Denise Parreira Wedel

Vi har flyttet

 • Publisert: 09.07.2017, 12:13
 • Kategori: Denise & livet
 • God morgen fra Tjølling! 

  I går leverte vi nøklene til leiligheten vi har bodd i, og herregud for en uke det har vært. Forrige lørdag kveld fikk jeg telefon av huseieren om at han hadde funnet en ny leieboer og de lurte på om vi klarte å være ute i løpet av en uke. Det sa vi ja til, og det var vel bare på hengende håret at vi klarte det. Vi har stått på som bare det for å pakke ned alt vi eier og har, flytte ting avgårde og få vasket ned. Denne uken bestemte selvsagt Florentina sin første tann seg for å melde sin ankomst, og bilen vår punkterte kvelden før vi skulle kjøre de siste tingene avgårde. Det var et lite øyeblikk jeg lurte på hva i alle dager vi hadde gjort for å få så dårlig karma, men nå tenker jeg at det bare var for å gi oss en liten ekstra utfordring. Uansett: VI KLARTE DET! 

  Det er ingen tvil om at flytting er en helt annen ting nå som vi har barn. Jeg har flyttet mye i mitt liv, men det har aldri vært SÅ slitsomt som denne gangen! Nå koser vi oss i hvert fall veldig i huset til svigerfar Henning og min bonussvigermor Gry. De har vært på hytta i helgen, og vi har fått kjenne på hvor vanvittig deilig det er å bo i hus. Herlighet som jeg gleder meg til vi kjøper vårt første hus sammen. I dag kommer de hjem igjen, og det blir så bra det også. Jeg elsker å være her sammen med dem, de er så varme og gode. Her har jeg følt meg velkommen siden dag 1, og jeg har virkelig bare følt meg som en del av familien hele tiden. Det er en deilig følelse. Det at de nå har tatt oss inn i hus for en periode, sier jo også mye om dem. Flotte mennesker som jeg er stolt av å kalle min familie! 

  Nå sitter jeg og nyter en deilig frokost og en varm kopp kaffe på kjøkkenet. Florentina sover luren sin, og Henrik sitter med kaffekoppen og ser Tour de France. Vi skal bare pusle litt her hjemme idag. Vi har en del esker som vi må få pakket ut og litt ting som må ryddes. Jeg tenkte også at jeg skulle støvsuge, vaske badet og kjøkkenet her. Det er liksom noe med det å prøve å holde det like ryddig og rent her, selv om vi nå er to voksne og en baby ekstra i hus her. Selv om vi føler oss mer enn velkomne og hjemme her, så synes jeg faktisk det bare er på sin plass at vi gjør alt vi kan for å være minst mulig til bry og at de merker "minst mulig" til at vi er her. Tror dere forstår hva jeg mener! 

  Jeg skal selvsagt fortelle dere hvor vi skal flytte og hva som skjer, men det kommer når tiden er inne. Jeg gleder meg til å dele alt det spennende som skal skje, men jeg kan jo røpe at både Henrik og jeg skal sette oss på skolebenken i August. Iiih, det kiler i magen bare jeg tenker på det! 

  Ha en fin søndag alle  ♥

 • Publisert: 09.07.2017, 12:13
 • Kategori: Denise & livet
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Hege Kristin

  09.07.2017 kl.13:32

  gratulerer!

  har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

  Skriv en ny kommentar

  hits