Denise Parreira Wedel

HIPP HURRA FOR PAPPA

 • Publisert: 02.06.2017, 14:00
 • Kategori: Denise & livet
 • Kalenderen viser 2. Juni. For mange er nok det bare en helt vanlig dag, kanskje forbinder du denne dagen med at sommeren er i gang? Vel, jeg forbinder den med pappaen min. I dag, 2. Juni, er nemlig fødselsdagen til pappa. Så i dag tenker jeg på han som jeg skulle ønske var litt nærmere. Jeg skulle så gjerne spist kake med ham og sunget bursdagssang. Jeg skulle så gjerne ha gitt ham en gave som jeg vet at han ikke ville åpnet i dag, fordi han ikke er spesielt opptatt av gaver. Jeg skulle så gjerne bare gitt ham en stooor klem. 

  Med årene har jeg innsett at jeg er veldig lik pappa på mange områder. Det er ingen tvil om at jeg har blitt et følelsesmenneske fordi pappa er det! Vi gråter støtt og stadig begge to, og det synes jeg er helt greit og veldig fint. Min store lidenskap for hest, er det også pappa som har sørget for at jeg har fått, gjennom hans egne store interesse for trav. Han har tatt meg med på uendelig mange stallturer opp igjennom årene, og det er minner jeg kommer til å ha resten av livet. Alle de gangene vi ga Alfa seigemenn, sukkerbiter og gulrøtter. Tårene presser seg på bare av tanken, for noen flotte minner! Jeg setter virkelig pris på entusiasmen hans rundt ridningen min, og kommer til å være takknemlig for det resten av livet mitt. En vakker dag, når livet passer seg sånn, så skal jeg kjøpe meg en hest. Den vakre dagen går en av mine største drømmer i oppfyllelse, og den dagen er den første jeg skal ringe pappaen min!

  Pappa vil alltid være min pappa, og det er jeg så glad for ♥  Her var du en veldig stolt morfar som møtte barnebarnet ditt for første gang! Gratulerer så mye med dagen gode pappaen min, JEG ELSKER DEG ♥

 • Publisert: 02.06.2017, 14:00
 • Kategori: Denise & livet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria

  02.06.2017 kl.21:55

  Gratulerer såå mye med dagen til han! Så koselig skrevet :)

  Denise Parreira Wedel

  05.06.2017 kl.13:37

  Victoria: Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  hits