Denise Parreira Wedel

Rolig kveld på Stange residence

 • Publisert: 30.09.2015, 22:48
 • Kategori: Denise & livet
 • Det er lite som slår det å hente en blid og fornøyd mann på jobb. Formen får man ikke gjort så mye med, men å få han hjem gjorde i hvert fall veldig godt for humøret. For en gangs skyld laget vi mat sammen idag, noe vi svært sjeldent gjør. Jeg er veldig glad i å lage mat, så det er som regel jeg som gjør det. Imens tar han oppvask, henger opp klær og gjør andre ting. Da er det jo også litt ekstra koselig når vi har tid til og velger å være på kjøkkenet sammen. Vi har helt hekta på Wallander, så Kurt og hans mordmysterier har fått pryde tv-skjermen vår ikveld. Med andre ord har vi hatt en deilig og rolig kveld her på Nordre Stange!   Er det noen som klarte å gjette hva jeg skulle gjøre ikveld? Vi har lenge snakket om at Harald trenger en hårklipp, men prosessen har gått litt tregt ettersom at vi verken hadde hårsaks eller klippemaskin. Idag tidlig etter den mest ueffektive treningsøkten jeg har hatt på lenge, bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av nettopp disse to tingene. Klippemaskinen kjøpte jeg på elkjøp og saksen fant jeg på Jula. Han smilte bredt da jeg sa jeg hadde en overraskelse og viste frem hva jeg hadde kjøpt. Jeg har klippet han en gang før, men da brukte jeg kun saks - og for å si det sånn; det tror jeg ikke jeg gjør igjen. Det var vanskelig å klippe alt for frihånd når jeg aldri hadde klippet i hår før, og dessuten brukte jeg uendelig lang tid (og jeg er egentlig ganske utålmodig). 

  Jeg sier meg vel egentlig ganske fornøyd med denne klippen med tanke på at det er andre gang jeg klipper hår i hele mitt liv. Ja, utenom den gangen jeg klippet mitt eget hår da. Det er en helt egen historie som jeg absolutt ikke skal rote meg inn i nå. Eller noen sinne igjen, hehe .. Øvelse gjør mester, og det er godt å se progresjonen fra forrige gang til nå. Gleder meg jo nesten allerede til neste gang :-) 

  Hva er vel bedre enn å bli klippet i sin egen stue, av sin egen kjæreste, med telys rundt om og Champions League på TV? Også gratis da.. DET liker bonden min! 

 • Publisert: 30.09.2015, 22:48
 • Kategori: Denise & livet
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  lisarorvik

  30.09.2015 kl.22:52

  Dette så kjempe godt ut, ha en fin kveld :)

  missmommy.blogg.no

  30.09.2015 kl.22:58

  Veldig koselig blogg du har:) god mat ig klipp er vel ikke å klage på:) ha en super kveld:)

  Synnøve Bekkevar

  30.09.2015 kl.23:11

  Hei! Hvor har du kjøpt det tacobrettet? Det var utrolig fint :D

  Denise Parreira Wedel

  30.09.2015 kl.23:11

  lisarorvik: Det var det også! Taco slår sjeldent feil :) Takk, og det samme til deg :)

  Denise Parreira Wedel

  30.09.2015 kl.23:12

  missmommy.blogg.no: Tusen takk, så koselig at du synes det :) Nei, det er vel ikke det! Tror han er veldig fornøyd med både mat og hår, og det er jeg og :) Ha en fin kveld :)

  missmommy.blogg.no

  30.09.2015 kl.23:17

  ;)

  Denise Parreira Wedel

  30.09.2015 kl.23:18

  Synnøve Bekkevar: Hei Synnøve! Takk, det synes jeg også! Det er såå praktisk :D Brettet er jo til å snurre på :) Jeg fikk det i gave, men er veldig sikker på at det ble kjøpt på Dags Marked! Det er ikke så veldig lenge siden heller, så de har det sikkert fortsatt inne :)

  Skriv en ny kommentar

  hits