Denise Parreira Wedel

Praia da rocha

 • Publisert: 30.06.2016, 23:49
 • Kategori: Denise & livet
 • Etter lunsj her om dagen, gikk vi opp til et utsiktspunkt midt i mellom to vakre strender her i Portimão og jeg fikk knipset et par bilder. Det er så trist å tenke på at vi bare har litt over et døgn igjen her, før vi skal ha storbyferie i Lisboa! Heldigvis har Henrik også forelsket seg i byen og han har sagt at han gjerne vil tilbake. Det er vel ingenting som gleder hjertet mitt mer enn akkurat det når dette er mitt absolutte favorittsted. Stranden du ser på bildene under heter Praia da rocha, og herre - som jeg elsker deg kjære strand!! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

 • Publisert: 30.06.2016, 23:49
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • Força Portugal

 • Publisert: 30.06.2016, 21:14
 • Kategori: Denise & livet
 • Olá! Vi har nettopp spist en fantastisk god Bife a portuguesa, biff på portugisisk vis. Gode og mette, håpefulle og spente, ruslet vi bort på samme pub som vi så forrige Portugal-kampen på. Kampen i dag startet jo ikke så bra for vår del, men vi er fortsatt optimistiske! Vi har til og med vært så gærne at vi har satt en aldri så liten hundrings på Portugal i dag, så vi må jo bare håpe det går veien! I går kjøpte vi inn flagg til kampen, og vi kjøpte faktisk den første fotballtrøyen til lille bebis og en smokk hvor det står "Força Portugal". Med andre ord er bebis veldig klar for Portugal-kamper i fremtiden. Frem til det får vi nyte og heie, Henrik og jeg! 

 • Publisert: 30.06.2016, 21:14
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Dagstur til Faro

 • Publisert: 29.06.2016, 15:08
 • Kategori: Denise & livet
 • Nå har vi nettopp inntatt en bedre lunsj og jammen slår vi til med en aldri så liten dessert også! Vi sitter på restauranten jeg fortalte om her om dagen, med den gode maten og den gode servicen. Dette er nok heller ikke siste gang vi spiser her på Bistro Italiano, nei!

  SONY DSC

  SONY DSC

  I går ble det lite tid til å blogge, rett og slett fordi vi var helt spontane hele dagen! Når vi våknet var det litt disig, og vi bestemte oss for å dra tilbake til kjøpesenteret. Når vi skulle vende snuta tilbake til hotellet for litt soling og bading, så ble det helt grått på himmelen. Til tross for at det var veldig varmt, virket det som at det både kunne begynne å tordne og regne - så vi bestemte oss for å ta turen til Faro for et dagsbesøk hos tante Elisabete. Vi tilbrakte hele dagen sammen med henne i leiligheten hennes, og det var så hyggelig å være sammen med tante igjen! Vi dro fra tante tidlig på kvelden, og bestemte oss for å stoppe i Albufeira og spise på en meksikansk restaurant. Vi ble helt sjokkert! Altså, jeg kan ikke fatte og forstå at så mange gidder å dra på ferie dit. Det var smekkfult overalt, og vi ble ikke annet enn stresset av å være der. Jeg visste jo veldig godt at det er mye turisme i Albufeira, men hallo da! Også de som reiser dit med barn da... Vi hadde snudd derifra øyeblikkelig om det ikke var for at det kun var oss to. Vi endte faktisk opp med å bare bestille forretter og  dra tilbake til Portimao. For et kaos!

 • Publisert: 29.06.2016, 15:08
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Dinner with a view

 • Publisert: 27.06.2016, 23:15
 • Kategori: Denise & livet
 • For en kveld! Jeg tror ikke det er så mye som kunne toppet denne kvelden. Jeg har storkost meg med min bedre halvdel på en flott restaurant. Utsikten der var helt amazing, og med god mat og det beste selskapet var alt tilrettelagt for en helt fantastisk aften. Jeg kan bare ikke få sagt nok ganger hvor uendelig glad jeg er for å ha Henrik i livet mitt, og hvor mye jeg koser meg på tur sammen med ham. 

  I dag har jeg fått mye skryt for språket, og jeg har blitt spurt flere ganger om jeg er portugiser. Når jeg har sagt at jeg er fra Norge har disse portugiserene blitt så fascinert, og det er så moro! Jeg har jo tross alt aldri bodd i landet, så det er ingen selvfølge at jeg skal være god i språket. Jeg vet jeg snakker litt gebrokkent, men når jeg er i Portugal og blir husvarm og faktisk tør å bruke språket skikkelig, da tror jeg jammen meg ikke jeg er så verst likevel! Det er i hvert fall kjempe gøy og litt av et selvtillitsboost å høre at du er god på noe som du selv synes både er veldig gøy og skummelt.

  Jeg tror nesten bare bildene må få tale for seg, og vise dere hva for en fantastisk kveld vi har hatt! Jeg tror det er nå det passer seg å si at livet leker. Jeg har aldri hatt det bedre enn jeg har det akkurat nå, for en fantastisk følelse! På mange måter føler jeg det er veldig velfortjent etter alt jeg har gått igjennom i løpet av mine 22 år på jorden, på den andre siden kan jeg ikke forstå hva jeg har gjort for å fortjene all denne lykken, gleden, omsorgen og kjærligheten! Fy så heldig jeg er <3

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

 • Publisert: 27.06.2016, 23:15
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • We are lovely

 • Publisert: 27.06.2016, 20:15
 • Kategori: Innkjøp
 • Jeg nevnte jo så vidt at vi var på en aldri så liten shoppingrunde i går. Været var litt disig tidlig på dagen, og det fristet lite med stranden eller bassenget akkurat da, så da gjorde vi akkurat det vi følte for: nemlig å ta en tur til kjøpesenteret.

  Vi handlet egentlig ikke så mye spennende, men jeg fikk gjort unna litt basic-shopping som var helt nødvendig! Det eneste jeg omtrent føler meg ordentlig vel med til gravidbuksene mine nå, er tettsittende singletter. Jeg har hittil selvsagt bare hatt en, så den har jeg rundvasket som en tulling og det har resultert med at den har blitt hullete. I dag fikk jeg kjøpt inn 2 svarte, 2 hvite, 2 grå, 1 beige og 1 mørkeblå, så nå har jeg et par å velge mellom. Litt romslige T-skjorter er nemlig helt uaktuelt nå, da ser jeg bare bælfeit ut og jeg føler at alle som ser meg tenker at jeg har spist litt for mye ribbe, hamburger, potetgull og smågodt. Alle blusene og toppene mine er derimot for korte nå som magen tar litt plass. Det er jo ikke særlig pent når du har på mammabukser og strikken rundt magen syns fordi toppen din er for kort?

  Jeg fikk også handlet en del tettsittende skjørt, og det er jeg sååå glad for. Alle som kjenner meg godt vet at jeg går MYE i skjørt både på sommeren og resten av året. Jeg har aldri følt meg særlig vel i shortser, så for meg passer det bra med tettsittende skjørt. Jeg har en hel haug av dem hjemme i skuffen, problemet er bare at alle er for korte nå som magen tar form, de rekker ikke lenger enn bare rett over rumpa, og sist jeg prøvde skjørtene mine følte jeg meg som et ludder som var plukket rett opp fra gaten. Dermed forsvant alle skjørtene mine oppi søppelsekken med klær som jeg har navngitt ?klær som ikke skal brukes før graviditet, fødsel og ekstrakiloer er milesvis forbi?. Nå har jeg fått meg noen som er dobbelt så lange, og det gjør meg glad!

  Vi handlet litt til bebis på Primark, og vi fikk igjen kjenne på at vi var litt lei oss for at vi ikke vet kjønn enda. Det var så mye fint der, og jeg skulle bare så gjerne kjøpt mye, mye mer om vi bare hadde visst. Utvalget snevret seg veldig inn når vi måtte velge farger som går til begge kjønn, og dessutten var det veldig mye som hadde korte ermer, noe som er helt ubrukelig for oss som får Desember-barn. Vi tok i hvert fall med oss det vi kunne og er veldig fornøyde med det!

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Åå, nå gleder jeg meg sånn til å treffe den lille som er i magen, men det er jo fortsatt en god stund til (heldigvis, for det er mye som må ordnes før den tid, hehe)! Nå skal vi straks ut og spise. Føler nesten ikke vi gjør annet enn å spise, sove og slappe av, men det er så herlig med ferie!

 • Publisert: 27.06.2016, 20:15
 • Kategori: Innkjøp
 • 2 kommentarer
 • Gjensynsglede etter 12 år

 • Publisert: 27.06.2016, 10:00
 • Kategori: Denise & livet
 • Den største oppturen i Porto for denne gang, var uten tvil møte med tante Ivone. Det er over 12 år siden jeg møtte tante sist, og den gangen er den eneste jeg selv kan huske at jeg har møtt henne, ettersom at jeg var veldig liten de andre gangene vi har møttes. 12 år er veldig lang tid. 12 år hvor jeg har ønsket mer kontakt. 12 år hvor jeg har savnet. 12 år hvor jeg har lurt på. 12 år hvor jeg har gledet meg forferdelig mye til neste gang.

  Jeg har snakket en del med tante på telefon de siste årene, og vi har skrevet mye til hverandre på facebook. Vi har likt og kommentert hverandres bilder, og fulgt med på hverandres liv. På mange måter føler jeg at jeg kjenner tante, men nærværet hennes er det ingen telefonsamtaler eller bildekommentarer som kan slå.

  SONY DSC

  Problemet mitt, og problemet til mamma når vi er her nede, er at vi har så mange vi skal besøke. Vi har flere som vi så veldig gjerne skulle ha sett i løpet av en ferie, samtidig som ferien vår er den eneste ferien vi har i året ? og dermed ønsker vi selvsagt nettopp ferie. Ferie for oss er ikke å farte fra den ene plassen til den andre, ferie er å kunne ta det helt med ro og nyte. Vi har familie helt i nord, helt i sør og omtrent midt i landet. Dermed blir det vanskelig å få til å møte alle, og samtidig ha ferie. Tantene mine som bor nord og sør i landet, har begge vært litt ?vanskelige? på det når det gjelder å møtes. Verken den ene eller den andre har hatt lyst til å møtes på halvveien, eller møtes der vi eventuelt er på ferie. Vi reiser tross alt helt fra Norge, og vi har tenkt at hvis de virkelig ønsker å møte oss ? så gjør de en innsats for det. Det hadde de ikke gjort hittil.

  SONY DSC

  Madrinha og Padrinho (gudmoren og gudfaren min) er de to som alltid har hentet oss, kjørt oss, vært med oss, flyttet på seg, og gjort alt for å tilbringe tid sammen med oss. Derfor har det vært helt naturlig for oss å være sammen med dem hver eneste ferie. Jeg kunne ikke tenke meg å dra til Portugal uten å se disse to flotte menneskene, det ville føltes helt unaturlig. Selv om disse to menneskene ikke er i familie med oss genetisk, er de likevel de to aller viktigste personene for både meg selv og mamma her nede i Portugal. De har alltid stilt opp for oss og gjort alt for at vi skal ha det bra. For meg er Madrinha og Padrinho som et ekstra sett med besteforeldre, og jeg er så takknemlig for å ha dem i livet mitt.

  Nettopp fordi vi ikke hadde forventet at tante ville komme på besøk når vi var i Porto, ble det ekstra stort. Det var vondt for meg å vite at jeg skulle være så nærme som 3 timer unna tante, uten å kunne besøke henne på grunn av tidsbegrensning. Jeg kan ikke beskrive lykken som strømmet gjennom kroppen når tante sa at hun kom til Porto for å treffe oss. Det var helt fantastisk å se henne igjen, og jeg ville bare kose på henne og holde rundt tante så lenge jeg bare kunne. Jeg er så takknemlig for timene vi fikk sammen, og gleder meg allerede til neste gang!


  SONY DSC
   

 • Publisert: 27.06.2016, 10:00
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • God mat, god service, god stemning!

 • Publisert: 26.06.2016, 23:49
 • Kategori: Denise & livet
 • Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter en middag ute! Vi spiste på en restaurant som vi også spiste på første kvelden vår her i Portimao, og maten der er helt nydelig. For ikke å nevne servicen, som er helt upåklagelig!

  Jeg bestilte først en pastarett som jeg trodde var med fløtebasert saus, da det virket slik i listen over råvarer som var brukt. Da maten kom på bordet og det viste seg at det var en tomatsaus, trodde jeg først de hadde kommet med feil matrett til meg, det var jo absolutt ikke slik jeg så for meg maten. Dessuten har jeg ikke sjans i havet til å få i meg mat med for mye tomatsmak, derfor ble jo dette litt av en skuffelse. Tror du søren ikke de ordnet opp og ga meg muligheten til å bestille på ny? Jeg fikk den beste Pasta Carbonaraen jeg har spist i hele mitt liv. Det høres jo ut som en av de kjipeste tingene å bestille, men altså - fy så godt det var! Maten der er helt fantastisk! Det er absolutt ikke siste gang vi spiser der! 

  I det vi gikk inn i hotellområdet, måtte jeg bare knipse et par bilder! Synes bassengområdet her er så deilig! I morgen har vi planer om å bare ligge her og kose oss hele dagen, det blir helt herlig!

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 26.06.2016, 23:49
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Mitt ferieparadis

 • Publisert: 26.06.2016, 18:48
 • Kategori: Denise & livet
 • Hei fra ferieparadiset mitt! 

  I skrivende øyeblikk sitter vi i baren på hotellet! Henrik ser fotball og drikker øl, og jeg har i en times tid prøvd å laste opp bilder. I løpet av EN OG EN HALV time har jeg klart å få tre bilder opp på bloggen, internettet her er helt bak mål. Hotellet har ikke engang wi-fi på rommene, vi må faktisk ned i fellesområdene for å bruke internett. Det hadde jo vært helt i orden det, om det bare hadde fungert som det skal. Jeg kjenner jeg nesten sitter og skuer på de andre hotellgjestene fordi de bruker internettet, noe som fører til at jeg ikke får lastet opp bildene mine. Men, then again: det er jo ikke deres feil at hotellet har internett med en hastighet som bare er 90-tallet verdig. 

  I dag har vi vært på en aldri så liten shoppingrunde, og ellers har vi bare hygget oss ved bassengkanten. Og spist da! Herre min, gjør man så mye mer enn å spise og slappe av på ferie? Vel, vi synes i hvert fall dette er helt perfekt og det gjør oss godt! Sånn utenom at vi legger på oss et par kilo da.. 

  Jeg knipset et par bilder fra verandaen vår og takterrassen, og jeg må bare si at jeg blir aldri lei av denne byen. Det er så nydelig her! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 26.06.2016, 18:48
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Gravidoppdatering uke 17 (16+0)

 • Publisert: 25.06.2016, 23:33
 • Kategori: Mitt første svangerskap


 •  

   Termin: 11. Desember! Jeg har 170 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 112 dager. 

   Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 17 jeg har vært gravid i 16 fullgåtte uker og 0 dager i dag. 

   Babyen er så stor som: Lille er nå på størrelse med en avokado. Babyen er nå ca. 16 centimeter lang og veier omtrent 135 gram. 

   Kontroll: Vi gleder oss veldig mye til neste ultralyd som er på sykehuset en uke etter vi kommer hjem fra ferien :) 

   Kjønn: Vi venter fortsatt i spenning og kjenner litt ekstra på at vi veldig gjerne skulle visst hva vi venter nå som vi er i Portugal. Det er så utrolig mye lekkert og skjønt som bare rett og slett ikke finnes i Norge. Dere skulle bare sett den ene kjolen til jente og dressen til gutt vi gikk forbi i Porto her om dagen. Vi ble stående i vinduet og bare titte. Materialene, snittene, uttrykkene og alt var bare helt perfekt. Åå, som vi skulle ønske vi visste om du er en gutt eller jente, lille gull! 

   Navn: Her står fortsatt status stille, men vi har da våre favoritter! Det er litt morsomt, fordi vi har et guttenavn som vi begge liker, men vi er svært uenige om hvor trykket skal legges i dette navnet. For å unngå kampen om hvor vi skal legge trykket, så får vi krysse fingrene for at det blir ei lita jente - der er vi nemlig veldig enige om et fint navn <3 

   Innkjøp: Denne uken har vi kun kjøpt ting til oss selv. Jeg hadde ikke med meg buksene mine til Porto, og der var det iskaldt. Det endte med at jeg måtte kjøpe meg en bukse der, men det skal jeg si dere at var mye lettere sagt enn gjort. Det var nemlig ingen butikker med mammaklær akkurat på det senteret vi havnet på, og jeg lette i alle butikker. Jeg endte opp med en fin bukse fra Zara, som satt kjempe bra så lenge jeg sto oppreist, men som jeg oppdaget senere på kvelden at ble en smule trang når jeg satte meg ned med kulemagen.... Preggoproblems deluxe! 

   Ukens must haves: Nok mat og drikke! Merker det litt ekstra godt her nede i varmen, og jeg kjenner jeg må være flink til å få i meg nok. Komfortable sko og klær har også vært usedvanlig viktig! 

   Aktivitet fra lille: Jeg kjenner fortsatt prikkingen som jeg har kjent de siste par ukene! I dag kjente jeg også noe som kjentes ut som at var babyen som snudde seg, men det er vel alt for tidlig å kjenne sånt?! .. Utenom det er det litt tidlig med annen aktivitet, men det er veldig koselig å kjenne noe som helst! Må jo også si at jeg gleder meg VELDIG mye til jeg kjenner enda mer, til det synes på utsiden, og ikke minst: til Henrik kan se og kjenne aktivitet <3

   CravingsHar vel egentlig ikke hatt noen spesielle cravings her nede. I så fall har det ikke vært på grunn av graviditeten, men fordi jeg er i Portugal og har muligheten til å spise alle disse gode tingene jeg ikke har mulighet til å spise hjemme. Eneste jeg har hatt lyst på her nede er tilstrekkelig med drikke, og det er vel kroppen som sier i fra om at det trengs. Matlysten her nede har vært så som så, men det er vel kanskje varmen som har skyld i det. Henrik bekymrer seg litt overe matinntaket mitt, men jeg er i grunn ikke bekymret over at jeg ikke får i meg nok mat - for det tror jeg at jeg gjør. Riktig mat er jeg derimot mer bekymret for. Ettersom at jeg må passe ekstra på frukt og grønt når jeg er i utlandet, blir det automatisk til at jeg spiser svært lite av det. 

   Plager: Jeg har egentlig hatt lite plager på tur, heldigvis! Jeg er verdens heldigste som har Henrik som bærer bagasje og fikser ting og tang. Det eneste jeg har kjent veldig på her, er hvor sliten jeg er. Det kommer selvsagt av at vi har reist hit og dit, og jeg kjenner at det har blitt litt mye for den gravide kroppen min. Nå har vi jo kommet oss ned på Algarvekysten og skal bare kose oss og lade batteriene. Med andre ord tror jeg ikke det tar mange dagene før jeg har ladet opp igjen! 

   Treningsuken: Den er ikke tilstedeværende. Det har ikke latt seg gjøre med all reisingen, men vi har selvsagt gått en del siden vi kom hit! I morgen skal vi prøve å få til en økt, og det blir så deilig!! 

  SONY DSC

  Jeg måtte bare utnytte muligheten til å poste dette bildet igjen! Jeg ser jo så gravid ut her, og Henrik ser såå glad ut! Lykke i et bilde <3 

 • Publisert: 25.06.2016, 23:33
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 0 kommentarer
 • Veien videre

 • Publisert: 25.06.2016, 22:51
 • Kategori: Denise & livet
 • Hei kjære deg som klikker deg inn her og leser om livet mitt! 

  Det har vært lite lyd fra meg de siste dagene og det skyldes rett og slett at siste natten i Porto ble litt annerledes enn forventet, og at vi har hatt dårlig med internett. Planene i Porto ble litt endret ettersom at det oppsto noe som gjorde at vi måtte tenke litt nytt. Vi sov over i leiligheten til kusinen min sammen med tante den siste natten i Porto. Hele dagen i går gikk til bilturen fra Porto som er nord i Portugal, til Portimão som er sør i Portugal. Vi stoppet i Santarém som er omtrent på halvveien og tok en lunsj med gudfaren min. 

  Vi ankom hotellet tidlig på kvelden, og ordnet oss litt før vi gikk ut og spiste en god middag. Det er så godt å være tilbake i favorittbyen min. Jeg skulle ønske jeg bare kunne ta med meg lukten som er her, alt jeg ser og opplever, den ekstremt stjerneklare himmelen på kvelden, alle de gode smakene, og alt annet som gjør at dette for meg er et helt magisk ferieparadis, for å vise det til alle dere der hjemme. 

  Jeg er så lykkelig for at jeg endelig får oppleve og dele alt dette sammen med en jeg elsker. Det er akkurat det her jeg har sittet og grått for, bedt om, ønsket, og håpet på. Nå er jeg her sammen med den beste mannen som finnes. En mann som gjør meg lykkeligere enn jeg noen gang trodde jeg kunne bli. Jeg er så uendelig glad og takknemlig for at det er akkurat Henrik jeg har med meg hit. Det at jeg aldri har vært på kjærestetur før, og det at jeg aldri har vist frem denne store delen av meg til en annen før - gjør det ekstra spesielt og magisk. Jeg skal heller ikke legge skjul på at det faktum at jeg har bittelille i magen, også er med på å gjøre denne turen helt, helt spesiell.

  Jeg beundrer vår måte å være sammen på, og jeg kan bare håpe og be om at dere der ute er like heldige som meg og får oppleve denne typen kjærlighet. Den typen kjærlighet som jeg tror man bare opplever en gang i løpet av livet - hvis man er så heldig at man finner den. Den typen kjærlighet som får hjertet til å gjøre vondt på en god måte. Den typen kjærlighet som fyller livet ditt med mer kjærlighet, latter, omsorg og glede enn du trodde var fysisk mulig. Ubetinget og gjensidig kjærlighet som er så enormt stor. Jeg er så forelska og lykkelig at jeg ikke har et eneste ord som ville forklare godt nok.

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Vi har lagt Porto bak oss, men jeg ønsket å vise et par bilder til før jeg tar dere med videre på reisen vår!  Det er ingen tvil om at vi skal tilbake til Porto så fort muligheten byr seg, og vi vet akkurat hva vi ønsker å gjøre og hva vi ønsker å se. Jeg vet at et par kommende besteforeldre følger bloggen, så regner med at noen tar hintet og er klare for en aldri så liten helg med mini så fort det lar seg gjøre etter amming, hihi :-) 

 • Publisert: 25.06.2016, 22:51
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Porto

 • Publisert: 23.06.2016, 12:27
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen fra Porto! 

  Her er frokosten inntatt og jeg holder på å stelle meg før vi skal ut. I dag er kroppen usedvanlig sliten og for å være helt ærlig vil jeg aller helst bare ligge i sengen. Togturen i går tok virkelig på den gravide kroppen min, og jeg føler meg helt utslitt både fysisk og psykisk. Vi har sovet hos Carlos i natt, faren til søstrene mine. En utrolig hyggelig mann, og Helena, samboeren hans er også ekstremt hyggelig og veldig, veldig skjønn. Problemet er bare at mr. Carlos er veldig mye. VELDIG MYE. I store, tykke bokstaver. Han tar altså så mye plass at en sosial og pratsom jente som meg, blir tilbaketrukken og forsvinner i bakgrunnen. I går ønsket jeg å dra tilbake til leiligheten fordi jeg var så sliten, 3 timer og 20 mas senere var vi tilbake. Jeg vet at de bare ønsker å vise oss mest mulig før vi drar herifra og det er hyggelig, de gjør det i beste mening! Likevel klarer jeg ikke helt å holde humøret oppe og kjenner at jeg nesten er litt muggen. Jeg tror ikke Carlos forstår helt at når jeg sier jeg er sliten, så mener jeg ikke bare "litt sliten", da er det faktisk nok. 

  Jeg sendte SOS melding til søstrene mine og mamma om hvor forferdelig det hele er, og tilbake fikk jeg: "Hahaha, jeg dæver av latter" .... Takk for den liksom. De kjenner jo typen ganske godt og jeg skjønner jo egentlig at de synes det er morsomt. Nå forstår jeg hvorfor søsteren min gråt da hun fikk besøk av faren sin i Norge, jeg er gråten nær jeg også. 

  Når det er sagt så var det jo selvsagt hyggelig å se dem begge igjen, men vi er veldig glad for at vi reiser i morgen tidlig. Jeg flirer litt her nå, jeg la nettopp merke til at jeg faktisk ikke klarer å skrive en positiv setning uten "men" og noe negativt bak. Jeg får litt dårlig samvittighet, men Carlos er bare usedvanlig mye og tar enormt med plass!

  Når det gjelder byen her, Porto, så er vi hundre prosent sikre på en ting: Hit skal vi tilbake på kjærestetur så fort vi kan. Uten Carlos. Uten babyen. Bare oss to i Porto! 

  Her kommer et bildedryss fra dagen i går, fra lunsj i Santarem til vi tok kvelden i Porto!

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Nå skal vi ut på tokt med Carlos, og noe sier meg at jeg ikke får oppdatert dere før sent i kveld eller i morgen tidlig.. Ha en fin dag solstråler <3 (skal prøve å være en jeg også, mehe...) 

 • Publisert: 23.06.2016, 12:27
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • One way ticket to Porto

 • Publisert: 22.06.2016, 19:02
 • Kategori: Denise & livet
 • En ting er jeg et hundre prosent sikker på! Jeg skal aldri sette mine ben på et portugisisk tog igjen noen gang. I hvert fall ikke hvis ikke jeg må. Og i hvert fall ikke hvis jeg er gravid.

  Jeg har jo i begge gravidoppdateringene nevnt luktesansen min og hvor plagsomt det er. Det er ikke akkurat noe bedre her nede i varmen. Svettelukt, parfymelukt, lukten av maten til de ved siden av meg på toget. Luktesansen kombinert med manglende aircondition, ekstrem hodepine og en portugisisk familie som snakker så høyt at alle vognene på hele toget garantert hører stemmene deres, gjør meg kanskje litt over gjennomsnittet irritabel.. Nevnte jeg at jeg må tisse også? For det må jeg. Noe så innmari også. Jeg er typen som er ekstremt prippen på toaletter. Jeg går IKKE i naturen, og hvis jeg skal gå på et offentlig toalett skal det virkelig være ordentlig krise, men det er det jo snart da.. Kan tenke meg at ville hatt ganske mange ord å skrible ned om jeg gikk på toalettet på et portugisisk tog..

  Og det ble det! Jeg rakk ikke engang å fullføre setningen før jeg bare var nødt til å kaste inn håndkle. Synet og lukten der inne kunne jeg gjerne vært for uten. Veggene var gusjegrønne, og doskålen og røret var møkkete. Ordentlig møkkete. Som om ikke dassen (ja, for denne går ikke under kategorien "toalett" altså) var ille nok som den var, så var selvsagt dosetet vendt feil vei. Aner dere hvor dårlig jeg blir av å sitte feil vei i er kjøretøy? Midt i irritasjonsmomentet synes jeg det hele var litt komisk, jeg satt omtrent i luften og kjente det blåste opp i baken min fordi toget kjørte fort. Jeg kom meg rimelig kjapt ut derifra og har vel aldri vært mer glad for antibak i hele mitt liv. Jeg visste at jeg en vakker dag ville takke meg selv for at jeg har antibak i vesken min, i dag er den dagen!

  Henrik har bare ledd av meg når jeg har nevnt antibak, for han er tross alt fra Verningen og der trenger man visst ikke antibak. Dessuten blir man mindre syk der også fordi man spiser brødskivene på verkstedet uten å ha vasket hendene eller brukt antibak. På Verningen tar man visst bare "skiva i luggen" og smiler!

  Vi er forresten på vei til Porto, hvis noen skulle lure på hvor togferden vår går. Det er heldigvis under en time igjen, og jeg gleder meg sånn til å oppleve Porto! Jeg har nemlig ikke vært i Porto siden jeg var spedbarn og vil jo si at jeg aldri har opplevd Porto. Ettersom at Henrik hadde er stort ønske om å besøke Porto, så ble det sånn! Vi skal bo hos faren til søstrene mine og hans skjønne samboer Helena! I morgen ser det også ut som at tante kommer for å treffe oss, og dere aner ikke hvor glad det gjør meg. Tante Ivone har jeg kun møtt en gang (som jeg selv husker, møtte henne selvsagt som baby), og jeg har alltid hatt lyst til å bli bedre kjent med henne. På fredag henter vi leiebilen og ferden vår går videre! Jeg gleder meg sånn til alt sammen!

  Jeg må bare nevne at jeg er verdens heldigste jente! Dette er uten tvil den beste ferien i hele mitt liv. Misforstå meg rett, jeg har hatt utallige mange fantastiske turer til Portugal med mamma, men det er noe helt spesielt å være her med Henrik!

  Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har alltid drømt om dagen jeg tar med meg en kjæreste til Portugal. Det som er så fint med Henrik er at han ikke bare er en jeg er hodestups forelsket i. Han har også blitt min aller, aller beste venn. Vi spøker med hverandre, vi ler høyt, vi kysser og vi holder hender. Kjærligheten vår til hverandre er av typen du ser på film og tenker at er altfor god til å være sann. Jeg trodde jeg hadde vært forelsket før, og jeg trodde jeg hadde elsket et menneske før - nå vet jeg hvordan det er og hvordan det skal være. Nå vet jeg med sikkerhet at jeg har funnet mannen jeg vil dele resten av mitt liv sammen med, han jeg vil stå sammen med når ting blir vanskelig og når ting er på sitt beste. HAN er jeg på ferie med. Kan det bli bedre??

 • Publisert: 22.06.2016, 19:02
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • BBQ

 • Publisert: 21.06.2016, 23:57
 • Kategori: Denise & livet
 • I dag har vi grillet i hagen, og herlighet - vi kommer bokstaveligtalt til å rulle hjem fra Portugal. Det er helt krise, jeg har ikke kjent at jeg engang har vært i nærheten av sulten siden vi satte våre ben på portugisisk jord. Hjelpes! Om ikke jeg hadde lagt på meg hittil i graviditeten, så kommer i hvert fall kiloene rullende nå.. Jeg har ikke litt dårlig samvittighet engang, jeg storkoser meg!

  Noddy (hunden) har vært i familien i ti år, likevel har jeg svært få bilder av ham. Noddy er nemlig den mest ufotogene jeg vet om i hele verden. Klarte heldigvis å få et par fine av han før han snudde ryggen til og gikk sin vei.. Dyr er så fascinerede, tenk at selv blant dyr finner du fotogen og ufotogen. Snodig, men egentlig ikke! Ha en fin kveld solstråler <3 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 21.06.2016, 23:57
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Bildedryss

 • Publisert: 21.06.2016, 21:02
 • Kategori: Foto
 • Her kommer et lite bildedryss fra hagen! Jeg er såå fornøyd med neglene mine, og det er kanskje ikke så vanskelig å se ettersom at jeg har knipset en haug med bilder.. Det er så mange nydelige blomster her, og jeg skulle bare ønske at jeg kunne videreformidle lukten av Portugal til dere. Bildene får nesten tale for seg selv:

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

 • Publisert: 21.06.2016, 21:02
 • Kategori: Foto
 • 8 kommentarer
 • Skjønnhetsdag

 • Publisert: 21.06.2016, 20:11
 • Kategori: Denise & livet
 • Altså, hallo! Hvofor er det ingen som har minnet meg på hvor herlig det er med ferie? Vi storkoser oss skikkelig, og feriefaktoren er høy! 

  Jeg dro til frisøren tidlig i dag morges. I fjor tok jeg nemlig en keratinbehandling for å få håret mitt permanent rett, men ettersom at jeg er gravid ønsket de ikke å bruke så sterke kjemikaler i håret mitt. Det endte med at de brukte en annen type behandling, og hvis jeg ikke har misforstått totalt, så er det det vi i Norge kaller PureBrazilian. Dette er en behandling som ikke er kjemisk, og i motsetning til behandlingen jeg fikk i fjor, så kan jeg ha håret i hestehale og vaske det når jeg vil! Jeg slapp også unna med "bare" 3 timer i frisørstolen, i fjor ble jeg sittende i over 5 timer.. Henrik ble "hjemme" i huset sammen med gudmoren min, og det byr jo på et par språkproblemer ettersom at familien min ikke snakker engelsk. De hadde tydligvis klart seg fint likevel, heldigvis. 

  Senere på dagen var jeg og ordnet neglene mine, og de ble såå fine. Stakkars Henrik, det tok jo også et par timer, og han ble sittende på en café med et par øl og vente på meg. Med andre ord har jeg hatt en skikkelig jente-skjønnhetsdag. Gjett om det var deilig! Selv om jeg ikke ser forskjell på håret mitt (behandlingen er jo for å slippe å rette ut håret hver dag, så det er jo slik jeg vanligvis ser ut), så er det alltid deilig å bli dullet med. Nå tar Henrik en liten powernap, men jeg ofret litt ekstra søvn for å oppdatere dere. Jeg har vært ute i hagen og tatt masse fine bilder av blomstene her, så det kommer snart et lite bildedryss i et eget innlegg. 

  Snille, snille Madrinha (som betyr gudmor på portugisisk) har laget noe av det beste jeg vet. En dessert som kan minne om det vi i Norge kaller risengrynsgrøt, ettersom at den er med risengryn. Arroz doce er mye friskere i smaken, og Henrik elsket det! Vi var nemlig så heldige at vi fikk en liten smaksprøve. Resten spiser vi senere, etter vi har grillet!

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 21.06.2016, 20:11
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Santarém

 • Publisert: 21.06.2016, 00:36
 • Kategori: Denise & livet
 • God kveld fra sengekanten i Santarém! 

  Herre, for en flott dag! Det beste av alt er at vi fortsatt har 14 til her nede.. Jeg er så glad, så glad, så glad! Vi landet i Lisboa i tretiden, og ble hentet av mine kjære gudforeldre. De er som et ekstra sett med besteforeldre, og uten tvil den nærmeste familien jeg har her nede til tross for at vi ikke er i genetisk familie. Jeg skulle ønske jeg kunne skylde på hormonene, men nok en gang kom gledestårene når jeg fikk se disse to skjønne menneskene - jeg begynner alltid å gråte, jeg klarer bare ikke å la være. 

  Vi kjørte av sted til byen de bor i, Santarém. Her koste vi oss først med en liten lunsj, før vi faktisk måtte kaste inn håndkle og ta en powernap. Det ble jo ikke akkurat mye søvn på oss i natt, vi var altfor spente til å klare å sove i går kveld og klokken ringte jo allerede før klokken hadde slått fire. Et par små timer på øyet er absolutt ikke nok for en gravid kropp, og det ville for så vidt heller ikke vært nok i utgangspunktet for en som er så glad i søvn som det jeg er. Etter den lille powernapen vår var det jammen tid for mat igjen. Vi spiste ute idag, og etter middagen tok vi en tur til en slags park med mange fine utsiktspunkter. Plassen heter Jardim e Maradouro das Portas de Sol, og det var helt nydelig her! Gøy å se en plass jeg ikke har sett før i en by jeg har vært hundre ganger før. Vi fikk tatt masse fine bilder, og her er et lite utvalg. Jeg lar bildene tale for seg, et bilde sier tross alt mer enn tusen ord!

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 21.06.2016, 00:36
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Mellomstopp

 • Publisert: 20.06.2016, 11:37
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen fra Amsterdam og Schiphol! 

  Jeg skulle egentlig oppdarere dere mye tidligere, men i dag var dagen der Macen min bestemte seg for å sovne stille inn. Heldigvis for meg reddet en søt nederlender nede i elektronikkbutikken meg. Jeg var seriøst så lei meg at jeg ringte mamma og begynte å gråte, men det ordnet seg heldigvis etter litt hjerte-lungeredning fra nederlenderen, og nå er Macen nesten så god som ny. Bare nesten altså. Den er så god som en smekkfull 2 år gammel Mac, men det får holde inntil videre. Back to point. Som skrevet skulle jeg egentlig oppdatere tidligere, vi har nemlig vært på Schiphol i flere timer allerede. Nå er det heldigvis bare litt over en time igjen, så nå nærmer vi oss jo destinasjonen! 


   

  Ville bare titte raskt innom og ønske dere en fin dag, så skrives vi fra Portugal! Iiiiiiiiih, almost there! Har ikke ord for lykken inni kroppen min nå <3

 • Publisert: 20.06.2016, 11:37
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Gravidoppdatering uke 16 (15+2)

 • Publisert: 20.06.2016, 11:15
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 •  Termin: 11. Desember! Jeg har 175 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 107 dager. 

   Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 16 jeg har vært gravid i 15 fullgåtte uker og 2 dager i dag. 

   Babyen er så stor som: Livmoren min er på størrelse med hodet til en nyfødt baby, mens lille bebis er omtrent som en liten appelsin. Fra denne uken regnes lengden i full lengde i stedet for fra isse til sete. Babyen er nå omtrent 12 centimeter langt i hel lengde og veier rundt 100 gram.

   Kontroll: Vi var på ultralyd på fredag, og dette var noe vi gledet oss ekstremt til. Vi skulle få vite kjønnet til den lille, og det var i utgangspunktet derfor vi hadde fått denne ultralyden. Desverre var bittelille veldig sjenert, og ønsket ikke å gi mamma og pappa et sikkert svar. Vi ble fortalt at det sansynligvis er ei jente som gjemmer seg i magen min, men at det var for usikkert til at han ønsket å konkludere med noe. Vi fikk derimot se veldig mye annet spennende, blant annet urinblæren, knær, legger, lår og en fantastisk flott, sterk og frisk ryggrad. Helt sinnsykt at vi kunne se hver eneste lille ryggvirvel denne gangen, vi var så fascinerte. Når vi kom hjem lå det brev i posten fra sykehuset om ordinær ultralyd i uke 18. Denne har vi 12. juli, altså bare en uke etter vi har kommet hjem fra Portugal. Gleder oss!! 

   Kjønn: Kanskje ei lita jente? Veldig usikkert og vi anser det fortsatt som 50/50. Må nok bare smøre oss med litt mer tålmodighet. 

   Navn: Ikke kommet noe lenger i denne prosessen ettersom at vi fortsatt ikke vet kjønn. 

   Innkjøp: Ingen verdens ting! Var veldig nær å kjøpe en nydelig body her om dagen, men bestemte meg for å vente på å få vite kjønnet. 

   Ukens must haves: Fortsatt Henrik, han er jo det viktigste gjennom hele graviditeten! Ellers kjenner jeg at jeg trenger rikelig med drikkke, føler jeg er kronsik uttørstet.. Også gode sko!! Hallelujah! 

   Aktivitet fra lille: Jeg kjenner fortsatt prikkingen som jeg kjente i forrige uke, og på ultralyden fikk vi jo vite hvordan lille ligger. Akkurat der jeg kjenner prikkingen, er bena til babyen - med andre ord er det nok små spark jeg kjenner!

   Cravings: Fortsatt fanta, også nektariner da! 

   Plager: Fortsatt ryggen som dominerer her. Har kjent det litt ekstra denne uken ettersom at jeg har jobbet mye, og det har selvsagt resultert i at jeg har vært veldig sliten. Også var det den luktesansen da, det er helt forferdelig og jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre. Snart kan jeg jo ikke være blandt andre mennesker lenger. Mat, svette, parfyme, snus, røyk, oppvask og andre sterke lukter spyr jeg nesten av - og jeg får såå hodepine av disse sterke luktene. Fysj.. 

   Treningsuken: Kan ikke akkurat skryte av treningen min denne uken. Jeg har ikke fått til noe styrketrening, kun mine tre faste BodyStep-timer. Jeg har med løpeskoene og treningstøy på tur, så vi skal prøve å få til noen økter på ferie! 

  SONY DSC

  Jeg setter kjempe stor pris på en liten kommentar i kommentarfeltet om det er noe dere synes mangler i gravidoppdateringene mine, eller om det er noe dere synes hadde vært spennende å lese! 

 • Publisert: 20.06.2016, 11:15
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 0 kommentarer
 • Dagen før dagen

 • Publisert: 20.06.2016, 01:03
 • Kategori: Denise & livet
 • Nå ligger vi begge krøllet sammen i sofaen under både dyner og pledd. Vi burde vært i seng for mange, mange timer siden, men her sitter vi altså. Klokken ringer før fire i natt, så dette blir en natt uten noe særlig søvn. Hele dagen har gått til pakking, ordning, rydding og vasking. Jeg har strøket klær og gjort andre "husmors oppgaver" så og si hele dagen. Henrik har vært så snill og hjulpet til masse. Han sto blant annet for frokosten og kveldsmaten, begge smakte helt nydelig. Det smaker alltid litt bedre med mat når det er han som har laget det eller stelt i stand. Hvis det skulle være et "gravidpoliti" der ute som tilfeldigvis leser innlegget og ser bildene, så kan jeg informere om at jeg vet godt at mye av spekematen på bildet ikke skal spises av gravide - og jeg holdt meg selvsagt unna. 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  I dag har jeg samme følelsen som jeg pleier å ha på lillejulaften. "Dagen før dagen"-følelsen. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til to uker i paradis med min kjære. 

  Jeg har bestemt meg for å aldri mer beklage for fravær her på bloggen. Jeg skriver tross alt fordi jeg synes det er gøy og det er bare en hobby. Likevel har jeg følt veldig på det de siste dagene. Det er ikke det at jeg ikke har hatt noe å skrive om, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Jeg har nemlig jobbet utrolig mye og hatt hundretusen gjøremål før vi reiser. Vi kom i mål i dag, og nå gleder jeg meg til å ta med kameraet og Macen til Portugal og oppdatere dere hver dag der nede! 

 • Publisert: 20.06.2016, 01:03
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • Et helt halvt år

 • Publisert: 13.06.2016, 21:27
 • Kategori: Tv & film
 • I går kveld var jeg på kino med mamma, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Jeg kan ikke forstå at boken med denne vakre historien har ligget i bokhyllen min så lenge, og enda så har jeg ikke tatt meg tid til å lese den.. Jeg gråt, og gråt, og gråt .. og gråt! Fy søren så sterk, rørende, vakker og fantastisk filmen var. Denne historien minner deg som seer litt på hvor skjørt livet er. Livet er for kort til å være noe som helst annet enn lykkelig, og man må ta noen sjanser i livet! 

  Nå begynte jeg nettopp på boken. Ja, jeg er kanskje litt rar sånn. Jeg liker faktisk best å lese boken etter jeg har sett filmen, hvis boken skal bli filmatisert. Det er jo ikke alltid det lar seg gjøre, for man vet ikke alltid om at den skal bli filmatisert på forhånd, men jeg liker det best i den rekkefølgen. Grunnen til det er rett og slett at jeg blir så sint når jeg ser filmen hvis alt er helt annerledes enn jeg først har sett for meg når jeg leste boken. 


  Jeg er litt redd for at jeg kanskje røper for mye om jeg skriver noe om filmen, men dette står på baksiden av boken min: 

  "Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid." 

  Gjør deg selv en tjeneste, se denne filmen - du vil ikke glemme den ♥ 

 • Publisert: 13.06.2016, 21:27
 • Kategori: Tv & film
 • 4 kommentarer
 • Something new

 • Publisert: 13.06.2016, 20:27
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • For en deilig dag! Denne uken skal jeg på jobb igjen og det gleder jeg meg til, men i dag hadde jeg fri - og det er ikke så verst på en mandag det heller altså! I dag sov jeg lenge, og det var tydeligvis veldig nødvendig. Denne gravide kroppen trenger vanvittig mye søvn. Jeg er jo vanligvis veldig avhengi av søvn fra før av og trodde vel aldri det kunne bli noe verrre enn det allerede var, men der tok jeg helt feil. Mamma hentet meg litt før tolv, og vi dro til henne. Vi la oss i sengen hennes og rullet film. Jeg har det så hyggelig med mamma for tiden. Det er så godt å være så mye sammen! 

  I gravidoppdateringen nevnte jeg at det hadde blitt noen innkjøp til lille denne uken, og vi har også fått litt. Noe har jeg allerede vist dere, men siden jeg synes det er så stas med disse babytingene, så viser jeg resten også! 

  Siden dyne er på plass, måtte jo nesten et dynetrekk til også. Dette med blonder var jo bare helt nydelig, og passer både til jente og gutt! Den første kosekluten til lille var det mormor som kjøpte, skjønne kaninen fra Newbie!

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg skrev jo at Charlotte og Sofia hadde kjøpt med en gave til babyen når de kom på besøk på lørdag, da slo det meg at det er jo så mye fint som faktisk kan kjøpes allerede, selv om vi ikke vet kjønnet enda. Jeg har vel tidligere uttrykt at jeg liker newbie veldig godt, og det regner jeg med dere kommer til å merke fremover. Med andre ord slo dette delikatet settet med body og sokker an hos mor. 
  SONY DSC

  Hællan dussen, settet under trenger jeg jo ikke engang å forklare! Noe så N-Y-D-E-L-I-G <3 Luen hadde jeg jo allerede vist dere, men mormor slo på stortromma med resten av settet, så måtte jo selvsagt vise det også!  

  SONY DSC

  Den lille smokken med marihøne på er det faktisk en liten historie bak, og den kommer etter hvert. Det er babyens første smokk, som jeg kjøpte like etter jeg fant ut av at vi ventet barn. Pysjamasen under er også helt nydelig. Den fikk lille av Sofia, min skjønne, skjønne kollega, som ut av det blå kom med pressang til meg på jobben en dag. 

  SONY DSC

  SONY DSC

   

 • Publisert: 13.06.2016, 20:27
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 6 kommentarer
 • Gravidoppdatering uke 15 (14+1)

 • Publisert: 13.06.2016, 00:03
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 •  Termin: 11. Desember! Jeg har 183 dager igjen, og jeg har altså da vært gravid i 99 dager. 

   Hvor langt jeg er på vei: Graviditetsuke 15, jeg har vært gravid i 14 fullgåtte uker og 1 dag i dag. 

   Babyen er så stor som:  En sitron! Babyen er drøyt 8 centimeter fra isse til sete og 10 centimeter i full lengde, og den veier ca. 50 gram. 

   Kontroll: Vi skal på ultralyd på fredag, og vi gleder oss sååå mye. Er vi riktig helige får vi se hvilket kjønn som gjemmer seg i magen, det hadde vært så stas! 

   Kjønn: Det vet vi ikke enda! Håper vi får vite det på fredag. Vi har hele tiden vært veldig sikre på at det er en jente, men plutselig fikk vi følelsen av at det er en   gutt. Nå er vi kjempe usikre og venter i spenning! 

   Navn: Ettersom at vi ikke vet kjønnet enda, har vi ikke bestemt navn. Vi snakket mye om det i starten, men la det litt på is frem til vi vet hvilket kjønn babyen har. Vi ønsker begge at babyen skal ha et fint, eksotisk og litt annerledes navn. Kom gjerne med forslag i kommentar feltet! 

   Innkjøp: Denne uken har badekar, dundyne, dynetrekk, et par bodyer, en rangle og en koseklut kommet i hus. Vi holder litt igjen her også frem til vi vet kjønnet! 

   Ukens must haves: Henrik, uten tvil. Han har vært en enorm støtte denne uken, og jeg er så vanvittig heldig som har ham. Han er det eneste jeg virkelig ikke hadde klart meg uten denne uken. Ellers er jeg også veldig glad for viften vi har på soverommet, og den store puta jeg fikk av mamma slik at bena mine kan ligge høyt når jeg sover. Luksus! 

   Aktivitet fra lille: Nå har jeg faktisk begynt å kjenne det jeg tror er litt aktivitet fra lille. I forrige uke kjente jeg noe som jeg ikke helt forstod hva var til å begynne med. Jeg lå helt stille i sengen og jeg kjente noe i magen, det kjentes litt ut som når noen prikker deg på skulderen, bare at det kom fra innsiden av magen på venstre side. Denne uken har jeg kjent det samme mange ganger, særlig når jeg ligger i sengen eller sitter i sofaen og slapper av. Jeg har jo skjønt at dette må være babyen som beveger på seg, og det er jo helt herlig! 

   Cravings: Fanta!! Det er en av de få tingene jeg har hatt cravings på over lang tid i graviditeten, og det ser ikke ut til at det gir seg. En iskald fanta er bare det nærmeste jeg kommer himmelen nå. Denne uken har jeg også hatt veldig lyst på vann. Jeg er så tørst og det er akkurat som at kroppen bare ikke kan få nok vann, dehydrert.no .. Bare et lite problem: det går jo rett i gjennom. Jeg må seriøst tisse ti minutter etter jeg har tisset. 

   Plager: Denne uken har ikke ryggen vært så ille som den har vært ellers, antakeligvis fordi jeg har vært sykemeldt fra jobb og sluppet unna mye belastning for ryggen. Derfor tror jeg kanskje at den over-sensitive luktesansen må være den verste plagen akkurat nå. Jeg er så heldig at jeg har hatt lite plager, men akkurat nå begynner luktesansen å bli et problem. Parfyme er det aller, aller verste - uten tvil. Snus står også høyt på listen, her om dagen holdt jeg på å bli gal av snuslukten i resepsjonen på treningssenteret - den kom fra en søppelbøtte MED lokk ... Oppvask, matrester, søppel og metall er også noe jeg helst vil holde meg unna. 

   Treningsuken: Denne uken har treningsuken blitt som så. Jeg har vært på sykehuset med mamma flere dager, og vært utrolig sliten. Jeg har også vært mye hos mamma ellers, så det har ikke vært så mye tid til trening. Jeg har fått til fire økter spredt over tre dager denne uken, og må bare si meg fornøyd med det!

 • Publisert: 13.06.2016, 00:03
 • Kategori: Mitt første svangerskap
 • 0 kommentarer
 • Solstråler

 • Publisert: 12.06.2016, 17:10
 • Kategori: Denise & livet
 • Puh, for en dag det var i går.. Klokken ringte allerede 05.40. Jeg skulle nemlig rekke toget til Oslo. Kvartalsutdanning i BodyPump og BodyStep sto for tur. Kvartalsutdanninger er alltid kjempe moro, men jeg skal ikke legge skjul på at det var litt tyngre denne gangen. Likevel klarte jeg meg mye bedre enn forventet, og jeg storkoste meg. Det var faktisk ikke selve treningen som gjorde meg mest sliten, men reisen til og fra. En ting er jeg hundre prosent sikker på: jeg skal aldri bo i Oslo. Jeg er absolutt ingen storbyjente, jeg føler meg helt identitetsløs når jeg rusler rundt i Oslo. 

  Etter mange timer i storbyen, kom jeg meg vel hjem. På kvelden hadde jeg storfint besøk. Kollegaene mine, Charlotte og Sofia kom over på middag og vi storkoste oss med mye mat, godis, skravling og latter. Jeg føler meg så previligert som har fått lov til å bli kjent med disse to fantastiske solstrålene mine. Mer positive og blide jenter må du lete lenge etter. Faktisk tror jeg ikke du finner noen som er verken blidere eller mer positive enn disse to. Heldig er jeg som får være på jobb med disse to hver eneste dag. Det er ingen tvil om at positiviteten deres smitter veldig over på meg, og disse jentene har sørget for at tiden min på jobb som gravid hittil har vært veldig bra. 

  Skjønne som jentene er, hadde de tatt med blomster til meg og gave til bebis. Bebis er så heldig altså, det er så mange rundt meg som bryr seg og spør meg titt og ofte om hvordan det går - vi er en heldig familie <3 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Etter jentene hadde dratt kom Henrik hjem. Det var altså så godt å se ham igjen. Tenk at det er mulig å savne et annet menneske så mye bare etter 19 timer fra hverandre.. Og ja, jeg regnet nettopp ut hvor lenge vi var fra hverandre. Haha .. 

  I dag kommer den første gravidoppdateringen, så følg med <3

 • Publisert: 12.06.2016, 17:10
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • Friyay

 • Publisert: 10.06.2016, 22:52
 • Kategori: Denise & livet
 • Tidligere i dag ramlet jeg innom Barnas hus i Tønsberg. Tidligere har jeg kun fått tittet innom nettsiden deres, men da mamma og jeg likevel var i Tønsberg, tok vi turen. Jeg tror hele betjeningen så at jeg var helt overveldet av hele butikken, alt utstyret, alle tankene og følelsene som dukket opp da jeg gikk inn. Det er helt utrolig at jeg skal ha en baby, og jeg vet ikke helt om jeg forstår det helt før jeg ligger der med den i armene mine. Et par ting fikk bli med meg hjem i dag, og jeg er nå en dyne, et badekar, og en rangle rikere. Eller babyen da, det er jo til babyen.   SONY DSC

  SONY DSC

  Kvelden i kveld har gått til en bedre middag på Lady og Landstrykeren her i Sandefjord. Vi har storkost oss med tapas og vanvittig godt selskap. Jeg har antakeligvis nevnt det et par ganger før, men jeg bare elsker familien til Henrik. Jeg storkoser meg i deres selskap, og vi har alltid så mye å snakke om. 

  I morgen skal jeg veldig tidlig opp, jeg skal nemlig på kvartalsutdanning i BodyPump og BodyStep i Oslo. Jeg må helt ærlig si at den gravide kroppen min ikke har særlig lyst til å dra, men jeg må for å beholde lisensen min som instruktør. Det knyter seg i magen bare jeg tenker på Oslo. Er det en plass jeg aldri kunne bodd, så er det der! Likevel er det jo alltid gøy med litt faglig input, og jeg vet jeg kommer til å synes det er veldig gøy når jeg først er der og jeg drar alltid hjem med et stort smil om munnen og masse ny inspirasjon og motivasjon! 

 • Publisert: 10.06.2016, 22:52
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Time to work those abs

 • Publisert: 09.06.2016, 23:21
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • God kveld fra sengekanten! 

  Her går dagene vanvittig fort, og jeg føler jeg ligger bak med alt. Jeg har ikke gjort noe som helst de siste dagene, alt fokus har vært hos mamma og det har for det meste vært hos henne jeg har vært å finne... I dag var formen hennes litt skrall, men hun hadde så vanvittig lyst på Peppes Pizza, så slik ble det. Er det bare meg eller er betjeningen der (om mulig) enda mer "overhyggelige"? Jeg synes det er litt på kanten slik de holder på der, og synes det er på grensen til masete. Elsker selvsagt å få god service, men det går da en grense. Når det virker som at alle som jobber der har gått på kurs og blitt betalt for det, da er det litt i overkant spør du meg. Dessuten hadde de pusset opp lokalene, jeg ble såå skuffet. Tidligere synes jeg lokalet var superhyggelig og full av gode vibber, nå var det blitt litt kaldt og upersonlig. Pizzaen var i hvert fall knall, og det var jo det viktigste. 

  I morgen tidlig skal jeg avgårde på sykehuset med mamsen, så her er det sovetid om veldig kort tid. Jeg ville bare innom og tipse dere om en favoritt-øvelse for magen. Jeg viser to variasjoner av den og har forklart hvordan du gjør det og hva du trener. Dette er øvelser som jeg ofte bruker både på veiledningskunder, PT-kunder og meg selv. Varianten med bena i lufta er definitivt tyngst. Du velger selvsagt selv om du ønsker å bruke vanlig ball, ball med håndtak (som jeg har på bildet), en hantel, vektskive, eller hva som helst annet. Tips om du ikke er i studio: fyll en 1,5 liters flaske med vann, bruk en stein, eller noe annet rart. Kanskje har du en vannmelon i kjøleskapet?! Bruk fantasien :-) Time to work those abs!! 

   

  SITTENDE ROTASJON

  Slik gjør du: 

  Sitt på en matte med bøyde hofter og knær og med en hantel i begge hender foran deg. Len overkroppen litt bakover og roter overkroppen rolig til annenhver side.

  Treningsfokus:

  - Magen; den skrå delen

  - Magen; den transverse delen

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

  SITTENDE MAGEVRIDNING

  Slik gjør du:

  Sitt på rumpa med beina i luften (valgfritt). Hold kulen med begge hendene i hornene. Før kulen fra venstre side til høyre side over hofta.

  Treningsfokus:

  - Mage; skrå delen

  - Hofte fleksorer

  - Albuefleksorer


  SONY DSC
   

 • Publisert: 09.06.2016, 23:21
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer
 • Første magebilde

 • Publisert: 09.06.2016, 08:57
 • Kategori: Denise & livet
 • For et par dager siden skrev jeg om de kroppslige forandringene og tankene og følelsene mine rundt det. Når magen først er fin, så er jeg jo så kry og jeg ønsker selvsagt å vise den frem til alle. Når det er sagt så må jeg legge til at hvis jeg ser meg i speilet 30 ganger i løpet av en dag, synes jeg kanskje magen ser flott og "ordentlig gravid" ut 1 til 2 av gangene.. Når jeg velger hvilke bilder som skal deles offentlig, velger jeg selvsagt de jeg selv er mest fornøyd med. Grunnen til at jeg i det hele tatt nevner dette er selvsagt slik at ikke du som leser skal bli sittende og tenke at innlegget mitt om mine kroppslige forandringer bare er fjas og ikke forstå hvorfor jeg føler meg uvel. Meste parten av tiden ser jeg ikke ut som jeg gjør på bildet under. Meste parten av tiden ser det ut som at jeg har spist 3 rullekebaber, 2 juletallerkner, 5 happy meals, 3 bøtter med Ben&Jerrys, og et par kilo med smågodt. Selvsagt overdrev jeg nå, men det er sånn jeg føler meg i speilet nå.

  På venstre side har jeg nettopp funnet ut at jeg er gravid og er ca. 1-2 uker på vei. På høyre side er jeg litt over 12 uker på vei! Med andre ord er magen blitt enda litt større nå!

 • Publisert: 09.06.2016, 08:57
 • Kategori: Denise & livet
 • 6 kommentarer
 • Takk Tinder

 • Publisert: 08.06.2016, 23:34
 • Kategori: Denise & livet
 • Jeg flirer litt innvendig når jeg skriver dette innlegget. Dette er et innlegg jeg har tenkt på å skrive lenge, men av en eller annen snodig grunn har jeg bare utsatt det hver gang jeg har kommet til å tenke på det.. Kan dere skjønne det?! ..

  I desember skrev jeg innlegget "Tinder bør ha sex-advarsel", bare 5 dager etterpå bestemte jeg meg latterlig nok for å anskaffe meg nettopp Tinder, samme dagen fant jeg kjærligheten i mitt liv. På tinder. 

  Historien om hvordan jeg anskaffet meg Tinder er så (etter min egen mening) usedvanlig morsom, så jeg må bare dele den med dere. Min fantastiske venninne, Melissa, var hos meg denne helgen. Hun ankom på dagen, og på kvelden skulle jeg synge julekonsert hjemme i stuen til min flotte venn, Andreas. Vi (Melissa og undertegnede) bestemte oss for å nippe på litt rødvin underveis, slik at vi kunne dra på byen etter konserten. Der skulle vi bare se på menn, IKKE røre - for vi hatet nemlig menn begge to. Etter konserten var det ingen andre som ville være med oss på byen, og vi følte vel egentlig at alle andre var party poopers. Etter litt frem og tilbake fant vi ut av at vi egentlig ikke ville på byen. Ikke hadde vi noe der å gjøre heller. Vi dro innom en bensinstasjon og kjøpte loads med smågodt, pottis, Ben&Jerrys og alt mulig vi hadde lyst på. Vi tok med oss dynene i sofaen og så en skikkelig jentefilm. Girls night ON!    

  Som vanlig sovnet jeg under filmen, og vi måtte le litt av utfallet av denne kvelden. Den ble helt annerledes enn vi først hadde sett for oss, men vi var storfornøyde da vi gikk i seng. Dagen etter våknet vi opp og hadde utrolig nok ENDA en gang mange ord til hverandre om hvor mye vi mislikte menn. Vi skulle absolutt ikke ha noe med disse rottene (jeg referer til menn) å gjøre igjen. Noensinne. 

  Så fikk en av oss plutselig en kjempe idé. Jeg orker ikke engang å tenke på hvem av oss som var så korttenkte, men hadde jo alltids vært kjekt å vite om det er henne eller meg selv jeg må takke for at jeg fant den store kjærligheten. Back to point! Tiden begynte å renne ut, og Melissa og jeg skulle straks skille lag. I desperasjonens øyeblikk fikk vi en vill idé om at begge burde skaffe seg en Tinder-profil, til tross for at begge var svært i mot konseptet og tidligere ikke hadde så mange gode opplevelser med denne appen. Hva gjorde vi? Jo, vi laget selvsagt hver vår Tinder-profil. Det vi hadde konkludert med var at vi trengte jo faktisk ikke å møte noen av disse mennene, for det ønsket vi jo ikke. Vi kunne jo faktisk bare skrive med dem, slik at vi ikke skulle føle oss så ensomme. Der og da var dette en av de lyseste ideene vi har fått, nå som vi kan se tilbake på det - kan vi vel begge med hånden på hjerte si at dette ikke var det mest fornuftige vi har tenkt opp igjennom.    

  Vi satte i gang sveipingen og lo så tårene trillet nedover kinnene. 

  Melissa: "Sjekk han her´a - vi matchet!!!"

  Denise: "Haha, han matchet jeg også med!!"

  -----

  Melissa: Heeey, han var kjekk! Det ble en match!! 

  Denise: Hvorfor faen matchet han med DEG og ikke MEG ???? 

  -----

  Altså.. Dere forstår jo hvor listen lå, når dere leser et par utdrag av det vi snakket om. Om jeg kan forsvare det med noe som helst må jeg bare si at vi hadde det så ufattelig gøy. Like før Melissa skulle dra fant jeg Henrik på tinder. Jeg kjente ham umiddelbart igjen, og visste at han var sønnen til den flotte kvinnen som hadde vært min kontaktlærer under hele ungdomsskolen. Jeg synes han var SÅ kjekk, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg ble stående på gulvet og hoppe opp og ned. Melissa lo så hun skrek, og det samme gjorde jeg. Jeg hadde plutselig tusen ord om denne mannen som jeg overhode ikke kjente. Jeg tenkte meg jo ikke akkurat om to ganger når jeg så ham, og sveipet selsagt i håp om at det skulle bli en match. Det ble det ikke. Ikke med det første. Før jeg visste ordet av det måtte Melissa dra, og jeg fikk helt panikk. Hun skulle dra fra meg og Henrik hadde ikke sveipet rette veien. Jeg var SÅ skuffet..    

  Etter de par-tre antakeligvis lengste timene i mitt liv, poppet det opp "It´s a match". Hjertet mitt stoppet litt, og jeg hoppet opp og ned på gulvet igjen. SÅ glad. Jeg ringte selvsagt Melissa umiddelbart. I løpet av en liten stund tikket den første meldingen inn fra Henrik: "Oi, hei!" sto det der .. Kan tro jeg analyserte de to bittesmå ordene både opp, ned, til venste, til høyre og på skrått. Jeg skjønte ikke hva han mente med "Oi, hei!", og visste i hvert fall ikke hva jeg skulle svare...    

  Poenget mitt er at jeg tok feil. Jeg skrev at jeg trodde ingen andre var på Tinder for å finne kjærligheten, men jeg tok feil. Henrik var jo der. Jeg fant ham. Kjærligheten i mitt liv. Mannen jeg vil dele resten av mitt liv sammen med. Mannen som jeg fant på Tinder. Mannen som jeg nå venter en (tinder)baby med. Og nei, jeg har aldri kalt barnet mitt for det.. Og ja: Tusen takk Tinder, du er søren meg genial!! 

 • Publisert: 08.06.2016, 23:34
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • Mormors første innkjøp

 • Publisert: 07.06.2016, 12:00
 • Kategori: Innkjøp
 • I går dro vi en liten tur på farmandstredet mellom slagene på sykehuset. Ettersom at vi egentlig ikke hadde noe der å gjøre, så endte det med at vi bare kikket rundt på babytøy. Da vi kom inn på kappahl, klarte ikke mamma lenger å dy seg, så hun gjorde sitt første innkjøp til sitt lille barnebarn i magen. Kappahl har så ufattelig mye fint fra Newbie til både jente og gutt, og jeg gleder meg til å få vite hvem det er som gjemmer seg i magen min. Jeg tror det er ei lita jente, men time will show! Det er snart bare en lite uke til vi skal på ultralyd igjen, og er vi riktig heldige da, så vil vi få vite kjønnet! 
  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg torr mamma synes det var litt snodig å kjøpe noe til babyen, da ble det så veldig virkelig. Misforstå meg rett, hun var SÅ stolt og kry der hun betalte i kassen, men jeg er jo tross alt minstemann. Det er jo ikke lenge siden det var jeg som var en baby!

 • Publisert: 07.06.2016, 12:00
 • Kategori: Innkjøp
 • 8 kommentarer
 • Livet er skjørt

 • Publisert: 07.06.2016, 05:45
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen morgenfugler! 

  Er dere våkne allerede? Vel, det er ikke jeg ... Gurimalla, jeg kan ikke huske sist jeg var oppe så tidlig som jeg er nå, men her sitter jeg nå da. Jeg skal snart kjøre mamma på sykehuset.

  I dag er jeg så glad for å ha brukt penger på brystkreftforeningen i mange år. Jeg har kanskje ikke lagt igjen mest penger, men både en 200-lapp her og noen rosa sløyfer der, er bedre enn ingenting. Jeg har vært student, men jeg har konsekvent valgt å bruke en liten slant i året på dette. Jeg har alltid tenkt at litt er bedre enn ingenting, og dessuten - hvis flere tenker som meg kan det jo bli store summer. I dag er jeg glad for at jeg år etter år har tatt dette valget. Du vet aldri når det rammer deg selv eller noen du er glad i. Nå har det rammet et av menneskene jeg elsker høyest på denne jorden. 

  På torsdag fikk vi vite at mamma har kreft, og hun skal opereres allerede i dag. I går var jeg med henne på sykehuset hele dagen, hun skal ikke trenge å gå igjennom dette alene. Mamma har stilt opp for oss døtrene i alle år, hun gjør ALT for oss - nå er det vår tur til å vise henne at vi gjør alt for henne også. 

  Til tross for at jeg vet at hun blir tatt godt vare på på sykehuset, og at jeg vet at prognosene for at dette skal gå bra er veldig gode, klarer jeg ikke å la være å bekymre meg. Jeg er så ufattelig glad i mamma, og jeg synes denne prosessen er forferdelig vond. Mamma selv tar det hele veldig fint, men jeg tror hun er redd hun også - innerst inne. Det faktum at jeg har jobbet på kreftavdeling er vel kanskje den største grunnen til at jeg er livredd. Jeg vet hvor syk man kan bli, og jeg vet at prosessen i mange tilfeller blir lengre enn først anntatt. Vi krysser fingre og tær for deg i dag mamma, og jeg ber til Gud om at operasjonen og alt som følger med går bra.   Kjære deg som leser dette. Jeg har noen ord til deg. Bruk dagen din i dag for alt den er verdt. Ikke irriter deg over bagateller. Ikke tenk på alt det du ikke har. Sett pris på det du faktisk har, og husk hvor stor verdi det er i alt og alle rundt deg. Kanskje idag er dagen for å gjøre en ekstra god gjerning. Kanskje i dag er dagen for å gi litt ekstra, smile litt mer, le litt høyere, og ikke minst: fortelle alle de rundt deg hvor mye de betyr for deg?! Du vet aldri når livet plutselig kan snu, det kan skje så brått, så bruk tiden din riktig. Gjør det som gjør deg lykkelig, livet er for kort for alt annet. Livet er skjørt, og ingen vet hva som venter rundt neste sving. Fokuser på alt det positive, spre positivitet rundt deg! Har du noe som er ugjort eller usagt som du ville angret på hvis i dag var din siste dag? Vel: GJØR DET, SI DET!!! 

  Masse kjærlighet fra meg til nettopp flotte deg! 

 • Publisert: 07.06.2016, 05:45
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Kroppslige forandringer

 • Publisert: 06.06.2016, 23:36
 • Kategori: Denise & livet
 • Det er selvsagt helt naturlig at kroppen forandrer seg når kvinnekroppen blir gravid. Et foster skal vokse seg sterkt nok til et liv på utsiden, og kroppen må forberede seg og gjøre plass til nettopp dette. Når det er sagt, så er det ingen selvfølge at de kroppslige forandringene føles helt ok hele tiden. 

  Vekt, kropp og kosthold har alltid vært vanskelige temaer for meg. Siden jeg ble gravid har jeg "kun" hatt mine 3 faste BodyStep-økter i uken, og fått presset inn en styrkeøkt i ny og ne. Jeg har vært mye trøtt og sliten, og det har i grunn vært mer enn nok med den "obligatoriske" treningen ved siden av jobb. Det kombinert med det jeg egentlig vil kalle et litt for usunt kosthold, resulterer jo automatisk i at en føler seg litt uvel i egen kropp. På samme tid så ser jeg jo i speilet at jeg ikke har blitt større andre steder enn rundt magen, og der skal jeg jo bli større. I går prøvde jeg hele sommergarderoben min, og av omtrent 30 plagg, var det under 5 som passet. Det er ingen ålreit følelse når man går sommeren i vente. Jeg har enda ikke gått opp i vekt, men kroppen min har forandret seg drastisk. 

  Det er trist at dette i det hele tatt skal være et tema når jeg går gravid. Det er trist at jeg skal føle meg feit, og bli frustrert over det. Det er trist fordi jeg vet hvordan det er "å ha litt ekstra" og lese eller høre om ei som er halvparten så stor for deg som synes hun er tjukk. Dette burde ikke være et tema, gravid eller ei. Alle er forskjellige, og alle kvinner er vakre - uansett hvordan kroppen ser ut. Dessuten vet jeg jo at jeg ikke er stor, jeg er jo ikke overvektig.

  Likevel så er det noe som gjør at jeg ikke klarer å være helt avslappet på dette området, selv når jeg går gravid. Jeg vet at det for det meste sitter i hodet mitt, og at det er der problemet mitt er. Likevel kan jeg ikke noe for at jeg tenker at det er samfunnet sin feil. Det er så mye fokus på kropp, selv når man går gravid, at det er helt skremmende. Jeg ser så mange vakre jenter på instagram og tenker: jeg skulle ønske jeg hadde den magen, jeg skulle ønske jeg så sånn ut, jeg skulle ønske jeg hadde det håret, jeg skulle ønske jeg hadde ditten og datten! 

  Når alt kommer til alt betyr det jo ingenting. Det som betyr noe er at jeg er lykkelig. Det som betyr noe er at alle rundt meg har det bra. Det som betyr noe er at babyen min er frisk. Heldigvis for meg har jeg verdens beste mann som minner meg på hvor vakker han synes jeg er hver eneste dag. I takt med at jeg føler meg styggere og styggere, forteller han meg at han synes jeg blir vakrere og vakrere. Jeg bærer et barn, og kroppen min er helt fantastisk som tar det så fint. Jeg er råheldig som er frisk og som har muligheten til å bære frem et barn. Det er ingen selvfølge.. Jeg er heldig jeg! 

  Om nøyaktig to uker reiser jeg til Portugal. Til forskjell fra tidligere år, har jeg med meg en baby i bagasjen. Jeg skal ikke ofre utseende på kroppen min en eneste tanke. Jeg skal la tankene om kroppen min bli igjen hjemme. Nå er det på tide at jeg er stolt av graviditeten min og koser meg med det fantastiske fenomenet det er å gå gravid. 

 • Publisert: 06.06.2016, 23:36
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Rekefest

 • Publisert: 02.06.2016, 22:39
 • Kategori: Denise & livet
 • God kveld fra sofaen! 

  I går viste kalenderen 1. Juni og sommeren er offisielt i gang. Juni tok virkelig med seg solen og sommervarmen i det måneden meldte sin ankomst, og ingenting er vel  bedre enn det. Juni betyr jo også at Portugal-turen vår er nærmere enn noen gang, og hjertet mitt smiler bare av tanken.

  Når det er sagt, eller i mitt tillfelle: skrevet, så har jeg hatt en vanskelig dag. Jeg er sykemeldt for en kort periode, og har hatt det tungt psykisk i dag. Det er kanskje på de vanskelige og mørke dagene jeg virkelig forstår hvor heldig jeg er som har Henrik. Han er helt rå! Han tar vare på meg på en helt unik måte, og gjør alt for at jeg skal ha det bra. Den mannen ville flyttet et fjell for meg, og jeg er verdens heldigste som har ham ved min side. Det er godt å ha en som støtter deg, en som alltid kommer med gode og støttende ord, og bare rett og slett en som bare er der når du trenger det aller mest. 

  Flinke Henrikken min fikk en 5´er på eksamen i dag, og vi bestemte oss for å feire det med en skikkelig kose-middag. Ettersom at vi ikke har grill og sommeren har meldt sin ankomst her, så falt valget naturligvis (for oss) på reker! Hva er vel bedre enn et skikkelig rekesmørbrød med dill, majones, sitron, salt, pepper og alt godt som hører reker til? Mmmm.. Vann i munnen! 

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Har sommeren kommet der du er? :-) 

 • Publisert: 02.06.2016, 22:39
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • hits