Denise Parreira Wedel

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do

 • Publisert: 31.07.2017, 13:30
 • Kategori: Denise & livet
 • Denne sommeren ble visst en skikkelig dårlig blogg-sommer. Jeg hadde store planer om å blogge jevnt og trutt hele sommeren, og jeg hadde så mange innlegg som jeg gledet meg til å dele med dere. Vel, det ble ikke helt sånn og det er jeg faktisk litt lei meg for. Jeg har hatt med kameraet mitt stort sett over alt, jeg har tatt masse fine bilder til bloggen og jeg har planlagt innlegg. Likevel har jeg ikke fått meg helt til å sette meg ned for å skrive. Denne sommeren har vi hatt så mye motgang, at halvparten kunne vært mer enn nok. Ting har virkelig ikke gått vår vei, og vi har fått slag etter slag - midt i trynet. Når det har begynt å se ut som at et problem har løst seg, så har det dukket opp et nytt et. Det er nesten så vi synes det begynner å bli litt komisk nå. Vi har stått på og jobbet hardt for å få til det vi vil få til, og en ting er helt sikkert: vi gir oss ikke nå! Det føles nesten som om at noen har lagt en forbannelse over oss, slik at ting ikke skulle gå etter planen. Vi har mer pågangsmot nå enn noen gang, det her SKAL vi klare - på det ene eller det andre viset. 

  Som dere vet, bor vi midlertidig hos svigerfar og Gry i Tjølling for øyeblikket. Planen vår var at vi egentlig skulle vært på flyttefot i disse tider, men det ser ikke ut som det blir flytting med det første. Forhåpentligvis løser ting seg slik at vi kan flytte nærmere September, men alt er veldig usikkert nå. Det er ganske fortvilende å ikke vite noe som helst, og vi må ha back-up planer til alle planene våre. Jeg håper av hele mitt hjerte at ting løser seg nå, det synes jeg faktisk vi fortjener. Det er ingen tvil om at denne sommeren har utfordret forholdet til meg og Henrik. Mange skuffelser, mye frustrasjoner og vi har begge til tider vært lei oss. Det har ført til at det fort har oppstått uenigheter og unødvendige diskusjoner. Heldigvis er det ingen tvil om hvor vi har hverandre, og jeg er bare så vanvittig stolt (og takknemlig) for at vi velger å kjempe sammen. Vi kunne valgt å gi opp. Vi kunne gitt opp oss. Vi kunne gitt opp planene våre. Vi kunne gitt opp alt, men ikke fader om det skjer. Vi kan ikke gi oss nå. Vi må se etter mulighetene, og vi skal få det til. Sammen er vi sterkere! 

  "Strength does not come from winning. Your struggles develop your strengths. When you go through hardships and decide not to surrender, that is strength."

  "The couples that are meant to be are the ones who go through everything that is meant to tear them apart and come out even stronger than they were before."
   

 • Publisert: 31.07.2017, 13:30
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Ingvild

  31.07.2017 kl.17:42

  Håper alt løser seg for dere snart 😊 Mitt favoritt sitat er: i motbakke går det oppover 💖

  Denise Parreira Wedel

  14.08.2017 kl.23:11

  Ingvild: Tusen takk kjære deg! Det er et godt motto å leve etter ??

  Skriv en ny kommentar

  hits