Denise Parreira Wedel

Made out of stars

 • Publisert: 06.01.2017, 01:00
 • Kategori: Denise & livet
 • I garderoben til Florentina har vi altså så mye fint. Jeg har gledet meg som et lite barn til hun passer inn i klærne i skuffene, og nå har hun endelig kunnet begynne å bruke noe av det. Jeg tror faktisk jeg kan telle på hendene mine hvor mange plagg vi selv har kjøpt til Florentina. Likevel har vi nesten full garderobe helt opp i 9 måneders-alder. Vi har vært så vanvittig heldige og fått mer enn vi noen gang kunne ønsket oss. Den lille jenta har altså så sinnsykt mye fint, og jeg bare gleder meg til å sette sammen fine antrekk. Rett før jul satte jeg sammen et casual, praktisk og nydelig antrekk som jeg bare elsket. Vi skulle noen kjappe ærend, hun skulle kun inn og ut av bil og det var veldig mildt. Jeg fikk knipset noen bilder, men jeg fikk aldri tid til å legge det ut her. Et så fint babyantrekk kan bare ikke bli liggende på mobiltelefonen uten å vise frem til dere, så ta en titt:  Var ikke dette bare helt nydelig? Jeg elsket det!

  Bodyen og sokkene er fra Lindex (og til fremtidige mammaer: disse bodyene i newborn-størrelser er geniale da de har to sett med knapper slik at du kan utvide når barnet vokser. Tommel opp for det.), buksene er fra Newbie (KappAhl), vottene, lua, jakken og tøflene er hjemmestrikket av Tante Berit , og smokkesnoren er hjemmelaget av storesøster Catarina. Heldige, heldige oss!

 • Publisert: 06.01.2017, 01:00
 • Kategori: Denise & livet
 • 6 kommentarer
 • NORMALSIZE

 • Publisert: 05.01.2017, 23:06
 • Kategori: Denise & livet
 • I dag har jeg ryddet bort alt det premature tøyet til Florentina. Mye var for lite for lenge siden, og et par av plaggene hennes har jeg jeg truet på henne helt til nå. Litt for korte bukser for eksempel. Jeg må ærlig si at jeg synes det er litt vemodig å pakke bort de bittesmå dukkeklærne. Noen av plaggene har hun til og med bare rukket å bruke et par ganger. Likevel er det litt deilig å pakke bort disse klærne også. Det er på en måte en symbolsk måte å lukke et kapittel på. Et kapittel fylt med mange bekymringer. 

  Den bittelille jenta vår på 1625 gram, runder faktisk snart 4 kg. Hun passer ikke lenger inn i verken størrelse 32 eller 38, og bare en body i 44 passer. Hun bruker nå 50 og 56, som er normale nyfødtstørrelser. Det føles helt merkelig å endelig kunne bruke alt det fine tøyet som har ligget og ventet på henne så lenge. 

  SONY DSC

  For de av dere som ikke har sett en prematur baby eller forstår hvor lite det faktisk er snakk om, så har jeg tatt et bilde for å vise dere. På bildet ser dere en heldress i normal nyfødtstørrelse 50/56 (som de aller fleste synes er en "liten baby", Florentinas første dress er i størrelse 32. Jeg kan ikke tro at hun har vært så liten. Det er helt umulig å fatte og forstå. Det er nesten litt vondt at jeg allerede har glemt hvor liten hun var, men det har jeg. På bilder ser hun mye større ut enn hun faktisk var, så hennes første dress skal vi ta vare på for evig og alltid for å minnes det bittelille mirakelet vårt som vokste seg både frisk og stor <3

 • Publisert: 05.01.2017, 23:06
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • HELLO 2017

 • Publisert: 04.01.2017, 18:54
 • Kategori: Denise & livet
 • God kveld alle dere ute!
  Godt nyttår! Jeg håper at du som jeg har har en fredfull og fin juletid med de du er glad i. Julen ble ekstra spesiell for oss i år, ettersom at vi ikke lenger bare er et kjærestepar, men foreldre til lille Florentina og en perfekt liten familie. Vi har egentlig bare kost oss i julen, og fått vært masse med både familie og venner. Jeg er så vanvittig heldig. Ikke bare har jeg fått verdens beste mann og verdens vakreste datter, men med fulgte også en helt fantastisk svigerfamilie som jeg har blitt så veldig glad i.

  Før har jeg bare drømt om en god svigerfamilie, og for å være ærlig trodde jeg ikke det var mulig å finne en så flott en. De har tatt meg imot på en helt unik måte, og jeg føler ikke lenger at Henrik og jeg har to familier. Vi har en stor familie sammen. Jeg er nesten på gråten nå som jeg skriver dette, jeg er bare så vanvittig takknemlig. Det er ikke så mye som slår når svigermor sier "jenta mi", når svigerfar gir meg en god klem (og jeg kjenner på hele klemmen at han faktisk er ordentlig glad i meg, selv om han absolutt ikke er typen til å si det høyt), eller når jeg blir sittende i timesvis med min flotte ekstra svigermor Gry (for ja, jeg er så faktisk så heldig at jeg har 2 svigermødre som jeg har blitt skikkelig glad i) og skravler i timesvis om både viktige og uviktige ting. Jeg kjenner jeg kunne skrevet en hel bok om svigerfamilien min akkurat nå, men det jeg egentlig vil få frem er bare at jeg er usedvanlig takknemlig og glad for alt Henrik har tatt med seg inn i livet mitt. 

  Jeg ville egentlig bare innom og ønske dere et veldig godt nyttår, og fortelle at jeg er på vei tilbake her nå. Jeg ville bare gjerne nyte julen og den nye tilværelsen sammen med Henrik og Florentina uten å tenke for mye på sosiale medier og at jeg skulle rekke så mye mer enn det jeg allerede hadde på tapeten. Nå er vi klare for et nytt år, og jeg er så motivert til å skrive mer fremover og har mye på hjertet. Tusen takk for at dere har fulgt meg i 2016, jeg håper dere har lyst til å følge meg og oss videre nå i 2017! Nå er det en baby som venter veldig på mat, så hasta la vista!

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

 • Publisert: 04.01.2017, 18:54
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • hits