Denise Parreira Wedel

Et helt halvt år

 • Publisert: 13.06.2016, 21:27
 • Kategori: Tv & film
 • I går kveld var jeg på kino med mamma, og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Jeg kan ikke forstå at boken med denne vakre historien har ligget i bokhyllen min så lenge, og enda så har jeg ikke tatt meg tid til å lese den.. Jeg gråt, og gråt, og gråt .. og gråt! Fy søren så sterk, rørende, vakker og fantastisk filmen var. Denne historien minner deg som seer litt på hvor skjørt livet er. Livet er for kort til å være noe som helst annet enn lykkelig, og man må ta noen sjanser i livet! 

  Nå begynte jeg nettopp på boken. Ja, jeg er kanskje litt rar sånn. Jeg liker faktisk best å lese boken etter jeg har sett filmen, hvis boken skal bli filmatisert. Det er jo ikke alltid det lar seg gjøre, for man vet ikke alltid om at den skal bli filmatisert på forhånd, men jeg liker det best i den rekkefølgen. Grunnen til det er rett og slett at jeg blir så sint når jeg ser filmen hvis alt er helt annerledes enn jeg først har sett for meg når jeg leste boken. 


  Jeg er litt redd for at jeg kanskje røper for mye om jeg skriver noe om filmen, men dette står på baksiden av boken min: 

  "Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid." 

  Gjør deg selv en tjeneste, se denne filmen - du vil ikke glemme den ♥ 

 • Publisert: 13.06.2016, 21:27
 • Kategori: Tv & film
 • 4 kommentarer
 • hits