Denise Parreira Wedel

Endelig så vi tvillingene igjen

 • Publisert: 29.03.2017, 14:07
 • Kategori: Florentinas dåp
 • I svangerskapet mitt la jeg merke til ei jente som kommentere bloggen min innimellom. Hun het Jessica og ventet tvillinger. Tilfeldighetene skulle ha det til at vi skulle føde med bare en dag i mellom, og vi var på nyfødtintensiven i nesten en måned sammen. Vi snakket sammen hver eneste dag, og det er ikke til å legge skjul på at jeg ble veldig glad i denne jenta. Når pappaene var på jobb, var vi to og babyene våre sammen. Vi satt ved siden av hverandre og ammet, vi lo sammen og vi gråt sammen. Det er ikke til å legge skjul på at det å få en så liten baby før tiden både vekker mange følelser, og gjør en både usikker og redd. Det som var så fint med å ligge på nyfødtintensiven akkurat når jeg lå der, var at jeg var ikke alene. Jeg hadde Jessica, og vi støttet oss på hverandre. Vi forstod hverandre så godt, for vi hadde begge nettopp vært igjennom et keisersnitt, og vi hadde begge små babyer som var født før tiden. 

  Helt siden vi dro hjem fra sykehuset har vi pratet om å møtes, men det har blitt med praten. På torsdag var vi begge på babysang og fikk endelig møttes etter mange måneder. Vi gikk sammen hjem og gikk en tur innom Bugårdsparken på veien. Det var SÅ hyggelig å se henne og tvillingene igjen. Det er helt utrolig hvor mye alle tre har vokst siden vi var på sykehuset sammen. Jessica hadde kjøpt med dåpsgave til Florentina, og jeg ble SÅ glad! Synes det var så hyggelig gjort. Bare se så mye fint: 

  Vognpynten ble jeg så innmari glad for. Jeg synes det er SÅ koselig med sånne personlige ting! Denne skal uten tvil henge på vognen hennes, slik at alle kan se det vakre navnet til bittelille jenta mi (som forresten ikke er så liten lenger). Tusen, tusen takk Jessica! Jeg gleder meg til å se de små babyene våre vokse opp og bli store flotte mennesker! Det var så tøft og tungt den måneden på sykehuset, men du gjorde definitivt oppholdet så godt det kunne blitt. Evig takknemlig for at vi fikk oppleve noe så tøft og vakkert sammen! Alle de smilene, og alle de tårene.. Haha! Tårene triller på samme tid som jeg smiler når jeg skriver dette og tenker tilbake, minner for livet  ♥

 • Publisert: 29.03.2017, 14:07
 • Kategori: Florentinas dåp
 • 4 kommentarer
 • Florentinas barnedp: Pynten

 • Publisert: 22.03.2017, 13:22
 • Kategori: Florentinas dåp
 • Jeg hadde laget mye av pynten til dåpen selv. Blant annet laget jeg vimpelrekka på bildet over, og samme type hvor det sto "Tapas", "Drikke", "Gavebord", "Kakebord". Det kommer et eget innlegg om hvordan jeg laget vimplene etterhvert. Blomsterkulene på bordene hadde jeg også laget selv, og disse kommer det også et eget innlegg på.

  Jeg brukte lang tid på å planlegge hvordan pynten og bordene skulle se ut, og selv om jeg underveis var usikker på hvordan det kom til å se ut, så synes jeg selv at det ble veldig fint.

  Nå må jeg prøve å vekke den vakre lille sovende babyen min, vi skal nemlig til venninnen min Lene. Hun fikk en skjønn liten sønn i januar, og det blir så stas å se ham igjen. Det er så moro at jeg har ei venninne som har baby i så lik alder som Florentina! 

 • Publisert: 22.03.2017, 13:22
 • Kategori: Florentinas dåp
 • 2 kommentarer
 • Florentinas barnedåp: Dåpskaka

 • Publisert: 15.03.2017, 22:36
 • Kategori: Florentinas dåp
 • Altså. Vi hadde verdens fineste dåpskake i dåpen til Florentina, og den fortjener virkelig et eget innlegg. Den ble laget av min fantastisk flotte og dyktige kusine, Anita. Hun driver www.kakeriet.no og lager kaker til alle anledninger. Ettersom at hun er kusinen min, så har jeg fulgt henne siden hun startet opp, og jeg må bare si at utviklingen har vært HELT rå. Hun lager de flotteste kakene jeg vet om, og jeg må jo bare innrømme at jeg begynte å gråte da hun tok denne kaken ut av esken. Jeg stolte et hundre prosent på at den kom til å bli helt perfekt og jeg visste at jeg kom til å synes at denne kaken var vakker, men likevel ble jeg overrasket (igjen) over at det er mulig å lage en SÅ fin kake. Bildet over har jeg lånt fra hennes nettside (www.kakeriet.no).

  Ettersom at jeg selv ikke er spesielt begeistret for bløtekaker, så ba jeg om sjokoladekake. Under trekket av marsipan er det da altså sjokoladekake med bringebærmousse og oreokrem, smurt opp med sjokoladeganache. Hører dere HVOR godt det er? Jeg får vann i munnen bare av tankene. Heldige oss som har hele underetasjen igjen i fryseren! Det beste med kakene til Anita er jo nettopp det at utseendet ikke går utover smaken. Denne kaken smakte helt fantastisk, men det visste jeg jo allerede. Jeg er så heldig at jeg får være "tante" til barna hennes, og hver gang det er en barnebursdag lager hun denne typen kaker. NAM!

  Det ble noe fargeavvik på bildene, og det er nesten litt synd. Fargene er mest like virkeligheten på bildet av kakerbordet litt lenger ned.

  For en god stund siden spurte kusinen min meg om hvordan jeg ville at kaken skulle være. Jeg husket fra tidligere av at hun synes det er aller mest gøy å lage kaker hvor hun får kreativ frihet, og derfor synes jeg det var viktig å ikke sette for mange rammer. Jeg tenkte også at jeg ikke ville ha den "helt typiske" dåpskaken med en liten baby og sånne små terninger med dato og navn - misforstå meg rett, det er vakkert det også, jeg ville bare ha noe som var annerledes og helt spesielt for Florentina. Jeg fortalte kusinen min at pynten for det meste gikk i duse pastellfarger, blomster, perler, shimmer og perlemorsfarge. Jeg sendte også over noen bilder med kaker jeg synes var fine, noen med karusell med hester, noen med gyngehest, noen med blomster, rett og slett litt forskjellige type kaker. Resten overlot jeg til Anita, og jeg ante ikke hvordan den kom til å se ut.

  Dåpskaka ble vakrere og finere enn jeg noen gang kunne drømt om. Herlighet så takknmelig jeg er! Jeg gleder meg til Florentina er stor nok til at jeg kan vise henne bilder fra den fantastiske dåpsfeiringen hennes. Det er forresten ikke bare kaka jeg er takknemlig for, jeg er SÅ takknemlig og glad for at kusinen min, mannen og barna kunne komme i dåpen og feire sammen med oss. Det var så koselig å ha så mange gode mennesker rundt oss denne dagen, den ble uten tvil helt spesiell ♥  SÅ, til deg som skal gifte deg, ha en barnedåp, bursdag, eller andre anledninger hvor en kake gjør seg på bordet: Ta kontakt med Anita! Men for all del: Vær ute i goooooood tid, for hun er som regel fullboooket hver eneste helg!

  Jeg fikk ikke tatt så fryktelig mange bilder av kakebordet ellers, og glemte å ta bilde av så mye godt! Vi hadde blant annet to nydelige ostekaker og en Verdens Beste, synd jeg ikke tok bilde av de (og at jeg ikke fikk smakt på de, jeg var jo sååå mett etter tapasen). Vi var så heldige at vi fikk god hjelp til å lage kaker til dåpen. Tusen takk verdens beste tante, svigermor og fine Mari for de deilige kakene. 
  Jeg prøvde meg på cupcakes for første gang, og de ble faktisk ikke så dumme om jeg får si det selv. Utseendemessig ble de akkurat som jeg ønsket. Det eneste jeg synes var litt synd var at formene ble "stygge" etter de hadde vært i ovnen. Regnet med at de holdt seg fine når de var så dyre for så få former, men der tok jeg feil. Fikk i hvert fall tilbakemeldinger på at de smakte godt, og det er jo det viktigste! Jeg hadde laget både cakepops og makroner også, men cakepopsene ble så mislykket (stygge) at jeg ikke ville ha de på kakebordet, og de stakkars makronene rakk jeg aldri å fylle. Det tok meg noen runder for å knekke makron-koden, men nå har jeg skjønt det, så bedre lykke neste gang. Jeg følte jeg startet med alt i god tid, men neste selskap setter jeg i gang i enda bedre tid, hehe! Man lærer av sine feil, er det ikke det man sier ;-) 

 • Publisert: 15.03.2017, 22:36
 • Kategori: Florentinas dåp
 • 4 kommentarer
 • Florentinas barnedåp: Kirken

 • Publisert: 14.03.2017, 08:30
 • Kategori: Florentinas dåp
 • Jeg har lovet dere bildedryss fra dåpsdagen til Florentina, og her er første del; nemlig Kirken. Som jeg tidligere nevnte, så ble hun døpt i Sandar Kirke, samme kirken som jeg selv ble dømt i. Jeg synes gudstjenesten var kjempe flott. Presten som døpte henne er så ålreit, og skikkelig kul type. Det er ikke ofte jeg har sett en prest dra frem en elektrisk bass og spille i sin egen gudstjeneste. Barnekoret sang flere sanger, og det var jo bare helt herlig å høre på. Jeg sang faktisk en sang selv også, og det må jeg jo innrømme at var litt stas i sin egen datters barnedåp. Det var 3 dåpsbarn denne dagen, og det synes vi var så fint. Ikke altfor mange, men heller ikke alene. Fine, fine, fine kirken! Jeg har alltid drømt om å gifte meg i denne kirken, men Henrik ønsker å gifte seg i utlandet når den tid kommer. Vi får se hvem av oss som "vinner kampen". Hvis vi i det hele tatt blir gift da, det kan man jo aldri vite. Håper av hele mitt hjerte at det skjer en vakker dag, jeg elsker den lille familien vår og håper vi holder sammen for alltid! 
   

   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 • Publisert: 14.03.2017, 08:30
 • Kategori: Florentinas dåp
 • 4 kommentarer
 • hits