Denise Parreira Wedel

We are lovely

 • Publisert: 27.06.2016, 20:15
 • Kategori: Innkjøp
 • Jeg nevnte jo så vidt at vi var på en aldri så liten shoppingrunde i går. Været var litt disig tidlig på dagen, og det fristet lite med stranden eller bassenget akkurat da, så da gjorde vi akkurat det vi følte for: nemlig å ta en tur til kjøpesenteret.

  Vi handlet egentlig ikke så mye spennende, men jeg fikk gjort unna litt basic-shopping som var helt nødvendig! Det eneste jeg omtrent føler meg ordentlig vel med til gravidbuksene mine nå, er tettsittende singletter. Jeg har hittil selvsagt bare hatt en, så den har jeg rundvasket som en tulling og det har resultert med at den har blitt hullete. I dag fikk jeg kjøpt inn 2 svarte, 2 hvite, 2 grå, 1 beige og 1 mørkeblå, så nå har jeg et par å velge mellom. Litt romslige T-skjorter er nemlig helt uaktuelt nå, da ser jeg bare bælfeit ut og jeg føler at alle som ser meg tenker at jeg har spist litt for mye ribbe, hamburger, potetgull og smågodt. Alle blusene og toppene mine er derimot for korte nå som magen tar litt plass. Det er jo ikke særlig pent når du har på mammabukser og strikken rundt magen syns fordi toppen din er for kort?

  Jeg fikk også handlet en del tettsittende skjørt, og det er jeg sååå glad for. Alle som kjenner meg godt vet at jeg går MYE i skjørt både på sommeren og resten av året. Jeg har aldri følt meg særlig vel i shortser, så for meg passer det bra med tettsittende skjørt. Jeg har en hel haug av dem hjemme i skuffen, problemet er bare at alle er for korte nå som magen tar form, de rekker ikke lenger enn bare rett over rumpa, og sist jeg prøvde skjørtene mine følte jeg meg som et ludder som var plukket rett opp fra gaten. Dermed forsvant alle skjørtene mine oppi søppelsekken med klær som jeg har navngitt ?klær som ikke skal brukes før graviditet, fødsel og ekstrakiloer er milesvis forbi?. Nå har jeg fått meg noen som er dobbelt så lange, og det gjør meg glad!

  Vi handlet litt til bebis på Primark, og vi fikk igjen kjenne på at vi var litt lei oss for at vi ikke vet kjønn enda. Det var så mye fint der, og jeg skulle bare så gjerne kjøpt mye, mye mer om vi bare hadde visst. Utvalget snevret seg veldig inn når vi måtte velge farger som går til begge kjønn, og dessutten var det veldig mye som hadde korte ermer, noe som er helt ubrukelig for oss som får Desember-barn. Vi tok i hvert fall med oss det vi kunne og er veldig fornøyde med det!

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  Åå, nå gleder jeg meg sånn til å treffe den lille som er i magen, men det er jo fortsatt en god stund til (heldigvis, for det er mye som må ordnes før den tid, hehe)! Nå skal vi straks ut og spise. Føler nesten ikke vi gjør annet enn å spise, sove og slappe av, men det er så herlig med ferie!

 • Publisert: 27.06.2016, 20:15
 • Kategori: Innkjøp
 • 2 kommentarer
 • Mormors første innkjøp

 • Publisert: 07.06.2016, 12:00
 • Kategori: Innkjøp
 • I går dro vi en liten tur på farmandstredet mellom slagene på sykehuset. Ettersom at vi egentlig ikke hadde noe der å gjøre, så endte det med at vi bare kikket rundt på babytøy. Da vi kom inn på kappahl, klarte ikke mamma lenger å dy seg, så hun gjorde sitt første innkjøp til sitt lille barnebarn i magen. Kappahl har så ufattelig mye fint fra Newbie til både jente og gutt, og jeg gleder meg til å få vite hvem det er som gjemmer seg i magen min. Jeg tror det er ei lita jente, men time will show! Det er snart bare en lite uke til vi skal på ultralyd igjen, og er vi riktig heldige da, så vil vi få vite kjønnet! 
  SONY DSC

  SONY DSC

  Jeg torr mamma synes det var litt snodig å kjøpe noe til babyen, da ble det så veldig virkelig. Misforstå meg rett, hun var SÅ stolt og kry der hun betalte i kassen, men jeg er jo tross alt minstemann. Det er jo ikke lenge siden det var jeg som var en baby!

 • Publisert: 07.06.2016, 12:00
 • Kategori: Innkjøp
 • 8 kommentarer
 • hits