Denise Parreira Wedel

Teint Idole Ultra

 • Publisert: 16.10.2016, 13:30
 • Kategori: DIY
 • I går skulle jeg endelig gå til innkjøp av en ny foundation på flyplassen. Huden min har nemlig vært en ren (eller la meg heller si UREN) katastrofe den siste måneden. Det er vel alle hormonene som sørger for at jeg ikke akkurat er på mitt vakreste, og nå mot slutten er det i hvert fall greit om jeg kan føle meg så vel som mulig under omstendighetene. Ettersom at jeg skulle kjøpe foundation på vei ned, så tok jeg ikke med min egen hjemmefra. Den siste tiden har jeg nemlig ikke hatt makeupen jeg vanligvis bruker, og har bare brukt rester som lå i skapet. Problemet med de jeg hadde var først og fremst at begge var i feil farge. Den ene var så lys at jeg så ut som snehvit, og den andre var så mørk at jeg så ut som en gulrot.. Disse to har jeg da blandet, men naturligvis har jeg måttet ta mest av den lyse og den var alt for tørr og matt for huden min nå. Uansett, som dere skjønner hadde jeg foundation krise, og måtte bare få avverget krisen med å kjøpe en ny. 

  På flyplassen oppsto et aldri så lite problem som jeg ikke helt hadde forutsett. De førte ikke den foundation jeg vanligvis bruker og hadde tenkt til å kjøpe, som er en super god en fra Lancôme som heter Miracle Air de Teint. Henrik skjønte at dette fort kunne ta litt tid, og gikk og satte seg på utsiden av TaxFree´n. Jeg spurte damen som jobbet der om hjelp, men jeg forsto ganske fort at hun ikke hadde peiling på hva hun snakket om, så jeg ringte min aller beste Madeleine. Svetten trillet allerede i alle veier, og jeg måtte ta av meg plagg etter plagg. Hadde det ikke vært for Madeleine hadde jeg sikkert sett ut som et troll. Hun kjenner meg så godt, hun kjenner til huden min og hun kjenner mine behov. Jeg spør alltid Madeleine om hjelp til make-up, og det er ikke uten grunn. Hun hjalp meg, og jeg prøvde flere forskjellige, men jeg endte opp med en fra Lancôme som heter Teint Idole Ultra. Jeg er kjempe spent på hvordan huden min reagerer på ny foundation, og hvordan dekkevnen og resultatet blir nå. 

  SONY DSC

  SONY DSC

 • Publisert: 16.10.2016, 13:30
 • Kategori: DIY
 • 0 kommentarer
 • DIY: Gaveeske og matchende kort

 • Publisert: 23.07.2016, 20:53
 • Kategori: DIY
 • Jeg er oppvokst med to storesøstre som er veldig kreative, dette har selvsagt preget meg og ført til at jeg liker å bruke den kreativiteten jeg har til noe fornuftig. Noen få ganger føler jeg at det blir noe ut av det jeg lager, men ofte er jeg for selvkritisk og blir ikke fornøyd med hva jeg har gjort og hvordan jeg har gjort det. Likevel vet jeg at jeg har litt anlegg for å være kreativ, så for meg handler det vel bare om å bruke den siden av meg selv nok ganger til at jeg blir trygg og lærer hva som blir bra og ikke.

  For en tid tilbake solgte jeg et par sko på jobben, og da kunden ikke ønsket esken, tok jeg den med hjem ettersom at jeg synes den var helt nydelig å se på. Jeg tenkte at denne kunne jeg bruke en dag jeg hadde dårlig tid og måtte pakke inn en gave. Jammen, kom dagen jeg trengte den fortere enn forventet, og jeg ble i grunn ganske fornøyd med resultatet. Jeg brukte maks et kvarter på å gjøre ferdig pakken  og lage et hjemmelaget kort. Jeg brukte samme materialer og farger, slik at alt skulle passe godt sammen! Ta en titt: 

  SONY DSC

  1. Jeg la silkepapir i bunnen av esken slik at esken får et hyggeligere uttrykk når den åpnes opp! 

  SONY DSC

  2. På eskelokket limte jeg på et fint ark som jeg hadde klippet til.

  SONY DSC

  3. Jeg knøt et lyselilla silkebånd rundt esken. Selve gaveesken er nå ferdig!

  SONY DSC

  4. Kortet laget jeg av et bakgrunnsark i lysegrønt for å dra opp en av fargene i papiret jeg hadde limt på esken. 

  5. Jeg klippet til en bit av det samme papiret som jeg brukte på esken og limte det på den lysegrønne bakgrunnen.

  6. Som pynt klippet jeg til en papirbit i samme farge som sløyfen på gaveesken og klistret på to klistremerker. På den grønne overflaten som var igjen skrev jeg navnet på bursdagsbarnet og hvor mange år hun fylte! 

  SONY DSC

  Voilá, så har du en lekker gaveeske og et hjemmelaget kort på null komma niks. Dessuten er det jo alltid mye hyggeligere å få noe som er hjemmelaget. Da vet en at du har lagt en innsats i det og det er mye mer personlig. Selv er jeg veldig glad i å få ting som er hjemmelaget, spesielt hjemmelagde kort - det er helt fantastisk og veldig verdifult. 

  Dette kan du gjøre både om du har dårlig tid ettersom at det går så fort, eller du kan gjøre klart noen gaveesker eller kort en dag du har litt ekstra tid og vil "pusle" med noe. Dessuten er dette en ting du både kan gjøre alene eller sammen med noen. Det kan for eksempel være en fin ting å gjøre sammen med venninnene dine? Eller kanskje kan du til og med få med deg kjæresten din på det og gjøre det til en date? Kanskje spesielt i julen, og da er det jo ekstra hyggelig å gjøre slike ting også! 
   

 • Publisert: 23.07.2016, 20:53
 • Kategori: DIY
 • 0 kommentarer
 • hits