hits

Denise Parreira Wedel

Startet året med en treningsøkt

 • Publisert: 02.01.2018, 16:05
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • I går hadde jeg årets første treningsøkt på e2 med min skjønne kollega Charlotte, vi skal nemlig ha BodyStep sammen i dag og var nødt til å øve litt før det. Det var SÅ deilige følelse å starte året med trening! Jeg både håper og tror at dette blir et godt treningsår. Jeg har mange mål for det kommende året, og de skal dere få vite mer om senere. Fjorårets treningsmål gikk ikke akkurat helt etter planen. Det har vært tungt å komme i form igjen etter keisersnittet og at jeg var syk, og det var først nå i høst at jeg følte det begynte å løsne litt igjen - et helt år etter fødsel. Nå har jeg i hvert fall tro på at jeg kommer til å ha et fint treningsår, og jeg gleder meg til mange kule økter. 

  Nå må jeg hoppe i treningstightsen igjen og gjøre meg klar for BodyStep. Iiih, jeg gleder meg! 

 • Publisert: 02.01.2018, 16:05
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 1 kommentarer
 • Night time

 • Publisert: 11.10.2017, 00:45
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • Jeg burde egentlig vært i seng nå, men jeg hadde rett og slett litt energi som måtte brukes først og er derfor nettopp ferdig med en litt vel sen treningsøkt. Når jeg kom hjem fra skolen i dag, bestemte vi oss for å ta ukeshandlingen ettersom at vi ikke fikk gjort det verken i helgen eller på mandag pga sykdom hos lille fine. Det er et stykke å gå til butikken, og når vi skal ukeshandle trenger vi både begges armer til å bære og barnevognen til å legge litt tyngre ting som vann og pepsi max (mihi, guilty pleasure?!). Etter tre timer (!!) var vi omsider hjemme etter ukeshandling, og det var allerede leggetid for Florentina og middagstid for oss. Desverre gikk ikke leggingen helt som smurt idag og jeg fikk henne vel ikke i seng før klokken var omtrent ni. Da måtte vi begge sette oss ned med skolearbeid, og ettersom at jeg var stuptrøtt, drakk jeg en energidrikk. Det fyrte fart i systemet og jeg har følt meg som en duracell-kanin siden. Kanskje ikke det lureste å gjøre så sent på kvelden, men jeg MÅTTE gjøre skolearbeid, og jeg hadde sovnet om jeg ikke hadde drukket den. 

  Heldigvis fikk jeg brukt den energien til noe fornuftig. Først skolearbeid, så en treningsøkt. Det ble faktisk 45 minutter på stuegulvet, og jeg brukte 2 liters vannflasker, minibands og egen kroppsvekt. Jeg ser faktisk for meg at jeg kommer til å gjøre en del slike treningsøkter fremover. Det er så praktisk å kunne gjøre det hjemme, og dessuten er det tidseffektivt. Spesielt slik jeg kjørte det. Jeg kjørte nemlig nesten alle øvelser i supersett. Når du kjører øvelser i supersett, betyr det at du velger to øvelser som du gjør om hverandre. For eksempel: Knebøy og Biceps. Eksempel på hvordan det kan se ut er: Knebøy 10reps, Biceps 10reps, pause, Knebøy 10reps, Biceps 10reps, pause, Knebøy 10reps, Biceps 10reps, pause... Forsår dere? Det er i hvert fall veldig kjekt å gjøre det på denne måten om du har lite tid til rådighet. På bildet under ser dere hvilke øvelser jeg kjørte. Supersettene ble ikke helt som jeg hadde skrevet opp der, for å spare litt ekstra tid kjørte jeg øvelser som passet sammen utifra om jeg brukte strikk, kroppsvekt eller vannflasker. Kanskje jeg skal prøve å lage en video eller ta noen ordentlige bilder av en slik økt hvis det er noe jeg kommer til å gjøre ofte? Rop ut om det høres spennende ut :-)

  Nå sitter jeg og drikker Pukka Night Time i håp om at duracellbatteriene skal ta slutt. Jeg skal straks ta en kjapp dusj også, så tenker jeg nok at det kommer litt sovestøv i øynene mine så fort jeg kryper opp i armkroken til Henrik <3

   

 • Publisert: 11.10.2017, 00:45
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer
 • HEIA MAMMA

 • Publisert: 29.04.2017, 17:06
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • ENDELIG SKJER DET! 

  Kollegaen min, Charlotte, og jeg starter opp "Mor og barn trening" på e2 Treningssenter. Dette har vi snakket om siden tidlig i graviditetene våre, og endelig er vi klare til å ta i mot flotte mødre med babyer, som har lyst til å begynne å trene igjen. Dette skal være en time med fokus på styrke og bevegelighet for deg som nylig har blitt mamma, og som ønsker å begynne å trene igjen. Det skal være lav terskel for å komme hit, dette er for alle! Vi kommer til å vise alternativer som er både lettere og tyngre, slik at du kan tilpasse økten etter din kropp og form. Jeg synes selv det var ganske skummelt å gå på min første gruppetime etter fødsel, for det er jo ikke akkurat til å stikke under en stol at formen min ble helt elendig etter svangerskapet. Vi håper at dette tilbudet vil gjøre det lettere for mange å komme tilbake til trening etter et svangerskap, ettersom at det kun vil være kvinner i samme situasjon som en selv her. Vi gleder oss masse til å starte opp, og vi gleder oss til å møte andre som er i permisjon, trene og være sammen med babyene våre - alt på en og samme tid!   "HEIA MAMMA! Personlig trener Denise Parreira Wedel og instruktør Charlotte Søfteland starter opp 6.ukers trening for mor & baby mandag 8.mai kl.11.00. Fokus på styrke og bevegelighet for deg som er nybakt mamma. Fri tilgjengelig for deg som er medlem. Pris 699 kr. for ikke-medlem. Drop-in 170 kr. Mer informasjon? Post@e2trening.no​"
  Lille Florentina fikk denne kule bodyen av Charlotte, og guttebabyen hennes har en matchende! Nå blir babyene våre fine til oppstart av Mor og barn trening! 

 • Publisert: 29.04.2017, 17:06
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer
 • Svettefest i stua

 • Publisert: 04.04.2017, 19:56
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • I går hadde jeg store planer om å dra på treningssenteret og være med på en saltime. Henrik var på matteundervisning, så jeg skulle ha med meg Florentina og ha henne i barnepassen. For å si det sånn: Ting gikk ikke helt etter planen.. For det første var ikke kalkunsteken som sto i ovnen ferdig. For det andre sovnet Florentina en times tid før denne timen begynte, og hun hadde ikke sovet noe særlig tidligere på dagen, med andre ord kunne jeg ikke bare vekke henne. Dessuten visste jeg at hun kom til å være ganske sulten, så når klokken nærmet seg kvart på seks, så forstod jeg at jeg bare kunne glemme denne treningstimen. Frem til det levde jeg ironisk nok i håpet, jeg ville SÅ gjerne. 

  Jeg følte meg ganske løsningsorientert da jeg kom på at en kollega på e2 la ut bilde av en treningsøkt hun skulle prøve her om dagen, og jeg bestemte meg kjapt for at jeg skulle gjøre denne økta i stua imens steken sto i ovnen og Florentina sov. Treningsøkten kan gjøres hvor som helst, og den går rett og slett ut på at hver bokstav i navnet ditt er "x antall en øvelse", for eksempel: 30 squats. Hele økten er ditt fulle navn. Må ærlig innrømme at jeg skulle ønske jeg het Ida Rød eller noe sånt under denne økten, egner seg virkelig ikke med Denise Parreira Wedel aka 19 bokstaver, med mindre du vil bli så sliten at du krabber da..
  Jeg har forresten tatt en pause fra vippeextensions (får se hvor lenge det varer, hehe..), og jeg hater det. Ikke at dette innlegget skal handle om det altså, men følte nesten jeg måtte forklare de bittesmå stumpene av noen vipper jeg har. Vippeextensions er uten tvil en av Guds (materialistiske) gaver til kvinnen, selvtillitt kjøpt og betalt. Uansett. Jeg har vel bare godt av å se meg i speilet og bli minnet på hvordan jeg egentlig ser ut. Reality is calling, goodbye bambi (see you later). La derimot merke til at jeg faktisk har ganske hvite tenner da, så det går vel opp i opp. Det der burde jeg egentlig gjøre hver gang jeg tenker eller sier noe stygt om meg selv: Si noe pent også. Ustelte øyne - Pene tenner. Da var det mye lettere å akseptere de ustelte øynene med engang.. 

  Jeg hadde ikke rukket mer enn 5 bokstaver da jeg hørte en liten misfornøyd frøken inne på soverommet. Jeg hentet henne, og straks var hun alt annet enn misfornøyd. Jeg tror hun synes det var uhyret morsomt å se på meg puste og pese som en hval. Skjønner for så  vidt at det må ha vært morsomt. Kan jo bare tenke meg hvordan jeg så ut fra froskeperspektiv imens svetta piplet nedover både kinn, i kløfta og ned langs låra. For ikke å glemme alle grimasene jeg skjærte. Jeg tror hun trodde at jeg smilte innimellom, men egentlig måtte jeg bare bite tennene sammen for å i det hele tatt klare å stå oppreist.   Etter fornavnet mitt tok jeg en pause. Jeg følte meg ganske svimmel og kvalm, og kom på at jeg ikke hadde spist annet enn frokost, og klokken var halv syv på kvelden. Jeg fikk i meg en banan og en flaske vann og trodde jeg var fit for fight igjen. Jeg fortsatte med P, A, R, R. Begynte å føle meg betydelig dårligere, men tenkte bare at det var helt naturlig ettersom at jeg hadde spist så lite og dette var en såpass tung økt. Etter E og I måtte jeg lage meg litt havregrøt, men i mens jeg varmet den var jeg sikker på at jeg kom til å falle om og ettersom at jeg var alene med Florentina, la jeg meg rett ned. Jeg kunne ikke risikere å gå i bakken når jeg var alene med babyen min. Utenom svangerskapsforgiftninger, så er det LENGE siden jeg har vært redd for kroppen min og egen helse, men jeg kjente faktisk et snev av redsel når jeg så stjerner og ikke klarte å holde meg oppe. Jeg hadde nok ikke vært så redd om det bare var meg, men jeg hadde tross alt ansvar for datteren min som er helt hjelpesløs uten meg. 

  Uansett, jeg holdt på i 41 minutter, og var oppe i 90% av makspulsen min. Jeg fikk forbrent 348 kalorier, og det er mer enn jeg hadde forbrent om jeg satt stille disse 41 minuttene. Med andre ord er jeg ganske fornøyd. Note to self: ALDRI glemme å spise igjen

  Hvis du vil ha en skikkelig svettefest hjemme i stua, så MÅ du prøve denne økten. Bare husk å få i deg nok næring. Denne økten kan gjøres hvor som helst, og husk at det går an å gjøre denne treningsøkten både lettere og tyngre. I for eksempel pushups finnes det jo mange alternativer, vil du ha det lettere kan du gå ned på knærne, vil du ha det tyngre kan du legge til et klapp i mellom hver pushup. Dette gjelder selvsagt de andre øvelsene også, tilpass øvelsene etter hva som er forsvarlig, gjennomførbart og utfordrende for deg og din kropp.

  ENJOY!


   

 • Publisert: 04.04.2017, 19:56
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 2 kommentarer
 • Små hverdagsgleder

 • Publisert: 23.03.2017, 00:35
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • Små gleder i hverdagene er definitivt noe av det jeg setter aller størst pris på. I dag fikk jeg en herlig pakke med te av moren til en av mine beste venninner. Jeg ble virkelig så glad! For det første elsker jeg te fra Pukka, så det i seg selv var jo en innmari god grunn til å bli glad. For det andre gjorde det meg oppriktig glad å vite at moren til ei venninne tenker på meg. Tidligere har hun strikket både luer og sokker til Florentina, og i dåpen fikk hun også en kjempesøt pyntegjenstand til rommet hennes. Nå kjøpte hun denne tepakken som heter Relax, og det var vel ikke akkurat tilfeldig at hun valgte ut akkuratt denne når jeg har et lite spedbarn i hus. For ei skjønn og omsorgsfull dame ♥ Ikke vanskelig å forstå hvor Sofia har godheten sin fra, foreldrene hennes er så herlige begge to!  Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker te fra Pukka. Jeg har kjøpt te fra dette merket i åresvis, og det jeg synes er så fint med akkurat denne tetypen er at jeg ikke føler det er nødvendig med søtning til disse. For å være helt ærlig synes jeg de smaker best alene. Smakene Detox, Night time, og Vanilla Chai er mine tidligere favoritter. Før drakk jeg faktisk en Pukka Detox hver eneste morgen, så byttet jeg gjerne litt på Night time og Vanilla Chai på kveldstid. Jeg tror jammen jeg skal få inn en te til frokost igjen, synes det er så deilig til frokosten. Kaffe kom plutselig inn i bildet og dermed glemte jeg litt bort hvor godt det egentlig er med te også. Det er jo deilig å variere litt!  Teboksene er så innbydende, at de i seg selv er god nok grunn til å kjøpe te fra Pukka. Jeg elsker når mat og drikke er pakket inn på en innbydende måte, gjerne med fine farger og fine mønstre. Da får jeg ekstra lyst til å både kjøpe og smake, og nå som jeg tittet på Pukkas utvalg på nett må jeg si at det er ganske mange andre av deres tesmaker som ser innbydende ut og som jeg må prøve. En kombinasjon av at jeg synes eskene er utrolig fine, og at jeg synes det er SÅ gøy med nytt kamera og 50mm linse, gjorde at jeg tok litt vel mange bilder av denne nydelige teesken. Pytt, pytt. 

  Disse to siste bildene fikk meg til å tenke på at det snart er påske. Florentinas første påske - det blir så fint det  ♥

 • Publisert: 23.03.2017, 00:35
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 1 kommentarer
 • Time to work those abs

 • Publisert: 09.06.2016, 23:21
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • God kveld fra sengekanten! 

  Her går dagene vanvittig fort, og jeg føler jeg ligger bak med alt. Jeg har ikke gjort noe som helst de siste dagene, alt fokus har vært hos mamma og det har for det meste vært hos henne jeg har vært å finne... I dag var formen hennes litt skrall, men hun hadde så vanvittig lyst på Peppes Pizza, så slik ble det. Er det bare meg eller er betjeningen der (om mulig) enda mer "overhyggelige"? Jeg synes det er litt på kanten slik de holder på der, og synes det er på grensen til masete. Elsker selvsagt å få god service, men det går da en grense. Når det virker som at alle som jobber der har gått på kurs og blitt betalt for det, da er det litt i overkant spør du meg. Dessuten hadde de pusset opp lokalene, jeg ble såå skuffet. Tidligere synes jeg lokalet var superhyggelig og full av gode vibber, nå var det blitt litt kaldt og upersonlig. Pizzaen var i hvert fall knall, og det var jo det viktigste. 

  I morgen tidlig skal jeg avgårde på sykehuset med mamsen, så her er det sovetid om veldig kort tid. Jeg ville bare innom og tipse dere om en favoritt-øvelse for magen. Jeg viser to variasjoner av den og har forklart hvordan du gjør det og hva du trener. Dette er øvelser som jeg ofte bruker både på veiledningskunder, PT-kunder og meg selv. Varianten med bena i lufta er definitivt tyngst. Du velger selvsagt selv om du ønsker å bruke vanlig ball, ball med håndtak (som jeg har på bildet), en hantel, vektskive, eller hva som helst annet. Tips om du ikke er i studio: fyll en 1,5 liters flaske med vann, bruk en stein, eller noe annet rart. Kanskje har du en vannmelon i kjøleskapet?! Bruk fantasien :-) Time to work those abs!! 

   

  SITTENDE ROTASJON

  Slik gjør du: 

  Sitt på en matte med bøyde hofter og knær og med en hantel i begge hender foran deg. Len overkroppen litt bakover og roter overkroppen rolig til annenhver side.

  Treningsfokus:

  - Magen; den skrå delen

  - Magen; den transverse delen

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

   

  SITTENDE MAGEVRIDNING

  Slik gjør du:

  Sitt på rumpa med beina i luften (valgfritt). Hold kulen med begge hendene i hornene. Før kulen fra venstre side til høyre side over hofta.

  Treningsfokus:

  - Mage; skrå delen

  - Hofte fleksorer

  - Albuefleksorer


  SONY DSC
   

 • Publisert: 09.06.2016, 23:21
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer
 • HEIA SANDEFJORD

 • Publisert: 04.05.2016, 13:03
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • I dag har jeg en fantastisk nyhet til alle lesere fra Sandefjord! Vi på e2 Treningssenter tar ansvar for folkehelsa og lanserer i dag en flott gave til alle Sandefjordinger. Last ned appen "Trimpoeng" og velg konkurransen "Heia Sandefjord", og hold deg i form med inneaktiviteter, trimløyper, toppturer og sykkelturer. Dra med deg alle du kjenner og bli med på å holde deg aktiv i sommer! Trening er ferskvare, så ikke la kroppen forfalle. Kroppen din trenger å holde seg i aktivitet hele året for en sunn og frisk kropp året rundt!

  For hver aktivitet du gjør, sanker du inn poeng på appen. Du blir automatisk med i trekningen av gavekort på 20.000 på Gjertsen Sport og weekend for to på Strømstad Spa. Strømstad Spa. Aktive e2 medlemmer får i tillegg en super treningsbag ved oppnådde 170 poeng. Sjekk inn punkt for innetrening finner du på utsiden av bygget.

  E2 er i det gavmilde hjørnet og ønsker som sagt å bidra til en bedre folkehelse og inviterer derfor HELE Sandefjord på gratis Bootcamp alle lørdager frem til 31. August i Bugården. Oppmøte v/ svømmehallen. Martine Bjørvik, Sandra Samuelsen, Ellen Hansen og Ellen Slettingdalen får hele Sandefjord i form fra 7.mai kl.10.30. Vi har også en gratis gågruppe på mandager 17.30 som også vil gå en gang i uken frem til høsten! Ta på deg joggeskoene, ta med deg en venn og BLI MED!! Du får selvsagt trimpoeng for begge disse aktivitetene! 

  HEIA SANDEFJORD!!!

 • Publisert: 04.05.2016, 13:03
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer
 • En favoritt for bakside lår og rumpe

 • Publisert: 04.01.2016, 14:07
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • I skrivende øyeblikk sitter jeg egentlig med studier, men jeg tar meg en liten pause nå. Jeg har nemlig lyst til å vise dere en av mine favorittøvelser med ball. Denne øvelsen har jeg selv med i programmet mitt, og jeg kan love dere at den tar godt på baksiden av låret og setemuskulaturen! Utfordrer DEG til å prøve denne neste gang du trener, og hvis du gjør det: skriv gjerne en tilbakemelding til meg under innlegget her! Gøy å høre hva dere synes :)

  SONY DSC

  Slik gjør du: 

  Ligg med begge beina på ballen og løft bekkenet. Ha armene ned langs siden. Stram lårets bakside-muskulatur og trekk ballen mot deg, for så å rulle tilbake ? pass på at du ikke synker I bekkenet, men at det holder seg godt oppe under hele øvelsen.. I denne øvelsen trener du bakside lår, setemuskulatur og den dype delen av ryggen. Du vil også kjenne at denne øvelsen utfordrer bade balanse og stabilitet!

  SONY DSC

  Nå dukker jeg ned i historiebøkene mine igjen. Jeg leser om Spanias og Portugals historie, noe som i utgangspunktet er svært spennende, men uheldigvis for meg har forfatteren av boken skrevet alt på en så komplisert måte at jeg må lese de samme sidene både to, tre og fire ganger før jeg forstår hva som egentlig står der. Det er jo relativt slitsomt, men jeg kommer nok i mål til slutt! Hasta la vista! 

 • Publisert: 04.01.2016, 14:07
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer
 • Superfoods, Chocolate and Caramel

 • Publisert: 24.11.2015, 14:00
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • I går var jeg endelig og hentet pakken min på proteinfabrikken. Kom over disse toppingene på bloggen til Kristina Andersen her en dag og fant ut at jeg gjerne ville prøve dem. Har lenge villet bestille siruper fra Walden på iherb.com, men har liksom aldri kommet meg dit. Det føltes litt lettere når jeg bare kunne hente varene mine rett etter bestilling på pickup-point rett ved treningssenteret. 

  Nyskjerrig som jeg er, måtte selvsagt smake med en gang. Jeg fant frem en speltlompe og tok halve med sjokoladetopping og halve med karamelltopping. Synes begge var veldig gode, men sjokoladetoppingen er nok vinneren hos meg. De har en litt mer kunstig smak enn en vanlig topping og her synes jeg absolutt sjokoladesmaken var mest naturlig. Disse skal jeg uten tvil prøve på både proteinpannekaker, i kaffekoppen og over havregrøten. De er sikkert fine å bruke under sunnifisert baking også ettersom at det er mye smak i begge. 

  Har endelig somlet meg til å kjøpe E-kick også. Dette er brusetabeletter med høyt koffeininnhold, slik at man får et lite kick før trening. Det er en av kundene mine på BodyStep som har anbefalt meg denne ettersom at jeg er tom for Pre-Workout, så jeg er veldig spent på å prøve denne etterpå. Jeg har jo tidligere brukt energidrikkene fra Celsius, men gikk etter hvert over til Pre-Workout fra Sverige. Grunnen til at jeg gikk over til det var at kroppen ikke lenger fikk det samme kicket av Celsiusen, blandt annet fordi jeg i tillegg til Celsius drakk mye kaffe og kroppen min hadde til slutt vendt seg til mye koffein. På grunn av dette er jeg ganske skeptisk til om E-Kick vil fungere for meg, men det er verdt et forsøk!


 • Publisert: 24.11.2015, 14:00
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 6 kommentarer
 • Siste steg

 • Publisert: 18.06.2014, 08:00
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • God morgen fine folk!

  I skrivende stund er jeg veldig på farten. Om en time har jeg nemlig BodyStep på treningssenteret, og det er ikke hvilken som helst time jeg skal ha idag. Idag skal jeg filmes for å forhåpentligvis få lisensen min som instruktør. Kjenner sommerfuglene flakse i magen og jeg både gruer meg og gleder meg. Det skal bli veldig deilig å få sendt avgårde filmen, og enda deiligere hvis/når jeg får den godkjent. Dette er altså siste steget som må til for at jeg skal bli helt ferdig BodyStep instruktør. Jeg har jo allerede hatt lov til å ha egne timer hittil, men det skal da bli godt og sitte med lisensen i hånden min. Denne reisen har vært så vanvittig spennende og jeg er kjempe heldig som har hatt mulighet til å få være med på dette. Savner den flotte gjengen jeg var på kurs sammen med, se så fin gjeng - selv etter svette og tårer.  Etter timen skal jeg passe nydelige Alexander som jeg er fadder til, og siden spise lunsj med tante og min kjære kusine. Skal bli godt med litt kvalitetstid med familien etter timen.

  Wish me luck, og husk: en ting idag:  WORK HARD AND GO!

 • Publisert: 18.06.2014, 08:00
 • Kategori: Helse, trening og livsstil
 • 0 kommentarer