Denise Parreira Wedel

Kveldsdramatikk

 • Publisert: 06.06.2017, 00:35
 • Kategori: Denise & livet
 • God kveld skjønne mennesker ♥ Først og fremst vil jeg bare takke dere som tar dere tid til å lese det jeg legger ut her, og ikke minst dere som kommenterer. Jeg setter virkelig pris på at noen vil lese alt "lille meg" skriver. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og foto har vært en stor interesse siden konfirmasjonsalder, derfor er det ekstra moro å kunne disse to tingene i kombinasjon her å bloggen og at noen faktisk vil lese det jeg skriver og se på bildene jeg tar. Så - Tusen takk for det! 

  Denne pinsehelgen har bare vært så utrolig flott. Jeg har hatt det så hyggelig sammen med familien til Henrik. Eller vår familie, for det er jo det de er nå. Jeg føler meg så ivaretatt og velkommen, og jeg føler virkelig jeg er en del av familien. Det er en helt fantastisk følelse, og jeg unner alle å ha et så godt forhold til svigerfamilien sin som jeg har. Ettermiddagen har jeg tilbragt hos Florentinas Farmor og Farfar, som jeg nevnte at jeg skulle tidligere i dag. Der koste vi oss i mange timer (som vanlig). Lille sjarmtrollet vårt har sjarmert fra morgen til kveld, blid som ei sol. Det er SÅ hyggelig å ha en SÅ blid baby, hun er bare tipptopp!

  Jeg fikk tatt dette nydelige bildet av henne, se hun fintenker.. Florentina er uten tvil en liten tenker, jeg skulle så gjerne visst hva som foregår i det lille skjønne hodet ♥

  Nå nettopp ble jeg oppholdt litt fra skrivingen, det skjedde nemlig noe litt smådramatisk her. Henrik sitter i sengen og ser noe på TV, og jeg sitter ved siden av ham og skriver. Vi har sittet her en liten stund, og istad poppet vi oss popcorn. Jeg hører Henrik sitter på siten av meg og spiser på maiskulene som ikke har blitt poppet, plutselig nenver han at det kjennes ut som at noe skjedde med den ene tannen hans. Jeg tok frem lommelykt og tittet inn, og tror dere ikke nesten 1/4 av tannen hans var knekt? Og han som har eksamen i morgen. Jeg håper virkelig ikke han har kjempevondt i morgen, det unner jeg han virkelig ikke på en eksamensdag! Det er jo helt tragisk og utrolig typisk at noe sånt skal skje rett før en skal prestere i noe.. I morgen tidlig må vi ringe tannlegen, det er helt sikkert og visst! 

  GOD NATT - SWEET DREAMS

 • Publisert: 06.06.2017, 00:35
 • Kategori: Denise & livet
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Lene

  06.06.2017 kl.07:56

  Åhneiii!! Håper det går bra!🙈

  lykke til på eksamen til Henrik🤞🏻

  Skriv en ny kommentar

  hits