Denise Parreira Wedel

LET´S TALK ABOUT HAIR

 • Publisert: 06.06.2017, 22:48
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe med håret mitt. Jeg klippet det sist i Februar, og siden det har jeg fått en del slitte tupper. Med andre ord må det klippes, men jeg utsetter det hele tiden fordi jeg har en evig kamp med meg selv om hvordan det skal klippes. Jeg tror jeg har slått meg til ro med at jeg skal klippe meg skulderkort til høsten, og at jeg beholder de lange lokkene i sommer - likevel kjenner jeg at jeg har lyst til å gjøre noe nå. 

  Fargen har jeg veldig lyst til å gjøre noe med også, det er mange år siden jeg farget det sist, og det hadde vært gøy med en annen farge enn min naturlige for en stund. Dessuten har jeg begynt å få mange grå hår, så bunnen må nesten farges uansett. Problemet er bare at jeg er så innmari ubesluttsom. Jeg får liksom ikke bestemt meg for noe som helst, og er livredd for å ikke bli fornøyd. 

  Så.. Det jeg håper på nå er selvsagt å få litt hjelp fra dere lesere. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg ha lange lokker i sommer, eller skal jeg klippe det skulderkort med en gang? Eller skal jeg kanskje ha en mellomlengde i sommer, før jeg klipper meg kortere i høst? Og hva i all verdens rike skal jeg gjøre med fargen? Skal jeg ha mørk bunn og lyse tupper? Skal jeg gå for mørkere hår? Skal jeg gå for lyse striper? Hjelpes.. Tenk at det kan være så utrolig vanskelig! Dette er uten tvil et skikkelit luksus problem, men jeg hadde virkelig satt pris på å få høre noen meninger.. 

  Henrik heller mest mot mørk bunn og lyse tupper, og det er forresten han som har oppfordret meg til å gjøre noe med håret. Haha! Bør vel kanskje ta det som et hint? .. 

   

 • Publisert: 06.06.2017, 22:48
 • Kategori: Hår, klær og make-up
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Camilla

  09.06.2017 kl.19:34

  Hei.

  Det er ingen tvil. Klipp deg skulderkort med en gang. Du vil kle det sinnsykt bra. Kom til meg så klipper og farger jeg deg gratis.

  Camilla

  Denise Parreira Wedel

  13.06.2017 kl.21:47

  Camilla:
  Hei Camilla! Tusen takk for hyggelig kommentar! Jeg synes jo faktisk selv at jeg kler skulderkort best, hehe :) Jøss, så sjenerøst tilbud! Hva får deg til å ville gjøre det for meg? ?? Og hvor holder du til? Ha en fin kveld ??
  Hilsen Denise

  Camilla

  15.07.2017 kl.13:48

  Hei igjen.

  Har du bestemt deg Denise? Skal vi ikke klippe av lengden nå i sommer? Du har alt å vinne på å la lokkene falle. Jeg er klar med saksen.

  Denise Parreira Wedel

  14.08.2017 kl.23:12

  Camilla: Hei Camilla! Takk for tilbudet :-) det endte faktisk med at jeg klippet håret da vi var på tur i utlandet! Nyt siste delen av sommeren :)

  Skriv en ny kommentar

  hits