Denise Parreira Wedel

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do

 • Publisert: 31.07.2017, 13:30
 • Kategori: Denise & livet
 • Denne sommeren ble visst en skikkelig dårlig blogg-sommer. Jeg hadde store planer om å blogge jevnt og trutt hele sommeren, og jeg hadde så mange innlegg som jeg gledet meg til å dele med dere. Vel, det ble ikke helt sånn og det er jeg faktisk litt lei meg for. Jeg har hatt med kameraet mitt stort sett over alt, jeg har tatt masse fine bilder til bloggen og jeg har planlagt innlegg. Likevel har jeg ikke fått meg helt til å sette meg ned for å skrive. Denne sommeren har vi hatt så mye motgang, at halvparten kunne vært mer enn nok. Ting har virkelig ikke gått vår vei, og vi har fått slag etter slag - midt i trynet. Når det har begynt å se ut som at et problem har løst seg, så har det dukket opp et nytt et. Det er nesten så vi synes det begynner å bli litt komisk nå. Vi har stått på og jobbet hardt for å få til det vi vil få til, og en ting er helt sikkert: vi gir oss ikke nå! Det føles nesten som om at noen har lagt en forbannelse over oss, slik at ting ikke skulle gå etter planen. Vi har mer pågangsmot nå enn noen gang, det her SKAL vi klare - på det ene eller det andre viset. 

  Som dere vet, bor vi midlertidig hos svigerfar og Gry i Tjølling for øyeblikket. Planen vår var at vi egentlig skulle vært på flyttefot i disse tider, men det ser ikke ut som det blir flytting med det første. Forhåpentligvis løser ting seg slik at vi kan flytte nærmere September, men alt er veldig usikkert nå. Det er ganske fortvilende å ikke vite noe som helst, og vi må ha back-up planer til alle planene våre. Jeg håper av hele mitt hjerte at ting løser seg nå, det synes jeg faktisk vi fortjener. Det er ingen tvil om at denne sommeren har utfordret forholdet til meg og Henrik. Mange skuffelser, mye frustrasjoner og vi har begge til tider vært lei oss. Det har ført til at det fort har oppstått uenigheter og unødvendige diskusjoner. Heldigvis er det ingen tvil om hvor vi har hverandre, og jeg er bare så vanvittig stolt (og takknemlig) for at vi velger å kjempe sammen. Vi kunne valgt å gi opp. Vi kunne gitt opp oss. Vi kunne gitt opp planene våre. Vi kunne gitt opp alt, men ikke fader om det skjer. Vi kan ikke gi oss nå. Vi må se etter mulighetene, og vi skal få det til. Sammen er vi sterkere! 

  "Strength does not come from winning. Your struggles develop your strengths. When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength."

  "The couples that are meant to be are the ones who go through everything that is meant to tear them apart and come out even stronger than they were before."
   

 • Publisert: 31.07.2017, 13:30
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Matforgiftet, sjefen i huset og nytt babytøy!

 • Publisert: 10.07.2017, 22:11
 • Kategori: Denise & livet
 • I går tror jeg jammen at jeg ble matforgiftet. Jeg ble SÅ dårlig etter å ha spist en bit av en spekeskinke, at jeg har søren ikke ord. Jeg blir uvel bare av å tenke på hvor kvalm jeg var. Jeg visste at spekeskinken hadde vært ute av kjøleskap litt for lenge, men jeg får alltid klager av både mamma og Henrik om at jeg er så "prippen" på sånt. Jeg hører stemmene deres: "Herregud, det går bra Denise". Vel, det gikk IKKE bra igår, haha! Jeg kjente jo raskt at spekeskinken ikke smakte som den skulle, og spyttet den umiddelbart ut av munnen, likevel ble jeg altså så dårlig. 

  Dagen i dag har bare flydd av sted. Lillejenta har vært i litt dårlig humør i dag, så jeg skjønte fort at det var best å bare bli hjemme og følge hennes behov - lille sjefen i huset. Vi følger jo for så vidt alltid hennes behov, men i dag var en sånn typisk dag hvor det vsr vanskelig å få gjort noe annet ved siden av. Her i hus har det vært litt besøk i dag, og det har vært veldig koselig. Farmor Gry kom hjem med en pose fra Kappahl til Florentina etter en liten tur i byen. Hun der altså, det er jo ikke akkurat første gang hun kjøper med noe fint til Florentina!   I går snakket vi om at det var lurt med flere pysjamaser med korte ermer og ben, og hva tror dere hun hadde med hjem i dag? Jo nettopp det! Jeg synes denne var såå nydelig med rosa skyer på, herlighet - man kan jo bli helt tussete av alt det fine som er i butikkene til de små! 


  Denne skjønne jumpsuiten husker dere kanskje at jeg la ut bilde av tidligere? Florentina har allerede denne, hun fikk den av mamma for en tid tilbake. Jeg tenkte jeg skulle prøve å få byttet den  i morgen, slik at vi kan ha med litt nye og fine plagg på tur. Vi reiser nemlig på onsdag, men mer om det siden! Nå er det snart Blacklist på Henrik og meg, og jeg gleder meg såå! 

 • Publisert: 10.07.2017, 22:11
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Vi har flyttet

 • Publisert: 09.07.2017, 12:13
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen fra Tjølling! 

  I går leverte vi nøklene til leiligheten vi har bodd i, og herregud for en uke det har vært. Forrige lørdag kveld fikk jeg telefon av huseieren om at han hadde funnet en ny leieboer og de lurte på om vi klarte å være ute i løpet av en uke. Det sa vi ja til, og det var vel bare på hengende håret at vi klarte det. Vi har stått på som bare det for å pakke ned alt vi eier og har, flytte ting avgårde og få vasket ned. Denne uken bestemte selvsagt Florentina sin første tann seg for å melde sin ankomst, og bilen vår punkterte kvelden før vi skulle kjøre de siste tingene avgårde. Det var et lite øyeblikk jeg lurte på hva i alle dager vi hadde gjort for å få så dårlig karma, men nå tenker jeg at det bare var for å gi oss en liten ekstra utfordring. Uansett: VI KLARTE DET! 

  Det er ingen tvil om at flytting er en helt annen ting nå som vi har barn. Jeg har flyttet mye i mitt liv, men det har aldri vært SÅ slitsomt som denne gangen! Nå koser vi oss i hvert fall veldig i huset til svigerfar Henning og min bonussvigermor Gry. De har vært på hytta i helgen, og vi har fått kjenne på hvor vanvittig deilig det er å bo i hus. Herlighet som jeg gleder meg til vi kjøper vårt første hus sammen. I dag kommer de hjem igjen, og det blir så bra det også. Jeg elsker å være her sammen med dem, de er så varme og gode. Her har jeg følt meg velkommen siden dag 1, og jeg har virkelig bare følt meg som en del av familien hele tiden. Det er en deilig følelse. Det at de nå har tatt oss inn i hus for en periode, sier jo også mye om dem. Flotte mennesker som jeg er stolt av å kalle min familie! 

  Nå sitter jeg og nyter en deilig frokost og en varm kopp kaffe på kjøkkenet. Florentina sover luren sin, og Henrik sitter med kaffekoppen og ser Tour de France. Vi skal bare pusle litt her hjemme idag. Vi har en del esker som vi må få pakket ut og litt ting som må ryddes. Jeg tenkte også at jeg skulle støvsuge, vaske badet og kjøkkenet her. Det er liksom noe med det å prøve å holde det like ryddig og rent her, selv om vi nå er to voksne og en baby ekstra i hus her. Selv om vi føler oss mer enn velkomne og hjemme her, så synes jeg faktisk det bare er på sin plass at vi gjør alt vi kan for å være minst mulig til bry og at de merker "minst mulig" til at vi er her. Tror dere forstår hva jeg mener! 

  Jeg skal selvsagt fortelle dere hvor vi skal flytte og hva som skjer, men det kommer når tiden er inne. Jeg gleder meg til å dele alt det spennende som skal skje, men jeg kan jo røpe at både Henrik og jeg skal sette oss på skolebenken i August. Iiih, det kiler i magen bare jeg tenker på det! 

  Ha en fin søndag alle  ♥

 • Publisert: 09.07.2017, 12:13
 • Kategori: Denise & livet
 • 1 kommentarer
 • hits