Denise Parreira Wedel

Politisk ukorrekt på Skåtøy

 • Publisert: 04.06.2017, 23:50
 • Kategori: Denise & livet
 • Nå ligger vi godt plassert i en dobbeltseng, alle tre. Svigermor ligger i en enkeltseng rett ved siden av oss, og vi har det ordentlig koselig på rommet her. Svigermor synger for Florentina i skrivende øyeblikk, og hva er vel hyggeligere enn å avslutte dagen med sang fra en besteforelder? Vi har hatt en helt fantastisk dag her på Skåtøy, en skjønn perle av en øy utenfor Kragerø. Vi reiser hjem igjen allerede i morgen, så dette var bare en liten (men deilig) tur. Vi kom på overraskelsesbesøk til nydelige Ingrid som hadde bursdag i går. Ingrid er gift med fetteren til Svigermor, så dermed er hun "en del av familien". Vi kom sammen med svigermor og Henriks "tante Mie", og herlighet - for en gjeng! 

  Vi har hygget oss med masse deilig mat. Vi hadde en del rester etter damelunsjen i går, og i tillegg grillet vi. Tapas OG grillmat - Kan det bli bedre? ... Etter mat drakk vi kaffe og spiste kaker, sang bursdagssang for Ingrid som hadde bursdag i går, og vi spilte politisk ukorrekt. Altså, hvem i alle dager har funnet på det spillet? Det er jo bare så hysterisk. Det er SÅ drøyt. Jeg ler meg i hjel av alle de tingene som bare er helt ugreit å si i virkeligheten, men som i spillet er den reneste selvfølge. Alle med dårlig selvbilde blir bedre av fittepromping... SAY WHAT?
  I dag tok jeg så vanvittig mange bilder, så i morgen kommer et bildedryss av selve hytta. Det er bare SÅ koselig her, og skikkelig .. hyttete! Det beste med å være på en hyttetur er vel nettopp akkurat å føle at du er på en hytte. Ikke nok med det, men jeg fikk fanget et helt magisk øyeblikk her ute. Jeg kan ikke huske sist jeg så en så vakker solnedgang. GLED dere! 

  Jeg håper dere har hatt en fantastisk søndag. Hvor deilig er det ikke at det er enda en fridag i morgen? Nyt siste del av pinsehelgen ♥

 • Publisert: 04.06.2017, 23:50
 • Kategori: Denise & livet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits