Denise Parreira Wedel

Florentina har tatt passfoto

 • Publisert: 06.06.2017, 20:34
 • Kategori: Denise & livet
 • FOR en rar dag dette har vært. For det første dro Henrik med moren sin til tannlegen i morges. Hun hadde nemlig tilfeldigvis time der i dag og tok med seg ham slik at tannlegen kunne ta en titt på tannen til Henrik som knakk i går kveld. Det endte med at tannen til Henrik måtte fikses med det samme, og han fikk timen i stedet for svigermor. Like etter jeg hadde dusjet, fikk jeg melding av fysioterapeuten til Florentina om at hun var hjemme med sykt barn og dermed ble timen vår der avlyst. Treningsøkten min idag var ikke bra i det hele tatt. Det er lenge siden jeg har hatt en sånn økt. Energinivået var bare på en helt annen planet, og bena kjentes tunge. Jeg tenker likevel at en dårlig treningsøkt er bedre enn ingen. Jeg holdt ut 45 minutter BodyStep, så det var altså 15 minutter jeg gikk glipp av. De minuttene brukte jeg på å trene kjernemuskulatur, så sluttresultatet ble ikke så verst likevel. 

  Vi har konsekvent valgt å ikke bestille ferie i år ettersom at hva som skjer til høsten fortsatt er litt usikkert. Dette har vi angret på lenge, og vi har flere ganger lekt med ideén om å ta en hoppe-på-tur. Vårt største ønske er selvsagt å dra til Portugal. For det første fordi vi synes det er hyggelig å kunne se familien min igjen, og for det andre fordi Henrik forelsket seg i landet - akkurat som jeg selv gjorde for mange, mange år siden. Vi begynte å titte på billetter og se på muligheter. Plutselig følte vi at mye klaffet, og vi satte i gang prosjektet pass til Florentina. Henrik ringte til politiet for å avklare at det stemmer at det er "lite" pågang i Kragerø (det er nemlig MYE pågang i Stokke hvor vi hører til, det er lenge siden jeg bestilte time, og den er ikke før slutten av Juni), og når vi fikk det bekreftet bestemte vi oss for å dra til Kragerø allerede i morgen tidlig for å få ordnet pass fortest mulig. Jeg kjørte i full hast til en fotograf som jeg vet at tar passfoto av babyer og spurte om hun hadde tid til å ta bilder. Kjørte i full hast hjem igjen for å hente Florentina, og i full hast tilbake til fotografen. Der fikk vi tatt de søteste passbildene jeg noen gang har sett, og i tillegg fikk vi med et hvor hun smiler! Vi har ringt familien i Portugal frem og tilbake i dag, for å klarere om det passer med datoene vi kikket på osv. Det eneste vi ikke tenkte på var Henriks jobb. Han har nemlig nesten ikke jobbet i år, og det var vel sikkert derfor vi bare glemte det. Han får ikke fri i tidsrommet vi tenkte å dra, og resten av sommeren er prisene SKYHØYE. Dermed blir feriedrømmen lagt helt på is. Vi ble så innmari lei oss, og jeg følte nesten det ble en kjærlighetssorg. Vi var så glade, klare og gira, og gikk fra 100 til 0 på et blunk. Selv om det er utrolig kjipt, så er det helt forståelig. Sånn er det jo bare å ha jobb, man må stille opp når det trengs og sette egne behov til side.

  Altså, er det rart at vi smelter? ♥

  Bildene er tatt av dyktige og skjønne Elisabeth Figenschou Jølstad, og dit må vi absolutt dra igjen for å fotografere - for ei skjønn jente! 

 • Publisert: 06.06.2017, 20:34
 • Kategori: Denise & livet
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Simona / mammatils

  06.06.2017 kl.21:15

  Så utrolig leit at det ikke ble noe av.. Ble noen herlige bilder av hun lille da <3 Vi tok også passebilder av datteren vår hos Elisabeth, hun er virkelig kjempe flink!

  Denise Parreira Wedel

  06.06.2017 kl.23:35

  Simona / mammatils: Ja, det var kjedelig... menmen! Det kommer flere muligheter :) Tusen takk Simona! Ja, hun var utrolig flink altså!! Angrer på at vi ikke tok nyfødtfotografering der altså.. God natt til deg <3

  Arnhild

  06.06.2017 kl.21:26

  Det kommer mange flere sjanser, ungene mine. Klem

  Denise Parreira Wedel

  06.06.2017 kl.23:36

  Arnhild: Du er god! Ja, det er helt sant! Stoor klem til deg <3

  Skriv en ny kommentar

  hits