Denise Parreira Wedel

10 ting jeg gleder meg til i Juni

 • Publisert: 03.06.2017, 14:17
 • Kategori: Blogg
 • 1. SISTE EKSAMENENE TIL HENRIK

  Det jeg kanskje gleder meg aller mest til er at Henrik blir ferdig med eksamenene sine i midten av Juli. Det skal bli SÅ deilig å "få tilbake" kjæresten min. I det siste har vi liksom bare levd hvert vårt liv og "bare bodd sammen". Eksamenstiden har vært tøff for Henrik, og tøff for meg som bare må stå på sidelinjen og heie og vente. Gleder meg såå til sommer med verdens beste mann (og pappa) ♥

   

  2. SVAR PÅ EKSAMENENE TIL HENRIK

  Få svar på Henriks eksamener. Svarene på disse eksamenene avgjør nemlig hva vi gjør til høsten, så for å si det mildt: DET BLIR SYKT SPENNENDE! 

   

  3.  TRENE MASSE

  Å bli enda sprekere og sterkere. Selv om vekten står ganske stille, så merker jeg virkelig at jeg er på vei i riktig retning. Jeg har blitt mye sprekere på kort tid, og jeg gleder meg til å fortsette. Jeg gleder meg til hver nye treningsuke, og BodyStep på tirsdager og torsdager er uten tvil høydepunktet.

   

  4. BRUKE SOMMERGARDEROBEN

  Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg kjøpt inn litt nye sommerklær ettersom at sommerklærne mine ikke passer for øyeblikket. Jeg gleder meg masse til å bruke luftige sommerkjoler med blomsterkrans i håret, det er jo bare noe av det deiligste som finnes. For ikke å glemme alle sommerskoene mine! De passer jo heldigvis, og det blir så deilig å labbe rundt i alt fra sandaler, til kileheler, til toms i alle mulige farger! 

   

  5. VÆRE UTE

  Jeg gleder meg til å være masse ute med den lille familien min! Det finnes vel ikke noe deiligere enn å komme seg ut når været er fint. I år må vi være flinke til å nyte de fine soldagene. Vi har kjøpt UV-telt til lille, så vi kan dra både på stranden, i parker og ikke minst: bare kose oss i hagen til svigermor, svigerfar eller mamma! 


   

  6. TILBRINGE TID MED VENNER OG FAMILIE

  Det beste jeg vet er å tilbringe tid med venner og familie. Jeg håper Juni byr på masse verdifull tid sammen med de vi er glad i. Jeg gleder meg både til spillkvelder med venner, og middager med svigerforeldrene mine. Jeg gleder meg også til at venner kommer tilbake til fjorden for sommerferie, og gleder meg virkelig til å se flere av mine venner igjen. 

   

  7. BARNEFRI NATT OG DATE MED KJÆRESTEN

  Jepp, du leste riktig. Vi skal antakeligvis ha barnefri en natt etter at Henrik er ferdig med de to eksamenene han har igjen. Det blir HELT fantastisk å bare kose oss sammen. Vi har planer om å spise ute, og bare kose oss sammen denne kvelden! Det kommer sikkert til å bli kjempe rart uten Florentina, men jeg skal innrømme at jeg gleder meg veldig til en date med den kjekke kjæreste min (*hjerter i øynene*).. ♥

   

  8. GÅ KYSTSTIEN

  I løpet av sommeren skal Henrik og jeg gå kyststien fra Kysthospitalet i Stavern, til Helgeroa. Det er en dagstur, og blir uten tvil tungt for den svake kroppen min, men jeg gleder meg enormt til dette. Den turen skulle vi egentlig gå sammen i fjor, men etter som at jeg hadde bekkenløsning og sinnsykt mye smerter, så ble det  ikke noe av. Jeg gleder meg så til denne turen, Henrik har nemlig fortalt så mye om den fine turen han hadde da han gikk Kyststien med fetteren hans for noen år siden! Det blir en BRA date! 

   

  9. SE KJENTE

  På sommeren ser jeg alltid flere kjente enn ellers i året. Sandefjordinger som studerer andre steder kommer gjerne hjem for sommeren, og det er jo alltid hyggelig å se kjente igjen. Jeg synes i hvert fall det er superhyggelig å se igjen folk jeg har gått i klasse med for eksempel!  

   

  10. MAMMA KOMMER HJEM

  Den siste dagen i Juni kommer mamma hjem fra Portugal. Da har hun vært borte en hel måned, så det er ingen tvil om at jeg gleder meg ubeskrivelig mye til det. Mamma er utrolig viktig for meg, og det er sjeldent vi er SÅ lenge fra hverandre. Jeg savner henne allerede nå etter bare noen dager, så kan bare tenke meg til hvor mye jeg kommer til å savne henne når jeg henter henne på flyplassen. Iiiiiih, jeg gleder meg!! 

   

  JUNI, DU BLIR EN BRA EN ♥

 • Publisert: 03.06.2017, 14:17
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Caroline Torkelsen

  03.06.2017 kl.17:50

  Høres ut som en fin juni måned ! :D

  Denise Parreira Wedel

  05.06.2017 kl.13:37

  Caroline Torkelsen: Det tror jeg jammen at det blir :)

  Skriv en ny kommentar

  hits