Denise Parreira Wedel

TOGETHER FIGHTING CANCER

 • Publisert: 14.10.2017, 15:31
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • Oktober har kommet for fullt og tatt med seg alt Oktober har å by på. Frisk luft, rognebær på trærne, høstsol og gule, oransje og røde blader som faller fra trærne. For mange er det nettopp disse fargene som representerer Oktober: gult, oransje og rødt. For meg er det en farge til som representerer Oktober, og det er ROSA. 

  Da jeg var russ og skulle gå bøssebærer for kreftforeningen hadde de et informasjonsmøte en stund i forveien. Da sa de noe som virkelig satte spor, og denne ene tingen de sa er det eneste jeg husker av deres presentasjon. De fortalte at 2 av 5 får kreft. Det er mye mulig at statistikken ser annerledes ut nå, men for 3 år siden ble jeg fortalt av kreftforeningen at 2 av 5 får kreft. Jeg begynte å tenke. For det betydde jo at av mine 4 søsken, 2 foreldre og 2 besteforeldre, så ville faktisk 1 eller 2 få kreft - sånn hvis vi skulle tenke statistisk sett. Det betydde også at av mine nærmeste venninner ville minst 1 få kreft og at av jentene på russebussen ville 5 få kreft. Så lenge jeg kan huske har jeg tenkt at jeg håper aldri mine nærmeste blir rammet av kreft, men etter dette var jeg ekstra redd - det føltes plutselig som om at det ikke var til å unngå at noen av mine nærmeste (eller jeg selv) skulle få kreft.

  Så skjedde det utenktelige - det jeg hadde fryktet at skulle skje en av mine nærmeste. I fjor fant mamma en kul i brystet sitt. Hun tenkte at det ikke var noe farlig, og jeg tvang henne nærmest til å kontakte legen. Jeg husker enda hvor sint jeg var på henne for at hun tok så "lett" på det, det kunne jo tross alt være farlig. Hun fortalte meg om denne kulen på en fredagskveld eller en lørdag, og jeg truet henne med at om hun ikke ringte legen selv på mandag morgen - så skulle jeg gjøre det. Mamma ble henvist til Tønsberg Sykehus, og storesøsteren min var med. Etter timen ringte de meg, hele verden raste sammen da jeg hørte ordene "mamma" og "kreft" i en og samme setning. Det kunne bare ikke være sant, jeg trengte jo mammaen min i mange år til. Jeg ventet jo barn, hun skulle bli bestemor. På mange måter fant jeg trøst i at jeg ventet barn i en så tøff tid, på samme tid var alt ekstra sårt og vondt. Hva om jeg mistet mammaen min nå? Hva om jeg måtte gå igjennom en av livets største sorger og gleder samtidig? Det var kaos i hodet mitt, og jeg var helt knust. Det hele skulle egentlig være en relativt kort og grei prosess. Operasjon og stråling var planen, men under operasjonen fant de en større kreftkul bak den kreftkulen som i utgangspunktet skulle fjernes. Det ble derfor satt opp cellgift i 12 uker etter operasjonen og før strålebehandlingen. Det å se et av menneskene du elsker høyest på jorden, få gift rett inn i kroppen, miste håret, endre utseende i ansiktet, og få store fysiske plager - det er så ufattelig vondt. Det å kjenne på den usikkerheten som er tilstedet når en av dine aller nærmeste er alvorlig syk - det er enda vondere. Det er hjerteskjærende. Det er hjerteskjærende fordi du ikke vet hvor mye tid du har sammen med det mennesket, og det er hjerteskjærende fordi du ikke vet om det kommer til å gå bra. Det er hjerteskjærende fordi det er ingenting du kan gjøre for å få det til å forsvinne.

  Det gikk bra. Takk Gud for at det gikk bra. Mamma lever, og hun er frisk. Det betyr ikke at hun er den samme etter kreften, for det er hun ikke. I år skal midlene som tjenes inn i årets Rosa sløyfe-aksjon gå til forskning på senskader og persontilpasset behandling. Økt kunnskap vil gjøre det lettere å forstå og akseptere at kreftfri ikke alltid betyr det samme som frisk. For meg som pårørende til en tidligere kreftpasient er dette så relevant som det kan bli, og det gleder hjertet mitt at dette blir belyst og satt fokus på. Mange tror nok at så fort man er kreftfri, så er man seg selv igjen. Desverre er det ikke slik. Noen sliter i åresvis, andre resten av livet. 

        

  Du vet ALDRI når kreft rammer deg og dine, og jeg har bare et ønske å komme med: støtt forskning på kreft. Forskning gir kunnskap, og kunnskap er gull. Rosa sløyfe-aksjon er et fantastisk tiltak som selvsagt ligger mitt hjerte veldig nært, og jeg håper virkelig at andre krefttyper også blir enda mer forsket på i fremtiden. Jeg tør ikke tenkte på hvor mamma hadde vært i dag om ikke det hadde vært så mye kunnskap om brystkreft som det er. For når alt kommer til alt, så hadde jo statistikken rett. To av mine nærmeste fikk kreft. Farmor og mamma har kjempet hver sin kamp, de to sterkeste, godeste og flotteste kvinnene jeg vet om! 

  (Shoppingbag finner du HER, og armbåndet finner du HER - Begge er fra Lindex sin nydelige kolleksjon "The Pink Collection" hvor 10% av salget går til forskning på brystkreft ♥ Nå venter jeg spent på pakken min fra Kreftforeningen - i år har jeg kjøpt en nydelig kulepenn og en kjempefin kopp, gleder meg til å få pakken)

  #FUCKCANCER

  Støtt og belys Rosa sløyfe-aksjon og kreftforeningen. De gjør et fantastisk arbeid  ♥

 • Publisert: 14.10.2017, 15:31
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • 0 kommentarer
 • Something Peach

 • Publisert: 16.06.2017, 08:00
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • God morgen alle solstråler ♥

  Ferskenrosa er en av mine absolutte favorittfarger på sommeren. Jeg synes både dus fersken og litt sterkere fersken er helt nydelig å se på. For litt siden fikk Florentina (nok en gang) et aldri så lite tilskudd til sommergarderoben hennes i gave. Den lille heldige jenta der altså! Hun har altså så mange søte klær, jeg skulle ønske jeg hadde en like fin garderobe, hehe :-) Jeg gleder meg sånn til hun kan kose seg i denne skjønne kjolen med bare lår og armer. Altså, bare se det for deg: Den nydelige kjolen med vlakete babyben og babyarmer som stikker ut. Jeg kan ikke tenke meg noe herligere enn det. Babyvalker er SÅ nydelig! • Publisert: 16.06.2017, 08:00
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • 1 kommentarer
 • Blomster, blonder og rysjer

 • Publisert: 06.06.2017, 11:22
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • Jeg har jo lovet dere å vise mer av den superskjønne sommergarderoben til Florentina, og her kommer enda flere herligheter fra favorittmerket mitt, Newbie. Det er Farmor Gry som har vært ute på handletur og handlet dette inn til lille prinsessen. Denne sommerkjolen gleder jeg meg til å se henne i. Jeg ser for meg denne med en tynn hvit strømpebukse med rysjer i rumpa og en hvit cardigan, det blir SÅ søtt! Blomster, blonder og rysjer er storfavoritt her hos meg, så dere kan tenkte dere at jeg ble kjempe glad da jeg så disse fine klærne. Bodyen er allerede i bruk, og buksen kan taes i bruk veldig snart. Heldige oss som støtt og stadig får nydelige og fine ting til vår lille skjønne!


  Kjole, tights lyse rosa hårbånd og body fra Newbie, KappAhl - Rosa knytebånd, Cubus


 • Publisert: 06.06.2017, 11:22
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • 1 kommentarer
 • Newbie Playsuit

 • Publisert: 03.06.2017, 16:30
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • For litt siden fikk Florentina denne sykt søte playsuiten av mamma. Jeg har jo nevnt tidligere at jeg er STOR fan av babymerket Newbie fra KappAhl, og jeg må bare si at hittil har ingen av kolleksjonene skuffet meg. Det er SÅ mye fint hele tiden! Jeg tror jeg nesten kunne kjøpt alt i kolleksjonen. Klærne er så skjønne, det meste er veldig behagelig for babyen, det er god kvalitet på klærne og sist men ikke minst: Newbie koster ikke skjorta. Jeg forstår virkelig ikke meningen med å kjøpe superdyre klær fra merker som Ralph Lauren, Michael Kors eller Gant. Misforstå meg rett, jeg mener ikke at Florentina aldri kunne gått i det, men jeg personlig vil heller kjøpe ti nye plagg til henne fra "billigkjedene", enn å kjøpe et nytt plagg fra et dyrt merke. Vel, det var bare en tanke som jeg plutselig følte for å lufte.

  Bare se på dette lille skjønne plagget, hihi ♥

   

 • Publisert: 03.06.2017, 16:30
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • 2 kommentarer
 • Mini denim dress

 • Publisert: 02.06.2017, 08:00
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • God fredags morgen skjønninger ♥

  Jeg håper dere har mange fine planer for helgen, det har jeg! I dag skal jeg en tur til venninnen min Lene og hennes skjønne lille guttebass, Casper. Jeg har ikke sett verken Lene eller Casper på en evighet, så det gleder jeg meg VIRKELIG til. Til kvelden har jeg og Henrik avtalt middag sammen og filmkveld med godis og alt som hører til, det blir så deilig! 

  Florentina har fått så mye fint i sommergarderoben hennes, og jeg gleder meg virkelig til å vise dere flere skjønne sommerplagg og antrekk i tiden fremover. Det første jeg vil vise frem er denne sykt skjønne olakjolen som hun fikk av sin gode tante Mari! Denne gleder jeg meg masse til å bruke, og dere skal selvsagt få se den på i løpet av sommeren!

  Ønsker deg en tipptopp fredag og en god helg 

 • Publisert: 02.06.2017, 08:00
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • 2 kommentarer
 • Florentinas antrekk til 17. Mai

 • Publisert: 01.05.2017, 09:00
 • Kategori: BABYOUTFIT


 • Plutselig er Mai her, og for meg er første tanken når jeg hører "Mai": 17. Mai! Florentinas antrekk for 17. Mai har ligget klart en liten stund nå, og jeg gleder meg SÅ mye til å se henne i bunad for første gang. Vi er så heldige at vi har fått låne denne skjønne lille Vestfoldbunaden av kusinen min, og det er jo litt ekstra stas å bruke en bunad som andre barn i familien har brukt. Jeg har nylig kjøpt inn både bunadsbody og en nydelig strømpebukse med rysjer i rumpa for anledeningen, og begge deler er kjøpt på Knerten og Karoline.  Heldige Florentina fikk sølje til dåpen av "tante" Martine, en av mine aller beste venninner, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å sette søljen på henne. Hun kommer til å bli så ufattelig fin!

  I år gleder jeg meg uten tvil litt ekstra til 17. Mai, det er jo vår første med lillemor, og derfor blir den helt spesiell. Selv håper jeg at bunaden min sitter litt mindre stramt enn det den gjorde til dåpen. Jeg fikk omtrent ikke puste i den, og det så vel i grunn ut som at den skulle sprette opp anytime, hehe! Jeg gleder meg uansett til å ha den på igjen - FINE bunaden min som mamma har laget til meg ♥
  Til dåpen fikk Florentina også sitt eget flagg, som skal opp hver bursdag og ved andre spesielle anledninger. På flaggholderen er navnet hennes og fødselsdatoen inngravert. Dette synes jeg var en så vanvittig fin gave, denne kommer vi til å være flinke til å ta frem hver eneste bursdag ♥

 • Publisert: 01.05.2017, 09:00
 • Kategori: BABYOUTFIT
 • 1 kommentarer
 • hits