Denise Parreira Wedel

Matforgiftet, sjefen i huset og nytt babytøy!

 • Publisert: 10.07.2017, 22:11
 • Kategori: Denise & livet
 • I går tror jeg jammen at jeg ble matforgiftet. Jeg ble SÅ dårlig etter å ha spist en bit av en spekeskinke, at jeg har søren ikke ord. Jeg blir uvel bare av å tenke på hvor kvalm jeg var. Jeg visste at spekeskinken hadde vært ute av kjøleskap litt for lenge, men jeg får alltid klager av både mamma og Henrik om at jeg er så "prippen" på sånt. Jeg hører stemmene deres: "Herregud, det går bra Denise". Vel, det gikk IKKE bra igår, haha! Jeg kjente jo raskt at spekeskinken ikke smakte som den skulle, og spyttet den umiddelbart ut av munnen, likevel ble jeg altså så dårlig. 

  Dagen i dag har bare flydd av sted. Lillejenta har vært i litt dårlig humør i dag, så jeg skjønte fort at det var best å bare bli hjemme og følge hennes behov - lille sjefen i huset. Vi følger jo for så vidt alltid hennes behov, men i dag var en sånn typisk dag hvor det vsr vanskelig å få gjort noe annet ved siden av. Her i hus har det vært litt besøk i dag, og det har vært veldig koselig. Farmor Gry kom hjem med en pose fra Kappahl til Florentina etter en liten tur i byen. Hun der altså, det er jo ikke akkurat første gang hun kjøper med noe fint til Florentina!   I går snakket vi om at det var lurt med flere pysjamaser med korte ermer og ben, og hva tror dere hun hadde med hjem i dag? Jo nettopp det! Jeg synes denne var såå nydelig med rosa skyer på, herlighet - man kan jo bli helt tussete av alt det fine som er i butikkene til de små! 


  Denne skjønne jumpsuiten husker dere kanskje at jeg la ut bilde av tidligere? Florentina har allerede denne, hun fikk den av mamma for en tid tilbake. Jeg tenkte jeg skulle prøve å få byttet den  i morgen, slik at vi kan ha med litt nye og fine plagg på tur. Vi reiser nemlig på onsdag, men mer om det siden! Nå er det snart Blacklist på Henrik og meg, og jeg gleder meg såå! 

 • Publisert: 10.07.2017, 22:11
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits