Denise Parreira Wedel

Lashes on fleek

 • Publisert: 16.02.2017, 16:21
 • Kategori: Denise & livet
 • Hei dere! 

  Her sitter jeg i sofakroken og koser meg med (nok en) Frappe. I dag har jeg hatt et viktig intervju over telefonen, som jeg hadde gruet meg skikkelig til. Intervjuet var over telefonen og på engelsk, og alle som kjenner meg vet at jeg hater å snakke i telefonen - spesielt med fremmede. Jeg har forresten blitt mye bede på det området, hvis det er lov til å skryte såpass av seg selv. Det å snakke engelsk var i seg selv noe jeg synes var skikkelig skummelt, ettersom jeg ikke kan huske sist jeg snakket engelsk med noen. Det går liksom mest i norsk og portugisisk her.. Uansett. Det gikk veldig bra, og nå er det bare å vente i spenning på svar. Jeg skal ikke skrive så fryktelig mye om hva det handler om, men det kommer jeg tilbake til i løpet av våren. Det er i hvert fall spennende tider for min lille familie, og jeg håper at alt går etter planen.

  SONY DSC

  SONY DSC

  I går fikk jeg endelig fylt på vipper, og det var VIRKELIG på tide. Det vat helt vippekatastrofe. Ikke at det er den største katastrofen i verden, men jeg så ut som et troll. Et skikkelig ustelt troll. Det gjorde veldig godt for selvtillitten å  få på nytt sett, og nå føler jeg med SÅ mye freshere. Du føler deg liksom ikke tipp topp når du er våken x-antall ganger i løpet av en natt, hver natt. Det er noe med den manglende sammenhegende søvnen, som bare gir deg et skikkelug slitent drag over ansiktet. Nå ser jeg i hvert fall ut som noe annet enn en vandrende zoombie, og det er veldig deilig. Bursdagen min nærmer seg også, og da er det jo ekstra hyggelig å føle seg litt fresh. Ser dere forresten at jeg har gått over til 5D volume vipper? Det så nemlig min skjønne Henrik. Han så både overgangen fra en-til-en, til 3D, til 5D. Han der altså! Legger alltid merke til små detaljer. For eksempel: i dag måtte brynene mine bli litt mørkere enn vanlig fordi jeg er tom for øyebrynspudderet jeg vanligvis bruker. Gjett hvem som så med en gang at noe var annerledes? Jepp, det var Henriksen! Verdens skjønneste kjæreste! 


  SONY DSC


  SONY DSC

  Nå skal vi levere Florentina hos Svigerfar, hun skal nemlig passes av Farmor og Farfar, i mens Henrik og jeg trener. Hasta la vista :)

 • Publisert: 16.02.2017, 16:21
 • Kategori: Denise & livet
 • 8 kommentarer
 • Mocca Protein Frappucino

 • Publisert: 14.02.2017, 17:26
 • Kategori: Oppskrifter
 • Hei dere!

  Først og fremst; Tusen takk for all responsen på forrige innlegg, både her og på facebook. Jeg ble ganske overveldet av engasjementet rundt dette temaet og er veldig glad for at jeg turte å poste innlegget etter mange runder med meg selv. Viktige temaer kan ikke bare bli skøvet under teppet, de må snakkes om, skrives om og diskuteres. I skrivende øyeblikk sitter jeg og pumper melk samtidig som jeg blogger. Multitasking på høyt nivå med andre ord, hehe. Vi skal snart avgårde på trening, vi må bare få i oss litt mat først. Florentina skal passes av mamma, og jeg må bare si at vi er utrolig heldige som har henne som passer så ofte vi ønsker, slik at vi får trent sammen. Train together, stay together. Eller noe sånt... ;-)

  Grunnen til at jeg egentlig titter innom er for å dele denne fantastisk gode Frappuccinoen som jeg mikset sammen her om dagen.Det begynte med at jeg her om dagen kjøpte meg Iskaffen fra Nescafé og koste meg med den. Helt til jeg så hvor utrolig mye sukker det var i den.. Jeg bestemte meg for å lage en sukkerfri variant som jeg kunne kose meg med med god samvittighet, og den ble  mye bedre enn den fra Nescafé. Jeg måtte bare lage den igjen idag for å ta bilder og dele med dere.

  Som dere vet, er jeg en slumper når det kommer til matlaging. Jeg følger som regel ingen oppskrift, og bruker bare "sånn ca" hver gang. I dag målte jeg opp alt for å legge ut en oppskrift. Må ærlig innrømme at den jeg laget her om dagen var enda bittelitt bedre, og jeg tror det var mengden proteinpulver. Med andre ord kan du jo prøve deg frem selv, og eventuelt ta litt mer neste gang hvis du ønsker det - det kommer jeg til å gjøre. Ellers er den ganske sterk i kaffesmaken, så du kan selvsagt bytte ut Espressoen med vanlig kaffe, eller ta litt mindre. Kjenn etter! Lager du den for sterk, så er melk redningen :) 

  SONY DSC

  Dette tremper du til fire store glass: 

  Isbiter

  2 ss Nescafé Espresso (blandet ut i litt varmt vann)

  6 dl melk

  2 ss sukrin

  3 scoops sjokoladeprotein (vi bruker denne)

  SONY DSC

  Slik gjør du: 

  Bland alt sammen i en blender. Jeg liker min litt tykk og bruker derfor mye isbiter, men du velger helt selv hvor tykk den skal bli ved å bruke mye eller lite is. Hell over i et stort glass, og voilá! NYT ♥

  SONY DSC
   

  Nå er det beinøkt som står for tur! Ha en fin kveld  ♥

 • Publisert: 14.02.2017, 17:26
 • Kategori: Oppskrifter
 • 8 kommentarer
 • Gravide slanker seg for å få små barn

 • Publisert: 13.02.2017, 10:52
 • Kategori: Baby
 • Tidligere i uken som var, fortalte Henrik meg at han hadde lest at det nå er trendy å slanke seg under en graviditet for at barnet skal bli minst mulig, og dette gjorde meg virkelig sint. Jeg fant frem artiklene på tv2, og jeg fikk helt sjokk over at det faktisk finnes mennesker der ute som ønsker å slanke seg under et svangerskap. Artiklene kan du lese HER og HER.

  Altså. Jeg tenker. De månedene du går gravid er bare en bitteliten brøkdel av livet ditt, og den lille brøkdelen er virkelig ikke tidspunktet du slanker deg på. Du trenger heller ikke å overspise, spise for to eller slutte med fysisk aktivitet, for de nevnte punktene er heller ikke heldig for et svangerskap. Det å slanke seg for å få en mindre baby virker for meg helt absurd, og er i mine øyne så bak mål at jeg ikke engang har ord for det. Når jeg leser saker som dette, lurer jeg på hvorfor i all verdens rike det ikke finnes en test som må gjennomføres før du kan bli mamma eller pappa - akkurat som førerkortet, en eksamen, og andre viktige ting i livet som du blir testet i. Jeg skal ikke si at jeg ikke forstår tankegangen. Selv hatet jeg kroppen min veldig mange av mine gravide dager. Jeg følte meg tjukk, feit, svær. Likevel visste jeg at dette var for en periode og helt nødvendig for at lille skulle vokse seg stor. Det jeg derimot ikke forstår er handlingene, det og faktisk gå aktivt inn for å slanke seg for å være veltrent og få et så lite barn som mulig. 

  Grunnen til at dette fyrte meg så voldsomt opp er selvsagt fordi jeg selv fødte en premtur liten baby. Helt ufrivillig fikk jeg en bitteliten baby på 1625 gram. Om jeg bare kunne forklare hvordan det føltes å ikke kunne ha babyen min på brystet rett etter fødsel fordi hun var så bitteliten og måtte sjekkes fra topp til tå, om jeg bare kunne beskrive hvordan det føles å være på et sykehus i en måned med babyen din og føle at babyen er mer sykehuset sin enn din egen, om jeg bare kunne fortelle dere hvor mye jeg som nybakt mamma gråt og var bekymret. Vel.. Det er dette som gjør meg sint. For disse uvitende kvinnene aner tydligvis ikke hva de snakker om. De drømmer om det som ble mitt største mareritt. Alt jeg ville var å føde en normal, vanlig baby. Alt jeg ville var å få en normal fødsel. Alt jeg ville var å kose med babyen min etter fødsel. Alt jeg ville var å ta med meg babyen min hjem og være en lykkelig familie, men det kunne jeg ikke. Jeg kunne ikke ha babyen min på brystet mitt etter fødselen fordi hun var så bitteliten. Jeg kunne ikke sove i samme rom som babyen min fordi hun var så bitteliten. Jeg kunne absolutt ikke ta henne med meg hjem - ikke engang utenfor dørene til nyfødtintensiven, fordi hun var så bitteliten. De øyeblikkene som jeg hadde drømt om hele livet mitt og sett frem til i 33 uker, ble skylt ned i do - en etter en. Fordi hun var så liten ...... 

  Jeg kan ikke forstå hvordan noen mennesker kan velge å sette barnet sitt i fare. For det er jo akkurat det du gjør hvis du slanker deg under en graviditet. Babyen din får et vekstavvik, og kanskje babyen din må ut tidligere på grunn av vekstavviket. Vi var av de heldige som fikk en frisk datter til tross for størrelsen og at hun er såpass for tidlig født. Tenk å risikere hørselen eller synet til babyen din for å få en liten baby og være slank selv. Tenk å risikere lungekapasitet. Tenk å risikere andre senskader som kanskje ikke er så lett å se? ...

  Selv enkle og hverdagslige ting som å bytte bleie, vaske babyen og kle på henne var vanskelig for oss. Fordi hun var så liten. Flere ganger gråt jeg når jeg gjorde disse tingene fordi jeg følte meg mislykket og var redd for at hun skulle få vondt. Fordi hun var så liten... 

  Lille Florentina måtte ha sonde, fordi hun var så liten. Hun var slapp og trøtt, og hun orket ikke å spise alt av brystet mitt. Fordi hun var så liten.... Hun måtte vekkes hver 3 time for å få mat, hvis ikke sov hun bare forbi. Fordi hun var så liten.. 

  Kjære deg som slanker deg når du går gravid. Du har misforstått helt. Fokuset ditt er på helt feil sted. Tenk på barnet ditt. Sett barnets behov foran dine egne behov, for det er faktisk det som er å være en god mor. Og vet du hva? Det er ikke spesielt kult å få en liten baby. Hilsen meg som fikk det og heller hadde ønsket meg en stor og sunn baby, uansett hvor tjukk jeg hadde blitt, uansett hvor smertefull fødsel jeg hadde fått og uansett hvor mange rifter jeg hadde fått i underlivet. En altfor liten baby og en tur inn på nyfødtintensiven er ikke akkurat en drøm som går i oppfyllelse. 

  Jenta mi! Takket være deg vet jeg hva livet handler om og hva som er viktig i livet. Hvordan en kropp ser ut er ikke blant de viktige tingene. En frisk en derimot... Det er alt! Du fikk en tøff start på livet, og jeg fikk en tøff start på det å være mor. Du kommer til å være helt spesiell for alltid, og jeg skal fortsette å sette dine behov foran mine egne så lenge jeg lever. Du, lille perfekte du - du er det aller beste som har hendt meg noen gang. 

   

  Takk Gud i himmelen for at jeg har en frisk og sunn datter til tross for starten hun fikk på livet. Takk Gud i himmelen for at jeg har sunne og gode verdier som jeg kan videreføre til min vakre datter. 

 • Publisert: 13.02.2017, 10:52
 • Kategori: Baby
 • 8 kommentarer
 • Godt sovehjerte

 • Publisert: 12.02.2017, 14:37
 • Kategori: Baby
 • I natt har vi virkelig fått en god nattesøvn. Florentina sov helt rundt i natt, og jeg begynte nesten å gråte av glede da jeg så på klokken i dag morges. Hun har sovet helt fra 23.00 i går kveld til 07.45 i dag morges. DET er luksus det. Håper hun har arvet sovehjertet mitt og fortsetter sånn. Det ville vært en fryd. Forresten! Det er ikke tull det de sier om at søvn avler søvn. Nå sover hun igjen, og det har hun gjort ganske lenge, omtrent tre timer om jeg ikke tar helt feil. Det gjør hun aldri på dagen, for en fantastisk søndag! 

  Jeg har faktisk rukket å savne henne i løpet av luren. Nå gleder jeg meg til hun våkner igjen, lille hjerteknuseren

 • Publisert: 12.02.2017, 14:37
 • Kategori: Baby
 • 6 kommentarer
 • MIN MAMMA

 • Publisert: 12.02.2017, 14:21
 • Kategori: Denise & livet
 • For ikke lenge siden la jeg ut dette nydelige bildet av Florentina og mamma i et innlegg hvor jeg skrev om at mamma endelig var ferdig med cellegiftskur nummer to. Hun var ikke helt ferdig med behandlingen, men det er hun nå. Jeg har bare lyst til å rope ut til hele verden at mamma er kreftfri. Mamma er FRISK. Jeg er så utrolig takknemlig for at denne lange prosessen er over, og at det har gått så bra. Den følelsen du får når du får vite at en du er veldig glad i har kreft, det er virkelig en følelse jeg ikke unner noen som helst. Det har vært en vond og usikker periode, men nå er stormen over. Tenk at mammaen min er helt kreftfri og frisk. 

  SONY DSC

  I dag er det morsdag, og min mamma fortjener virkelig noen ord i dag. Helt siden hun fikk diagnosen har hun vært så utrolig tøff. Hun har kjempet seg igjennom det, og hun har vært så positiv. Hun har trøstet alle oss som har stått på sidelinjen og vært redde. Hun har betrygget oss med at "dette kommer til å gå bra". Tårene triller når jeg innser at hun hadde rett. Det har jo gått bra. Jeg beundrer mamma så fryktelig mye for pågangsmotet hennes og styrken som hun har vist oss. Ikke bare nå, men hele livet. Mamma har et helt enormt engasjement og en enorm kjærlighet ovenfor oss døtrene, for ikke å glemme barnebarna og svigersønner. Mamma lever og ånder for oss, og hun viser gang på gang at hun gjør ALT for oss. Jeg kunne ikke vært heldigere i det jeg ble tildelt mamma, og jeg er takknemlig for henne hver eneste dag.  

  Så, kjære mamma! Gratulerer så mye med morsdagen idag. Jeg kunne ikke bedt om en bedre mamma enn akkurat deg! Jeg elsker deg mer enn du aner ♥

 • Publisert: 12.02.2017, 14:21
 • Kategori: Denise & livet
 • 3 kommentarer
 • Unconditional love

 • Publisert: 11.02.2017, 21:12
 • Kategori: Foto
 • "Words are not enough to express the unconditional love that exists between a mother and a daughter."

 • Publisert: 11.02.2017, 21:12
 • Kategori: Foto
 • 2 kommentarer
 • Sukkerfri hjemmelaget Bounty

 • Publisert: 07.02.2017, 22:53
 • Kategori: Oppskrifter
 • God kveld fra sofaen! 

  Her er babyskatten lagt, og nå håper jeg at hun sover godt. Som regel så får vi ikke lagt henne før omtrent ved midnatt (når vi selv legger oss). Vi burde jo egentlig legge oss mye tidligere, men det er jammen ikke lett det heller. Døgnet har alt for få timer, og noen ganger lurer jeg på hvorfor i all verdens rike jeg ikke har flere armer og ben? Uansett. Det viktigste nå er jo egentlig å tilfredsstille alle Florentinas ønsker og behov, alt annet er jo egentlig helt uvesentlig nå. Likevel så føler man at mye henger over skuldrene når alt bare hoper seg opp.

  Jeg har begynt å prøve ut litt nye oppskrifter på kjøkkenet om dagen, og her blir jeg mye inspirert av andre matbloggere, blant annet Kristine Weber. Hun har vært en favoritt i flere år, og jeg prøver stadig ut noen av oppskriftene hennes. Denne Bounty-oppskriften testet jeg her om dagen, og for å si det sånn: de forsvant på høykant. Det er ikke en eneste liten smule igjen.. Hehe! 

  Jeg har gjort en bitteliten justering, og det er å bruke mer sjokolade. Den eneste grunnen til det er at det er så innmari mye lettere å dyppe noe i sjokolade, om man har smeltet litt mer enn det man trenger. Ja, det blir litt svinn, men det gjør jobben MYE lettere. Det er i hvert fall min mening :) 

  Du trenger dette:

  • 130 gram kokosmasse
  • 30 gram kokosolje
  • 50 gram kokosmelk (den øverste kremen)
  • 40 gram fibersirup
  • 100-120 gram sjokolade, sukkerfri eller 70% (da blir den ikke helt sukkerfri, men det er såpass lite i hver at mengden sukker er ubetydelig

   

  Slik gjør du det:

  1. Sett kokosmelken i kjøleskap en god stund før du skal lage disse, slik at det øverste laget stivner, det er nemlig dette du skal bruke.
  2. Smelt kokosoljen sammen med fibersirupen i en liten kjele.
  3. Ha kokosmassen sammen med kremen fra kokosmelken og bland oppi kokosoljen og fibersirupen. Dette knar du sammen til en fin masse.
  4. Fodel massen i en rektangel utover i enten aluminiumsfolie eller plastfolie, pakk igjen og sett den i fryseren i en times tid.
  5. Skjær opp i firkanter i den størrelsen du ønsker, jeg laget 10.
  6. Smelt sjokoladen i vannbad. Selv har jeg MicroCook-kanne fra Tupperware og jeg smeltet sjokoladen i denne. Dypp kokosbitene i sjokoladen og legg bitene utover et bakepapir. Sett bitene i kjøleskap, og ta ut noen minutter før de skal spises. 


  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC
   

  Lag disse og kos deg med god samvittighet! Ha gjerne litt oppkuttet frukt eller bær til! Mmmmm  ♥

 • Publisert: 07.02.2017, 22:53
 • Kategori: Oppskrifter
 • 4 kommentarer
 • Min første Burberry

 • Publisert: 07.02.2017, 09:00
 • Kategori: Baby
 • Hils på denne skjønne og gode bamsen dere! Denne fikk Florentina til jul, og den er jo bare så snerten. Føler nesten hun blir skjemt bort av alle rundt oss. Denne bamsen fikk hun av tante Monica og onkel Jonny, som også skal være faddere i dåpen. Niesen min, Sofia, fikk den samme bamsen av storesøter og mannen da hun var liten, så nå har kusinene lik Burberry bamse. Når bamsen er kledd opp i frakk liksom!

  ... Hello cuteness!


  SONY DSC
   

 • Publisert: 07.02.2017, 09:00
 • Kategori: Baby
 • 4 kommentarer
 • Stelleplassen

 • Publisert: 06.02.2017, 08:00
 • Kategori: Baby
 • For ganske lang tid tilbake så lovet jeg å vise stellekroken til Florentina når den ble ferdig. Vel... Det er jo ikke alltid alt går etter planen, og jeg fikk jo faktisk aldri vist den frem. Derfor tok jeg frem kameraet for å vise dere ordentlig. I løpet av en dag er vi innom stelleplassen ganske mange ganger, og derfor synes jeg det er litt ekstra hyggelig at dette er en plass jeg selv synes er fin, lun og koselig. Florentina elsker å ligge på stellematten og bli dullet mer, og en stelleplass er så innmari mye mer enn bare bleieskift. Dette er en arena hvor det er rom for både lek, prat og sang, og vi virkelig storkoser oss ved hver stell. 

  SONY DSC

  Stellebordet og håndkle på stellematten er fra IKEA, stellematten er fra Barnas hus og oppbevaringsboksene er fra JYSK. Ellers har Florentina som dere ser, fått seg en aldri så liten skohylle. Hun er nok datteren til moren sin ja... Hehe! Hun har flere andre sko også, men de er alt for store, så de har jeg ikke tatt frem enda! I den skjønne rosa boksen har jeg alt av hårpynt til henne, slik at det er lett tilgjengelig. I de tre oppbevaringsboksene har jeg en med bleier, en med neglsett, oljer og produkter til bading, og en siste boks med alt av stelleprodukter som for eksempel kremer til sår rumpe, saltvannsløsning, nesesuger, temperaturmåler, kuldekrem og så videre. Med andre ord har vi alt veldig lett tilgjengelig. I hyllene under har vi alt av håndklær, gulpekluter og pledd i den ene, og ekstra lager av bleier, våtservietter og tørre enganskluter i den andre. Alt dere ser på stelleplassen til Florentina utenom selve stellebordet og oppbevaringsboksene er faktisk gaver vi har fått. Heldige oss som har fått så mye fint til lille jenta vår!

  En annen ting jeg har hatt lyst til å vise dere lenge, er en gave jeg fikk i Babyshoweren av min skjønne, kreative storesøster. Hun hadde rett og slett laget en ugle av kluter og gulpekluter, og jeg synes den var så nydelig at den har ligget innpakket helt siden da for at jeg skulle ta noen bilder før jeg ødela den. Nå har jeg endelig fått gjort det og kluter er satt til vask for å brukes. Synes bare denne var så skjønn og måtte bare få knipset noen bilder av den. Perfekt hvis du skal i babyshower og ønsker å lage noe litt annerledes i gave! Praktiske ting som kluter, gulpekluter og frottékluter er alltid gull å få når man skal bli mor!


  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 06.02.2017, 08:00
 • Kategori: Baby
 • 0 kommentarer
 • En del av familien

 • Publisert: 06.02.2017, 02:20
 • Kategori: Denise & livet
 • I skrivende øyeblikk ligger Henrik på min høyre side og Florentina på min venstre. Begge sover dypt og begge snorker. Jeg burde også sove, men jeg får ikke sove. Antakeligvis på grunn av all kaffen jeg drakk tidligere i kveld, eller fordi jeg slet med det samme forrige natt. Jeg sitter her og føler meg heldig. Faktisk føler jeg meg mer enn heldig. Jeg ER mer enn heldig. Jeg er verdens heldigste jente! 

  Tidligere i dag dro Henrik til bestekompisen sin i Porsgrunn. Jeg og Florentina tok turen til hennes farmor og farfar, og akkurat det skal jeg skrive litt om akkurat nå. Med Henrik har det kommet veldig mange gode ting inn i livet mitt. Jeg har jo blant annet fått oppleve det største i livet, nemlig å bli mamma. Med Henrik fulgte det også med en helt fantastisk familie som jeg har blitt så uendelig glad i, blant annet min svigerfar og min ekstra svigermor. For ja, jeg er faktisk så heldig at jeg har fått to flotte svigermødre, og begge kommer jeg SÅ godt overens med. Jeg har alltid hørt om og fryktet svigermonstre, men de menneskene jeg har fått inn i livet mitt her er alt annet enn svigermonstre. 


   

  Svigerfar ringte meg tidligere og i telefonen sa han "Jeg håper at du kommer en tur". Aner dere hvor godt det er å høre fra en svigerfar at man er ønsket på besøk? Vel, for meg betyr det veldig, veldig mye. Jeg føler meg så velkommen i familien til Henrik, og jeg føler virkelig at familien hans har blitt ordentlig glad i meg og at jeg er en del av familien. Det er godt å kunne dra til svigerfamilien (også) uten Henrik, uten at det blir kleint eller rart. 

  I et tidligere forhold oppsto det .. Tja, hva skal man kalle det?! Jeg vil vel kanskje kalle det for "gnissninger" mellom meg og hun jeg på det tidspunktet trodde kom til å bli min svigermor. Det var utrolig vanskelig og jeg kan med hånden på hjerte si at det ikke er spesielt bra for forholdet når en av partene ikke kommer så godt overens med den andres forelder eller foreldre. Det oppsto selvsagt krangler, diskusjoner og vanskelige situasjoner i dette forholdet på grunn av at dette var så vanskelig. Det er ikke mange mennesker jeg ikke kommer overens med, faktisk kommer jeg overens med de aller, aller fleste. Her fungerte det bare absolutt ikke fordi vi var helt totalt forskjellige, og jeg tror rett og slett bare at vi irriterte oss begge over hverandre alt for mye. I dette forholdet var det ikke bare moren til min daværende partner som var et problem, men også for så vidt både faren og søsteren. Jeg følte meg aldri ordentlig hjemme og jeg følte aldri jeg kunne være meg selv. Jeg følte aldri jeg var så godt likt som jeg selv synes jeg burde ha vært. Jeg måtte hele tiden være noe jeg ikke var, og jeg følte konstant at jeg måtte være forsiktig med å si eller gjøre ting. Jeg følte jeg måtte trå varsomt og riktig for å bli godt likt, og slik skal det aldeles ikke være.

  Du skal kunne være akkurat den du er, og kunne si akkurat det du mener for å være i familie med noen, og det er det jeg føler jeg har funnet nå. Noen jeg kan være 100% meg selv sammen med. Noen jeg ikke trenger å bekymre meg for at ikke skal like meg, nettopp fordi jeg vet de gjør det. Ikke fordi de har sagt det, men fordi jeg merker og føler det både på måten jeg blir snakket til, måten jeg blir tatt vare på og måten jeg blir inkludert på. Jeg er liksom en del av familien, og selv om det virker som at det er en selvfølge for dem, så tar jeg absolutt ikke det for gitt selv. Jeg setter så stor pris på måten jeg har blitt tatt inn i familien til Henrik på. Jeg gleder meg til hver gang jeg skal treffe alle i Henriks familie. Det føles veldig godt og det er absolutt slik det burde være! 

  Har du like god og flott svigerfamilie som meg? Vel... Husk å sette pris på det da! Det er absolutt ingen selvfølge! ♥

 • Publisert: 06.02.2017, 02:20
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • hits