så store smerter. Noen ganger er det faktisk greit å innrømme at man ikke har det helt greit, og det er helt ok å kjenne litt på den følelsen. Heldigvis vet jeg at det er midlertidig smerte og at styrken i kroppen kommer tilbake igjen! For ikke å glemme at det er faktisk nedturene som gjør at jeg setter så stor pris på oppturene  ♥

  Jeg må jo nesten skryte litt av fine Henrik da! Etter han kom hjem har han hengt opp klær, ryddet ut av oppvaskmaskinen og laget mat til oss. Ikke at han ikke er flink ellers, for her deles husarbeidet på begge to, men det betyr jo litt ekstra når han ser at jeg har vondt og ønsker å legge alt til rette for at jeg får det best mulig! Jeg har den snilleste mannen på jord og må bare klype meg selv i armen og minne meg selv på hvor vanvittig heldig jeg er! Nå skal vi faktisk se Twilight, som faktisk er etter hans forslag, haha! Han synes det er så teit at jeg ler av ham for ting som at han vil se Twilight eller at han drikker te, men han er altså så mandig, at det nesten er litt vanskelig å forestille seg. Uansett, jeg er storfornøyd med hans myke sider, så jeg skal ikke klage. Dessuten er Twilight mye bedre enn mye av det actionfylte han vanligvis vil se! Iih, nå gleder jeg meg til å legge meg i verdens beste armkrok med tekoppen min! 

  SONY DSC

  SONY DSC  Ha en fin kveld kjære lesere! 

 • Publisert: 09.08.2016, 20:36
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • BLÅMANDAG

 • Publisert: 08.08.2016, 15:03
 • Kategori: Denise & livet
 • Dette innlegget skulle egentlig vært postet for et par timer siden, men blåmandagen slo selvsagt til igjen og jeg mistet internettforbindelsen.. 

  Jeg tror jeg aldri har opplevd en blåmandag som denne, jeg sitter her så tom og så full av ord og følelser at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg selv. Hormonene sørger for at den minste ting blir verdens undergang, og nå er jeg bare skikkelig lei meg. 

  Dagen startet egentlig fint og rolig med en sunn frokost i sofaen. Jeg leste om graviditet og fødsel, og hadde en god morgenstund. Humøret var på topp og jeg danset lystig rundt i leiligheten og nynnet på fine sanger. Jeg hadde store planer om å dra og trene, før jeg skulle videre til mamma. Før jeg dro fikk jeg melding av kjæresten som fortalte at han kanskje må jobbe på torsdag og fredag. Vi skal egentlig til Stavanger og besøke storesøster og lille tantegull Sofia, men nå er det altså usikkert om vi får dratt. Jeg ble helt knust! Det er snart et halvt år (!!!) siden jeg så dem sist, og jeg har gledet meg så uendelig mye til å dra over. For tiden er jeg veldig hormonell og helt avhengi av å ha Henrik ved siden av meg. Jeg savner ham som en gal bare han er borte på jobb eller hos en kompis en kveld, så å være borte fra han fra torsdag til søndag er HELT fullstendig uaktuelt. Hvis han ikke kan reise, reiser heller ikke jeg. Tårene har trillet i morges på grunn av dette, men dette skulle jo bare være starten på det som skulle bli tidenes BLÅMANDAG. 

  Jeg gikk ut døren, og hadde tenkt meg på trening. For å slippe stress, skulle jeg dra i god tid ettersom at mamma trengte bilen hennes klokken ett i dag. I det jeg satte meg i bilen til mamma som jeg lånte i går kveld, så forsto jeg at noe var galt. I går kveld knotet jeg med lyset på bilen, og et lys hadde tydligvis blitt stående på over natten, noe som selvsagt resulterte i at batteriet på bilen var helt flatt. Jeg ble umiddelbart veldig stresset, ettersom at bilen er mammas og at hun trengte den til denne avtalen klokken ett. Jeg bestemte meg for å ta min bil opp til Toyota for å spørre dem om hva jeg skulle gjøre. Da jeg satte meg i bilen min for å kjøre avsted, kom hinder nummer to. Min bil rikket seg ikke av flekken. Det kan virke som at bremsene eller brekket har hengt seg opp, og bilen står rett og slett bom fast. Med andre ord kom jeg meg ikke en eneste plass nå heller. Jeg løp fortvilet opp i leiligheten og begynte å ringe etter hjelp. Først hadde jeg håpet at jeg kunne startet den selv med startkabler, for å slippe unna egenandel på veihjelp, men ettersom at det er en hybridbil, så anbefalte Toyota Sandefjord meg ut i fra denne situasjonen å be om veihjelp. De var kjempe hyggelige og prøvde å gjøre alt de kunne for å hjelpe meg over telefon, men ettersom at batteriet er helt flatt og jeg verken får låst bilen eller får opp bagasjerommet, så konkluderte vi med at det beste er at jeg får hjelp av noen som kan dette. Jeg har ikke ord for hvor dårlig det passer å måtte punge ut for veihjelp når du venter en baby og har hundretusen ting du må kjøpe inn. Henrik fikk parkeringsbot i går også, så HURRA for jævlig sure penger rett i do... 

  Nå sitter jeg og venter på at Viking skal komme og hjelpe meg, men ettersom at de har mye å gjøre i dag, har jeg fått beskjed om at det fort kan ta et par timer. Nå skal jeg ned på butikken og kjøpe meg baguetter til lunsj og sjokolade, kosebuksen skal på og jeg skal plante meg selv godt i sofaen med god mat, en kopp te og en god film. Håper alle dere der ute har en 10 ganger bedre mandag enn meg <3 

 • Publisert: 08.08.2016, 15:03
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Count your blessings daily

 • Publisert: 06.08.2016, 23:51
 • Kategori: Denise & livet
 • Det er helg etter en kort arbeidsuke! Håret er surret opp i en hestehale, kosebuksen er inntatt og jeg har slengt på meg den mykeste og beste cardiganen jeg har. Jeg har funnet frem fargestiftene og fargeleggingsboken, og her sitter jeg nå. 

  I dag har det gått mange tanker til noe som skjedde for et år siden. For et år siden fikk nemlig himmelen en ny engel. Ikke en av mine nærmeste, nei tvert i mot. Jeg jobbet på Lindrende enhet på et sykehjem, og en av pasientene mine gikk bort. Dette var for så vidt ikke noe nytt for meg, faktisk ble vi jo vandt med at pasienter gikk bort, særlig på denne avdelingen som ofte kunne være siste stasjon for svært syke mennesker. Det som gjorde akkurat dette så spesielt, og det som gjorde at dette satte spor i hjertet mitt for alltid - det skal jeg prøve å skrible ned for dere nå. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg vil. Fordi dette er noe jeg tenker ofte på, og fordi dette har satt et preg hos meg. 

  I fjor sommer jobbet jeg mye. Veldig mye! Dagene kom og dagene gikk, uten at noe veldig spesielt hendte. Før jeg visste ordet av det, møtte jeg ei sprudlende og flott dame i korridoren. Hun var blid og skjønn, og ganske skravlesyk - egentlig litt som meg, bare i voksen versjon. Jeg fant fort tonen med dette flotte kvinnemenneske som var pårørende til sin kjære mann som var kreftsyk. Dette nydelige paret var lett å bli glad i. Jeg hadde mange gode samtaler med både pasient og pårørende, og vi både lo og gråt sammen. Vi snakket om livet som er så skjørt, og noen ganger snakket vi ikke så mye - vi bare var. Dette paret lot oss ansatte komme så tett på, og de lot oss bli glad i dem begge - og det er vel nettopp det som gjorde at jeg og flere av kollegaene mine ble så innmari glad i disse to menneskene. Det var vel det som gjorde at akkurat denne historien satte litt ekstra preg på meg og oss. På mange måter følte jeg vi var som en liten familie der vi satt dag etter dag, kveld etter kveld. Vi spiste sammen, vi lo sammen, vi gråt sammen, vi skravlet om livet sammen, vi klemmet hverandre, og vi håpet sammen. 

  Jeg synes det var så utrolig vondt og urettferdig å vite at jeg ikke kunne gjøre noe som helst for disse to vakre menneskene. Jeg ville så gjerne redde ham og gi henne en lykkelig slutt. Jeg ville så gjerne at dette skulle ende godt, til tross for at vi visste at det ikke kom til å gjøre det. Jeg synes det var urettferdig og meningsløst at et så ungt ektepar skulle bli splittet så tidlig av sykdom og død. Jeg synes det var helt forferdelig å tenke på at hun skulle miste sitt livs kjærlighet, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å gjøre jobben min så godt som overhode mulig. På mange måter følte jeg meg uproffesjonell som gråt sammen med dem, heldigvis vet jeg at det var nettopp denne medmenneskeligheten og empatien som dette paret satte så stor pris på med meg. Dagen i dag var dagen hjertet hans skulle slutte å slå, og hennes skulle bli revet i fillebiter. Jeg hadde det så vondt denne dagen, og synes den siste tiden på jobb denne dagen var helt forferdelig. Jeg ville bare hjem og gråte. Jeg ville ligge i fosterstilling og gråte i timesvis, og det gjorde jeg også når jeg kom hjem. Dette ble min siste arbeidsdag på dette sykehjemmet. Jeg ønsket ikke lenger å være der, jeg orket ikke. Jeg hadde kommet så tett på dette paret at jeg ikke klarte å la jobb være jobb. Jeg klarte ikke å ikke ta det med meg hjem, og dette preget meg i lang tid etterpå. Åpenbart tenker jeg fortsatt mye på dette, og denne dagen endret jeg noen måter å tenke på. Jeg innså at hver eneste dag sammen med de man bryr seg om og er glad i, er en gave. Jeg innså at verden er jævlig urettferdig og til tider meningsløs. Jeg innså at mange der ute kjemper kamper som vi ikke en gang vet om. Jeg innså at jeg må passe på å være mitt beste og gi mitt beste til alle jeg møter på, fordi kanskje akkurat jeg kan bety noe - bare fordi jeg er den jeg er. 

  Sett bort i fra alle de vonde følelsene jeg gikk med i ettertid, så var det en ting som markerte seg i hjertet mitt - og det var nettopp det å vite hvor mye jeg hadde betydd for noen i en så vanskelig og umulig tid av livet. Tenk at lille, unge, uvitende Denise på 21 år, kunne bety så mye for disse to menneskene. Tenk at JEG kunne gjøre en forskjell, bare ved å være akkurat den jenta jeg var og er. Med meg handlet det aldri om kunnskapene jeg hadde om sykdommen eller behandlingene, eller hva jeg kunne eller ikke kunne. Med meg handlet det om at jeg ga ALT jeg hadde. Jeg møtte opp med et smil hver eneste dag. Jeg kom alltid innom dette paret for å se hvordan det stod til med dem. Jeg kunne bli igjen etter jeg egentlig var ferdig på jobb for å snakke med både pasient og pårørende. Jeg brydde meg og ga alt jeg hadde å by på, både på godt og vondt. Jeg delte tårer, smil og glede. Jeg snakket i timesvis, nettopp fordi jeg visste at det ga dem mye OG fordi jeg ønsket det selv. Det ga nemlig meg om mulig enda mer. For hver samtale vi hadde, følte jeg meg både klokere og rikere. Rikere på de riktige verdiene, rikere i hjertet fordi jeg har gitt og fått så mye igjen. 

  Nå er det en av mine nærmeste som har blitt kreftssyk, nå er det vi som trenger hyggelige sykepleiere, hjelpepleiere, og assistenter. Men vet dere hva vi trenger aller mest? Vi trenger medmennesker - og det er det så uendelig mange andre mennesker der ute som trenger også! Medmennesker som bryr seg. Medmennesker som viser kjærlighet og medlidenhet. Medmennesker som gir en klem eller et håp. Medmennesker som ikke er bedrevitende, men ydmyke. Vet dere hva det beste er? Et godt og kjærlig medmenneske kan være hvem som helst - det kan faktisk være deg! Jeg gjorde en forskjell, jeg håper du gjør det samme - du vil bli rikere av det, det kan jeg love deg ♥

   

  "Here today, may be gone tomorrow! Never take anyone or nothing for granted! Be sure to count your blessing daily because tomorrow isn't promised."

 • Publisert: 06.08.2016, 23:51
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • For better or worse

 • Publisert: 05.08.2016, 22:44
 • Kategori: Denise & livet
 • "If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy. ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."

  SONY DSC

  Et forhold er ikke rosenrødt hele tiden. Et forhold har opp- og nedturer, og det krever tålmodighet, respekt, tillitt og en haug med kjærlighet for å få det til å fungere. For la oss innse fakta. Ingen er perfekte - verken du eller jeg eller noen andre her i verden. Du vil finne feil og mangler med alle, nettopp fordi vi bare er mennesker alle sammen. Nå er jeg ved kjernen, for til tross for alle opp- og nedturene, til tross for tårer, irritasjon og sinne, til tross for alt det vanskelige - så er det verdt det. Gresset er faktisk ikke grønnere på den andre siden. 

  Henrik kan irritere meg, han kan gjøre meg ildsint og han kan gjøre meg veldig trist. Det kan være enkle ting som at han ikke tar ned dolokket, at han ikke lukker kjøleskapet, at han samler opp matrester i vasken slik at den blir tett, eller det kan være at han barberer seg og ikke støvsuger opp alle hårene som blir liggende på bakken. Det kan være at han blir sint fordi jeg har gjort noe som irriterer han, og jeg blir lei meg. Vi kan krangle høylytt, vi kan være stygge med hverandre, og vi kan såre hverandre. Felles for alle irritasjonene, kranglene og diskusjonene, er at vi alltid ordner opp i det. Kommunikasjon er nøkkelen, og vi er gode på å snakke sammen. Vi var kanskje ikke så gode på det i starten, men vi har blitt vanvittig gode på det med tiden. Vi sier unnskyld og vi er kjærlige med hverandre. Vi går aldri ut døren sinte på hverandre, og når vi har skværet opp forteller vi alltid hverandre at vi elsker hverandre. 

  I forrige uke skrev jeg et innlegg om at man ikke skal finne seg i alt i et forhold, og det holder jeg fortsatt fast ved. Det er her det er viktig å skille mellom: 1. Å være i et forhold som ikke er så godt som du kanskje gjerne vil ha det til, og 2: Å være i et forhold hvor du har det godt og er lykkelig, og hvor du velger å stå igjennom de vanskelige dagene fordi det er verdt det. Det handler om at forholdet og den du er i et forhold med må ha flere ting som holder deg igjen og gjør deg lykkelig, enn ting som gjør det ulykkelig og gjør at du ønsker å gi opp. 

  Noen ganger handler det om noe så enkelt som å faktisk ofre en liten tanke eller to til hva du elsker ved mennesket du velger å dele livet ditt med, i stedet for å tenke på alle feil og mangler. Det handler om å vise at du faktisk setter pris på alt partneren din gjør, i stedet for å stadig minne ham eller henne på hva han eller hun ikke får til. Jeg mener ikke at det er lett, overhode ikke. Det er så vanskelig. Det er så innmari vanskelig når du er sint og irritert, men om du bare klarer å velge å ikke si noe, eller ikke å gjøre noe ut av det, flere ganger enn du faktisk gjør noe ut av det - ja da er du langt på vei. Jeg klarer det ikke alltid selv, tvert i mot. Jeg blir stadig sint og irritert. Jeg har sagt de samme tingene til Henrik tusen ganger, og kan bli like irritert for den samme tingen mange ganger. Likevel prøver jeg å jobbe med nettopp dette, fordi ingen er perfekte. Absolutt ingen. Uansett hvem mann jeg ville valgt å leve med, så ville jeg funnet ting som irriterer meg og som gjør meg sint. Det er i vår natur. Vi er forskjellige. Alle mennesker er forskjellige, og godt er det. 

  Skal jeg fortelle dere noe? For en tid tilbake leste jeg en artikkel, og den rørte virkelig noe ved meg. Den handlet om nettopp det jeg skriver nå. Ting som dukker opp i et forhold, ting som dukker opp i hverdagen. Irritasjoner, sinne. Ofte tror jeg kvinner hakker mer på menn, enn det menn gjør på kvinner. For hvor mange ganger har jeg egentlig gjort noe dumt uten at Henrik i det hele tatt har reagert eller sagt noe. Faktisk, så sier han nesten aldri noe. Han sier ikke noe på at jeg røyter og ikka tar opp alle hårstråene mine, han sier ikke noe hvis jeg ikke rekker å rydde kjøkkenet - han velger faktisk å rydde det for meg, eller hva med alle gangene jeg setter på en vaskemaskin og glemmer å henge den opp?! .. Vel, Henrik velger å ikke kommentere feilene mine - og akkurat dette sto det om i artikkelen jeg leste om et ektepar som hadde vært gift i mange år. Jeg kjente meg så godt igjen i denne artikkelen at jeg begynte å gråte. Det var som å lese noe jeg selv hadde skrevet, bare at jeg ikke hadde tenkt på det på den måten før. Jeg fikk vondt i hele kroppen, og følte meg fæl. Alle de gangene jeg har gjort noe galt og aldri fått høre det, imens Henrik daglig får høre hva han ikke er god på. Dette gikk inn på meg, og jeg jobber med det hver eneste dag. Jeg er ikke perfekt, men jeg prøver i hvert fall å gjøre noe med akkurat dette. Jeg prøver å "drite i det" litt oftere, og fortelle han sjeldnere om alt han ikke gjør slik jeg vil at han skal gjøre det.

  For dere? Hva med alt mannen din eller min gjør riktig? Hva med alle tingene Henrik velger å gjøre fordi han er glad i meg og alt rundt meg? Hva med alle tingene HAN gjør som ikke jeg gjør? Som å skifte dekk på sin egen bil, min bil, MAMMAS bil, svigermor sin bil, svigerfar sine to biler? Hva med at han alltid stiller opp for mamma når hun trenger hjelp til å bære, snekre, eller henge opp ting? Hva med at jeg kommer hjem til at han har ordnet ting her hjemme som jeg ikke klarer selv? Hva med at han hjelper kompisene sine når de trenger hjelp med noe? Hva med at Henrik stadig velger å gjøre ting for meg og alle andre rundt seg til tross for at det ikke frister, eller at han kanskje ønsker å gjøre helt andre ting den dagen. Vel, DET er det vi burde fokusere på. Jeg og hundretusenvis av andre kvinner der ute som er altfor gode på å fortelle det mennesket vi elsker aller mest om ting han eller hun ikke får til eller gjør feil. 

  Vet du hva? Gresset er faktisk ikke grønnere på andre siden. Alle har feil og mangler, og hvis du klarer å akseptere det, og bry deg litt mindre om det - ja, da vil du være mye lykkeligere. Sannheten er at ingen er perfekte, og alle vil såre deg og gjøre feil - det er slik mennesker er. Du må bare finne det mennesket som er verdt å kjempe for. Du må ikke finne et menneske du kan leve med, du må finne et menneske du ikke kan leve uten. Du må gi hver eneste dag, uten å forvente å få tilbake. Hvis du nå klarer å gi mer enn du tar, så vil du få dobbelt så mye tilbake også! Velg å kjempe, velg å elske, velg å tilgi, velg å respektere - og for all del ikke glem: velg å bry deg mindre om de dårlige sidene og bry deg mer om de gode sidene! 

  SONY DSC

  Jeg har ikke sagt ja til Henrik i kirken enda, men det håper jeg at jeg får muligheten til en vakker dag - for jeg har valgt ham. Vi to blir snart til tre. Vi stifter vår egne lille familie, og jeg ønsker å leve med Henrik til jeg er gammel. In sickness and in health. For richer or poorer. For better or worse.

 • Publisert: 05.08.2016, 22:44
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Litt nytt til lille

 • Publisert: 05.08.2016, 15:00
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • Mammas prinsesse

  Denne skjønne bodyen fikk lillemor av Charlotte og Sofia på søndag! Den er faktisk i str 74, noe så praktisk. Så deilig å allerede begynne å få ting til hun blir litt større også, slik at vi ikke ender opp med å ha en haug med klær i nyfødt størrelser, og ingenting til hun blir større. Heldige! Smekken kjøpte jeg selv på Knerten og Karoline. Helt forelska.. 

  SONY DSC

   

  Bæ, bæ, lille lam 

  Denne kule mønstrete buksen og den lille sauen fikk vi av tante Monica som endelig hadde kost seg på shopping etter å ha fått vite kjønnet på lille. Sauen er fra ikea og jeg digger den! Hvis du drar i halen, spiller den "Bæ, bæ, lille lam" .. Noe så herlig! Buksen er fra KappAhl! 


  SONY DSC

   

  Blonderumpe 

  Altså, som jeg gleder meg til babys lille rumpe skal inn i disse blondene.. Denne er fra Newbie og ble kjøpt for slikk og ingenting. Halv pris av rød pris er HELT innafor! Smokken hørte til bleiekaka jeg fikk til babyshoweren <3 


  SONY DSC

   

  Something new, something old, something borrowed

  Denne fine bodyen er også fra tante Monica og den er også kjøpt på KappAhl. Buksene har lillemor overtatt etter nydelige Lucas som ble født i Desember i fjor. Buksene har fleecefôr, og jeg kjenner at jeg gjerne skulle hatt slike jeans til vinteren selv. Her tok jeg konsekvent bilde av denne buksen og denne bodyen sammen for å vise størrelseforskjellen. Disse to plaggene er faktisk i samme størrelse, det er helt utrolig at det kan være så stor forskjell. Bodyen ser jo mye større ut, og den er også veldig stor i forhold til alt annet jeg har i str. 56! 

  SONY DSC

   

  Newbie

  Åhh, denne nydelige cardiganen fant jeg også på KappAhl og den er fra Newbie. Den var satt ned til 150.- og det var halv pris av rød pris som gjaldt her også. Røverkupp! 


  SONY DSC

   

  Røverkupp

  Appropo røverkupp! Denne bodyen betalte jeg 25.- for! Hurra for halv pris av rød pris, hvorfor ser man ikke det oftere?! 


   

  Eksklusivt

  Innkjøpet jeg uten tvil er mest fornøyd med til lille hittil!! Denne vakre dressen kjøpte jeg på Lindex på hele 70%!! Det var den siste dressen og i perfekt størrelse i forhold til når hun kommer. Åå, lille babyen vår - jeg smelter bare av å tenke på deg inni denne dressen... Denne dressen er et levende bevis på at alt ikke trenger å koste mye for å se eksklusivt ut. Billigkjedene har SÅ mye lekkert til små babyer og barn! Jeg tar denne dressen opp av skuffen i ny og ne, bare for å se på den fordi jeg synes den er så fin.. Haha! Bare en smule fornøyd.. 


  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 05.08.2016, 15:00
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 3 kommentarer
 • Stelleveske og tilbehør

 • Publisert: 05.08.2016, 13:02
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • Det er fortsatt mange ting vi mangler og mye som gjenstår å ordne før lillemor kommer til verden. Jeg kjenner faktisk helt ærlig at jeg begynner å bli litt småstresset over at viktige ting som stellebord, vogn, stelleveske og spisestol ikke er på plass. Det som naturligvis stresser meg ALLER mest er at vi ikke engang er i gang med det største prosjektet: selge og kjøpe bil. Ettersom at begge to har veldig små biler, så er vi pent nødt til å selge en av de vi har og kjøpe en ny. Vi trenger en større bil, men viktigst av alt: en mer sikker bil. Jeg hadde aldri i livet kjørt rundt med babyen min i min lille skrøpelige opel corsa, det ville ikke føltes trygt. Jeg kjenner jo selv hvor utrygg jeg føler meg i den kontra for eksempel mammas Toyota som er nyere og større, og det er en ting at jeg er utrygg, men babyen min skal ikke være utrygg, og aller minst i trafikken!

  Back to point! Jeg vet jo hva slags stellebord og spisestol jeg har lyst på. Jeg er litt heldig som får "bestemme" litt selv, Henrik er bare opptatt av at det vi kjøper er fornuftig og ikke overpriset. Stellebordet koster faktisk litt i forhold til det vi i utgangspunktet hadde tenkt til, men vi har konkludert med at vi MÅ ha et stellebord med store og gode skuffer under på grunn av mangel på plass. Spisestol synes jeg er kjempe viktig å ha på plass fra hun er bitteliten, rett og slett fordi jeg ønsker å ha det familiesamværet ved middagsbordet helt fra begynnelsen av. Vi skal ha en hvit Stokke Tripp Trapp, og selv om den koster litt er jo det en stol vi kan bruke helt til lille begynner på skolen og skal sitte med lekser - og innen den tid håper jeg jo at vi har fått en til, så det er en god investering! Vogn har vi selvsagt bestemt oss for, ettersom at vi har fått bagdelen av svigerfar, som jeg har nevnt tidligere - vi går for en BabyJogger City Elite. Det stakk litt å velge denne vognen fordi jeg veldig gjerne ville ha en lekker vogn fra Emmaljunga, men det valget tok vi spontant i Sverige for noen uker siden og jeg angrer ikke et sekund. Det var uten tvil det mest fornuftige valget vi kunne ta og vi kommer til å være mye mer fornøyd med  BabyJoggeren som er så innmari praktisk! Takk til kusina (som har hatt 7 forskjellige barnevogner) og storesøster som har både Emmaljunga og BabyJogger, som overtalte meg til å lytte til fornuften og det praktiske! Alt handler tross alt ikke om utseende! 

  Så, det som dette innlegget egentlig skulle handle om - stelleveska! Her aner jeg ikke hvordan jeg vil at selve stellevesken eller innholdet og detaljer skal se ut, jeg vet bare at jeg virkelig ønsker å bruke litt tid på å få det gjennomført, praktisk og pent! Jeg hadde først tenkt til å bruke en veske fra DKNY som stelleveske, ettersom at jeg i utgangspunktet ønsker å kjøpe en stelleveske som jeg kan bruke selv når vi ikke trenger å bruke den som stelleveske lenger, men nå har jeg kikket på mange andre muligheter også. Ikke at jeg har blitt noe klokere på det, men jeg holder mulighetene åpne litt til. Jeg har lenge hatt lyst på tilbehør til stellevesken fra det spanske merket  pasito a pasito. De har så utrolig mye lekkert og alt er så delikat! Først ønsket jeg egentlig at alt av tilbehør skulle være rosa, men igjen har fornuften talt og jeg heller nå over mot noe som er nøytralt i fargene. For det første fordi jeg selv egentlig liker best nøytrale farger og fordi jeg fort blir lei av ting med for mye farger eller mønster, men mest for å være praktisk her også. Kjøper jeg noe som er nøytralt, så kan jeg spare det og bruke det til nestemann (hvis jeg er så heldig at jeg får en nestemann en gang i fremtiden), men kjøper jeg rosa så blir jeg automatisk mer låst. Når i alle dager ble jeg så fornuftig av meg? Jeg føler meg plutselig fryktelig voksen.

  Jeg har brukt hele denne morgenen på å titte på stellevesker og tilbehør som smokkholder, flaskeholder, toalettmappe og stellematte til å ha i vesken. Jeg tror vi kommer til å gå for tilbehør fra pasito a pasito, og til min store glede fant jeg massevis av det på den spanske siden www.elcorteingles.es, og de shipper til resten av europa. Gledeee!! Fant mye annet fint også, blant annet har de mye fint tilbehør til både vogn og bilstol! 


  Dette er kanskje settet jeg heller aller mest mot. Det er litt vanskelig å se det på bildene, men det er små ruter i skinnet. Dette settet er SÅ lekkert og stilrent! Eneste jeg tenker på er at jeg er redd det lyse skinnet blir fort stygt, MEN heldigvis for meg kan jeg mye om behandling av skinn og dessuten er jo hele poenget med slike mapper at man skal ha orden og system i stellevesken slik at det for eksempel ikke blir grisete og flekkete fordi ingenting ligger løst.. I samme serien fant jeg også stellevesken som er på bildet under, og der følger det med stellematte. For ikke å glemme at jeg fant dette nydelige settet til bilstol! Jeg innså vel kanskje egentlig først akkurat nå at jeg forstår hvorfor jeg heller mot akkurat dette tilbehøret: nemlig fordi det ligner på drømmevognen min. Alle som kjenner meg godt og vet at jeg ønsket meg en Emmaljunga Mondial White Leatherette, vet jo at dette er veldig typisk min stil. Så stilrent. Så lekkert. SÅ fint!! 

  Jeg tittet også på alle de skjønne tingene med prikker på, synes de er helt nydelige! Likevel tror jeg ikke det er det jeg kommer til å ende opp med, rett og slett fordi jeg tror jeg ville blitt ganske fort lei. Som tidligere nevnt: spreke farger og mønster er litt risky - jeg vet med meg selv at jeg blir fort lei! 

  Settet under var det jeg først la merke til, og det var vel kanskje de brune detaljene og sløyfene som gjorde at jeg synes det her var rålekkert. Dette settet grubler jeg fortsatt litt på, men her er jo skinnet helt hvitt og da kjenner jeg at fornuften trekker mer mot det første alternativet. 

  Under her har jeg mikset litt! Det kan være aktuelt med et sett i beige i vanlig skinn også, så jeg har tittet litt på hva som er å finne. Jeg liker så godt smokkeholderen og flaskeholderen på det helt nederste bildet, med de delikate prikkene på. Jeg synes ikke disse prikkene var så dominerende som de over, men problemet her var at jeg ikke fant toalettmappe i samme, og jeg ønsker virkelig at alt skal være likt. Stellevesker er jeg jo fortsatt ganske blank på, og jeg sliter litt med å finne den helt perfekte. Jeg har en formening om hva slags form jeg ønsker, og av praktiske grunner har jeg veldig lyst på lommer på begge kortsidene av vesken og gjerne en ekstra lomme foran eller bak slik at ting som jeg vil ha lett tilgjengelig slipper å ligge oppi selve vesken.   Det er to grunner til at jeg ønsker å ha stellevesken så organisert og ryddig, og det er for det første fordi jeg blir ordentlig stresset av rot. Jeg kan bli skikkelig muggen og det går utover hva og hvordan jeg tenker (og for så vidt snakker også). Jeg er et mye bedre menneske og har det mye bedre psykisk om jeg har alt organisert både hjemme, på jobb, i veska osv. Det høres sikkert litt småsykt ut, og det er kanskje det også. Jeg har flere ganger lurt på om jeg har en aldri så liten diagnose, men det kan jo være at jeg bare er miljøpåvirket av mamma og søstrene mine - eller en god blanding. Bare spør Henrik som bor sammen med meg, om hvor hyggelig det er å ha med meg å gjøre hvis det er rotete rundt meg :)) Tror jeg har en anelse om hva slags svar du får. Rot rundt meg = rot i hodet! Den andre grunnen til at jeg ønsker at det skal være lett å pakke, og lett å finne frem i stellevesken er fordi jeg ønsker å kunne levere babyen med stellevesken hos mimmi, bestemor, farmor og farfar, tanter eller noen andre, uten at jeg skal glemme viktige ting og uten at det skal være vanskelig for de som passer lillemor å finne frem til det de trenger. Dette er noe jeg har erfart fra å ha passet barn tidligere, og det er jo faktisk stressende nok å passe noen andre sitt barn i utgangspunktet. Det siste man trenger da er å ikke vite hvor det ble av den ene smokken du fikk med når babyen hylgråter, for da kan jeg skrive under på at du ikke finner den til tross for at du endevender bagen tre ganger. 

  Jeg har det jo ganske bra, når stelleveske og tilbehør er denne morgenens bekymringer! Vi lever godt i Norge, og noen ganger må jeg bare klype meg litt i armen og faktisk tenke på alle som ikke er så heldige. Jeg er heldig som har en jobb å gå til hvor jeg tjener penger. Jeg er heldig som kan føle meg trygg i mitt eget land. Jeg er heldig som har tak over hodet og mat på bordet. Ikke minst er jeg vanvittig heldig som får bære frem et barn i et av verdens tryggeste land, og jeg er heldig som har så mange rettigheter! 

 • Publisert: 05.08.2016, 13:02
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 3 kommentarer
 • Gravidoppdatering uke 22 (21+3)

 • Publisert: 04.08.2016, 23:07
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 •  Termin: Så vidt vi vet, er det fortsatt 14. Desember :) 

   Hvor langt jeg er på vei: Jeg er nå kommet til svangerskapsuke 22, og jeg har vært gravid i 21 fullgåtte uker og 3 dager i dag. Jeg har vært gravid i 150 dager, og jeg har 132 dager igjen! 

   Babyen er så stor som: Bebis er nå omtrent 26 centimeter lang og veier ca 400 gram. Frukten hun sammenlignes med denne uken er et granateple. Jeg tror vi må ta disse størrelsegreiene med en liten klype salt. Jeg synes da søtpoteter er mye større enn granatepler?! Snodig.. Større blir hun i hvert fall! 

   Kontroll: Ikke noe nytt på denne fronten, men skal ringe jordmor og sette opp neste kontroll hos henne ettersom at jeg kun har vært hos fastlegen og sykehuset hittil. 

   Kjønn: Bittelille prinsessa <3

   Navn: Det holder vi hemmelig en god stund til! 

   Innkjøp: Vi har ikke kjøpt noe til lillegull denne uken, men da jeg fikk besøk av Charlotte og Sofia på søndag, hadde de jammen med seg en nydelig body til lille. De to der altså. Jeg begynner nesten å tro at de er litt babysyke, de klarer jo aldri å komme til meg uten noe til lillemor.. Tusen takk chicas <3 

   Ukens must haves: Fortsatt kos og kjærlighet fra Henrik. Jeg er så oppmerksomhetssyk hele tiden, vil bare kose og klemme! Ellers må jeg vel si at komfortable klær virkelig er et must for tiden. Bukser frister for eksempel ikke spesielt mye.. Koseklær, treningsklær, pysjamaser og skjørt er derimot helt himmelsk! 

   Aktivitet fra lille:  Bebis har rørt masse på seg denne uken også, og jeg merker stor forskjell på når hun sover og når hun er våken nå. Jeg tok litt for mye chilisaus i middagen min idag, og DA våknet lillemor og ga meg et realt spark. Jeg tror ikke hun likte det, og det gjorde for så vidt ikke jeg heller.. Det er så moro med så mye aktivitet.

   CravingsHehe.. Poteter! Jeg er ikke spesielt glad i poteter engang, men det har bare smakt så uendelig godt den siste uken. Her en dag maulet jeg opp potetrestene til Henrik. Jeg tok en halv potet av gangen med fingrene, er det mulig.... For ikke å glemme at jeg laget meg en bakt potet en kveld her også! Ja! Og idag spiste jeg opp potetene til Marte da vi var på café. Det er nesten på grensen til flaut, men det smaker bare sååå godt!! 

  SONY DSC
   

   Plager: Vil vel si jeg har sluppet billig unna denne uken. Ryggen har vært MYE bedre, men det henger jo selvsagt sammen med at jeg ikke har jobbet, og den dermed har fått hvile. Sure oppstøt, kvalme og brekninger har vært fryktelig plagsomt denne uken. Blææh.. 

   Treningsuken: Treningsuken har vært veldig bra og variert. Både cardio og styrke har stått på tapeten. I dag fikk jeg til og med lagt bak meg en BodyStep-økt, og DET er lenge siden det. Herrefred, som jeg har savnet BodyStep.. 


  Som dere ser så har magen plutselig vokst ganske mye mer. Jeg sier plutselig, fordi det er de siste to ukene den plutselig har poppet mer ut. Jeg synes omtrent magen så helt lik ut fra 1.måned til et par uker tilbake, men nå har det virkelig skjedd ting og tang. 

 • Publisert: 04.08.2016, 23:07
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 1 kommentarer
 • Morning bliss

 • Publisert: 04.08.2016, 10:42
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen dere! 

  For en times-tid siden sendte jeg Henrik avgårde på jobb, og som vanlig ville jeg så gjerne bare ha ham her hjemme. Det deilige med at han er borte, er at jeg alltid savner ham så mye at det alltid blir en stor gjensynsglede når han kommer hjem igjen. Det høres sikkert klissete ut at jeg savner kjæresten min bare etter noen timer fra hverandre, men faktum er det at det gjør jeg. Jeg er fortsatt hodestupsforelsket i den mannen, og jeg vil si at jeg faktisk fortsatt er i "nyforelsket" stadiet. Det er en så fantastisk god følelse, og det at jeg lengter etter han når han er borte, er kun fordi jeg har det veldig bra med han og at han gjør meg veldig, VELDIG lykkelig! 

  Nå har jeg nettopp inntatt frokost, og det var så deilig! Det er lite som slår en morgen med god tid til en rolig og lun frokost. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  I går kveld hadde jeg besøk av mine to skjønne venninner, Maria og Charlotte. Jeg er heldig som har så innmari gode venninner rundt meg. Vi skravlet i timesvis om alt mellom himmel og jord, og det er deilig å snakke om livet med to gode og reflekterte venninner. Når man blir voksen setter man ekstra stor pris på de virkelig gode venninnene, og man forstår hvem man bør og vil ha i livet sitt - og hvem som egentlig ikke trenger å være der. Utenom skravlingen, spiste vi også mer enn man skulle trodd det var plass til i en liten magesekk. Vi koste oss med sushi, potetgull og dipp, saltstenger og lefser, og jeg overdriver ikke når jeg sier at vi nesten rullet ut av sofaen. I går så det ut som at jeg var åtte og en halv måned på vei, og hvis huden kunne revnet på grunn av metthet, tror jeg nesten jeg hadde vært nære i går. Vi bestemte oss faktisk for å se Fifty Shades of Grey, men jeg må flire av oss. Vi stoppet filmen SÅ mange ganger for å skravle, at det var nesten litt latterlig. Til slutt måtte Charlotte reise hjem, men jeg og Maria så faktisk filmen ferdig før hun dro hjem hun også. Det regnet ute i går kveld, og jeg tente lys rundt om i leiligheten. Det var en skikkelig god høstfølelse i leiligheten, og det føltes så lunt og godt her! Bare se så deilig: 

  SONY DSC

  Jeg kjenner nesten at jeg er litt skravlesyk i dag, og det merkes vel kanskje. En kvinne har mange, mange ord. Snart skal jeg på e2 for å trene litt BodyStep med ei skjønn dame som er kommende BodyStep-instruktør! Som jeg gleder meg til å se reisen hennes, hun kommer til å bli knallgod! Hun har vært fast kunde på onsdagstimen min så lenge jeg kan huske, og hun er blitt så sprek! Jeg må nok jobbe hardt for å komme på samme nivå som henne etter graviditeten. Den siste tiden har jeg virkelig savnet BodyStep. Jeg savner den harde treningen, jeg savner musikken, jeg savner kundene mine, jeg savner treningsmagien som blir skapt under en time. Jeg kan ikke annet enn å glede meg STORT til jeg kan komme tilbake. Egentlig hadde jeg håpet på å kunne holde på med BodyStep langt ut i svangerskapet, gjerne både ut 7. og 8. måned, alt etter hva formen hadde tillatt. Det var et kjempe tungt valg å måtte la noe jeg elsker så mye, ligge på hyllen så lenge, men det var det beste for kroppen min akkurat nå. Dessuten har denne sommeren vært følelsesmessig veldig turbulent, og jeg ville ikke hatt overskuddet til å gi alt på timene mine. Derfor ønsket jeg å slutte før graviditeten og vanskelighetene på privaten, reduserte kvaliteten på timene mine. Jeg er så motivert til å begynne igjen etter lille bebis har kommet til verden, og jeg håper av hele mitt hjerte at jeg kan begynne med timene mine igjen så tidlig som bare overhode mulig!   Nå hopper jeg i treningstøyet, og kameraet blir med. Om det blir noen brukbare bilder er jo en annen sak, for jeg føler meg så utrolig usportslig i treningsklær nå. Haha! Preggoproblems.. Senere kommer gravidoppdatering for uke 22. Gud som tiden flyr! Ha en god dag <3

   

 • Publisert: 04.08.2016, 10:42
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Vippefin

 • Publisert: 02.08.2016, 23:14
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • En graviditet kan tydligvis være drepen på selvtillitt. Alle rundt meg forteller meg hvor bra jeg ser ut og hvor vakker jeg er, men vet dere hva jeg føler selv? Jeg føler meg blodstygg. Jeg føler jeg er feit med alt som hører til: dobbelthake, valker, appelsinhud og cellulitter. Huden min er uren, jeg er kvisete og føler meg både ekkel og uren. Den siste tiden har jeg følt meg helt skrekkelig, halvparten ville vel holdt i massevis. Jeg har hatt mye dårlig selvtillitt opp igjennom, og mislikt speilbildet mitt mange ganger. Jeg har snakket så stygt om meg selv, kroppen min og speilbildet mitt, at mamma til tider har lurt på hva hun skal gjøre med meg. Likevel tror jeg faktisk aldri jeg har følt meg SÅ dårlig som jeg gjør på mine "kjipe" dager nå som jeg går gravid. 

  Heldigvis for meg finnes det en måte å kjøpe seg litt selvtillitt på. Det løser absolutt ikke alle problemer, men det er deilig å kunne føle seg litt finere, og det er ingen tvil om at selvtillitten min steg et par hakk idag. I dag var det nemlig tid for å fylle på vipper, og den dagen i måneden dere - den elsker jeg. I dag prøvde vi ut 3D vipper, ettersom at enkeltvippene ikke har holdt så godt etter jeg ble gravid. Jeg er veldig spent på om disse holder seg penere litt lenger, slik at jeg kan føle meg penest mulig lengst mulig. Jeg er superfornøyd som alltid! Jeg går fast til ei venninne her i Sandefjord, og henne har jeg gått til så lenge at jeg ikke engang husker hvor lenge. Hvis du er fra Sandefjord og omegn, så må jeg bare virkelig anbefale Magdalena. Du finner henne på facebook og siden hennes heter: Profesjonell Vippe Extensions by Magdalena. Denne jenta er bare så dyktig og ekstremt nøye - resultatet blir alltid like flott! 

  I dag har jeg fått litt ekstra mange komplimenter fra kjæresten, så 3D vipper slo tydligvis an! Ingen tvil om at jeg skal fortsette med det! Vanligvis er jeg lite overfladisk, men Gud! Så deilig det er å kunne bruke penger på noe som får meg til å føle meg SÅ mye bedre. Jeg skjønner ikke hva jeg gjorde før jeg begynte med vipper.. Hallelujah - takk for selvtillitten kjære Magdalena! 

 • Publisert: 02.08.2016, 23:14
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • 7 kommentarer
 • Oreo milkshake

 • Publisert: 01.08.2016, 23:30
 • Kategori: Oppskrifter
 • God kveld fra sofaen! Her er det skikkelig høstmodus! Jeg har ullsokker på, levende lys er tent rundt om i leiligheten og jeg har krøpet under et pledd. Henrik er hos en kompis, og jeg har hatt besøk av min gode venninne, Madeleine, i kveld. Vi har skravlet i timesvis, spist lefser og drukket oreo milkshake. 

  Det eneste du trenger til denne milkshaken er melk, vaniljeis og orekjeks. Av utstyr trenger du en blender, og kanskje en skje til smaking. Dere som kjenner meg vet at jeg er en slumper, og jeg har sjeldent peiling på hvor mye jeg bruker av hver ingrediens når jeg lager noe. Dette er intet unntak, men her kan du smake deg litt til selv. Jeg liker milkshaken min litt tykk i konsistensen, og må dermer bruke mindre melk og mer is. Her kan du også regulere hvor mye oreosmak du ønsker, ut i fra hvor mye oreokjeks du bruker. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 01.08.2016, 23:30
 • Kategori: Oppskrifter
 • 6 kommentarer
 • Sunday of summer

 • Publisert: 01.08.2016, 10:10
 • Kategori: Denise & livet
 • August - it´s like the sunday of summer 

  Da jeg våknet tidligere idag, var det kaldt i rommet. Den skarpe luften som gjerne kommer når sommeren rundes av, er her. Personlig føler jeg at sommeren er over, og egentlig synes jeg det er litt deilig. Tiden vi går i møte er så deilig, og jeg har aldri gledet meg mer til høst enn jeg gjør akkurat nå. Det kribler i magen min når jeg tenker på høsten, pledd, tente lys og regnvær. Det kribler i magen min når jeg tenker på at det nå kommer en ny årstid som jeg får oppleve sammen med min fine Henrik. Det kribler i magen når jeg tenker på at nå som sommeren rundes av, så er vi enda nærmere jul. Det kribler i magen min når jeg tenker på juletiden i år med lille jenta vår <3

  I dag begynte Henrik på jobb igjen, og jeg må ærlig innrømme at jeg hadde lite lyst til at han skulle dra fra meg i morges. Jeg har så uendelig vondt i ryggen i disse dager, og jeg er litt over gjennomsnittet oppmerksomhetssyk og kosete. Jeg vil bare ligge i sengen i armkroken hans og bli koset og dullet med. Det er lite som slår den følelsen som bobler igjennom kroppen når Henrik stryker meg i håret, kysser meg i pannen eller ser meg dypt inn i øynene. Jeg måtte bare pent ønske han en fin dag etter han hadde angrepet meg med "susseangrep" et par ganger før han dro. Det var vel enda vanskeligere for han, for jeg kunne tross alt bare bli liggende. Jeg tror han veldig gjerne ville bli her med meg i dag. Tenk at jeg har funnet meg en mann som er så kosete, kjærelig og omsorgsfull?! Jeg er heldig! Nå går jeg og gleder meg til han kommer hjem fra jobb igjen, for en herlig følelse at jeg fortsatt er så nyforelsket i ham!

  Jeg kan ikke annet enn å glede meg til tiden som kommer, livet smiler!

 • Publisert: 01.08.2016, 10:10
 • Kategori: Denise & livet
 • 3 kommentarer
 • hits